Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Imaju trojicu ali se nisu bas dokazali !!Epidaurus je napisao/la:OdličnoVidim čim igraju za nas naša djeca odma smo među elitom, Hrvatima mora da fali Hercegovaca
![]()
![]()
![]()
Ta 2 su '98.. Imas Cerkezovica i Camparu. Kalajac jeste dobar, ali ne znam da li moze biti koristan reprezentaciji. Mora odmah napustiti Milenium. Znam da je bio na nekim turnirima sa ekipom Sparsa i odigrao je dosta dobro. Mozda je i potpisao za njih?Kaunas je napisao/la:Gegic i SandroBatko je napisao/la:Imamo li sta da valja u 99 godište.. Osim Muse i Sikirasa...
Trebao je ali se nesto iskomplikovalo valjda.kobe24 je napisao/la:Ta 2 su '98.. Imas Cerkezovica i Camparu. Kalajac jeste dobar, ali ne znam da li moze biti koristan reprezentaciji. Mora odmah napustiti Milenium. Znam da je bio na nekim turnirima sa ekipom Sparsa i odigrao je dosta dobro. Mozda je i potpisao za njih?Kaunas je napisao/la:Gegic i SandroBatko je napisao/la:Imamo li sta da valja u 99 godište.. Osim Muse i Sikirasa...
Trebao je ali se nesto iskomplikovalo valjda.Tele33 je napisao/la:Ta 2 su '98.. Imas Cerkezovica i Camparu. Kalajac jeste dobar, ali ne znam da li moze biti koristan reprezentaciji. Mora odmah napustiti Milenium. Znam da je bio na nekim turnirima sa ekipom Sparsa i odigrao je dosta dobro. Mozda je i potpisao za njih?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.