FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Furymaker
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Furymaker » 06 mar 2010, 21:55

cujem Messi ima 10 udaraca na gol ? :D

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 06 mar 2010, 21:58

nebi me cudilo da ga barsa primi do kraja iz neke kontre :(
Za zivot cijeli!

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 06 mar 2010, 22:01

Ma ja,hajmo malo,valjajte se,narpavite koju izmjenu,je.bem vam sve pic.kasto
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 06 mar 2010, 22:02

nema druge nego se nadati kiksu Reala protiv Seville :S

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 06 mar 2010, 22:02

Furymaker je napisao/la:nema druge nego se nadati kiksu Reala protiv Seville :S
ili golu protiv almerie
Za zivot cijeli!

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 06 mar 2010, 22:03

to je ono dzabe se nadas :D

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 06 mar 2010, 22:05

MElloo je napisao/la:
to je ono dzabe se nadas :D
kiksu reala :?: :?:
Za zivot cijeli!

huha
Kontakt:

Post Postao/la huha » 06 mar 2010, 22:06

obori me barsa...aaaa nemogu da vjerujem :evil:

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 06 mar 2010, 22:07

To je to,Almeria kao i sve druge ekipe,brani se pa sta bude,samo sto su ovi se branili sa 10 igraca,a 2 gola kako su dali ne znaju ni oni,toliko nesrece smo veceras imali,to je nemoguce.

Bravo za Messia,kralj,genije,da nema njega,popusili bi ga veceras,al ne samo veceras,mnogo puta nas je vadio.Tesko da mozemo ista sa samo Messiem raspolozenim u napadu.Ako se Ibra ne probudi i ne pocne igrat kako zna,lose nam se pise.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 06 mar 2010, 22:07

huha je napisao/la:obori me barsa...aaaa nemogu da vjerujem :evil:
Nicht alone :mrgreen:
HSK Zrinjski Mostar

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 06 mar 2010, 22:11

Primili smo dva presmiješna gola - ne zna se koji je smiješniji,onaj iz kornera kad niko nije skocio na centaršut...a o drugom autogolu Puyola da ne pricam...još uz to sve Zlatan dobije crveni karton i ode sve u p.m. :twisted:
Kasnije njihov golman izvadi onaj šut Messija ,da je ono ušlo uzeli bi sva 3 boda.
Jbg,ne možemo kriviti igrace,momci su dali sve od sebe,napadali citavu utakmicu,ali ovi bjednici iz Almerije se branili na svom terenu sa 8 igraca cak i kad su imali igraca više :twisted: :evil: :oops: :o :shock:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 06 mar 2010, 22:13

Ne mogu zamjeriti igracima nista,borili su se,napadali citavih 90 minuta.Jednostavno,Almeria je igrala odnosno nije igrala,niti su htjeli da igraju,a primili smo 2 preglupa gola.

Stvarno Almeria,fuj fuj i fuj.

Blaugrana

Mes Que Un Club

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 06 mar 2010, 22:15

I onda dolazi Stuttgart koji sigurno nije Almerija.Lično sam razočaran zbog kladionice jer sam igrao na Barsu, ali više i nisu zaslužili nakon sudijske krađe u LP-u.Sam Messi Barsi neće biti dovoljan ni protiv Stuttgart, a kamoli protiv najačih.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 06 mar 2010, 22:16

Samo kazem,hvala dragom Allahu pa imamo Messia.

Blaugrana

Mes Que Un Club

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 06 mar 2010, 22:19

FRANK RIBERY je napisao/la:I onda dolazi Stuttgart koji sigurno nije Almerija.Lično sam razočaran zbog kladionice jer sam igrao na Barsu, ali više i nisu zaslužili nakon sudijske krađe u LP-u.Sam Messi Barsi neće biti dovoljan ni protiv Stuttgart, a kamoli protiv najačih.
Da ti objasnim nesto.Almeria se branila sa 10 igraca,ni oni ne znaju kako su dali 2 gola,a Stuttgart mora napast,jer su u zaostatku.A mnogo jace ekipe od Stutgarta su se lose provele,tako da...

Blaugrana

Mes Que Un Club

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 06 mar 2010, 22:20

nidjo_barca je napisao/la:Samo kazem,hvala dragom Allahu pa imamo Messia.
e jbg sad i vi zasraste pa ne igra sam messi jbte jednu tekmu lose odigraju, recimo dvije protiv stutgarta vi neku krizu spominjete, uozbiljite se ba ccccccccccc
Za zivot cijeli!

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 06 mar 2010, 22:23

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
e jbg sad i vi zasraste pa ne igra sam messi jbte jednu tekmu lose odigraju, recimo dvije protiv stutgarta vi neku krizu spominjete, uozbiljite se ba ccccccccccc
Gdje sam spomenuo krizu ? Ja cak i govorim da igramo odlicno,samo sto je realizacija slaba,pa zato i kazem ovo.Dobro je pa imamo Messia,jer Ibra stvarno igra lose i mora se popraviti.Ako on bude igrao onako kako zna,bice puno lakse.

Blaugrana

Mes Que Un Club

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 06 mar 2010, 22:28

nidjo_barca je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:I onda dolazi Stuttgart koji sigurno nije Almerija.Lično sam razočaran zbog kladionice jer sam igrao na Barsu, ali više i nisu zaslužili nakon sudijske krađe u LP-u.Sam Messi Barsi neće biti dovoljan ni protiv Stuttgart, a kamoli protiv najačih.
Da ti objasnim nesto.Almeria se branila sa 10 igraca,ni oni ne znaju kako su dali 2 gola,a Stuttgart mora napast,jer su u zaostatku.A mnogo jace ekipe od Stutgarta su se lose provele,tako da...
To je bilo prošle godine.Ova godina se pika.E pa Stuttgart je puka suprotnost.Jer je on protiv Barse stvori sijaset prilika.Naravno Barsa je veliki favorit, ali se odaje utisak da forma polahko pada.Poraz od Atletica,remi sa Stuttgart (koji je trebao biti poraz) i Almerijom će reći nešto sasvim drugo od tvog posta.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 06 mar 2010, 22:29

nidjo_barca je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
Gdje sam spomenuo krizu ? Ja cak i govorim da igramo odlicno,samo sto je realizacija slaba,pa zato i kazem ovo.Dobro je pa imamo Messia,jer Ibra stvarno igra lose i mora se popraviti.Ako on bude igrao onako kako zna,bice puno lakse.
to je brate uredu jbg moja greska pogresno sam shvatio, al opet stoji ovo gore sto sam napisao messi ne igra sam shvatite to koliko god nas je puta spasio on ima pomoc svojih suigraca dakle bez njih ni on nebi bio ovo sto ej danas najbolji igrac na svijetu
Za zivot cijeli!

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 06 mar 2010, 22:34

@ The Maniacs

I to je tacno,naravno.

@ FRANK RIBERY

Uopste ne pratis Barcelonu,vec samo vidis rezultat i mislis da je Barca losa,ok.Sve ce se pokazati ako Bog da.

Blaugrana

Mes Que Un Club

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.