Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Cepi1981
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Cepi1981 » 25 avg 2014, 23:36

Dzeko ce zabijati onda kada to bude najpotrebnije, onda kada drugi budu deverali sa povredama Dzeko ce po ko zna koji put da iznese teret City-a na svojim plecima. Ne zaboravite da je utrka tek pocela, daleko je cilj, pogotovo u PL-u, sa raznim kupovima, LP dakle ima nekih 50,60 tekmi. Samo da ga zdravlje posluzi, golova ce biti, i ne zaboravite da je KRAJ naj vazniji.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 25 avg 2014, 23:56

Dzeko kulira cim se poceo izvlavciti iz 16 svojim kretanjem je totalno otvorio odbranu liverpoola. Dalo se jasno primijetiti. Jedna scena dzeko drzi rukom onog lovrena lakocom kao da je lovren dijete. Strasan igrac edin samo sto bira tekme
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Rios

Post Postao/la Rios » 26 avg 2014, 00:06

Rusilac je napisao/la:kako je samo kod drugog gola napravio livadu za Jovetica,svi za Dzekom a pola terena slobodno.
Odlicno zapazanje :thumbup: Isto mi je proslo kroz glavu nakon tog 2 gola..Svako ko se bar malo razumije u fudbal mogao je vidjeti kako je strasan posao uradio Dzeko u onoj situaciji..To je klasan napadac,koji i kretanjem u polju stvara visak i gura saigrace u sanse..Edin,umjesto da se povalci na drugu stativu,vuce na prvu,stoperi krecu za njim i ostaje brisan prostor za Jovetica..Fantasticno ! :clap:
Inace solidna partija Dzeke..Ni povreda nije neke ozbiljnije prirode cini mi se.. :kafa:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 26 avg 2014, 00:24

Ovo je komedija, zivota mi. Jos malo pa ce mu pojedini poceti dodjeljivati i nad naravne osobine :)
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 26 avg 2014, 00:32

Rios je napisao/la:
Rusilac je napisao/la:kako je samo kod drugog gola napravio livadu za Jovetica,svi za Dzekom a pola terena slobodno.
Odlicno zapazanje :thumbup: Isto mi je proslo kroz glavu nakon tog 2 gola..Svako ko se bar malo razumije u fudbal mogao je vidjeti kako je strasan posao uradio Dzeko u onoj situaciji..To je klasan napadac,koji i kretanjem u polju stvara visak i gura saigrace u sanse..Edin,umjesto da se povalci na drugu stativu,vuce na prvu,stoperi krecu za njim i ostaje brisan prostor za Jovetica..Fantasticno ! :clap:
Inace solidna partija Dzeke..Ni povreda nije neke ozbiljnije prirode cini mi se.. :kafa:
A jeste skontali kod prvog gola da se Moreno zagledao u Dzeku i zamislio toliko da mu je Jovetic uzeo loptu bez problema i dao gol. Takodje golman je branio ali je gledao u Dzeku tako da je Dzeko najzasluzniji za prvi gol.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 26 avg 2014, 00:37

Edin srecom nije teze povrijedjen...
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://secrelocal.com

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 26 avg 2014, 00:38

Mozambik je napisao/la:
autogol je napisao/la:Ja samo znam da je Jovetic do sad racunajuci i pripremne utakmice zabio jedno 5-6 komada,a Dzeko nije niti jedan.
Aguero mjenja Dzeku i odmah zabija gol,trebam li govoriti da je Edin na aparatima :roll:
Ja znam da je Dzeko prosle sezone dominirao na pripremama, pa onda odigrao dvije fantasticne utakmice u ligi.

Nakon toga pao kurcu za usi do drugog dijela prvenstva, al onda se babuka probudio i ti si od tad na aparatima.
Jovetic je proslu sezonu bio povrijedjen i igrao samo 361 min.,a tvoj babuka 1992 min. :o
Ove sezone Jovetic 153 min.,Dzeko 151 min.

Znaci daj im podjednako vrijeme provedeno na terenu i Jovetic ce imati bolju statistiku :kafa:

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 26 avg 2014, 01:12

Samo zamisljam sta bi se po forumima pisalo da su kojim slucajem Messi ili Ronaldo bosanci :)
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 26 avg 2014, 09:20

Džeko je Bog za Jovetića.

Sinoć mu je Edin fino objasnio kod drugog gola šta znači pojam "odvući igrača", ovaj to očigledno nije znao što smo mogli primjetiti u situaciji par minuta prije tog drugog gola, kad je Moreno uzeo Edinu loptu.

Al' dobro, Edin je dobro odigrao utakmicu, jest' da fali taj gol, al' Bože moj, doći će i to aBd. :thumbup:

Hombre
Kontakt:

Post Postao/la Hombre » 26 avg 2014, 11:22

Jovetic dobar igrac jel? :lol: Dzaba mu sve kad su noge staklene, nece on uvezat jos dvije utakmice i onda opet ide pauza od pola godine.
Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 26 avg 2014, 11:40

Svi su zalutali u fudbal, jedino je Dzeko zasluzeno tu. Jovetic je momciluci kod drugog gola objasnio Dzeki kako se izbacuje cijela odbrana jednim potezom, to je jedina istina. U situaciji kada je Dzeko uprskao kriv je samo on jer je izgubio kontrolu nad loptom. Prestanite vise!

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 26 avg 2014, 11:42

Slomise se pitari da nam objasne da je Dzeko kloc :lol: :lol:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 26 avg 2014, 11:57

Mozambik je napisao/la:Slomise se pitari da nam objasne da je Dzeko kloc :lol: :lol:
Ko ga je ikad tako nazvao? Procitaj opet pa pokusaj malo razmisliti, nemoj previse.

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 26 avg 2014, 12:02

Dzeko je nas, Dzeko je najbolji !!!

Doviđenja, prijatno!

:bih: :bih:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 26 avg 2014, 12:06

Kakva je povreda u pitanju? Nadam se da nije ništa ozbiljno.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Edin Džeko

Post Postao/la JoseMourinho » 26 avg 2014, 12:31

zizu1991 je napisao/la:Kakva je povreda u pitanju? Nadam se da nije ništa ozbiljno.
Ma nije malo ga ogrebo/udario u butni mišić nista ozbiljno, već idući vikend može igrat ;)

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 26 avg 2014, 12:35

EmirTM87 je napisao/la:Dzeko je najbolji !!!

Doviđenja, prijatno!

:bih: :bih:
:rol:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 26 avg 2014, 13:01

mandraX je napisao/la:Džeko je Bog za Jovetića.

Sinoć mu je Edin fino objasnio kod drugog gola šta znači pojam "odvući igrača", ovaj to očigledno nije znao što smo mogli primjetiti u situaciji par minuta prije tog drugog gola, kad je Moreno uzeo Edinu loptu.

Al' dobro, Edin je dobro odigrao utakmicu, jest' da fali taj gol, al' Bože moj, doći će i to aBd. :thumbup:
Dzeko je za drugi gol zasluzan koliko i ja koji sam sjedio u kuci.
Naravno da ce ici na njega jer je bio zadnji igrac i najblizi golu,ali Jovetic je pokazao kako se izbacuje odbrana jednim potezom a onda i kako se ubaciti iz drugog plana :tokralju:

Ova slika govori da Dzeko nije nikog navuk'o i da se uopste ne spominje u opisu akcije :wave:

slika

Mozambik i mandraX na infuziji slika slika

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 26 avg 2014, 13:16

Mislim da trolas ali evo ti video.... Zahvaljujuci Dzeki, Jovetic je imao prostora da radi sta hoce :kafa:

[youtube][/youtube]
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 26 avg 2014, 13:23

Eno sad k'o da je Edin dao gol. :urnebes:

Odigrao je solidno sinoc. Nije ga islo u napadu ali nema veze imao je par poteza. Nadam se da nece utjecat' na njega povreda, treba nam.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 14 gostiju.