odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: odjeca, patike etc etc
uske dole, gore malo sire. My balls can't handle that 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
To mogu nosati samo skinny boys-i.Donnie Darko je napisao/la:Ne razumijem šta je privlačno kod ovih uskih hlača. Nit je lijepo za oko, nit je udobno.
samo ovaj fazon

Radnja pored Sport Lifea na Skenderiji, 139 KMbagrcavi je napisao/la:Gdje si uzeo one Gazelle Gio?
Ja te volim, volim Željo..
Bolje i uske nositi nego siroke.Neutral je napisao/la:To mogu nosati samo skinny boys-i.Donnie Darko je napisao/la:Ne razumijem šta je privlačno kod ovih uskih hlača. Nit je lijepo za oko, nit je udobno.
Starke su najruznija stvar ubjedljivo.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

gdje se u Tuzli ima kupiti ovakva ili slicna jakna ??
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
ta jakna iz New Yorker-ove jesenje kolekcije pa potrazi kod njih 

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- rob do bagro
- Kontakt:
- Donnie Darko
- Kontakt:
Da nema ove horizontalne linije bila bi 50 puta bolja.
- rob do bagro
- Kontakt:
Merel sefe vako.Donnie Darko je napisao/la:Da nema ove horizontalne linije bila bi 50 puta bolja.

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Postojil kakav nacin da se ljudima ovdje napisu sve te stranice za narucivanje stvari koje su pouzdane i gdje je dobra roba i objasni kako to ide ali da se ne mora objasnjavati svakih 5 dana vec da se vidi.
Jer npr Nike ce ovakvu jaknu poslati na Balkan 2087. godine i to ako zaebu posiljke ili ako Jugoslavija bude u sastavu Deutschlanda
Jer npr Nike ce ovakvu jaknu poslati na Balkan 2087. godine i to ako zaebu posiljke ili ako Jugoslavija bude u sastavu Deutschlanda

Sve se to moze naruciti, jer postoje odredjene stranice koje dostavljaju proizvode svih proizvodjaca. Problem je u nasoj carini, pa kad se to sve sracuna bude skuplja pita nego tepsija, tako da skuplju odjecu ne vrijedi narucivati preko interneta.
Levi's 501 najbolja stvar od svih farmerki. Nikakva topla voda, klasične, udobne, traju sto godina.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Ne možeš nosati uske ako ti je list 45, kvadriceps 68. Ne mislim na sebe, nego općenito.Greivis je napisao/la:Bolje i uske nositi nego siroke.Neutral je napisao/la:To mogu nosati samo skinny boys-i.Donnie Darko je napisao/la:Ne razumijem šta je privlačno kod ovih uskih hlača. Nit je lijepo za oko, nit je udobno.
Starke su najruznija stvar ubjedljivo.
Re: Odg: odjeca, patike etc etc
Istina, ali ima ljudi koji ne zive ovdje, dosta raje ima rodbinu u EU, pa tamo mogu sebi narucivati tu robu itd., ko hoce, nadje nacin za narudzbunJoy je napisao/la:Sve se to moze naruciti, jer postoje odredjene stranice koje dostavljaju proizvode svih proizvodjaca. Problem je u nasoj carini, pa kad se to sve sracuna bude skuplja pita nego tepsija, tako da skuplju odjecu ne vrijedi narucivati preko interneta.

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
https://scontent-a-mxp.xx.fbcdn.net/hph ... 9331_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadaća..
Zadaća..

- BurningLegion
- Kontakt:
S obzirom sta inace ''mećeš'', ovo je dobro. Svidja mi se kosulja. 

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma kosulja je svakako za nas ozbiljnije.BurningLegion je napisao/la:S obzirom sta inace ''mećeš'', ovo je dobro. Svidja mi se kosulja.

Ostalim prepustamo preostala dva predmeta.

Usput, mojne napadat "hipstera". Obice ti se o glavu.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- BurningLegion
- Kontakt:
Malo jesam pukao u zadnje vrijeme na te kosulje, mislim da cu sad za jesen/zimu uzeti bar 3, 4 nove kosulje.
Ima ih i ovako, ali stalno se varira u tezinama, pa nikako se odluciti koju cu konfekcijski broj biti.
Sve karirane ili jednobojne.

Sve karirane ili jednobojne.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.