Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

sedra
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la sedra » 25 avg 2014, 22:39

Hante ljudi polako.Prvenstvo je tek pocelo a Ovaj ljudina od trenera ce koristiti maksimalno sve napadace zavisno od forme i nuzde.

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 25 avg 2014, 22:42

Ne mogu da vjerujem da se neko nervira kada Džeko šetka po terenu,kada se ne trudi..(u dresu Citya).Pa to je utakmica kao i svaka druga,sam sebi kroji fudbalsku sudbinu.Mene nervra i sikira naš pape kada kaže "Džeko može doći i sa 7 dana zakašnjenja ,on uvijek ima mjesto u ekipi".E to je ono što meni nikao neće biti jasno,a to što se on zahebaje u Cityu ..ma koga to briga..lova je zaebana stvar..imaš je previše i ništa ti više nije interesantno,jednostavno nemaš za što da se boriš..

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 25 avg 2014, 22:42

Ma svi će se mijenjat,ako njega zaboli ona stvar za konkurenciju,i ako ga zaboli hoćel bit standardan u prvih 11 ,pa produžuje ugovore u Cityu, onda zaboli i mene.
Nad tobom sunce najljepše sja

Luminary
Kontakt:

Post Postao/la Luminary » 25 avg 2014, 22:43

Mozambik je napisao/la:
džakailibu je napisao/la:4 godine citam iste komentare a na kraju ovaj tromi koji ne moze meda isprati i balu i teveza i negreda. samo ne mogu da pohvatam jesu li sve ovo isti za 4 godine ili svake sezone se novi omladinci pojave
Konacno komentar vrijedan paznje.
Ma misevi obicni, valja biti neki forumski qurac, pa ovdje prosipaju gluposti

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 25 avg 2014, 22:44

Zna li ko kakva mu je povreda?

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 25 avg 2014, 22:44

sanji je napisao/la:
HariTz je napisao/la:
sanji je napisao/la:Izgubi Dzeko tako lahko po ko zna koji put mjesto u prvih 11 . Nije Jovetic Dzeki konkurencije , nikako hahahahahhaha, pa Dzeko moze samo igrati kad su svi povrijedjeni,cekaj mali pa i jesu svi osim Joje, ali ne iskoristi sansu jbg. NIje City nikad klub bio za njega.
Joj muka mi je više od ovakvih komentara.. Ajde začepiće Džeko vama svima usta.. Pa vas nigdje neće biti..
Čuj može igrati kad su svi povrijeđeni :urnebes: :roll:
Naravno da hoce,, to nisu povrijedjeni Negredo i neoporavljeni Aguero?
Napisao si zadnji post sredinom maja i to na temi Dzeke. Zadnjih 50 postova sve na temi Dzeke.

Gdje si bio protekla 3 mjeseca?

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 25 avg 2014, 22:45

sanji je napisao/la:
HariTz je napisao/la:
sanji je napisao/la:Izgubi Dzeko tako lahko po ko zna koji put mjesto u prvih 11 . Nije Jovetic Dzeki konkurencije , nikako hahahahahhaha, pa Dzeko moze samo igrati kad su svi povrijedjeni,cekaj mali pa i jesu svi osim Joje, ali ne iskoristi sansu jbg. NIje City nikad klub bio za njega.
Joj muka mi je više od ovakvih komentara.. Ajde začepiće Džeko vama svima usta.. Pa vas nigdje neće biti..
Čuj može igrati kad su svi povrijeđeni :urnebes: :roll:
Naravno da hoce,, to nisu povrijedjeni Negredo i neoporavljeni Aguero?
Džeko je 3 godine u Cityu. Jesu li uvijek svi napadači bili povrijeđeni? Jel' to Džeko nikad nije bio zaredom 2 ili 3 puta starter? Koje bio najbolji strijelac Citya (msm na napadače) ? Ko je bio jedan od glavnih igrača zaslužnih za titulu?
Ajde, malo realnosti neće škoditi :)

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 25 avg 2014, 22:46

Neka Skrtelu :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 25 avg 2014, 22:47

**** vas go pa kod drugog gola 2 igraca poletila na dzeku i sta bi Jovetic sam i zabi,pa dueli sa dvojicom jak ko beton.Dzeko je razbijac beton fajter.Tek 2 tekma i odma ublehasi a od te 2 tekme samo jednom igrac utakmice.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 25 avg 2014, 22:48

Polako momci, tek je krenulo.. Dzeko je dobro odigrao ove utakmice, posebno prvu... Sezona je duga i postice on opet mnogo golova!!! Ima puno utakmica, svi ce se naigrati!!!

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 25 avg 2014, 22:50

Čuj može igrati kad su svi povrijeđeni :urnebes: :roll:[/quote]

Naravno da hoce,, to nisu povrijedjeni Negredo i neoporavljeni Aguero?[/quote]

Napisao si zadnji post sredinom maja i to na temi Dzeke. Zadnjih 50 postova sve na temi Dzeke.

Gdje si bio protekla 3 mjeseca?[/quote]

Na godišnjem kao i Dzeko , zezam se, nemam ništa protiv Edina,naprotiv, samo mi nedostaje onaj iz Wolfburga,ovaj se i ne trudi vise,uzeo pare i svaka cast na tome, ali pakaži nesto na terenu, dvije tekme nije izborio poziciju za dobru sansu i kad izbori sve usere nekim amaterskim potezom,, to me nervira,,,,bice dobro.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 avg 2014, 22:51

ne znam otkud to da se seta po terenu ,Dzeko nije mandzukic,tevez ,da trci od igraca do igraca i ganja loptu on je tip napadaca za 20 metara gdje ima fantasticno gradjenje i igru ledjima ,igra dobro glavom i dobar osjecaj za gol i to je njegovo a nikako neki sprintevi po 50 metara i slicno .ne mogu da shvatim da neko ko prati toliko reprezentaciju i sad to ne primjecuje i onda još napisu dzeko se setka po terenu

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 25 avg 2014, 22:52

Uvidom u tvoje postove se vidi da nemas nista protiv Dzeke.

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 25 avg 2014, 22:52

Čuj može igrati kad su svi povrijeđeni :urnebes: :roll:[/quote]

Naravno da hoce,, to nisu povrijedjeni Negredo i neoporavljeni Aguero?[/quote]

Džeko je 3 godine u Cityu. Jesu li uvijek svi napadači bili povrijeđeni? Jel' to Džeko nikad nije bio zaredom 2 ili 3 puta starter? Koje bio najbolji strijelac Citya (msm na napadače) ? Ko je bio jedan od glavnih igrača zaslužnih za titulu?
Ajde, malo realnosti neće škoditi :)[/quote]

Ja ti govorim za sadasnju situaciju. Od stare slave se ne zivi,vec od stalnog dokazivanja.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 25 avg 2014, 22:54

Pricajte sta hocete, al za nekih 4 -5 godina kad neko otovri na wiki dzeku vidjece broj odigranih utakmica i golova za CITY i svhatice da je legenda kluba , a bgm ako ga malo golgeterska sreca posluzi i lige :)
=\_1921_/=

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 25 avg 2014, 22:55

Mozambik je napisao/la:Uvidom u tvoje postove se vidi da nemas nista protiv Dzeke.
Ako te bas zanima,,citaj malo,,,ima i negativni stvari ali i dosta pohvala ( više).

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 25 avg 2014, 22:55

Sad cemo slusati pricu kako su neki drugi igraci bili losiji od njega, kako su pojedini skrti, kako nije dobio upotrebljive lopte, kako je trava na terenu previsoka... Naravno da niko od dupelizaca nece ni sad reci da je odigrao kriminalnu utakmicu (sto ne znaci da slijedecu nece biti najbolji na terenu).
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

Barcod
Kontakt:

Post Postao/la Barcod » 25 avg 2014, 23:02

Ova tema fakat najbolja za poklat se sa nekim ""Nediraj mi Dzekuu legendu Man citija "" ako je on Legenda sta je Aguero onda KRALJ ŠAH :rol: (nemojte me napadat Dzeko branitelji necu da se tucem ) samo se zezam sa vama :beba:
Arsenal All The Way !

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 25 avg 2014, 23:02

Vidim vecina vas hejta.Dzeko odigrao onako,nije nesto ali Dzeko na terenu je vec ogromna prednost za ekipu za koju igra,kako je samo kod drugog gola napravio livadu za Jovetica,svi za Dzekom a pola terena slobodno.
Nego,niko ne spominje da se Dzeko povrijedio,10 minuta prije izmjene se vec kretao tesko,to vam se ne cini problem?Vaznije je hejtati?

PS:Jovetic je veceras bio glavni ali ne moze on drzati konstantu kao Dzeko jer nije ta klasa.Aguero je vec druga prica,prava je zvijer i mislim da je on Dzekina klasa,cak i ubojitiji kad udje u formu i kad je zdrav.
Aguero i Dzeko ce igrati vecinu utakmica,Jovetic ce brzo na klupu.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 avg 2014, 23:04

Jel' to dijamant opet najgori? I biće najgori dok opet ne zabije dva gola. Nisam gledao utakmicu ali pretpostavljam po vašim komentarima.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Imperator98, jasmin10, Maestro^^, Sveti i 23 gosta.