Miroslav Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

ra1981
Kontakt:

Re: Miroslav Ćiro Blažević

Post Postao/la ra1981 » 13 jan 2009, 21:26

Tihi je napisao/la:Mozda bih trebali "urednicima sportsport.ba" sugerirat da urade jedan clanak o njemu "vranjes ognjen" da onom "ventilaciskom volumenu ciri" skrenu paznju na njega, a ne da nam nekog aracica tamo dovodi.
potpis
ili ako ništa napraviti tekst o odbrambenim igračima (pandža,vranješ,mirvić...)
Svakako je Ćiro pola igrača pozvao na sugestije novinara i menadžera.

zehro
Kontakt:

Post Postao/la zehro » 13 jan 2009, 21:36

Tihi je napisao/la:Ciro je jedan obicni "ventilaciski volumen" (medicinski receno) kroz koji strujanje zraka nekada prelazi i 1m/s
ciro je jedan obicni "supak" (bosanski receno)

Od sada ovako pisem jer vidim da su se danas pojavili neki jako pametni... :D
e nek si ga vala ti neki pametnjaković pa mozes reci za nekog da je supak a nisi mu ni do muda....malo momce pred ogledalo pa se zapitaj gdje si to ti...a gdje je ciro.....vako nam je kako je zbog takvih ko sto si ti i ko sto ima mali milion na ovom forumu...svi nesto pametuju pisu tekstove koje ni sami ne razumiju....malo pozitivne energije ljudi.....bodrimo nase...ma kavi bili nasi su ba.....samo ih treba gurati tek tada moremo ocekivat bolje rez.....sve dok ih budemo osporavali....nikakve nam koristi....ev vidi sta smo uradili sa hasanom...svi smoga osporavali dok je igro...te neaktivan je...te simulira....a sad ga svi molimo da se vrati....itd. itd. itd.
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 13 jan 2009, 21:55

Ovo je postalo smiješno, koja budala još može moliti hasana da se vrati u repku, pa on nije igrao srcem za bih ni kada je imao dvadeset godina a kamoli sada. ima tu igraca koji bi mogli odigrati njegovu poziciju ili bar priblizno. uostalom vodonoše nikada nisu bile najbitnije pozicije

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 13 jan 2009, 21:56

zehro je napisao/la:
Tihi je napisao/la:Ciro je jedan obicni "ventilaciski volumen" (medicinski receno) kroz koji strujanje zraka nekada prelazi i 1m/s

e nek si ga vala ti neki pametnjaković pa mozes reci za nekog da je supak a nisi mu ni do muda....malo momce pred ogledalo pa se zapitaj gdje si to ti...a gdje je ciro.....vako nam je kako je zbog takvih ko sto si ti i ko sto ima mali milion na ovom forumu...svi nesto pametuju pisu tekstove koje ni sami ne razumiju....malo pozitivne energije ljudi.....bodrimo nase...ma kavi bili nasi su ba.....samo ih treba gurati tek tada moremo ocekivat bolje rez.....sve dok ih budemo osporavali....nikakve nam koristi....ev vidi sta smo uradili sa hasanom...svi smoga osporavali dok je igro...te neaktivan je...te simulira....a sad ga svi molimo da se vrati....itd. itd. itd.
Bolje da si rekao dok imamo takve naivce kao sto si ti ne idemo naprijed,takvi kao ti prihvataju informacije onako kako ih neko servira,bez imalo kritickog razmisljanja,svaka info se moze sagledati sa vise strana a ne sa samo jedne pogotovo kada nam te informacije serviraju korumpirani novinari(govorim o pojedinim novinarima a ne o svima)koji su u talovima sa raznim mesetarima i menadzercicima......kazes da trebamo podrzavati nase igrace-slazem se sa tim ali to ne znaci da trebamo podrzavati sve nase igrace tj.one koji su klocevi od igraca i koji ne zasluzuju mjesto u repki,igracki anonimus Aracic uopste nije nas(rodjen u Hrvatskoj),uopste nije standardan u Hajduku i do sada je odigrao samo 1 tekmu za taj klub-poslije svega navedenog je li ti imalo sumnjivo to sto Ciro zeli poslati poziv Aracicu?!

DinceManijak
Kontakt:

Post Postao/la DinceManijak » 13 jan 2009, 22:12

CIRO neka zovne MARKA TOPICA :!: 8-) I ako je napadac al je zasluzio itekako!
pandzu,Vranjesa,Stilica,Bubija,Jahica pa onog momka iz Zrjinskog sto je najbolji igrac Premijer Lige :!: Ama Ciro moze da bira a on trazi neke lijeve :roll:
Zadnja izmjena: DinceManijak, dana/u 13 jan 2009, 22:17, ukupno mijenjano 2 puta.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 13 jan 2009, 22:15

DinceManijak je napisao/la:CIRO neka zovne MARKA TOPICA :!: 8-) I ako je napadac al je zasluzio itekako!
pandzu,Vranjesa,Stilica,Bubija,Jahica ama Ciro moze da bira a on trazi neke lijeve :roll:
ma ciro je isti kao i gamad za koju radi....
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 13 jan 2009, 22:16

seldo je napisao/la:Ja pratim HNL i ovaj Aracic je s Hajdukom bio samo u pregovrima jer je imao neke svoje uvjete na koje odmah nije htio pristati,uostalom tog momka je i Fuad Muzurovic htio zvati u prslim kvalifikacijama ,ali je bio povrijedjen i nije mogao debitovat,a i bivsi trener Hajduka Goran Vucevic i sadasnji Ante Mise ima li su samo pohvale za njega i prenosim samo izjavu Vucevica "Za poziciju stoper nije mutav i veoma je inteligentan igrac,a i druga osobina je da je veoma okretan i moze da igra na lijevom boku" nemoj te me pogresno shvati ja ge neforsiram i nemislim da jmozda za reprezentacije ali sto ga ne probat jer stvarno nemamo puno izbora !!!
Pa kad im je toliko dobar sto nije igrao kod Vucevica a ni sada kod Mise?

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 13 jan 2009, 22:31

Nema vise nikakve sumnje da je i Ciro umjesan u mesetarenje sa igracima,sa takvim ponasanjem jasno je da mu uspjeh nase repke nije u prvom planu,cak bi rekao da svjesno sabotira i podmece nam,poziv Aracicu jasan je dokaz da se mesetari sa igracima,sada ponajvise u odbrani,jedino je ostao Spahic jer njega kada bi udaljio ovaj bi sigurno progovorio a sa Spahicem nam maze i oci ali zato se u isto vrijeme mesetari na ostalim pozicijama u odbrani,zasto ciro ni poslije 6 mjeseci odkako je dosao za selektora jos uvijek nema siri spisak igraca za odbrane na koje bi u svakom momentu mogao da racuna i za koje bi mogao reci-da to su igraci na koje racunam da igraju u odbrani u ovim kvalifikacijama-sta on radi?improvizuje,razni menadzercici mu sastavljaju odbranu,skoro ce kraj kvalifikacija a mi nemamo jasnu sliku u odbrani......izjavio je da je Aracica gledao na malonogometnom turniru u Zadru,pametnom je i to dosta,u svakoj normalnoj zemlji kada bi selektor izjavio da je igraca pozvao na osnovu igara na nekom od malonogometnih turnira-to bi izazvalo salvu kritika,samo kod nas ne........Znam ja nas h... ti nas!!!!!!!!

Tihi
Kontakt:

Post Postao/la Tihi » 13 jan 2009, 22:36

zehro je napisao/la:

Dobro, nije ciro, ti si jedan "ventilaciski volumen" koji podrzava njegove ideale (vrati film 15-ak god. nazad)!! Ja mu mozda nisam do muda al vidi se komu je do muda i ko ih gladi... Ti imas problem u mozgu, koji nemoze podijeliti na ljude koji vole ovu reprez. srcem i koji su tu za pare, e kad se izlijecis od takvog sindroma vjeruj mi nece ti smetat ni hladan burek. Do tada sjedi tu i guli jabuke! ;)
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 13 jan 2009, 22:54

bh hrvat je napisao/la:Ovo je postalo smiješno, koja budala još može moliti hasana da se vrati u repku, pa on nije igrao srcem za bih ni kada je imao dvadeset godina a kamoli sada. ima tu igraca koji bi mogli odigrati njegovu poziciju ili bar priblizno. uostalom vodonoše nikada nisu bile najbitnije pozicije
Ovo nije tema o Salihamidzicu, imas temu o njemu.
( e stvarno ti je post smijesan )
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 13 jan 2009, 22:57

lopta je okrugla je napisao/la:Nema vise nikakve sumnje da je i Ciro umjesan u mesetarenje sa igracima,sa takvim ponasanjem jasno je da mu uspjeh nase repke nije u prvom planu,cak bi rekao da svjesno sabotira i podmece nam,poziv Aracicu jasan je dokaz da se mesetari sa igracima,sada ponajvise u odbrani,jedino je ostao Spahic jer njega kada bi udaljio ovaj bi sigurno progovorio a sa Spahicem nam maze i oci ali zato se u isto vrijeme mesetari na ostalim pozicijama u odbrani,zasto ciro ni poslije 6 mjeseci odkako je dosao za selektora jos uvijek nema siri spisak igraca za odbrane na koje bi u svakom momentu mogao da racuna i za koje bi mogao reci-da to su igraci na koje racunam da igraju u odbrani u ovim kvalifikacijama-sta on radi?improvizuje,razni menadzercici mu sastavljaju odbranu,skoro ce kraj kvalifikacija a mi nemamo jasnu sliku u odbrani......izjavio je da je Aracica gledao na malonogometnom turniru u Zadru,pametnom je i to dosta,u svakoj normalnoj zemlji kada bi selektor izjavio da je igraca pozvao na osnovu igara na nekom od malonogometnih turnira-to bi izazvalo salvu kritika,samo kod nas ne........Znam ja nas h... ti nas!!!!!!!!
U pravu si, postaje sve jasnije da je to tako, kao sto si ti primjetio...ali vijeruj mi, nisi jedini koji to vidi.
Tako je bilo i prije Cire, tako je i sada...daj boze da se sad koplja slome...da ne idemo u vjecnost sa tim problemima.
Kada se nije uspjelo naci rjesenje i stati u kraj svim tim mesetarima u ono vrijeme kada je repka bila pred ambisom,tj.kada ni sportski rezultati nisu ispunili ocekivanja, kada se nije imalo sta izgubiti, ne znam sto bi sad...kada nas je konacno malo krenulo...kada stvarno imamo dobre igrace.
Znaci, sacekati u miru da se ove kvalifikacije zavrse, da vidimo gdje smo,sta smo, jeli moglo bolje itd itd...
Kod evt. uspjeha, svakako ce sve otici pod tepih, a ako dozivimo fijasko (sto niko od nas ne zeli) onda konacno raskrinkati tu bandu, koja nam godinama zagorcava zivot.
Vom Jäger zum Gejagten

kemo zahirovic
Kontakt:

Post Postao/la kemo zahirovic » 13 jan 2009, 23:00

Ma CIRO je legenda sa jedne strane... a sa druge, jbg. otjero je Bajica, otjero je Nadarevica, Jahica, Huseinovica( al to nije ciro kriv )....Neznam koji je njemu zove tog momka iz hajduka,pa jbt. ja nisam gledo dvoransko prvenstvo al znam na osnovu pregleda golova i textova o prvenstvu da je SENIJAD IBRICIC iznio cijeli hajduk sa jos par momaka al je on bio glavni, zabio 12 golova i u svakoj tekmi je on zabio kolko hajduk nemoze primit... i nezz sta je mogo vidjet na malom terenu jbga. ja stvarno nema smisla al i ja sam malo poceo sumnjat da nesto nije uredu... ima 3 put boljih igraca a on nista

zehro
Kontakt:

Post Postao/la zehro » 13 jan 2009, 23:08

lopta je okrugla je napisao/la:
zehro je napisao/la:

Bolje da si rekao dok imamo takve naivce kao sto si ti ne idemo naprijed,takvi kao ti prihvataju informacije onako kako ih neko servira,bez imalo kritickog razmisljanja,svaka info se moze sagledati sa vise strana a ne sa samo jedne pogotovo kada nam te informacije serviraju korumpirani novinari(govorim o pojedinim novinarima a ne o svima)koji su u talovima sa raznim mesetarima i menadzercicima......kazes da trebamo podrzavati nase igrace-slazem se sa tim ali to ne znaci da trebamo podrzavati sve nase igrace tj.one koji su klocevi od igraca i koji ne zasluzuju mjesto u repki,igracki anonimus Aracic uopste nije nas(rodjen u Hrvatskoj),uopste nije standardan u Hajduku i do sada je odigrao samo 1 tekmu za taj klub-poslije svega navedenog je li ti imalo sumnjivo to sto Ciro zeli poslati poziv Aracicu?!
isti ti tvoji korumpirani novinari servirali su nam pricu da ciro planira zvat tog aracica....i koje kakve igrace...treba pustit covjeka da radi svoj posao jer ga zasad radi sasvim solidno...a vrijeme ce pokazat ....kao i u svim normalnim zemljama dali je uspio ili ne...pa onda pravit nekakve analize....sad zasad treba gurat ovo sto se radi da probamo vec jednom nesto napravit.....mislim da niko vise od cire nebi volio da se plasiramo na mundijal jer on zivi za popularnost...i zivi od popularnosti....covjek je sebi obezbjedio materijalnu egzistenciju...pa nem potrebe da se bavi time da forsira neke igrace kroz repku...neke anonimuse...

farek
Kontakt:

Post Postao/la farek » 13 jan 2009, 23:15

Ovo je sve presipanje iz supljeg u prazno, ciro ce ovo ciro ce ono, a i kao sto prethodnik rece ako budemo dobri u kvalifikacijama sve otic pod tepih, a ako ne mi tu opet necemo moci nista uradit, jer nemamo nikakve instrumente kojim to mozemo (osim palica i oruzja).

A i realno kad sagledamo situaciju, nemamo puno odbrambenih igraca koji su reprezentativnog kalibra (kakvog su igraci u veznom redu i u napadu), ne racunajuci one koji su odbili da se odazovu (npr. Papac) i onih koji su se oprostili od reprezentacije (npr. Salihamidzic). Sve u svemu mora se puno improvizovat, nazalost u odbrani, na racun damjanovica i salihovica ali mi realno nemamo "velikih" imena za odbranu.
...JA SAM SARAJEVO...

zehro
Kontakt:

Post Postao/la zehro » 13 jan 2009, 23:21

Tihi je napisao/la:
zehro je napisao/la:

Dobro, nije ciro, ti si jedan "ventilaciski volumen" koji podrzava njegove ideale (vrati film 15-ak god. nazad)!! Ja mu mozda nisam do muda al vidi se komu je do muda i ko ih gladi... Ti imas problem u mozgu, koji nemoze podijeliti na ljude koji vole ovu reprez. srcem i koji su tu za pare, e kad se izlijecis od takvog sindroma vjeruj mi nece ti smetat ni hladan burek. Do tada sjedi tu i guli jabuke! ;)
gulit ces ti banane kada ciro i co.pronesu slavu jedine nam bih kroz afriku
:arrow: :arrow:

MUFC

Post Postao/la MUFC » 13 jan 2009, 23:50

sta je MUFC govorio za piru cedera .. a i nas uzi klub dince_manijak i sl ...

sad razgulite svi ostali propiro ili ti ga 'bosanski mentalitet' !

pozz istomisljenicima
I'm An FC Fan !!!

Love United Hate Glazer !Boykot Official United Web Page & Shops !
Join MUST _ The Official Manchester United Supporters Trust

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 14 jan 2009, 00:15

bh hrvat je napisao/la:Ovo je postalo smiješno, koja budala još može moliti hasana da se vrati u repku, pa on nije igrao srcem za bih ni kada je imao dvadeset godina a kamoli sada. ima tu igraca koji bi mogli odigrati njegovu poziciju ili bar priblizno. uostalom vodonoše nikada nisu bile najbitnije pozicije
Tako je! ;)

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 14 jan 2009, 05:43

zehro je napisao/la:
lopta je okrugla je napisao/la:
zehro je napisao/la:Bolje da si rekao dok imamo takve naivce kao sto si ti ne idemo naprijed,takvi kao ti prihvataju informacije onako kako ih neko servira,bez imalo kritickog razmisljanja,svaka info se moze sagledati sa vise strana a ne sa samo jedne pogotovo kada nam te informacije serviraju korumpirani novinari(govorim o pojedinim novinarima a ne o svima)koji su u talovima sa raznim mesetarima i menadzercicima......kazes da trebamo podrzavati nase igrace-slazem se sa tim ali to ne znaci da trebamo podrzavati sve nase igrace tj.one koji su klocevi od igraca i koji ne zasluzuju mjesto u repki,igracki anonimus Aracic uopste nije nas(rodjen u Hrvatskoj),uopste nije standardan u Hajduku i do sada je odigrao samo 1 tekmu za taj klub-poslije svega navedenog je li ti imalo sumnjivo to sto Ciro zeli poslati poziv Aracicu?!
isti ti tvoji korumpirani novinari servirali su nam pricu da ciro planira zvat tog aracica....i koje kakve igrace...treba pustit covjeka da radi svoj posao jer ga zasad radi sasvim solidno...a vrijeme ce pokazat ....kao i u svim normalnim zemljama dali je uspio ili ne...pa onda pravit nekakve analize....sad zasad treba gurat ovo sto se radi da probamo vec jednom nesto napravit.....mislim da niko vise od cire nebi volio da se plasiramo na mundijal jer on zivi za popularnost...i zivi od popularnosti....covjek je sebi obezbjedio materijalnu egzistenciju...pa nem potrebe da se bavi time da forsira neke igrace kroz repku...neke anonimuse...
Kazes obezbjedio je sebi egzistenciju-tacno,ali jesi li ti ikad cuo za onu-pun je love ali mu nikad dosta,hoce jos.....ciro ima platu od 10 000 KM ali "to nije nista" u poredjenju sa cifrom koju dobija od sponzora koji su i sponzori nase repke-informisi se malo koji je to procenat i koja lova ali ne bi me cudilo da i nakon toga izjavis kako ciro ne voli lovu jer je obezbjedio svoju egzistenciju,ovo sam ti jos rekao a ako ti ni to nije dosta,onda ti ja ne mogu pomoci

asko
Kontakt:

Post Postao/la asko » 14 jan 2009, 08:39

amerosm je napisao/la:I ja sam ga branio a sad je stvarno pretjerao. Zove igrace koji nema nikakve veze sa BiH cak ni po pasosu, a jedan Trivunovic, Nadarevic itd. ne igraju sto jedan s razlogom nece a kod drugog sto je Ciru spucala nekakva luda.
Govorio sam za Kodru da je covijek pogrijesio so sina zeli u Spanskoj repci, ali sad sve to povlacim i izvinjavam se (iako mislim da ne cita ovaj forum). Dosta je bilo Baiana, Vasilica, Crnogoraca, onoga Rusa iz Bugarske itd.

Sada takodjer mislim da nama nema napredka dok sjede oni lopovi u savezu.
Mozda jedini izlaz iz ove situacije je da Barbarez, Bolic, Hibic, Kodro naprave drugi savez i da zamole igrace da ne igraju za ove lopove i da traze od Fife i Uefe da ih prizna. Ja mislim da je to jedini izlaz iz ove situacije drugog nema.
Lopovi su i postavili takve da zajedno mogu raditi sto im je volja,jer nije takvim do nekog rezultata.Savez bi trebao da ostavi licne interese,da se ne kocka sa BiH fudbalom.Moje misljenje je dok su ovakvi u savezu ,nema toga ko ce pomoci BiH fudbalu.

Kemo
Kontakt:

Post Postao/la Kemo » 14 jan 2009, 08:55

eto ti znas da je on obezbjedio egzistenciju, i koji su njemu motivi. na ovoj temi vise ne vrijedi ni davati argumente, kad jedini odogovor koji dobijes je ma ciro je legenda pricaj ti sta hoces. hajde svi ovi smjesni potezi cire su prolazili, ali ako mislite da je aracic zasluzio poziv onda ne znam sta uopste radite na ovoj stranici nije fudbal za vas

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.