+1cobefks je napisao/la:Sretno svima. Da nam se zivi i zdravi vratite. I da gledamo grupnu fazu aBd
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sarajevo ljubavi moja!
Je li poznato kolika ce podrska biti Dinamo Dresdena
Sretno braćo...
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ja koliko sam cuo bice ih oko 300zgembo89 je napisao/la:Je li poznato kolika ce podrska biti Dinamo Dresdena
Bez Rangersa u ligi i ozbiljnog konkurenta oni su manje-više u rangu Dinamo Zagreba. Uostalom ovom Celticu svakako nije mjesto tu, ispao je u prošlom pretkolu i to kako!? Na stranu što ih je UEFA ugurala tu gdje su bili. Borussija bi im dala tri gola, i to da proberu iz kataloga.collector je napisao/la:ne moze ovaj Celtic u istu recenicu sa Borusijom nikako, svabe su daleko ozbiljnija ekipa, vise ulazu i na kraju krajeva i igraju atomski fudbal, Maribor je imao srece sa zrijebom jer su ovi skoti teska taraba od ekipe pa me ovaj rezultat i nije nesto iznenadio,kako nema Rendzersa oni su totalno potonuli kao fudbalska liga i takmicenje uopste, al mi nismo te srece da dobijemo ovakvog protivnika, vazda nas potrefe neke ozbiljne ekipe koje imaju velike budzete, projekte itd !!! da ne grijesim dusu izvlacili smo i neke levate koji su nas palili po usima a i skidali smo neke skalpove al nekad i nemamo srece !!
Sretno raji koja ide u Gladbach, da im sve bude na mjestu, da se lijepo provedu i da nas sve akobogda naši obraduju!
sigurno je tako, opao je interes za njihova takmicenja, sponzori se se povukli koliko toliko, nije interesantno prije svega igrati tu ligu,jer nema druge jake ekipe, prije je bila nekolicina poznatih imena u Celticu, sad cita frajer sastav prvi put cujem za igrace, a mogu reci da poznajem britanski nogomet !!! pali su na nize grane, na pojedinim temam spominju oni igrali sa Barsom egal, to je bilo prije 2 godine, a taj tim se sa ovim danasnjim mjeriti ne moze, ko da se povuce paralela Plisekovog Sarajeva i ovog danas, dva svijeta !!! mislim treba im cestitati na prolazu (Maribor) al da su imali srece imali su je, i siguran sam da u ovim kvalifikacijama za EL ima nekoliko ekipa koje su daleko ozbiljnije i jace od ovih u LP, al takav sistem takmicenja i ne moze se mjenjati i normalno ne bi bio fer prema slabijim ligama normalno !!!Oerde je napisao/la:Bez Rangersa u ligi i ozbiljnog konkurenta oni su manje-više u rangu Dinamo Zagreba. Uostalom ovom Celticu svakako nije mjesto tu, ispao je u prošlom pretkolu i to kako!? Na stranu što ih je UEFA ugurala tu gdje su bili. Borussija bi im dala tri gola, i to da proberu iz kataloga.collector je napisao/la:ne moze ovaj Celtic u istu recenicu sa Borusijom nikako, svabe su daleko ozbiljnija ekipa, vise ulazu i na kraju krajeva i igraju atomski fudbal, Maribor je imao srece sa zrijebom jer su ovi skoti teska taraba od ekipe pa me ovaj rezultat i nije nesto iznenadio,kako nema Rendzersa oni su totalno potonuli kao fudbalska liga i takmicenje uopste, al mi nismo te srece da dobijemo ovakvog protivnika, vazda nas potrefe neke ozbiljne ekipe koje imaju velike budzete, projekte itd !!! da ne grijesim dusu izvlacili smo i neke levate koji su nas palili po usima a i skidali smo neke skalpove al nekad i nemamo srece !!
Sretno raji koja ide u Gladbach, da im sve bude na mjestu, da se lijepo provedu i da nas sve akobogda naši obraduju!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Rajaa imal kod nekog mjesta za Njemacku il da neko zna nekog ko ima mjestaaaa ajdeee obradujte me hljeba vam?????
Iskren da budem strah me Deje i njegovih bravura i da zbog toga ne dozivimo neki debakl..treba pokusati napraviti cudo ali opet treba biti i realan sanse za to su male i ja bih sad potpisao poraz od dva razlike uz to da damo jedan gol, i da se na vrijeme okrenemo prvenstvu jer ipak titula je pod moranje ove godine, pa onda narednih godina uz jos nadam se veci budzet i jaci tim napad na grupnu fazu i EL a i LP, evo i Maribor je konacno usao ali im je trebalo vremena, ne ide nista preko noci
Pyro is not a crime !
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Koliko mogu vidjeti, većina vas su realni pred revanš sa Borusijom. Poneko se i malo zanese, ali šta ćeš, kakav si navijač ako se u jednoj takvoj utakmici ne nadaš čudu i prolazu svog tima. Povodom ovih vaših utakmica sa Borusijom pričam ovih dana sa svojom rajom o tome koliko neki naš klub treba da bude kvalitetan da bi došao do grupne faze Evropske lige, pošto je o Ligi šampiona nerealno pričati. Koliko god nas živcirale ove kvalifikacije i koliko god se naši klubovi patili u njima, ima itekako logike da klubovi iz lige poput naše do grupne faze trenutno trebaju povaliti bar dva kluba koja su realno jača od naših. Nikome ne treba u grupnoj fazi tim za nabijanje gol-razlike. Vi ste već napravili veliki posao izbacivši Grke, ali sada je žrijeb bio baš okrutan, jer Borusija je već tim koji bi, mislim, u grupnoj fazi trebao biti ili nosilac ili bar ekipa iz drugog šešira.
Nakon onoga što ste pokazali u prvoj utakmici, ako sad u revanšu uspijete i ne izgubiti previše, i to bi bio dobar znak, da ekipi nedostaje još malo kvaliteta i još malo sreće u žrijebu. Što više od toga uspijete, to bolje po vas. Vaša eventualna šansa bi mogla biti to što Borusija trenutno ima premalo takmičarskih utakmica ove sezone. To vam je, čini mi se, bila sreća i u prvoj utakmici, jer bi vam neki ovako jak tim u punoj takmičarskoj formi zabio 3 gola u zadnjih 20 minuta, kada ste vidljivo pali. Ali Borusija je tu također stala, izgledali su mi kao da nisu sigurni u sebe da krenu po još, i zato što ste im zadali ozbiljnih problema, ali sigurno i zato što im fali utakmica. Najviše zbog tog vašeg pada u zadnjih dvadesetak minuta utakmice izgleda mi da nemate puno šta tražiti u revanšu, ali vidjet ćemo, u fudbalu se dese ponekad i veća čuda.
Nakon onoga što ste pokazali u prvoj utakmici, ako sad u revanšu uspijete i ne izgubiti previše, i to bi bio dobar znak, da ekipi nedostaje još malo kvaliteta i još malo sreće u žrijebu. Što više od toga uspijete, to bolje po vas. Vaša eventualna šansa bi mogla biti to što Borusija trenutno ima premalo takmičarskih utakmica ove sezone. To vam je, čini mi se, bila sreća i u prvoj utakmici, jer bi vam neki ovako jak tim u punoj takmičarskoj formi zabio 3 gola u zadnjih 20 minuta, kada ste vidljivo pali. Ali Borusija je tu također stala, izgledali su mi kao da nisu sigurni u sebe da krenu po još, i zato što ste im zadali ozbiljnih problema, ali sigurno i zato što im fali utakmica. Najviše zbog tog vašeg pada u zadnjih dvadesetak minuta utakmice izgleda mi da nemate puno šta tražiti u revanšu, ali vidjet ćemo, u fudbalu se dese ponekad i veća čuda.
FK Željezničar 1921
-
- Kontakt:
U najgorem slučaju uz neki neriješen rezultat ili minimalan poraz, završiti ovogodišnje učešće u EL i okrenuti se domaćem.prvenstvu. Titula je pod moranje a kup nam je utješna varijanta. Ali, dug je put..??
Za par sati u klub po karte i lagano put pod noge. Sretno svima koji idu i molim da se postuje stav grupe. Imate sve detalje sta i kako gore kada se dodje, od fun zone itd. Sretno 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....
- moustapha
- Kontakt:
Ja sam mislio da se ovaj nilad vratiti neće.
Joj kad se sad Travančić pojavi
Joj kad se sad Travančić pojavi

Re: $: FK Sarajevo
sretno i dobar 'provod'Nantess je napisao/la:Za par sati u klub po karte i lagano put pod noge. Sretno svima koji idu i molim da se postuje stav grupe. Imate sve detalje sta i kako gore kada se dodje, od fun zone itd. Sretno

A sto se nikad ne vrati kod vas onaj Diatta, tako nekako, iz gradacacke Zvijezde ?
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- moustapha
- Kontakt:
Re: $: FK Sarajevo
Neda ga Zvijezda ispod milion eura.brazzo je napisao/la: A sto se nikad ne vrati kod vas onaj Diatta, tako nekako, iz gradacacke Zvijezde ?

#divovi
Boji se da je jos uvijek Jovic sss. 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Joj dobre ove trenerke, nisam vidio u fan shopu, da li se ovo ima kupiti?
Samo da prodje ovo takmicenje abd, i da se fokusiramo iskljucivo na prvenstvo, nasi igraci iz svake utakmice moraju izvuci svoj maximum i nemamo vise pravo na kiks kako kuci tako i na strani ako nam je ljudi najveci cilj tj. Titula do koje ima jos samo hrabro i nece biti problema!
, @hilmo mislim da ima ja juce bio u bezistanu ima nekih trenerki, majci ima pravo lijepih stvari za kupit 

04.10.2009 !!
Sta je sa Travancicem? jel povrijedjen ili je nesto drugo u pitanju?
Re: Odg: FK Sarajevo
Nešto drugo je u pitanju, a niko ne zna šta jeArhitekt je napisao/la:Sta je sa Travancicem? jel povrijedjen ili je nesto drugo u pitanju?

Ma frajer lud 100%
Nešto smo mirni danas, da se nismo posvetili molitvama da napravimo čudo gore