xinxee je napisao/la:@Yucca ,i ja sam ti iz Krajine,ali Biscane nekad ne mogu smislit haha,al dobro,vrijedni ste respekta
.
Druze svakakvi nas ima ali to je tako
Sta je krajsnika ovdje nisam ni znao

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
xinxee je napisao/la:@Yucca ,i ja sam ti iz Krajine,ali Biscane nekad ne mogu smislit haha,al dobro,vrijedni ste respekta
.
Napisah ja sinoc da je i protiv Hrvata i protiv Srba bio losiji nego inace. Mislim da u te dvije utakmice nije isao preko 10 poena, pa nece ni danas aBd. Ostale je bas zatrpao, davao i preko 30, valjda to ne ponovi s nama.MrMuscle je napisao/la:Ovo mi se ne svidja... Puno se dopusta ostalim igracima iz Litvanije, ovim pomocnim... a Sedekerskis mora nabiti svojih 20-tak poena sto ce i uraditi... Jesu njega zatvorili al ovi ostali vjerovatno imaju otvorene pozicije cim daju ko ludi....
Jahic odlican otpocetka treba ovog momka gurati.. Drvo, ofanzivno nije jak, al skace ko lud.. Ne da skokove u napadu... A to je ono sto nam treba... Da bi pobijedili Sikira mora svoje dati.. Jer gega i Musa nece sigurno ovako pogadjati... tj imati ovoliki procenat u 2. poluvremenu...
Težak dan, prvo ovo pa Damir. Koliko god znao da su mu šanse male protiv Ferrera i da treba uživat ali jbg nervoza ubi.sajo10 je napisao/la:Yebemti nervozu ovu...
![]()
![]()
Jos FID brate ( za nas koji igramo hahaUnofficialpage je napisao/la:Težak dan, prvo ovo pa Damir. Koliko god znao da su mu šanse male protiv Ferrera i da treba uživat ali jbg nervoza ubi.sajo10 je napisao/la:Yebemti nervozu ovu...
![]()
![]()
Idemo momci!!!!!!!!
I ja sam iz CazinaYucca je napisao/la:xinxee je napisao/la:@Yucca ,i ja sam ti iz Krajine,ali Biscane nekad ne mogu smislit haha,al dobro,vrijedni ste respekta
.
Druze svakakvi nas ima ali to je tako
Sta je krajsnika ovdje nisam ni znao![]()
![]()
ja znam samo Interista@ i Padovan da su iz krajine za ostale nisam znao
Ta ce FerrerUnofficialpage je napisao/la:Težak dan, prvo ovo pa Damir. Koliko god znao da su mu šanse male protiv Ferrera i da treba uživat ali jbg nervoza ubi.sajo10 je napisao/la:Yebemti nervozu ovu...
![]()
![]()
Idemo momci!!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.