Musa, Gegiću i kompanijo

Idemo momci po medalju, kad nam se već pružila prilika.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Nek me neko ispravi, ali ja mislim da postoji SP samo u seniorskoj konkurenciji.legenda reala je napisao/la:Ima li SP u kadetskoj konkurenciji, prvih koliko s Eurobasketa ide
ima U17 sp. ali igra se svake 2 godine, a sljedece nece biti. tako da se tek sljedece godine mozemo plasirati na istolegenda reala je napisao/la:Ima li SP u kadetskoj konkurenciji, prvih koliko s Eurobasketa ide
nemoj zaboraviti da je godinu mladji od stalih. nijedan od ovih 99.godista na prvenstvu neigraju toliko kao musa i sikiras.Batko je napisao/la:Uh, ovo je teško bilo ispratiti, palio sam i gasio tekmu vise puta po nekoliko minuta.... Daleko najbolja tekmu naših momaka.... Konačno smo postizali trojke, konačno je i Gega proradio....Musa ako ne bude igrač za A tim, onda ukinuti omladinske selekcije, frajer je veći talenata nego sto je Nurkic bio u ovo doba...
Sikira je možda malo precjenjen!,,,i
Sent from my iPad using Tapatalk
Ima u17.... Al ne znam koliko ide iz Evrope, mozda samo najbolja 4....DukeOfWellington je napisao/la:Nek me neko ispravi, ali ja mislim da postoji SP samo u seniorskoj konkurenciji.legenda reala je napisao/la:Ima li SP u kadetskoj konkurenciji, prvih koliko s Eurobasketa ide
sajo10 je napisao/la:Na fibinoj stranici pise 28 august? Sutra se odmara.Yucca je napisao/la:Sutra
FRANCUSKA - BIH 1/4 u 20:15![]()
![]()
![]()
Grijesis, jer znam da je Hrvatska predvodjena Saricem igrala U19. Nedavno je zavrseno U17 SP, a finale su igrali USA-Australija. Eh sad, ni ja nisam siguran koliko najboljih Evropljana ide, sad cemo to provjeriti.DukeOfWellington je napisao/la:Nek me neko ispravi, ali ja mislim da postoji SP samo u seniorskoj konkurenciji.legenda reala je napisao/la:Ima li SP u kadetskoj konkurenciji, prvih koliko s Eurobasketa ide
Prvi pet ekipa ide na svijetsko. Barem je tako u U18.MrMuscle je napisao/la:Ima u17.... Al ne znam koliko ide iz Evrope, mozda samo najbolja 4....DukeOfWellington je napisao/la:Nek me neko ispravi, ali ja mislim da postoji SP samo u seniorskoj konkurenciji.legenda reala je napisao/la:Ima li SP u kadetskoj konkurenciji, prvih koliko s Eurobasketa ide
Da, evo sad sam pogledeao, od 2010 su to uveli (U-19 postoji odavno). Pošto je slijedeće prvenstvo za dvije godine znači da se gleda prvenstvo naredne godine, a za prvenstvo ove godine koje se završilo prije neki dan išlo je 5 iz Europe i to sa prošlogodišnjeg EP-a.MrMuscle je napisao/la: Ima u17, i u19.... Al ne znam koliko ide iz Evrope, mozda samo najbolja 4....
Batko je napisao/la:Imamo li sta da valja u 99 godište.. Osim Muse i Sikirasa...
Kalajac Nihad.Bassha je napisao/la:Batko je napisao/la:Imamo li sta da valja u 99 godište.. Osim Muse i Sikirasa...
Mutic Lazar
Sigurni smo.Epidaurus je napisao/la:Jesmo li mi sad sigurno u četvrtfinalu ili postoje neke kalkulacije u kojima bi mogli ispast ?
Gegic i Sandrojuanitomaravillaa je napisao/la:Kalajac Nihad.Bassha je napisao/la:Batko je napisao/la:Imamo li sta da valja u 99 godište.. Osim Muse i Sikirasa...
Mutic Lazar
Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 2 gosta.