Zato sto to nije tematika.Aragon je napisao/la:Niko ne spomenu kako je Dzeko zabio cetri gola Totenhemu
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Re: Odg: Edin Džeko
Kako ti to opisa u najmanju ruku kao onu situaciju kad je Rivaldo propustio loptu kroz noge i Ronaldo zabio gol Njemackoj.sedra je napisao/la:Sinoc su Skrtel i Lovren kao krpelji naklatili se na naseg Dzeku,a Jovetic je to vjesto iskoristio i kapa dole.Aragon je napisao/la:Pa upravo si opisao ono u cemu je Dzeko najgoriRusilac je napisao/la:Pa po vasoj hejterskoj logici samo igrac koji je dao gol i koji je imao asistenciju je dobro odigrao,svi drugi kao da nisu ni postojali jer su uzalud igrali.Fudbal je timska igra 11 igraca,neko da gol,neko asistira,neko trci,neko razbija i odvlaci,neko kombinuje,neko sprijecava protivnicke napade,neko brani...i svi oni doprinesu pobjedi.
Normalno da slavu kupe strijelci ali uzaludni bi bili i ti golovi bez ostalih igraca.
Ali vecina vas ste navijaci stranih klubova i fanovi stranih igraca koje volite i precejenjujete a nase potcjenjujete.
Znam tu vrstu ljudi,ne znam samo sto uopste komentarisete na Edinovoj temi,idite na teme klubova za koje navijate i igraca koje volite,ne mozete vi nama svojom hejtanjem omalovaziti Dzeku,Velikog Edina Dzeku.
Niko ne spori da on zna zabiti gol, ali reci da je on igrac koji nesto dodatno radi na terenu, smijesno u najmanju ruku
Situacija kod drugog gola u kojem Dzeko odvlaci kompletnu odbranu Liverpula na sebe a Jovetic prima loptu u praznom prostoru govori vise od rijeci.
Dakle svi igraci su sinoc zasluzni za pobjedu sinoc pa tako i nas Dzeko.
Dzeko stajao u 16m u toj situaciji, Dzeko igrac utakmice

"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
samoposteno je napisao/la:neda mi se da ti sad pisem sve redom ali nista boli od salihamidzica,barbareza,kodre,bolica,konjica,hibica,i jos mnogo njih koji su igrali za nasu repkuMozambik je napisao/la:De nabroji mi ih.

- samoposteno
- Kontakt:
sta je tu smjesno napisi nam da se i mi smijemoMozambik je napisao/la:samoposteno je napisao/la:neda mi se da ti sad pisem sve redom ali nista boli od salihamidzica,barbareza,kodre,bolica,konjica,hibica,i jos mnogo njih koji su igrali za nasu repkuMozambik je napisao/la:De nabroji mi ih.![]()
![]()
![]()
![]()
Dobro, realno iza Papeta i Brace, Edin i jeste nas najbolji igrac ikad.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
@sedra Zasto lazes kad je samo jedan igrac bio na Dzeki,drugi je otisao da blokira Nasrijev centarsut,a treci je cuvao Zabaletu.Istina Jovetic je bio sam i nije ga niko cuvao,ali on je i najzasluzniji kod drugog gola jer je od njega i pocela akcija,a na kraju krajeva Dzeko je milion puta ostao sam u petercu i dao gol,ko je tad navlacio odbrane protivnika,zasto tad niste spominjali "navlacenje igraca" i velicali Aguera,Silvu...
Koliko je puta Kolarov servirao gol Dzeki pa nikom nista jer se broji samo strijelac...ima primjera milion,al nema veze bitno je da fudbalska javnost vidi Dzekine super moci,zato se i jesu otimali ovo ljeto za njega,City je jedva zadrzao naseg dijamanta
Koliko je puta Kolarov servirao gol Dzeki pa nikom nista jer se broji samo strijelac...ima primjera milion,al nema veze bitno je da fudbalska javnost vidi Dzekine super moci,zato se i jesu otimali ovo ljeto za njega,City je jedva zadrzao naseg dijamanta

Džekson trolla Man Utd

Balavo.
Kapiten
Opusteno ljudi, opusteno
Valjda covjek ima pravo da komentarise I da se zajebava. Pola lige pise komentare na drustvenim mrezama veceras u vezi Man Ua, a vama smeta Dzeko.....
Valjda covjek ima pravo da komentarise I da se zajebava. Pola lige pise komentare na drustvenim mrezama veceras u vezi Man Ua, a vama smeta Dzeko.....
Kad se smije svojim porazima,zasto ne bi i tudjim

Chinaglia je napisao/la:Džekson trolla Man Utd![]()

Vako momci sto se tice toga ko je najbolji igrac BiH svih vremena Dzeko vs Susic.
1.Osvojeni trofeji-Dzeko
2.Jacina kluba-Dzeko
3.Jacina lige-Dzeko
4.Cijena-Dzeko
5.Golovi-Dzeko
6.Tehnika i romantika-Susic
7.Ucinak u reprezentaciji-Dzeko
8.Vaznost u reprezentaciji-Dzeko(kapiten)
9.Vaznost za BiH i promocija iste u svijetu-Dzeko
10.Popularnost-Dzeko....Pojasnjenje-kad sad upitas prosjecnog poznavaoca fudbala od 7 do 77 godina u Kini,Indiji,Zimbabveu,Engleskoj,Argentini,Norveskoj,Turskoj,Americi,Mexicu,Panami,Australiji,Njemackoj,Spaniji ,Uzbekistanu zna li ko je Edin Dzeko svaki ce reci da zna,ako ih upitas ko je Safet Susic vecina ce reci da nema pojma.
Pitari i jugonostalgicari su mali uzorak svjetske populacije.
Hvala,prijatno.
1.Osvojeni trofeji-Dzeko
2.Jacina kluba-Dzeko
3.Jacina lige-Dzeko
4.Cijena-Dzeko
5.Golovi-Dzeko
10.Popularnost-Dzeko....Pojasnjenje-kad sad upitas prosjecnog poznavaoca fudbala od 7 do 77 godina u Kini,Indiji,Zimbabveu,Engleskoj,Argentini,Norveskoj,Turskoj,Americi,Mexicu,Panami,Australiji,Njemackoj,Spaniji ,Uzbekistanu zna li ko je Edin Dzeko svaki ce reci da zna,ako ih upitas ko je Safet Susic vecina ce reci da nema pojma.
Hvala,prijatno.
- Consigliere
- Kontakt:
samoposteno je napisao/la:neda mi se da ti sad pisem sve redom ali nista boli od salihamidzica,barbareza,kodre,bolica,konjica,hibica,i jos mnogo njih koji su igrali za nasu repkuMozambik je napisao/la:De nabroji mi ih.

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Sušić je za Džeku Diego Armando!! De živ bio pregledaj kako je igr'o Sušić. Imaš snimke? Ako nemaš poslaću ti!
Danas više ljudi zna za Cleverleya nego za Sušića. Jel to dokaz da je Tom bolji od Papeta???
Bože me sačuvaj šta sve vremenom neću pročitat ovde!!
Danas više ljudi zna za Cleverleya nego za Sušića. Jel to dokaz da je Tom bolji od Papeta???
Bože me sačuvaj šta sve vremenom neću pročitat ovde!!
A.F.C. Bournemouth!
-
- Kontakt:
Glupo je uopste raspravljati ko je bolji dzeko ,safet ,kodro ,salihamidzic ili neko peti .sve extra igraci u svom vremenu ,hasan s bajernom sve osvoio , kodro u barci bio ,safet u svoje vrijeme haro al do 28 nije mogao iz juge tako da je suvisno poredit trofeje i slicno .
Ahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahaahahahahahahahhahahaahahah. OjRusilac je napisao/la:Vako momci sto se tice toga ko je najbolji igrac BiH svih vremena Dzeko vs Susic.
1.Osvojeni trofeji-Dzeko
2.Jacina kluba-Dzeko
3.Jacina lige-Dzeko
4.Cijena-Dzeko
5.Golovi-Dzeko
Hvala,prijatno.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
rambo16 je napisao/la:Što bi rek'o Kristijan Golubović:
Klinački

Trenutno korisnika/ca: AndreWilliams, Beduin, denialalner, HariTz, L-Train, Mercedes1, MrPink i 35 gostiju.