Sport i TV
Re: Sport i TV
Hoce li neki od njemackih kanala prenositi utakmicu Sarajeva i Borussie ?
Mescini da hoce,onaj kanal 1 ako postoji taj ikako,koliko se bar ja sjecamEmNer je napisao/la:Hoce li neki od njemackih kanala prenositi utakmicu Sarajeva i Borussie ?
- moustapha
- Kontakt:
hvala, nemam face pa moram negdje drugo gledati 
Hoce sigurno neki Njemacki kanal prenosit,sad koji ne neznam,ali 100% hoce.EmNer je napisao/la:Hoce li neki od njemackih kanala prenositi utakmicu Sarajeva i Borussie ?
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Bila je neki dan najava i na pro7(proziben.....)Bihac96 je napisao/la:Hoce sigurno neki Njemacki kanal prenosit,sad koji ne neznam,ali 100% hoce.EmNer je napisao/la:Hoce li neki od njemackih kanala prenositi utakmicu Sarajeva i Borussie ?
Sreca pa je Ojler mlad umro...
Evo sezona počinje a moja kablovska ni S od Sportkluba,koji smećari,bitno da ima 58 kanala pink smeće gluposti i sve i jedan lokalni od donjih podjebovica do kanala 6, nadam se da će Telemach čim prije do TK.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Moja TV mi počela štopat', trzat', negledljivo je.
A dok njih ubijediš da ti to poprave...
A dok njih ubijediš da ti to poprave...
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
Jesi l tek 'uveo' i poceo koristit ili ? Mislim da je pravilo da se u pocetnih par mjeseci javljaju problemi sa signalom, pucanje konekcije itd. A ti opet u svakom slucaju kao razumna i svjesna osobs ako se ne pojave u roku od dan dva a smetnje su i dalje prisutne uzmes olovku i zapises koliko dana nisi mogao koristit uslugu i sastavis zalbu da ti umanje racun za taj mjesec. Naravno sve to pod uslovom da si ih zvao i trazio da ti se otkloni kvar i to ce ti biti jedsn od temelja za pisanje prigovora 
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Proradilo je.
Novi sam korisnik, a smetnje su trajale dva dana. Uglavnom, da nije ''samo od sebe'' proradilo, ko zna kad bi se se ovi sjetili da reaguju.
Novi sam korisnik, a smetnje su trajale dva dana. Uglavnom, da nije ''samo od sebe'' proradilo, ko zna kad bi se se ovi sjetili da reaguju.
Ma revans prenosi Face Tv utakmicu iz njemacke 
Ali oni koji nemaju mozda prenosi kakav njemacki kanal nisam u toku
Ali oni koji nemaju mozda prenosi kakav njemacki kanal nisam u toku
Zadnja izmjena: sarajlija, dana/u 26 avg 2014, 11:10, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !!
- Unknown Genius
- Kontakt:
Za ubuduće da znaš: kada imaš problema i neophodna ti je njihova pomoć, moraš ih zvati bar jednom dnevno i po mogućnosti malo psovati ili galamiti na one nedužne osobe koje ti se jave.JetSet_Hantraga je napisao/la:Proradilo je.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Ako se ovo nastavi, zadavit ću neku nevinu personu. 
- Unknown Genius
- Kontakt:
Smiri nervni živci, ti se, kao novi korisnik, tek trebaš napatiti sa njima. Vidjet ćeš sijedih na glavi za 2-3 godine.JetSet_Hantraga je napisao/la:Ako se ovo nastavi, zadavit ću neku nevinu personu.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Upravo
jbt ja sam ih cek'o 8 dana da dodju i zamijene kablo za ruter jer gospoda ceka da se nakupi vise ljudi iz istog mjesta pa da ima racunicu doc. Ali kazem ti ti to sve stavis na papir, zoves svaki dan da imas snimljene i registrovane pozive u sistemu. I onda sastavis prigovor i 'naplatis' njihov nemar. Hvala bogu pa tu nema natezanja i uredno umanje racun bez pogovora 
It was turned around so that right looked wrong
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Sport i TV
Zoveš nekoliko puta dignes frku stopa ima 10dana zar vise ima smisla, hocel dolazi ekipa ili me odjavite sa ovog i sl. I doći ce u dan dva 
Eh ovako.Danas sam cacko nesto kanale,i nadjem canal+sport,pa me zanima prenose li oni nesto dobro ?
ibish1995 je napisao/la:Eh ovako.Danas sam cacko nesto kanale,i nadjem canal+sport,pa me zanima prenose li oni nesto dobro ?
Canal+ Sport is a French channel operating under the French Canal+ Group. It broadcasts live games from the UEFA Champions League, Europa League, Premier League, Italian Serie A and Spanish La Liga. Canal+ Sport is also available in several African countries via CanalSat Afrique Channel 6.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Francuski, pa prenose haman po jednu ut. iz Eng, Ita, Njemacke.ibish1995 je napisao/la:Eh ovako.Danas sam cacko nesto kanale,i nadjem canal+sport,pa me zanima prenose li oni nesto dobro ?
Imaju i derbi nedjeljom iz domaceg prvenstva.
Rukomet, domaca kosarka, formula itd.
Imaju fino sporta za pogledat.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.