FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Zodiac
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Zodiac » 25 avg 2014, 16:58

Stalo se sa marketingom poprilicno ,prosle sezone je to puno bolje islo ,te sam Ćiro te oni billboardi pa s onim kombijem se par puta furalo gradom itd itd.

Kakav god da imas biznis ako odradis jak marketing odradio si vise od pola posla tako je i sa fudbalom ,to nije nesto sto mozes raditi pa onda stati i ocekivati iste rezultate kao sto bi Ćiro rek´o to je posao permanentnog potvrđivanja :mrgreen: ,dovoljno je pogledati velike klubove koliko se radi na promovisanju kluba i sl. ,one super velike zvijezde se dovede koliko zbog kvaliteta toliko zbog privlacenja paznje i mase na stadion itd itd .

Siguran sam da ce to Azmir i kompanija korak po korak dici na jedan visi nivo,i ranije sam napisao mi smo tek na pocetku sto se tice svega i trebace nam strpljenja .

Sto se tice sjevera ako ce biti 5 KM i pola nas placati a pola ne ,bolje onda da stave onih starih 3 KM pa da placaju svi al bas svi a sigurno bi i raje malo vise doslo .

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 25 avg 2014, 17:02

Zodiac je napisao/la:Sto se tice sjevera ako ce biti 5 KM i pola nas placati a pola ne ,bolje onda da stave onih starih 3 KM pa da placaju svi al bas svi a sigurno bi i raje malo vise doslo .
Sjever je 5km, od toga Slobodi ide 3, grupi 2... tako da sami sebi izbijamo pare iz dzepa :crazy:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 25 avg 2014, 17:11

eto rijesena je i ova fama oko tekme sa zrinjom...teren uopste nije los tako da mislim da se moze dobro odigrat
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 25 avg 2014, 17:24

Sa Slavijom smo odigrali 16 utakmica ,imamo 8 pobjeda ,1 remi i 7 poraza uz gol razliku 15-12.

Većinom su slavili domacini ,na Tusnju od 8 utakmica imamo 8 pobjeda,sto se tice gostujucih imamo 7 poraza i jedan remi (0-0).

Za nadati se da bi mogli konacno i do pobjede,obzirom da se igra u Foci a ne u Sarajevu msm da mozemo do pozitivnog rezultata.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 25 avg 2014, 17:28

možda bi Denis mogao promjenit' formaciju?! dakle klasičnu 4-4-2 da igramo, možda bi nam bolje legla od ove 4-3-3 ili 4-3-1-2

Fejzić; Kuduz, Mitrović, Sale, Migi; Mehidić, Bajraktarević, Omić, Efendić; Mujić, Radovanović

beka23
Kontakt:

Post Postao/la beka23 » 25 avg 2014, 17:54

A gdje ti je Šarić? :? :mrgreen:
slika
Kako bih volio ovo vidjeti, bar jednom. Prosjek godina ekipe 24,7...

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 25 avg 2014, 17:56

nije se pokazao, a mogao bi Šečerović umjesto Bajraktarevića :D

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 25 avg 2014, 20:15

citam danima sta se pise....pa P.I.C.K.E jedne siroki je najjaci u drzavi trenutno..po svemu...igrackom kadru,koji je godinama na okupu,infrastrukturi,finansijskoj stabilnosti..i paljba po igracima..
sadikovic je picka,ima limitiranu ekipu,nema govora,ali igra pickasto,ove sezone nemamo sta izgubiti,otvori se,igraj ofanzivnije,sa dva spica..pa nije radovanovic messi.. :crazy:
igraj za gol vise picka ti materina..
koliko god bili limitirani **** nas denis postavkom,i sto bi mogli,nezna covjek...ali istrpicemo ga do polusezone,ko i smajlija...
tribinu necu spominjati..reorganizacija pod hitno..ponekad odjekuje,ali vecinom djelujemo ko stado ovaca,gdje svaka ovca bleji sebi...nema to ko povesti..
:yawn:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 25 avg 2014, 20:33

wienultras je napisao/la:citam danima sta se pise....pa P.I.C.K.E jedne siroki je najjaci u drzavi trenutno..po svemu...igrackom kadru,koji je godinama na okupu,infrastrukturi,finansijskoj stabilnosti..i paljba po igracima..
sadikovic je picka,ima limitiranu ekipu,nema govora,ali igra pickasto,ove sezone nemamo sta izgubiti,otvori se,igraj ofanzivnije,sa dva spica..pa nije radovanovic messi.. :crazy:
koliko god bili limitirani **** nas denis postavkom,i sto bi mogli,nezna covjek...ali istrpicemo ga do polusezone,ko i smajlija...
tribinu necu spominjati..reorganizacija pod hitno..ponekad odjekuje,ali vecinom djelujemo ko stado ovaca,gdje svaka ovca bleji sebi...nema to ko povesti..

Aferim, odlicno napisano i mene to iritira, ali ja cu nastaviti dolaziti na stadion bez obzira na rezultate, takodje me nervira sto igraju pogresni igraci i to svi vide osim Denisa! Ubijedjen sam da bi sve drugacije bilo samo da su umjesto neznalica Sarica, Dzafica i Jankovica koji su odigrali cijelu tekmu, a igraci koji su kud i kamo kvalitetniji Sale, Mujic i Secerovic ostali su na klupi: Sale ostao bez nastupa, Mujic i kad je usao odsjecen od ostatka tima, Secerovic na poluvremenu izveden, a drzao sam sredinu dok je igrao. Dosta nelogicnosti ali hajde nek mu bude, jedino sam ljut na Denisa, a ove pomenute neznalice, nisu oni krivi sto ne znaju!

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 25 avg 2014, 20:38

wienultras je napisao/la:citam danima sta se pise....pa P.I.C.K.E jedne siroki je najjaci u drzavi trenutno..po svemu...igrackom kadru,koji je godinama na okupu,infrastrukturi,finansijskoj stabilnosti..i paljba po igracima..

SVAKA ČAST "BEČLIJA" ,VIDI SE EUROPSKI PRISTUP PROBLEMU. SAMO OVE PSOVKE HMMM ...... TO ZA OVCE VRIJEĐAŠ MUSLIMANE, ŠTO NE SPOMINJEŠ KRMAD, HA BEČLIJA ?
Ja volim FK Tuzla City

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 25 avg 2014, 20:46

sloboda 72
psujem jel mi se psuje..po tvom pisanju osjetim ironiju samo zato jer nisam dole..aferim.
a to za krmad....da nisi veliki musliman pa te vrijedja to,post ti je nidje veze, :crazy:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 25 avg 2014, 20:48

wienultras je napisao/la: tribinu necu spominjati..reorganizacija pod hitno..ponekad odjekuje,ali vecinom djelujemo ko stado ovaca,gdje svaka ovca bleji sebi...nema to ko povesti..
:clap: :clap: :clap:

sloboda72 jesi dobar ti?
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

dosada
Kontakt:

Post Postao/la dosada » 25 avg 2014, 21:32

Siroki Brijeg je za nas institucija,i nijedne vise....a za ove baklje ,da vidim ko ce je vise zapaliti na sjeveru,i ko ce vise lupati i sutati stolice,da ne imenujem ovdje....toga vise nema ,a ovu ekipu da vodi konzilij trenera ,ona nemoze bolje...bio to denis il carlo a...ova ekipa je sklona oscilacijama i ovo je njen maksimum, i sto govorite sto se ne igra otvoreno,da nas ljudi u po tuzle nabuse 5 :0 ,sta bi onda govorili,jooooj ovog denisa umislio da je ovaj onaj....zato jezik za zube i dodjite i podrzite slobodu,ako je volite..i tacka kraj.end .konec

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 25 avg 2014, 21:38

Kadeti nam gaze ostatak lige vec godinama zar nema neko ko bi se mogao prekomandovati u prvi tim ?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 25 avg 2014, 21:53

kadeti uzimaju titulu ove godine 99% :!: sto se tice juniorskog prvenstva nas klub je prijavio mladje juniore, ove statije su rastjerali, tako da ove godine nista ne ocekujemo a vec iduce ja mislim da cemo i u toj kategoriji pokupiti titulu ;) al je nas najveci problem sto djeca nakon juniorskog staza osjete cari alkohola a neki i njusku puderisu tako da u vecini slucajeva ne bude nikakve koristi od njih :(
Sloboda Tuzla

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 25 avg 2014, 21:58

Ti bi se otvorio a ovi bi ti uvalili 3-4 komada a da nebi ni trepno majstore.
Nije ovo prva liga FBiH gdje se igrači skupljaju po mahali!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 avg 2014, 22:02

Kada pogledam ove dole sa 1,2 boda mi dodjemo i dobri. Steta samo sto cemo i za 2 kola imati isti broj bodova tj. 6 :lolno:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 25 avg 2014, 22:03

anel81m je napisao/la:
Sasvim je jasno da vi bolje poznajete prvu federalnu od nas. Hvala na savjetu. :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 25 avg 2014, 22:07

Probisvjet je napisao/la:
anel81m je napisao/la:
Sasvim je jasno da vi bolje poznajete prvu federalnu od nas. Hvala na savjetu. :urnebes:
Nije nikakva sramota igrati federalnu ligua li trebaš biti svijestan gdje si i kako stoje stvari.Ja lično sam doživio neke od najljepših trenutaka u toj ligi, tad sam bio mlađi i išao stalno na gostovanja.
Protiv Širokog se nijedna ekipa ove lige nesmije otvoriti to ti garantujem, a ne jedna prosječna kojoj će top biti 9 mjesto ove sezone.Ako nešto nije istina ispravi me!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 avg 2014, 22:09

anel81m je napisao/la: Protiv Širokog se nijedna ekipa ove lige nesmije otvoriti to ti garantujem, a ne jedna prosječna kojoj će top biti 9 mjesto ove sezone.Ako nešto nije istina ispravi me!
Ovo bi bilo top. Iz tvojih usta u Bozje usi :thumbup:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.