Safet Sušić - Pape

Ajax
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Ajax » 25 avg 2014, 20:52

Head je napisao/la:Hajduk je klub koji nije nista jaci od Sarajeva.
objasnio.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 25 avg 2014, 21:17

maximusdecimus je napisao/la:
Neutral je napisao/la:I šta da su igrali? Hajduk Split je tek treći klub po kvaliteti u HNL-u, ;)
HNL je 3 puta vrijednija liga od nase,a u njoj igra 6 klubova manje. od 10 klubova cak 8 je skuplje od Sarajeva. biti iza jedne Rijeke koju drzi milijarder i koja izbaci Stuttgarta, Dinama koji dobije samo od grada 30 miliona kuna godisnje(najbogatiji i najsredjeniji klub na nasim prostorima koji dovodi igrace iz Leverkusena, Uniteda,Sportinga,Barcelone), Splita koji ima bogate vlasnike i igra ravnopravno sa Torinom i Fulhamom nije sramota...Hajduk i ovakav kakav je bi bio prvi favorit za titulu u nasoj ligi.Sarajevo ne bi bilo medju prvih 4,5 klubova u HNL-u i to ti je realnost, a opet pozivamo njihove igrace u reprezentaciju ;)
To je samo tvoje misljenje, sto ne znaci da si u pravu... Isto tako ne znaci da je u pravu Njemacki ambasador
u BiH, koji je inace veliki fan Borussie M, a koji je rekao jednu zanimljivost a to je da bi ovaj tim Sarajeva
bio ravnopravan bundes-ligas, te da bi sezonu zavrsio kao 7 ili 8 klub u Bundes ligi.
F.K.SARAJEVO

Ziko
Kontakt:

Post Postao/la Ziko » 25 avg 2014, 21:36

samo_lijevo je napisao/la:da igra u Real Madridu ne bi igrao kod mene. :lol:
rijec je o Pandzi.
Šta reče Pape i opet ostade živ,pa valjda ti je Boris rekao da je za njega reprezentacija prošlost dok je ti vodiš,a znamo da momak drži do svoje riječi za razliku od tebe...

Tiro
Kontakt:

Post Postao/la Tiro » 25 avg 2014, 21:47

Sarajevo je u ovom trenutku 2 klase iznad Hajduka...
Ako iz Hajduka dolaze 2 reprezentativca iz Sarajeva bi trebala barem 4...

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 avg 2014, 21:56

Tiro je napisao/la:
sve je to tu negdje ,ja sam veliki navijac FKS al treba biti realan i reci da dinamo pa i maribor i partizan su iznad ostalih .mi tek ove godine hvatamo korak s hajdukom i slicnim ekipama al ako ovako nastavimo ubrzo cemo biti ispred .al realno jos nismo .

Tiro
Kontakt:

Post Postao/la Tiro » 25 avg 2014, 22:09

bordobijeli je napisao/la:
Tiro je napisao/la:
sve je to tu negdje ,ja sam veliki navijac FKS al treba biti realan i reci da dinamo pa i maribor i partizan su iznad ostalih .mi tek ove godine hvatamo korak s hajdukom i slicnim ekipama al ako ovako nastavimo ubrzo cemo biti ispred .al realno jos nismo .
Ja sto sam vidio protiv Borusije ako izuzmemo Bandovica... Hajduk nema sanse da onako odigra...
Izdominirati svabe ne moze ekipa klase Hajduka ni u snu...
Nisam navijac Sarajeva...

AhmetNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmetNY » 25 avg 2014, 22:41

Kakve su ovo teme Hajduk vs Sarajevo :? :crazy:

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 25 avg 2014, 23:42

Goalgetter je napisao/la:
Da mogu pozvati Hrgotu, pozvao bih ga. No, vjerovatno će mu biti zadovoljstvo da igra za BiH kada ne bude poželjan ni u jednoj drugoj reprezentaciji za koju sada ima pravo izbora”, kazao je Sušić.
Na fejsu nasao ovo, ne znam gdje je izjavio ovo Pape.
Gdje ti to iskopa, Allaha ti i Boga :mrgreen:

Cuj na fejsu, pa dragi Goalgetter zar nisi gledao pressicu?

To mora da je kakva balavurdija sklepala.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 26 avg 2014, 00:12

emir79 je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:
Da mogu pozvati Hrgotu, pozvao bih ga. No, vjerovatno će mu biti zadovoljstvo da igra za BiH kada ne bude poželjan ni u jednoj drugoj reprezentaciji za koju sada ima pravo izbora”, kazao je Sušić.
Na fejsu nasao ovo, ne znam gdje je izjavio ovo Pape.
Gdje ti to iskopa, Allaha ti i Boga :mrgreen:

Cuj na fejsu, pa dragi Goalgetter zar nisi gledao pressicu?

To mora da je kakva balavurdija sklepala.
Nisam gledao pressicu, zadnjih dana provodim jako malo vremena na netu, zato sam i dodao da sam pronasao na fejsu, jer mi nije izgledalo povjerljiva ova izjava. :D

AhmetNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmetNY » 26 avg 2014, 00:15

Nema nista cudno u ovoj izjavi tzv. od Safeta.
Bubao je on jace :lol: :lol:

fkv123
Kontakt:

Post Postao/la fkv123 » 26 avg 2014, 00:17

AhmetNY je napisao/la:Kakve su ovo teme Hajduk vs Sarajevo :? :crazy:
Zahebali se, Ahmo. Trebala je tema biti o Yankees i Red Sox. :kafa:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 26 avg 2014, 00:47

fkv123 je napisao/la:
AhmetNY je napisao/la:Kakve su ovo teme Hajduk vs Sarajevo :? :crazy:
Zahebali se, Ahmo. Trebala je tema biti o Yankees i Red Sox. :kafa:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
:rol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 avg 2014, 01:18

Tu su negdje i to je 100% tačno.

@maximusdecimus

Previše dižeš HNL. Kvalitetnija je od naše lige, no malo pretjeruješ. Rijeka ima milijardera iza sebe, on ih je digao iz pepela prošle i ove sezone. Split ima para, no ne investiraju toliko kao na početku, Dinamo je Dinamo, a Hajduk je u vječnim dugovima.

Sarajevo bi bio sigurno u top 3 u toj ligi. Naša liga se polahko diže, prije par godina Slaven Belupo bi hladno uzeo našu Premijer ligu, no sada ne bi bili ni u top 5.

Uglavnom, neka je pozvao Cimirota, momak briljira i mogli bi uskoro dočekati napokon taj milionerski transfer iz naše lige u neki evropski tim. Posljednji i jedini put je slučaj Mirko Hrgović u Wolfsburg.

sejo90
Kontakt:

Post Postao/la sejo90 » 26 avg 2014, 01:31

Neutral je napisao/la:
Tu su negdje i to je 100% tačno.

@maximusdecimus

Previše dižeš HNL. Kvalitetnija je od naše lige, no malo pretjeruješ. Rijeka ima milijardera iza sebe, on ih je digao iz pepela prošle i ove sezone. Split ima para, no ne investiraju toliko kao na početku, Dinamo je Dinamo, a Hajduk je u vječnim dugovima.

Sarajevo bi bio sigurno u top 3 u toj ligi. Naša liga se polahko diže, prije par godina Slaven Belupo bi hladno uzeo našu Premijer ligu, no sada ne bi bili ni u top 5.

Uglavnom, neka je pozvao Cimirota, momak briljira i mogli bi uskoro dočekati napokon taj milionerski transfer iz naše lige u neki evropski tim. Posljednji i jedini put je slučaj Mirko Hrgović u Wolfsburg.
Pitanje je hoce li Sarajevo biti top 3 i nasoj ligi :D :D

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 26 avg 2014, 01:34

Pretjerujete sa Sarajevom. Oni su tu negdje sa Hajdukom jedino u trenutnoj formi, sto ne znaci da ce to trajati. Ako ovako nastave 2-3 godine (Osvoje PL ili kvalificiraju se u EL) onda ce tek biti u rangu sa Hajdukom i Rijekom, a Dinamo da i ne spominjemo. Sarajevo tako dobro a nisu premijer ligu osvojili gotovo 10 godina :nene: . Jedne dobre pred kvalifikacije i odma su na vrhu , pa ti Hrvatski klubovi igraju EL playoff iz godine u godinu. Rijeka prosle godine igrala EL Hajduk isto prije 3-4 godine.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 avg 2014, 01:56

Ja govorim isključivo o ovoj sezoni, prošlost me ne zanima. Sarajevo ima odličan tim, daleko najbolji u BiH. Ne navijam za njih ali ljudi na svakoj poziciji imaju po dva kvalitetna igrača za naše uvjete što je prije par sezona bilo nezamislivo.

Tema je o trenerskom magu, bolje igrač iz HNL-a, nego rezerva iz francuske lige.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 26 avg 2014, 01:57

Split koji uopste ne spada u elitu Rijeka DInamo Hajduk i opet igra 0 0 sa Torinom,a u nas svi klubovi su ispušili osim Sarajeva..

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 26 avg 2014, 02:03

Neutral je napisao/la:Ja govorim isključivo o ovoj sezoni, prošlost me ne zanima. Sarajevo ima odličan tim, daleko najbolji u BiH. Ne navijam za njih ali ljudi na svakoj poziciji imaju po dva kvalitetna igrača za naše uvjete što je prije par sezona bilo nezamislivo.

Tema je o trenerskom magu, bolje igrač iz HNL-a, nego rezerva iz francuske lige.
Ja mislim da su i Hajduk i Sarajevo jace od Sosoa, ali eto sad ce ovi kojima je sve sa zapada fantasticno da me napadnu da nemam pojma. Ali nema veze. Prcic je u reprezentaciji, gdje mu je i mjesto. Gdje bi on svakako dosao prije ili kasnije, imam osjecaj da bi dosao vec ranije da nije vrsen pritisak na Susica da ga pozove.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 26 avg 2014, 08:44

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Pretjerujete sa Sarajevom. Oni su tu negdje sa Hajdukom jedino u trenutnoj formi, sto ne znaci da ce to trajati. Ako ovako nastave 2-3 godine (Osvoje PL ili kvalificiraju se u EL) onda ce tek biti u rangu sa Hajdukom i Rijekom, a Dinamo da i ne spominjemo. Sarajevo tako dobro a nisu premijer ligu osvojili gotovo 10 godina :nene: . Jedne dobre pred kvalifikacije i odma su na vrhu , pa ti Hrvatski klubovi igraju EL playoff iz godine u godinu. Rijeka prosle godine igrala EL Hajduk isto prije 3-4 godine.
:nene: Dinamo je bar duplo jace od Sarajeva. Rijeka je bar 30-40% jaca od Hajduka i Splita. Hajduk i Sarajevo su trenutno dva podjednaka kluba ako nije Sarajevo jace. Ne izjednacavaj Rijeku i Hajduk zato jer to nije isto :nene: Hajduk je ovaj put imao veliku srecu da su kao nositelji izvukli duplo lakse protivnike nego Sarajevo. I prije su izvlacili pa su ispadali od njih npr. Dila Gori, itd.. Nositelji su zbog uspjeha kluba zadnjih 30 godina ( visoki koeficient ) i to im mnogo olaksava stvari. Cak i sada su imali srece da su kao nenositelji izvukli jednog Dnjipra sa ogromnim problemima kojem fale glavni ofanzivni igraci. Rijeka u zadnjih 12 utakmica ima 11 pobjeda ( odnosno zadnjih 19 cak 18 pobjeda zaredom ). Rijeka je ove godine vec pobjedila Dinamo u superkupu i Hajduk 4:2. Sarajevo je imalo nesrecu u playoffu. Da je izvuklo Young Boys, Spartu pa i Lokomotiv imali bi sasvim solidne sanse za prolaz. Jedino protiv Villarreala i Borussie M. su nazalost skoro bez sansi. Sarajevu samo fali odlican napadac i golman i vec su u rangu Rijeke igracki ( jedini je problem sto jos uvijek imaju puno losiji koeficient - tezi protivnici u buducim kvalifikacijama za EL/CL ). Nije ni Hajduk osvojio titulu 10 godina. I nije vazno sta je bilo prije govorimo valjda o trenutnim igracima.

Zanimljivo je da jedan Leovac ( iz Jajca ) koji igra stopera i lijevog beka u Rijeci standardno je zanimljiv Niki Kovacu a nije nasoj reprezentaciji. I to u ovako losoj situaciji kakvoj smo sada na tim pozicijama. Cak i taj Kvrzic je odigrao do 87 minute protiv Sheriffa kao starter. Ali dobro njega smo probali i nije nesto. Mada veliko je pitanje dali je losiji od Avdije. A Leovca i nismo bas probali zar ne ?? Sada ce vjerovatno da izabere Hrvatsku ako dobije poziv.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 26 avg 2014, 09:03, ukupno mijenjano 1 put.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 26 avg 2014, 09:03

Ajax je napisao/la:
DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Pretjerujete sa Sarajevom. Oni su tu negdje sa Hajdukom jedino u trenutnoj formi, sto ne znaci da ce to trajati. Ako ovako nastave 2-3 godine (Osvoje PL ili kvalificiraju se u EL) onda ce tek biti u rangu sa Hajdukom i Rijekom, a Dinamo da i ne spominjemo. Sarajevo tako dobro a nisu premijer ligu osvojili gotovo 10 godina :nene: . Jedne dobre pred kvalifikacije i odma su na vrhu , pa ti Hrvatski klubovi igraju EL playoff iz godine u godinu. Rijeka prosle godine igrala EL Hajduk isto prije 3-4 godine.
:nene: Dinamo je bar duplo jace od Sarajeva. Rijeka je bar 30-40% jaca od Hajduka i Splita. Hajduk i Sarajevo su trenutno dva podjednaka kluba ako nije Sarajevo jace. Ne izjednacavaj Rijeku i Hajduk zato jer to nije isto :nene: Hajduk igra playoff poslje dugo vremena i ovaj put su imali veliku srecu da su kao nositelji dobili duplo lakse protivnike nego Sarajevo. I prije su dobijali pa su ispadali od njih Dila Gori, itd.. Nositelji su zbog uspjeha kluba zadnjih 30 godina i to im mnogo olaksava stvari. Cak i sada su imali srece da su kao nenositelji izvukli jednog Dnjipra sa ogromni problema kojem fale glavni ofanzivni igraci. Rijeka u zadnjih 12 utakmica ima 11 pobjeda ( odnosno zadnjih 19 cak 18 pobjeda zaredom ). Rijeka je ove godine vec pobjedila Dinamo u superkupu i Hajduk 4:2. Sarajevo je imalo nesrecu u playoffu. Da je izvuklo Young Boys, Spartu pa i Lokomotiv imali bi sasvim solidne sane za prolaz. Jedino protiv Villarreala i Borussie M. su nazalost skoro bez sansi. Sarajevu samo fali odlican napadac i golman i vec su u rangu Rijeke igracki (jos uvjek imaju puno losiji koeficient - tezi protivnici).
Nisam bas toliko siguran da je Dinamo duplo jaci od Sarajeva. Gledao sam Dinama protiv Aalborga i razocaran sam kako su losi bili. Aalborg sto je osvojio titulu ispred Kopenhagena nije losa ekipa ali opet to je bila bruka, nista nisu pokazali. Sarajevo je u periodima bio bolji od Glabaka, samo protivnik ima bolji individualni igraci i to je bilo najveci razlog sto je Sarajevo izgubio.... i da ne zaboravim - Bandovic kriminal veliki.... :facepalm:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.