FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Omerbavarac » 26 avg 2014, 15:51

Imamo mi Reusa i to dosta mladjeg samo tamnije puti, sad za sad. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

juanitomaravillaa
Kontakt:

Post Postao/la juanitomaravillaa » 26 avg 2014, 15:56

Svaka cast na pojacanju,sada ce odbrana Bayerna biti mnogo jaca,brz,visok,jak u duelu,zna sa loptom,masina igrac.

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 26 avg 2014, 15:56

Navijačima Rome i poklonicima SerieA sam objasnio zašto je cijena simboličnih 26 miliona :lol:

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 26 avg 2014, 16:05

dakle mehaga je nas :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :tokralju: svaka cast ,momci sve cestitke svima na ovakom igracu sto smo ga uzeli ,uprava kapa do poda ,u ovakvim svarima su bez konkurencije,peponja ne bude li sada minumim finale Lp slobodno allll slobodno kupi prnje i da te vise nase oci nikad ne vide blizu minkena a kamo li bayerna ,NIKAD JACI BAYERN :cool:
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 26 avg 2014, 16:15

Boatenk,Badstuber, Benatia, Dante :) Nice my son :D

:clap: :clap: :clap:
FC Bayern !!!!!

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 26 avg 2014, 16:24

I onda igra Martinez na štoperu, Lahm na zadnjem veznom ...

Nikakve koristi ako Lahm ne bude igrao na beku ili ako se bude igralo sa tri u zadnjoj liniji ...

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 26 avg 2014, 16:29

thulkazal je napisao/la:I onda igra Martinez na štoperu, Lahm na zadnjem veznom ...

Nikakve koristi ako Lahm ne bude igrao na beku ili ako se bude igralo sa tri u zadnjoj liniji ...
Sad Javi nema gdje igrati osim na dm. A za Lahma ti ne znam, kad se Rafa oporavi mislim da ce na sredinu. I mislim da ce se igrati 3-4-3. Tako da je 2-1 za Pepa protiv tebe:-)

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 26 avg 2014, 16:37

thulkazal je napisao/la:I onda igra Martinez na štoperu, Lahm na zadnjem veznom ...

upravo tako ,ako peponja i sada nastavi izmisljati toplu vodu ,i nastaviti raditit ono sto je radio prosle sezone sa filipom gurajuci ga u vezu ,te sada alabu onda zasita ne vdiim smisao dovodenja benatie ,kazem iz razloga da imamo klon beantie uz njega samog na terenu nasa odbrana djeluje suplje sa 3 tri igraca u zadnjoj liniji ,nam to ne pase ,vidjelo se protiv wukova .Cetverac filip i babalaba na bekovima ,mehaga i boa na stoperu ,javi sa svajnijem ili cigom u zadnjoj vezi, centralni dio cinio bi nafurani gece koje treba malo osinuti po plati jer mali je drugu sezonu u bayi i vakat je da da doprinos ,masno smo ga platili dali mu masnu platu nema vise cekanaj ili ces proigrati ili ..... da ne kazem nesto :mrgreen: odmah ocekuje val komentara :mrgreen: , krila cine tandem vjerovatno najboljeg krilnog para u evropi pa i svjetu ako hocete u zadnjih, mogu reci slobodno 20 godina robery , tu je u vrhu usamljenik lewa.

Ovo je po meni najaci bayern u zadnjih u zadnjih 25 godina ,pep je dobio sve imam ruster kao ni jedan trener do sada na svim poljima smo pokriveni ,vise nema ispirka i izvlakuse ,sad cemo da vidimo kako peponja vuce konce i jeli zaista veliki trener ili ne.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 26 avg 2014, 16:52

muamerc je napisao/la:
Sad Javi nema gdje igrati osim na dm. A za Lahma ti ne znam, kad se Rafa oporavi mislim da ce na sredinu. I mislim da ce se igrati 3-4-3. Tako da je 2-1 za Pepa protiv tebe:-)
Siguran za Martineza ? On je bio poseban kotačić za Pepove ideje ali očigledno da ovaj nije odgovorio kako treba, barem ja imam taj utisak ...

A kako bi to izgledala ta formacija kad se Rafinja vrati ? Ja i dalje ne mogu da vjerujem da igrač srednjeg kvaliteta, Rafinja, se spominje u ovom kontekstu, ko da je neki worldclass ... Van svake pameti ...

Ko su ta zadnja tri ? Lahm da igra Sweepera pored štopera ? Ispred Thiago i Svinja sa strane Alaba i Rafinja?

Sve je to ok, to može prolaziti u BL ali u LP kada dođe knockout faza ne daje mi nekog povjerenje ...

@PEP fudbal je ponekad jednostavna igra ali to nije u slučaju sa Guardiolom ...

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 26 avg 2014, 17:03

Ja sam tek sad misljenja da ce igrati sa 3 pozadi, boa meha i dante, nekako sam ubijedjen da cemo tako gledat bayern, volio bi da grijesim al opet capiten i alibaba u sredinu, sad to nikako bayernu ne odgovara al sve je do pepa, ipak pustimo ga da radi pa cemo u toku sezone vidjet sta ce uradit. Zar je neko sumnjao u nasu upravu, pa X puta je bilo koga oni ocjene da je za bayerna taj ce i zaigrati za bayern, sad ce neko spomenuti rojsa, prvo on se prepo robena na njegovoj pozici a mislim da nasi nisu nesto ni navirali na njega, opet ponavljam koga uprava zeli taj ce i doci, a sto mi i novinari lupamo daj ovoga il onoga to je sve mlatikhurac, evo pitanje ko je bolji stoper od mehe koga smo mogli za ove novce kupiti?

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 26 avg 2014, 17:07

Neuer
Boateng Benatia Dante
Lahm Thiago Schweinsteiger Alaba
Robben Lewandowski Ribery

:kafa:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 avg 2014, 17:08

Doveli smo džabe jednog od najboljih stopera na svijetu. Da je Nijemac, Englez, Brazilac itd vrijedio bi još par desetina miliona eura.

Odličan posao naše uprave, gledao sam Benatiu mnogo puta. Od trenutka kada je on došao u Romu, Roma je postala klub kojem je jako teško postići gol.

Kupiti takvog igrača za tako "male" pare od jedne Rome ne može niko nego Bayern. Oni polovnjake uvaljuju za ogromne pare, a svoje najbolje igrača u 99% ne daju, ovo je veliki izuzetak.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 26 avg 2014, 17:16

thulkazal je napisao/la:
muamerc je napisao/la:
Siguran za Martineza ? On je bio poseban kotačić za Pepove ideje ali očigledno da ovaj nije odgovorio kako treba, barem ja imam taj utisak ...

A kako bi to izgledala ta formacija kad se Rafinja vrati ? Ja i dalje ne mogu da vjerujem da igrač srednjeg kvaliteta, Rafinja, se spominje u ovom kontekstu, ko da je neki worldclass ... Van svake pameti ...

Ko su ta zadnja tri ? Lahm da igra Sweepera pored štopera ? Ispred Thiago i Svinja sa strane Alaba i Rafinja?

Sve je to ok, to može prolaziti u BL ali u LP kada dođe knockout faza ne daje mi nekog povjerenje ...

@PEP fudbal je ponekad jednostavna igra ali to nije u slučaju sa Guardiolom ...
I ja mislim sto se tice Javia isto. Jedne su moje zelje a drugo su Pepove zamisli. Ne kazem da je Rafa wc igrac nego da ce Pep jedva docekati da se vrati kako bi vratio Lahma na sredinu.

Bojim se samo za dvojicu igraca da nece nikako profitirati, cak da ce Bayern izgubiti na njima dok je Pepa. To su Javi i Gotze. Oba su fenomenalna ali nikako da se uklope. I sticem dojam da Pep njih dvojicu ne forsira niti bazira bilo kakvu igru na njima. Njemu najvazniji igraci su Lahm i Thiago i vjerujem stoper koji dobro otvara igru i sprecava polukontre i kontre, citaj Meho. Ostali su tu da krunisu tu igru koju ovi povedu i da budu potpora istim.
I jos da se dotaknem Bernata. Mislim da mu je Pep da vise ovlasti sad nego sto to ima Alaba. Nekako cim je dosao odmah je u prvu postavu i vjerujem da ce i Alabu zrtvovati za njega ukoliko totalno ne flopa. Zato sto je to igrac kojeg je doveo Pep po svojoj zelji a ne uprava. Kao i Thiaga, naravno, i njih ce Pep vise forsirati nego ostale.

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 26 avg 2014, 17:39

legla službena potvrda! :clap:

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 26 avg 2014, 17:39

Ozvanicen je transfer na sajtu. Svaka cast upravi. Ipak je guru radio kako treba :-)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 avg 2014, 17:48

Jos Veratti pa da zakljucimo rok. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 26 avg 2014, 17:53

Omerbavarac je napisao/la:Jos Veratti pa da zakljucimo rok. :mrgreen:
Ih kako bih volio, ali mislim da je to to sto se tice transfera. Dobar posao smo uradili ovog ljeta.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 26 avg 2014, 18:12

muamerc je napisao/la:
Ih kako bih volio, ali mislim da je to to sto se tice transfera. Dobar posao smo uradili ovog ljeta.
Dobre kupovine ali ne i prodaje :D

Trenutno najbolji stoper koji se mogao dovesti, ko ce mu biti partner u odbrani?

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 26 avg 2014, 18:21

L_blancos je napisao/la:
muamerc je napisao/la:
Dobre kupovine ali ne i prodaje :D

Trenutno najbolji stoper koji se mogao dovesti, ko ce mu biti partner u odbrani?
Ne znam, nadam se Lahm i Alaba ako budu trojica i jos Dante ako budu cetvorica. Ali to se nikad ne zna kod nas.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.