FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
nema smisla,nemozes nista napisat da se neko ne natakari ciljano provocirat...mi kada bilo sta napisemo pucaju banovi,drugi jebu temu konstantno,pogotovo ovi ,i nista 

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Hajmo sad dosta prepirke ,zagrlite se svi da navijamo zajedno 

- samo_lijevo
- Kontakt:
ide baladaZodiac je napisao/la:Hajmo sad dosta prepirke ,zagrlite se svi da navijamo zajedno

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- tuzlak1987
- Kontakt:
Problem nije uopste u tome hocemol biti 6. ili 14. vec samo da ostanemo. Nije ovo Engleska liga da se premira plasman na tabeli..
Od tv-prava svi dobijaju isto. Znaci ni to nije bitno..Bitno je samo ostati, a pored nekih ekipa cemo ostati sigurno, ako budemo losi pojacati se malo i ubaciti u brzinu vise i to je to.
A da smo na poziciji koja vodi u Evropu ne bi mogli radi dugova..
Znaci zadnju utakmicu je ponajveci problem bio u nama, napravili smo najvecu stetu. Izbili smo klubu pare, dali i bacili ih. Onda prolaze ljudi na ulazu i ne placaju karte, a znaju smjenjivat trenere i posvat majke, lomit stolice i tako dalje.
Telefon za pomoc niko ne zove, o otvaranju shopa se ne prica, o novim sponzorima se ne prica..
Od tv-prava svi dobijaju isto. Znaci ni to nije bitno..Bitno je samo ostati, a pored nekih ekipa cemo ostati sigurno, ako budemo losi pojacati se malo i ubaciti u brzinu vise i to je to.
A da smo na poziciji koja vodi u Evropu ne bi mogli radi dugova..
Znaci zadnju utakmicu je ponajveci problem bio u nama, napravili smo najvecu stetu. Izbili smo klubu pare, dali i bacili ih. Onda prolaze ljudi na ulazu i ne placaju karte, a znaju smjenjivat trenere i posvat majke, lomit stolice i tako dalje.
Telefon za pomoc niko ne zove, o otvaranju shopa se ne prica, o novim sponzorima se ne prica..
Vidi bečlije što se ****,kamo sreće da Sloboda ima probleme kao Velež.Bez dugovanja,kazni,sudskih procesa i sl.Lako je po tastaturi srat,a u stvarnosti boga moliš da država ne radi svoj posao jer bi mogli imati ogromnih problema.Bez ikakve potrebe dižeš tenzije,malo razmisli koliko djece čita ovaj forum i kako utičeš na njih da se ponašaju na tribinama.A što se tiče gostovanja bilo je i vrućih pa smo preživjeli pa ćemo i ovo,a ako pobjedite zasluženo sportski ću vam čestitati.wienultras je napisao/la:sto vole da prosipaju pamet ovi sa livade kod mostara,
htio sam reci da je bolje pokusati,igrati,potruditi se,pa izgubiti,3-1,3-2,4-1
nego neopucat po golu i izgubiti i igrat ko picka.
jel vam sad jasnije strucnjaci sa mostarskih livada.![]()
nemojte se vi brigat meni za nas,imate svojih problema.sto se nas tice,opstanak nece doci u pitanje,jer nas vodi milioner.![]()
vase evropske ambicije lome se na tusnju...bice to vruce gostovanje..glavu dajem,da bodova nema![]()
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- RezervniGolman
- Kontakt:
Ako je provokacija sto sam napisao da imate dobru ekipu i da vam vise lezi otvorena igra onda vas ne kontam nikako. Po meni je Sloboda kandidat za top 5 ove godine. Imate brze igrace i sirok roster na skoro svim pozicijamawienultras je napisao/la:nema smisla,nemozes nista napisat da se neko ne natakari ciljano provocirat...mi kada bilo sta napisemo pucaju banovi,drugi jebu temu konstantno,pogotovo ovi ,i nista
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
jok nego davno ih je par zasluzilo, znaju oni ko su, al et ja slabo kad koga banujem...kako god vazda user.u svaku temu gdje se pojave ko sto su ev i ovdje pocelianel81m je napisao/la:To se sila prosipa?ultrasstyle_tz je napisao/la:zato sto sam te do sad trebao banovat, sto nisam ne znam ni ja sam
ne mogu stic "spasit" sve teme, ali bar ce ova zadrzati nivo koji je uvijek imala
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Probisvjet
- Kontakt:
Nije samo da su brzi, nego su i spori. Takvih nema nigdje.RezervniGolman je napisao/la:Ako je provokacija sto sam napisao da imate dobru ekipu i da vam vise lezi otvorena igra onda vas ne kontam nikako. Po meni je Sloboda kandidat za top 5 ove godine. Imate brze igrace i sirok roster na skoro svim pozicijamawienultras je napisao/la:nema smisla,nemozes nista napisat da se neko ne natakari ciljano provocirat...mi kada bilo sta napisemo pucaju banovi,drugi jebu temu konstantno,pogotovo ovi ,i nista

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
A i što bi se banovali ljudi radi iznošenja svojih mišljenja.Niko nikome nije psovao niti je vrijeđao na bilo kojoj osnovi, osim ovaj Bečlija što je rekao da smo livadići.ultrasstyle_tz je napisao/la:jok nego davno ih je par zasluzilo, znaju oni ko su, al et ja slabo kad koga banujem...kako god vazda user.u svaku temu gdje se pojave ko sto su ev i ovdje pocelianel81m je napisao/la:To se sila prosipa?ultrasstyle_tz je napisao/la:zato sto sam te do sad trebao banovat, sto nisam ne znam ni ja sam
ne mogu stic "spasit" sve teme, ali bar ce ova zadrzati nivo koji je uvijek imala

Mada mu ne zamjerim, nemože svak u Beču živit.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Pusti ovog sto lise Marseille lik je u USA vazda nekad uketi ovako klizeci kad ne treba a kad treba nimad ga tu.Kevin je napisao/la:nije istina da su u širokom većinom bogati ljudi..imate pogrešno mišljenje..naravno ima bogatih kao i svugdje, ima i srednjeg i siromašnog stanovništva..ima i ovdje bijede i ljudi koji spajaju kraj s krajem..samo što imamo razvijeno gospodarstvo, dosta jakih firmi i ljudi rade koliko toliko ima posla za razliku od većine državefukara87 je napisao/la:Tačno mi se povraća kad pročitam ovakve komentare poput ovog, ne igra selo dijete drago već klub, ljudi su organizoviji trenutno i jači što je pokazalo sad u subotu gdje su nas fizički rasuli a da ne kazem da nismo imali prilike kako treba u 90 minuta, ti očigledno nisi bio nikad u Širokom i znao bi da su dole večinom bogati ljudi istina nemaju zgrada kao mi ali isto tako ne omaložavajte druge i samo gledajte sebe.marseille_unique je napisao/la:Krivo mi samo na sta smo mi spali da radi svakojakih kretena koji su krali u Slobodi godinama mi gubimo protiv neke selendre na svom Tusnju, et to me boli, shvatite ljudi tesko je prihvatit kad Sloboda izgubi, a pogotov kod kuce i pogotov od nekog sela , u pm, tesko je to shvatit
Nego sto se tice Sirokog ja kako zna. Vas glavni covjek za fina sine je ovdje u Chicagu poznaje. Cocjeka..I.a ovdje isto svoj klub Adria..on daje dobar dio novca dole....ima covjek love tako da vas pogura istina nema lovu kao Azmir I nedaje kao on ali ipam vam dosta pomogne..ne znam koliko znate za to ali jednostavno pouzdano znam koliko vam on valja
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
svako tvoje misljenje o slobodi se svodi na ponizavanje,pljuvanje,i izdizanje veleza.
svako svog konja hvali,ali to nije razlog,da bez ikakvog povoda,dodjes na temu provocirat.
pogledaj malo sta pises,i zapitaj se kakav si mi..brini se ti za svoj klub,idete na jako tesko gostovanje,celiku goriii ali bukvalno,ima da se pobiju za svaku loptu,tako da jedan taj poraz,vraca vas na realnost,a to je sredina tabele,a snjim i ambicije idu u ****...brini se za velez,mi cemo kako znamo i umijemo
svako svog konja hvali,ali to nije razlog,da bez ikakvog povoda,dodjes na temu provocirat.
pogledaj malo sta pises,i zapitaj se kakav si mi..brini se ti za svoj klub,idete na jako tesko gostovanje,celiku goriii ali bukvalno,ima da se pobiju za svaku loptu,tako da jedan taj poraz,vraca vas na realnost,a to je sredina tabele,a snjim i ambicije idu u ****...brini se za velez,mi cemo kako znamo i umijemo

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Ajd što su spori nego ne mogu ni trčatProbisvjet je napisao/la: Nije samo da su brzi, nego su i spori. Takvih nema nigdje.

Stvaro se treba potrudit da bilo ko iz ove lige ispadne,a mi smo se one sezone baš potrudili.Često bude odron tim koji za polusezonu jednocifren broj bodova skupi,i onda još samo 1 pozicija vodi u niži rang.Teško da ćemo ispast,nije poraz od Širokog problem,ni zalaganje ni promašaji Sadikovića,nego smo navikli da svakih par sedmica dobijemo neku odličnu vijest(spominjanje sponzora za istok,fan shop,prijateljske sa turskim velikanima itd.) a sad se samo loše redaju u vidu kazni,sve slabije posjećenosti i neplaćanja karti na sjeveru.
Nad tobom sunce najljepše sja
Ne znam što uopšte pišete o drugim timovima, da su nam barem naredni protivnik pa OK, ovako nema potrebe
Nego šta je više sa dresovima ? hoće li ove nositi kroz sezonu, ili ipak dolaze oni koji su predstavljeni, već je peto kolo. Gdje će toliko i u patriku zakazati jbg, kasne već dugo.

Nego šta je više sa dresovima ? hoće li ove nositi kroz sezonu, ili ipak dolaze oni koji su predstavljeni, već je peto kolo. Gdje će toliko i u patriku zakazati jbg, kasne već dugo.
- RezervniGolman
- Kontakt:
Primite moje izvinjenje a pogotovo doticni moderator radi mog gnusog iznosenja ličnog misljenja da Sloboda ima dobru ekipu i da joj vise lezi otvorena igra. Da nebi dobio ban kao sto mi prijeti lagano cu se povuci i ostaviti vas a i njega da uredno odrzava temu na nivo kako je i sam naveo. Gosp. moderator kapa do poda. Fenomenalno obavljate posao i samo tako nastavite
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
Momci,shvatite da za svakog tko misli da moze pomoci Slobodi,ili bilo kojem drugu klubu u BiH,vrata su otvorena. Lako se igrati menadzera sjedeci za PC uredajom. Treba oznojiti guzu.Prije skoro 2 mjeseca sam pozvao sve koji zele pomoci efektivnijem radu kluba po raznim osnovama. Do dan danas samo se javila djevojka pravnica za pravno zastupanje. I onda opet pisete sto nema ovog,sto nema onog!Mi stariji koji volonterski pomazemo ne mozemo sve da stignemo. Odlicno znate,a nije se tesko ni raspitati, koja je to ekipa ljudi i da smo normala te da bi uz nas mladji ljudi mogli samo nauciti neke stvari. Vjerujte mi,u prici oko nasih klubova samo je motivacija bitna. Znam da medju vama ima sjajnih mladih ljudi. Mijenjajte nacin razmisljanja,uticite na realne stvari,na svoje okruzenje. Smorise ove ispisane stranice oko Denisove taktike. Zanemarujemo cinjenicu da je Siroki beton. Ne treba se sramiti ispratiti aplauzom kvalitetnijeg protivnika. U “svakom slucaju te volim“..pokusajte,lakse je nego sto mislite.
tuzlanska Sloboda
-
- Kontakt:
Ljudi su glupi.....drago mi je sto je liga malo napredovala otkako smo ispali...... bolje je izgubiti posteno nego prije 4-5 god kad smo bili najveci mesari i udarali sve redom......nije to vise ta liga sto je dokazala utakmica u travniku..... pa travnika nije mogao dobiti ni real madrid u gostima...... sigurno da ovo nije jedina utakmica sto smo izgubili na tusnju ali cemo vjerovatno i uzeti neke bodove na strani
Bitnije je sta ce se uraditi u prostorijama kluba i marketinski nego na terenu. I 14. pozicija bi bila zlatna 

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- marseille_unique
- Kontakt:
I ti seres salty, mogo si malo ohladit a pogotov od mene, isto si kaka zena, svakom loncu poklopac, znamo svi da ti sve znas, super imsmo cak i takov covjeka u Fukarama, kani se mene kad me ne znas, stas ti meni pricat **** ti s...e, ja sam dijete iz carsije i recu i pisat sta ja hocu, i ne zabiravi da sam ja ovu temu otvorio 2008 dva mjeseca dok se radilo na doradi ovoga weba, znaci to kad je bilo 95 posto vas nije na ovoj temi bilo,SaltCityAttack je napisao/la:Pusti ovog sto lise Marseille lik je u USA vazda nekad uketi ovako klizeci kad ne treba a kad treba nimad ga tu.Kevin je napisao/la:nije istina da su u širokom većinom bogati ljudi..imate pogrešno mišljenje..naravno ima bogatih kao i svugdje, ima i srednjeg i siromašnog stanovništva..ima i ovdje bijede i ljudi koji spajaju kraj s krajem..samo što imamo razvijeno gospodarstvo, dosta jakih firmi i ljudi rade koliko toliko ima posla za razliku od većine državefukara87 je napisao/la: Tačno mi se povraća kad pročitam ovakve komentare poput ovog, ne igra selo dijete drago već klub, ljudi su organizoviji trenutno i jači što je pokazalo sad u subotu gdje su nas fizički rasuli a da ne kazem da nismo imali prilike kako treba u 90 minuta, ti očigledno nisi bio nikad u Širokom i znao bi da su dole večinom bogati ljudi istina nemaju zgrada kao mi ali isto tako ne omaložavajte druge i samo gledajte sebe.
Nego sto se tice Sirokog ja kako zna. Vas glavni covjek za fina sine je ovdje u Chicagu poznaje. Cocjeka..I.a ovdje isto svoj klub Adria..on daje dobar dio novca dole....ima covjek love tako da vas pogura istina nema lovu kao Azmir I nedaje kao on ali ipam vam dosta pomogne..ne znam koliko znate za to ali jednostavno pouzdano znam koliko vam on valja
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
- nesvrstani
- Kontakt:
-
- Interni moderator
- Kontakt:
sta ce bit....4,5 milja...eo da ti ja kazem da ne strepis dzabanesvrstani je napisao/la:utorak je, imal sta za kaznu oko bakljade?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.