invincible1921 je napisao/la:Aragon je napisao/la:invincible1921 je napisao/la:Ovi sto pricaju oko terena neutralnog u evropi ja sam ubijedjen i odgovrno tvrdim da bi zeljo bio jaci za bar nekih 30% da igramo na grbavici. Smio bi se zaklet da bi pobjedili ne izbacili, ali ako nista pobjedili kuci Maccabi pa i Maribor da smo igrlai na Grbavici. O Metalurgu ne bi trosio rijeci. Nedavno sam gledo statistku otprlike u za dnjih 10tak godina odigrali smo 40tak puta na kosevu i pobjedili ja mislim ne vise od 5...i ti sad ocekujes na tom terenu igras i pobjedis neku ekstra bitnu evropsku utakmicu

To je suplja i izvlakusa.
Je li Sarajevo sad izgubilo kuci dvije i u gostima dobilo obje i proslo dalje?
Kakve to veze ima

ja ti govorim da mi igramo obje utakmice u evropi na gostujucem terenu. Haj vi ligu nemojte igrat na kosevu nego igrajte na otoci? Mislis da bi iste rez imali
Sorry ali zaista mislim da to nema nikakve veze.
Zeljo je jedan period igrao na Kosevu, poslije rata Sarajevo jedan period na Grbavici.
Olimpic je stalno seljakao.
U tim periodima sve te ekipe su ostvarilvale priblize rezultate u skladu sa timom kakve su imale tad.
Promjena stadiona nije imala nekog negativnog efekta.
Zeljo je do sad odigrao dovoljan broj utakmica na Kosevu i pred svojim navijacima nije lijepo da kazes da je igrao gostujucu utakmicu
Ovo me asocira na onu "hrdjavom k.... i dlaka smeta"
Evo i Besiktas sad seljaka stalno, pa?
Olimpiacos, Aek i Panatanaikos su godinama igrali na Olimpijskom stadionu koji nije njihov doaci.
Milion slicnih primjera.
Kosevo je najmanji razlog sto Zeljo nije prosao Metalurga.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"