FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Manijaci dolazitee li sutra? 

- champions1921
Vidjeh neku raspravu o najbrojnijim gostovanjima na Velezovoj temi u kojoj se spominje i nase gostovanje Sirokom 2003. godine kada nam je pobjeda trebala za titulu.. Postoji li kakav izvjestaj sa te tekme ili neke fotografije(video).. Trazim evo pola sata, nikako da nadjem bilo sta sa tog gostovanja..
BUDI ŽELJO !!!
@champions1921 Izvoli youtube.com/watch?v=_1y-BjGuH7A&rl=yes
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
- champions1921
Uh, to je bila utakmica vracanja milo za drago. Dvije-tri godine unazad pustili smo Buducnost B. da pobjede na Grbavici i dobro zajebali Siroki, oni pamtili pa vratili. Ne sjecam se da sam ikada u zivotu gledo grublju utakmicu, onaj jazavac Bajkusa je uvijek bio grubijan, covjek koji nije smio da ide na masu gostujucis utakmica dok je po sirokom udaro i sakama i nogama, u ovoj utakmici je udaro ko sve ostale zajedno. Tu utakmicu i Hrgovic je bio pravi papak, dok sudija nista nije smio da svira. Ovo gostovanje je vjerovatno najbrojnije koje je ikada jedna navijacka skupina u BiH odradila, tu negdje je bila brojka hordezli u Zenici ali sigurno ne ovolika. Prije utakmice bilo je tenzija ali je uglavnom proslo ok, dok je poslije bilo svega i svasta.
Poslije ove utakmice jedva su docekali da Amara nacepi nasa uprava i saka placenika predvodjena Samirom Landzom, onda dolazi Harts i Amaru se daje otkaz... Dusmanska posla...
Poslije ove utakmice jedva su docekali da Amara nacepi nasa uprava i saka placenika predvodjena Samirom Landzom, onda dolazi Harts i Amaru se daje otkaz... Dusmanska posla...
Hajd sa zadnjeg trening informacije. Sigurno je bilo uigravanje prve postave pa da vidimo ko će igrat.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
-
- Kontakt:
FOTO: Plavi otputovali u Bijeljinu
http://fkzeljeznicar.ba/foto-plavi-otpu ... inu/11288/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/foto-plavi-otpu ... inu/11288/" onclick="window.open(this.href);return false;
- invincible1921
- Kontakt:
sto se tice ovog u sirokom , sta lupa ovaj ahmetovic cuj "gledao je utakmicu oko 3500"
pa nas je bilo haman 3

=\_1921_/=
Hajde Džumi

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Jeste slab ovaj Maribor 

Re: Odg: FK Željezničar
A jesi vidio kako Zrinski dostojanstveno ispade od njih?arelinho je napisao/la:Jeste slab ovaj Maribor

"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Svi su se smijali Zelji i Zrinjskom od koga su ispaliAragon je napisao/la:A jesi vidio kako Zrinski dostojanstveno ispade od njih?arelinho je napisao/la:Jeste slab ovaj Maribor

Zrinski se dostojanstveno borio protiv nikad jaceg Maribora!arelinho je napisao/la:Svi su se smijali Zelji i Zrinjskom od koga su ispaliAragon je napisao/la:A jesi vidio kako Zrinski dostojanstveno ispade od njih?arelinho je napisao/la:Jeste slab ovaj Maribor
Za Zelju se ne moze isto reci

"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Maribor je proveo dvije sezone u prvoj ligi Jugoslavije. Oni nisu cak igrali ni drugu ligu Jugoslavije aktivno, nego su bili u rangovima ispod. Pa klubovi tipa Leotar, Jedinstvo, Mladost Listica(Siroki), Modrica, Borac iz Capljine, Posusje su imali znacajniju ulogu u toj ligi. Zamislite da sad neki Leotar ili Iskra iz Bugojna uz duzno postovanje ovim klubovima izbaci Celtica i udje u ligu prvaka, eto to je Maribor. Bruka i sramota za nasu drzavu i sistem u kojem zivimo jer se Maribor ne finansira time sto ih je neko kupio, nego sponzorstvima, gradskim novcem i drzavnim novcem. Svaka im cast na uspjehu, ali me jede sto je to isto kao da neki od nasih spomenutih klubova zavrsi u ligi prvaka, eto gdje smo mi, a pri tome su napravili infrastrukturu, milionske transfere, super placene igrace, omladinski pogon, stadion, sve moguce. Mi smo svjetlosnim godinama iza njih. I da, jedna od najvecih pobjeda Zelje u historiji je nad Mariborom, mozda i najveca, stariji ce se bolje sjetiti. Tuga i razocarenje okruzenjem u kojem nas a i ostali bh klubovi funkcionisu kad vidis Maribor koji je sprdnja bio do neki dan, a danas su svi nasi klubovi sprnja za njim.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
kakva drzava tako sve ostalo u njoj
kod nas ne valja sistem nikako
ne mozes ti ocekivat da se bilo sta toliko uzdise,bar nesto konstatno (drugo su ovi kratkotrajni bljeskovi)
al sistem je najbitniji a mi to nemamo
ne mozes ti ocekivat da se bilo sta toliko uzdise,bar nesto konstatno (drugo su ovi kratkotrajni bljeskovi)
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Džumi dobro igra večeras,možda čak napravi i iznanađenje,trenutno je 2-1 u setovima za Ferrera!AsharaK je napisao/la:Hajde Džumi

godrina je napisao/la:kakva drzava tako sve ostalo u njoj
trenutno su ljudi 100 godina ispred nas, mozemo mozda napraviti nesta, sreca neka i biti u grupnoj fazi nekog takmicenja, ali ukupno gledajuci su 100 godina ispred. Tuga, nadati se bolje sutra, ali to bolje nece samo doci.
Prvak NR BiH: 1946
a to ja govorim,moguc je neki izlet uz dozu srece il neku dobru generaciju ali opet sreca bi bila bitan faktor,ali za neku koliku toliku konstantu nam treba puno puno,nije to samo stvar zelje nego svega u drzavi
puno nam se stvari treba poslozit i dobro sredit da se priblizimo npr "njukastl"
puno nam se stvari treba poslozit i dobro sredit da se priblizimo npr "njukastl"
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Sa vama cu da podjelim jednu informaciju koja nije bas vesela po nas ali eto barem da se zna.
Prije par dana su u Sarajevo dosli ljudi iz Saudijske Arabije sa poslovnom namjerom, navodno su bili zainterseovani da preuzmu jedan od sarajevskih klubova Zeljeznicar/Olimpik, i sad ne znam sta se izdesavalo ali navodno su izabrali Olimpik. I također zele da kupe zemlju na Otoci gdje je stadion i da grade moderni ... kratko receno Olimpk bi mogao da bude kupljen od ovih lovatora.
Ovo sve uzmite sa rezervom jer mozda nije isitna, ali ja sam ovo cuo od covjeka koji ne bi prodavao maglu i slicno.
Napisao sam ovo i na temi Olimpika.
Prije par dana su u Sarajevo dosli ljudi iz Saudijske Arabije sa poslovnom namjerom, navodno su bili zainterseovani da preuzmu jedan od sarajevskih klubova Zeljeznicar/Olimpik, i sad ne znam sta se izdesavalo ali navodno su izabrali Olimpik. I također zele da kupe zemlju na Otoci gdje je stadion i da grade moderni ... kratko receno Olimpk bi mogao da bude kupljen od ovih lovatora.
Ovo sve uzmite sa rezervom jer mozda nije isitna, ali ja sam ovo cuo od covjeka koji ne bi prodavao maglu i slicno.
Napisao sam ovo i na temi Olimpika.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.