FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Odg: FC Bayern München
Gdje ce mu Lahm i Alaba biti partneri? Valjda Boateng i jos jedan od ove dvojice: Badstuber ili Dante....
Zadnja izmjena: edo07, dana/u 26 avg 2014, 18:27, ukupno mijenjano 2 puta.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Boateng-Benatia-Dante (Truba)
Najbolji paket stopera na dunjaluku.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Imam pitanje. Sta cemo sa Alabom kad se svi oporave?Omerbavarac je napisao/la:Boateng-Benatia-Dante (Truba)
Re: Odg: FC Bayern München
O tome nek se brine Guardiolamuamerc je napisao/la:Imam pitanje. Sta cemo sa Alabom kad se svi oporave?Omerbavarac je napisao/la:Boateng-Benatia-Dante (Truba)

- Omerbavarac
- Kontakt:
Alaba ce u vezni red i na lijevu stranu gdje je trenutno Bernat.
Jbt pa mi smo otpustili Buytena da bi doveli Benatiju.

Jbt pa mi smo otpustili Buytena da bi doveli Benatiju.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Eto sad, a koliko si samo kukao i bio pesimističan.....anelbavarac je napisao/la: 30 mil. za ovakvog igraca![]()
![]()
Vrijedilo je cekati ovoliko.

Naša uprava odigrala pokeraški, strpljivo, staloženo.....
Benatia bi svakako trebao biti veliko pojačanje i tih 30 miliona eura koji bi trebali ispasti na kraju s bonusima, nisu ni male pare (dobra je to sumica, daleko od toga da je sitniš), ali je svakako jako povoljna cifra za ovakvog jednog igrača i to još igrača koji je imao i rejting u Serie A, a uz to još i 4 godine ugovora.
Mnogima je ovo lekcija, da ne lupetaju bez veze o pustošenju njemačkih klubova i kupovini igrača ispod cijene od strane Bayerna, jer naime pokazuje se još jednom da Bayern itekako povoljno može i od internacionalnih klubova kupiti igrače. Više je takvih primjera u proteklih par godina. Naša uprava jednostavno sada ima takvu sjajnu poziciju za pregovaranje, igrači se jako brzo ubijede (kako sportskom perspektivom, kako finansijama i na drugi način) i onda klub se nađe u položaju da tog igrača mora prodati. Zato se često igrači dobivaju za povoljne sume (iako opet ne tako male). A ako ima klauzula pa treba krhnut i hrpu para kao u slučaju Martinez, ni to nije problem....

A sjetit ćemo se prije par godina situacije kada je klub bio voljan prodat igrača (Real Madrid Robbena) a naši su to proveli tako brzo, efikasno i spretno da se drugi klubovi nisu mogli upetljati u taj transfer. To su majstorije u poslovanju i moć na fudbalskom tržištu.
A pogled na PLATE BAYERNOVIH IGRAČA će vam pokazatI da će Benatia sa platom biti negdje u rangu s Boatengom (na tabeli su prikazani bruto iznosi, a Benatia će imati 4 miliona netto, što je približno 6 miliona brutto). Znači dobiva jednu solidnu platu, pa čak i dosta dobru, koja je neka središnja plata u pogledu na sve igače u našem kadru.
Mislim da će u prvoj postavi biti u prednosti Boateng i Benatia, a oko pozicije trećeg stopera će biti borba između Holgera i Dantea. Dante je u zadnje vrijeme u padu, doživio je i taj psihološki šok u polufinalu SP, pa nekako njegov položaj vidim nekako najtežim. A s obzirom da je bio sjajan u svojoj prvoj sezoni u Bayern i da je pozitivan simpatičan lik, nadam se da će dizati formu i dobiti dovoljno minutaže. A u konačnici naravno svi moraju prvo zaslužiti svoje mjesto u prvoj postavi....

Zadnja izmjena: effe_sa, dana/u 26 avg 2014, 19:00, ukupno mijenjano 1 put.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Mehdi Benatia Signing a Must for Bayern Munich with Pep Guardiola's New System
By Karl Matchett , World Football Staff Writer
Aug 26, 2014
http://bleacherreport.com/articles/2176 ... new-system
By Karl Matchett , World Football Staff Writer
Aug 26, 2014
http://bleacherreport.com/articles/2176 ... new-system
- anelbavarac
- Kontakt:
Ti si stari vuk ovog foruma, iskustvo je na tvojoj strani.effe_sa je napisao/la:Eto sad, a koliko si samo kukao i bio pesimističan.....![]()
A ja govorim polako, bit će to....

Vise sam bio frustriran medijskim natpisima svaki dan, i jednog momenta sam posumnjao da ce Benatia put Minhena.
Na srecu nisam bio u pravu.

Problem je bio u tome što je bilo previše informacija, koje su se preplitale i mnoge dovodile do zabune i ludila...anelbavarac je napisao/la:Ti si stari vuk ovog foruma, iskustvo je na tvojoj strani.effe_sa je napisao/la:Eto sad, a koliko si samo kukao i bio pesimističan.....![]()
A ja govorim polako, bit će to....
![]()
Vise sam bio frustriran medijskim natpisima svaki dan, i jednog momenta sam posumnjao da ce Benatia put Minhena.
Na srecu nisam bio u pravu.

Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Bayern@heart
- Kontakt:
tooooooooooooooooo Mehhhhhhhhhhooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
konačno
Pepu ostaje da osvoji LP sa ovom mašinom
zamislite kad svi budu zdravi kakva samo ekipa
---------------Neuer----------------
Lahm----Benatia----Boateng-----Alaba
------Martinez--------Schweinstiger----
------------Thiago(Goetze)--------
Robben----Lewandowski-----Muller(Ribery)
Do kraja prelaznog roka krenuti po najboljeg mu jarana iz Rome gospodina Miralema Pjanića, Neće moci Meho bez njega
konačno

Do kraja prelaznog roka krenuti po najboljeg mu jarana iz Rome gospodina Miralema Pjanića, Neće moci Meho bez njega

Odlicne vijesti,momci 
Dobro nam dosao Maho,da se naigras u Bayernu,da te povrede zaobidju i da nam isplatis ove pare koje smo dali za tebe

Dobro nam dosao Maho,da se naigras u Bayernu,da te povrede zaobidju i da nam isplatis ove pare koje smo dali za tebe

- Nerminovic
- Kontakt:
Placem, tako mi je drago. kuknjava
Real Madrid, Barcelona, Chelsea... we are coming for you.

Real Madrid, Barcelona, Chelsea... we are coming for you.

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pitanje za one upucenije, kad se igra Africki kup nacija, od kojeg do kojeg datuma? 

17.01 do 08.02.2015 nema mehe bar 3 kola.Omerbavarac je napisao/la:Pitanje za one upucenije, kad se igra Africki kup nacija, od kojeg do kojeg datuma?

strasan posao, 30 mil za takvu klasu. bgmi kapa dole.
a united 80 mil za di mariu.
a united 80 mil za di mariu.

pi.
- gerdmuller
- Kontakt:
Evo i slike s tekme-http://suedkurve-muenchen.org/?page_id=1506Nerminovic je napisao/la:[youtube][/youtube]

"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Ja sam sretan nisam normalan
uprava
sad ćemo imati i klasnu odbranu hvala bogu!

sad ćemo imati i klasnu odbranu hvala bogu!
Uzmite i Pjanketa molim vasBayern@heart je napisao/la:tooooooooooooooooo Mehhhhhhhhhhooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
konačno![]()

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
- gerdmuller
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
http://suedkurve-muenchen.org/?page_id=1523" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako nitko nema nista protiv rado bih ovo nastavio raditi.Znaci nakon svake Bayernove tekme objavljivati videa i slike Sudkurve Munchen.
[youtube][/youtube]
http://suedkurve-muenchen.org/?page_id=1523" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako nitko nema nista protiv rado bih ovo nastavio raditi.Znaci nakon svake Bayernove tekme objavljivati videa i slike Sudkurve Munchen.
Zadnja izmjena: gerdmuller, dana/u 27 avg 2014, 13:13, ukupno mijenjano 1 put.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
-ribery-lewa-muller-
-alaba-basti-lahm-robben-
-badstuber-benatia-boa-
----------neuer-
-alaba-basti-lahm-robben-
-badstuber-benatia-boa-
----------neuer-
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.