sa srecom burazEvolution87 je napisao/la:I horde krecu na daleki puuuut....
Cujemo se braco prvom prilikom

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
sa srecom burazEvolution87 je napisao/la:I horde krecu na daleki puuuut....
Cujemo se braco prvom prilikom
iskreno i maksimalno se slazem, dovoljno nam je to, a i navikli smokengur je napisao/la:Ja skromno, nek bude 1:3 i meni dostacollector je napisao/la:za dva dana revans protiv Borisuje, nadam se da cemo se gore predstaviti u lijepom svjetlu i da cemo odigrati musku utakmicu, pa sta bude !!!
sto se tice ekipe koja bi mogla istrcati na teren misljenja sam da ce Bilbija ovu tekmu poceti sa klupe cisto da se jos malo dozove, a i da imamo napadacku opciju sa klupe jer bi poprilicno glupo bilo krenuti ofanzivno prema golu svaba jer bi to bio mac sa dvije ostrice i moglo bi nam se obiti o glavu !!!
po meni sastav za cetvrtak: Dejo, Dzemo, Puzi, Tatko, Amer, Cimi, Radovac, Milos, Okic, Haris i Krste !!! po dosadasnjim iskustvima znamo da Dzeno opet nece previse mijenjati, mada se ne mogu oteti utisku da je Kostic kalibar igraca za ovu utakmicu jer je potreban neko da malo vise zatvara prostor i ta neka dodatna snaga nazad jer ipak Radovac nije taj tip igraca i mislim da nece biti u mogucnosti pokrivati toliko prostora kada budemo u odbrani jer je iluzorno ocekivati da cemo ih napasti, al otom potom !!!
nek je njima sretno kao i raji koja gore idu i da sto uspjesnije zavrsimo ovu Bordo pricu u europi !!!
radi u telecomuHead je napisao/la:Ovaj Evolution ocito neki guzonja, ima se za Grcke, ima se za Njemacke.![]()
cccc., prolazimo ba. pripremi nitroglicerin za pod jezikmiky_hz je napisao/la:Ispod 2 ako zijanimoda hoce vise proci i ova EL vec mi je dodijala,sutra bi lagano Zvornik gledali na Kosevu
VanBasten je napisao/la:cccc., prolazimo ba. pripremi nitroglicerin za pod jezikmiky_hz je napisao/la:Ispod 2 ako zijanimoda hoce vise proci i ova EL vec mi je dodijala,sutra bi lagano Zvornik gledali na Kosevu
Brate, evropska prica jos traje i treba uzivati a kiksat ce i konkurencija, ne brini... Evo vec sutra kiksa jedan garant! Ili zrinjski ili listica...Aragon je napisao/la:Dostojanstveno ovo u cetvrtak odraditi i okrenuti se prvenatvu. Osam bodova do sad je los pocetak sezone. Igraci i mi navijaci sto prije trebamo iz glave izbiti euro tekme i uraditi sve da se stane sa ovim kiksevima. Prosle godine sve ekipe su uzasno kiksale i zato se niko nije izdvojio, misljenja sam da ove godine nece biti takva situacija. Mi ne smijemo vise povecavati zaostatak za Sirokim koji je zaista ozbiljan rival ove godine.
Sretno tebi brate !EXIT je napisao/la:Nasa ``bajka`` jos uvjek traje..... barem jos dva dana..![]()
Do sada definitivno najjaci izlet u evropi iza rata, ma kako iduca utakmica zavrsilia....
Nekakav imam osjecaj da bi gojko, stojcev i velkoski mogli eksplodirat protiv borusije... ono kako volimo reci imam ``suhu`` da bi nekako moglo biti 2:3 za nas...... ali, ko bi onda prezivio produzetke?
Kako god zavrsilo ja sam ponosan na njih.. golema stvar se uradila za 9 mjeseci, i napravljeni su jaki temelji za buducnost sto je najvaznije![]()
Sto se tice bekica i potpisa na 3 godine, kolko ja znam amaterski su najduze na dvije, ali 033, malta je skoro uvjek upravu.. sto bi vjerovatno znacilo da bi platili naknadu za treniranje.. vidjecemo...
Next Stop: borusija
Vrlo malo karata je ostalo za dva sektora gdje cemo biti smjesteniBice ovo vjerovatno nase najmasovnije euro gostovanje.....
I Horde krecu na daleki put....
A i pitari![]()
Cujemo se braco, nece me biti heftu, dvije, ma ko zna mozda i duze![]()
Sretno nam!