FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Tuzlak04
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Tuzlak04 » 26 avg 2014, 14:32

nesvrstani je napisao/la:
staragarda je napisao/la:mozemo se izljubit sa dobrom posjetom i fino popunjenim Tusnjem...samo od jutros mi je jedno 10 baterijskih navijaca reklo da vise ne idu na tekme....kao,izgubilo se...siroki bio bolji :urnebes: :urnebes: ...ja im nisam ni pokusao nesto objasnjavat :roll: :roll:

ma i ne moraju, yebo ih ciro dolazili zbog cire a ne jer su tuzlaci i jer im igra sloboda, yebo ih manchesteri, juventusi i ostali klubovi... ja kad vidim na fb raspravu o realu i barsi povraca mi se... vise cu cijenit kao navijac ekipu iz bl sto prati zvezdu partizan nego ove jazavce ( primjer navodim da se lesinari ne uvrijede :mrgreen: ) ili ovaj glumac sa klipa sto rostilja i misli da ima smisla za humor... stvarno ne razumijem svijet idealno vrijeme, subota, nema tv prenosa al izgleda zao izdvojit peticu... i ovo malo "ultrasa" sto dodje udju dzaba, bas me zanima koliko je karti na sjeveru prodano...

po meni pod hitno treba poraditi na marketingu, najavi utakmica pa i organiziranju nekih nagradnih igara i sl da se privuce svijet, otvaranje fan shopa kao vrste prihoda ( majice, duskerice i sl )

citam dalje raspravu i ne vjerujem da se omalovazava siroki, selendra ovo ono pa sta smo mi? veca smo mahala od sirokog, ljudi godinama u vrhu, primjer kako kolektiv treba da funkcionise, i u fudbalu i u kosarci, dosta toga mi od njih mozemo nauciti i na kraju bolja im je ekipa 10 puta od nase, bas me zanima kako bi one pijanice sa zapada poslozile ekipu i "dobili" siroki jer je odjednom postalo sramota izgubit od realno bolje ekipe, kao da smo prosle godine titulu uzeli a ne vratili se iz 1FBIH sa dugovima do grla...

dalje rasprava oko baklji, sve neke pametnice odjednom se pojavile na temi, ne jedite **** dzaba, baklje su unesene jer je azmir dao dozvolu da se unesu na ulazu, da ste bili na utakmici pred sjeverom znali bi sta se desavalo i za kraj neko napisa da je 3-4000 kazna pa da ga ispravim jer nas ocekuje od 5-10000, ako dobijemo 3-4 mozemo bit sretni...

Napisa se ja ne zamjerite, al ovo sve moze stat u recenicu - mnogo toga ne funkcionise i zgadilo mi se al ja cu nastavit dolazit i bodrit svoju slobodu... :salut:
Dao je qrac dozvolu

Husić: Oni koji pale baklje ruše Slobodu

Predsjednik UO Azmir Husić kaže kako je razgovarao sa navijačima, stručnim štabom i igračima.

"Dok sam ja u Slobodi dio navijača neće smjenjivati trenere. Imaju pravo da nekog ne vole, ali nemaju pravo da ne vole Slobodu. Mi smo zbog upotrebe pirotehnike u susretu sa Čelikom kažnjeni sa 2.500 KM, a ko zna koliko ćemo dobiti za bakljadu u utakmici sa Širokim Brijegom. Sa tim se mora odmah prestati. Svaki navijač koji pali baklju na stadionu ruši Slobodu“, kazao je Azmir Husić na današnjoj press-konferenciji.

Sloboda poslije utakmice sa Slavijom na stadionu Tušanj u subotu dočekuje aktualnog prvaka mostarski Zrinjski. Prvobitno je bilo najavljeno kako će se utakmica odgoditi zbog dolaska reprezentacije BiH u Tuzlu, ali je odlučeno da Sloboda i Zrinjski igraju u redovnom terminu.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 26 avg 2014, 14:42

ma jbg poostrit kontrole na ulazima, zabranit ulaz bez karte i ako treba opet postaviti specijalce da pregledaju navijace kao sto je prije bilo..u svakom slucaju da budu oni na ulazu jer ce ovi poletit da naprave sranje sa zastitarima kad im ne dadnu uc bez karte....ja najbolje razumijem koja furka je baklja pogotov u tim godinama al majku mu valjda je Sloboda ispred svega, da nema Slobode ne bi valjda bilo ni prilike za paljenje te baklje..

al et haman da mnogima Sloboda nije na prvom mjestu vec da se bude vidjeno i da se istakne svako..nazalost na tribini je jako malo momaka tipa @staragarda i dalje da ne nabrajam, ljudi koji ce platit ulaz i doc navijat za svoj klub zbog toga sto vole klub a ne da bi ih neko vidio...bez ikakve potrebe za isticanjem...vecina kao da se nekom dokazuje na tribini ko je veci frajer u gradu...

sto se tice Slavije, opet sra.nje , oba desna beka fale....ja bih ovako isao : Fejzic; Salihovic, Mitrovic, Jankovic, Kuduzovic; Mehidic, Secerovic, Omic, Bajraktarevic; Mujic, Radovanovic...i onako idemo na bod i na kontre, ovako bi bar imali neku sansu mozda i iz prekida sa 4-5 visokih igraca u timu..Sale na beka jer se taj bek i onako nece ukljucivati previse u napad, Oma mora nazad u vezni red jer bez njeg je raspad..Saric i Dzafic moraju na klupu jer su nule od igraca...u slucaju nepovoljnog rezultata koristiti Mujkica i Micu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 26 avg 2014, 14:46

Tako je Azmire ,podrška predsjedniku :!:

Grla i dlanovi u sljedećim utakmicama pa pokažite svoju ljubav prema Slobodi.

solar1987
Kontakt:

Post Postao/la solar1987 » 26 avg 2014, 15:17

Ako budemo igrali kao protiv Sirokog,mi nemamo sta ocekivati protiv Slavije.Bolje bi bilo da Sadikovic odma napadne tamo pa izgubimo 0-4 oke al smo imali sansi nego sto se branimo ko krave i izgubimo 1-0.
SLANA GARDA PONOS JE GRADA

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 26 avg 2014, 15:22

Igra sigurno nece biti kao protiv Sirokog. Sastanak je odrzan i neke stvari se moraju mjenjati. Nerijeseno 1:1
samo Sloboda

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 26 avg 2014, 15:24

Necu imenovati sponzora koji mi je rekao da ne zeli da sponzorise fudbalski savez kroz kazne prema Slobodi.
Svaki koji zapali baklju i doprinese da nas savez kazni i uzme nam pare sa kojima treba da se vadimo iz gov.ana je neprijatelj Slobode. Nikakav on qurcev navijac nije. Takvi i ne trebaju Slobodi. Ne trebaju ni oni koji zele da udju bez placene karte.
Ko plati neka gleda, ko zeli da navija neka plati. Navijanje za Slobodu nije profesija! To je ljubav.
Nije mi jasno kada neko spominje "zapad" u negativnom. Koliko je to Sloboda platila kazne zbog navijaca koji su na zapadu. Ima nas na zapadu koji imamo staza na tribini komotno za invalidske penzije.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 26 avg 2014, 15:40

Husića treba poslušati i prestati sa sranjima jer ako ga otjeramo zbog ovakvih gluposti možemo komotno posijati pšenicu na stadionu,sad imamo i dobar sistem zaljevanja.

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 26 avg 2014, 17:16

Tuzlak04 je napisao/la:
Dao je qrac dozvolu

Husić: Oni koji pale baklje ruše Slobodu

Predsjednik UO Azmir Husić kaže kako je razgovarao sa navijačima, stručnim štabom i igračima.

"Dok sam ja u Slobodi dio navijača neće smjenjivati trenere. Imaju pravo da nekog ne vole, ali nemaju pravo da ne vole Slobodu. Mi smo zbog upotrebe pirotehnike u susretu sa Čelikom kažnjeni sa 2.500 KM, a ko zna koliko ćemo dobiti za bakljadu u utakmici sa Širokim Brijegom. Sa tim se mora odmah prestati. Svaki navijač koji pali baklju na stadionu ruši Slobodu“, kazao je Azmir Husić na današnjoj press-konferenciji.

Sloboda poslije utakmice sa Slavijom na stadionu Tušanj u subotu dočekuje aktualnog prvaka mostarski Zrinjski. Prvobitno je bilo najavljeno kako će se utakmica odgoditi zbog dolaska reprezentacije BiH u Tuzlu, ali je odlučeno da Sloboda i Zrinjski igraju u redovnom terminu.

ne znam cemu pametovanje, kad je frajer dao dozvolu 2 metra od mene rekao obezbjedjenju da se puste momci
sa kesama tako da :salut:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 26 avg 2014, 18:22

Cisto sumnjam da bi odustali od baklji i da se usprotivio.

Uostalom baklje su kod nas bile furka prije 20 godina ne vidim svrhu danas. Sad ce odgovori tipa "ti da si carsija ", "to ti je kodeks" :lol:
samo Sloboda

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 26 avg 2014, 18:43

kada budu osnovali udruzenje,clanarinu,otvorili bnkovni racun,organizovali se nek pale i placaju sami kazne,dotad,samo nas u **** uvaljuju,ionako grcamo :crazy:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 26 avg 2014, 19:33

izgleda da ce to liciti na nesto :bih:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 avg 2014, 19:37

koja razlika prije i sad kad je raskrčen istok :tokralju: koliko brate ljepše izgleda, drama :D još da se tribina izgradi :pray: **** ti montažnu

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 avg 2014, 20:38

:salut:
[youtube][/youtube]

strujasamo
Kontakt:

Post Postao/la strujasamo » 26 avg 2014, 21:04

Chinaglia je napisao/la::salut:
[youtube][/youtube]
Evo FUKARE kako pomazete SVETINJI nizete kazne jednu za drugom pola vas ulazi đaba i jos palite baklje Sad pocnite skupljat pare za kazne zajedno sa redarima

samke12345
Kontakt:

Post Postao/la samke12345 » 26 avg 2014, 21:16

strujasamo je napisao/la:
[youtube][/youtube]
Evo FUKARE kako pomazete SVETINJI nizete kazne jednu za drugom pola vas ulazi đaba i jos palite baklje Sad pocnite skupljat pare za kazne zajedno sa redarima
niko ne ulazi dzaba drug moj ;) ;)

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 26 avg 2014, 22:03

[youtube][/youtube]
Covjek sve objasnio!
samo Sloboda

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 26 avg 2014, 22:07

ulazilo se uvjek ulaze i sad..predsjednik je uporan,ali i jako osjecajan,nakon ovoga mogo bi svaku zapaljenu baklju svatiti kao pljuvanje njemu u facu..poznajuci nase nazovi navijace i njihovo vodstvo,bice fola ta ce on,mi cemo paliti kada se nama pali,i eto belaja..umjesto da nas bude hiljade,da platimo kartu i pomognemo covjeku,mi ga tjeramo,aferim..sramora,netreba nam to :nene:

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 26 avg 2014, 22:23

Šta mislite o utakmicama u noćnom terminu ? :P gledam za repku u pola 9 utakmica, zar se uradila sanacija reflektora :hmmmmm:
ps. drago mi je što predsjednik pojačava kontrolu na ulazu, mene su zadnji put pregledali nekad u početku Smajilove ere a posebno za (ne)plaćanje ulaznica, vidio sam sad protiv ŠB neke zečeve preskaču kapiju na sjeveru tamo desno.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 26 avg 2014, 23:59

Ajmo seronje, pricate fukare ovako, fukare onako. Skupite muda pa recite u lice momcima sto vode to sta i kako treba, jer sve sami strucnjaci ovdje. Tastatura boys.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.