Mlade selekcije BiH - Kosarka

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

BaDa12
Kontakt:

Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH

Post Postao/la BaDa12 » 25 avg 2014, 17:19

legenda reala je napisao/la:
BaDa12 je napisao/la:Musa će tek postati igračina! :salut:
tvoj proizvod :P
Haman, haman. :P Rastao je i prve poene zabijao pred mojim očima.
Ipak, prisnije ću se uključiti kad se jedna košarkašica pokaže javnosti u pravom svjetlu. Još je mlada, a već je imala pozive za dvije selekcije BiH. :)

Ona je učila od najboljih i divila se najboljima. I danas me tako gleda. :kafa:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 25 avg 2014, 17:44

Dobro si Nermine ja zaboravih da Hrvati mogu uzeti Litvance i onda nam je dovoljna bilo kakva pobjeda za cetvrto mjesto. Valjda se nisam prekontao :)

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 25 avg 2014, 17:57

kengur je napisao/la:Dobro si Nermine ja zaboravih da Hrvati mogu uzeti Litvance i onda nam je dovoljna bilo kakva pobjeda za cetvrto mjesto. Valjda se nisam prekontao :)
Nije, jer ako Hrvati dobiju i Turke a večeras Latvija Turke onda mislim da smo donji!!!

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 25 avg 2014, 18:08

Batko je napisao/la:
kengur je napisao/la:Dobro si Nermine ja zaboravih da Hrvati mogu uzeti Litvance i onda nam je dovoljna bilo kakva pobjeda za cetvrto mjesto. Valjda se nisam prekontao :)
Nije, jer ako Hrvati dobiju i Turke a večeras Latvija Turke onda mislim da smo donji!!!
Izvini Batko ali da Hrvati dobiju Turke je malo previse nerealno, a i Latviji nece biti bas jednostavno.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 25 avg 2014, 19:23

Hrvatska dobila Litvaniju,još da ih sutra pobjede Turci i dobro je :D
Nad tobom sunce najljepše sja

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 25 avg 2014, 19:30

sad ste mi sve pomjesali, kakva turska da dobije litvaniju? zar oni vec nisu igrali, po mojoj logici je dovoljno da mi sutra dobijemo i to bi trebalo biti to jer hrvatska i da pobjedi mi smo bolji od njih u medjusobnom duelu.

Gojko Cimirot
Anfernee "Penny" Hardaway #1

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 25 avg 2014, 19:33

Tracy3McGrady je napisao/la:sad ste mi sve pomjesali, kakva turska da dobije litvaniju? zar oni vec nisu igrali, po mojoj logici je dovoljno da mi sutra dobijemo i to bi trebalo biti to jer hrvatska i da pobjedi mi smo bolji od njih u medjusobnom duelu.

Gojko Cimirot
Turci igraju protiv Hrvata (a ne Litve) i vjerovatno ce to uzeti i mi smo bar peti cak iako izgubimo ( a necemo). U pravu si, mi ako pobjedimo igramo protiv Francuza, a ako zijanimo igramo protiv Ukrajine.

edin74
Kontakt:

Post Postao/la edin74 » 25 avg 2014, 19:40

kobe64 je napisao/la:Sto ovaj campara ne igra skoro nikako,jel neka povreda u pitanju?Gegic,igarc koji se previse forisira,i u sparsima,i u repki,igro je za prvi tim sparsa par utakmica,pored svih juniora koji su bolji od njeag on se skida,al ne bitno.Jest da je od ovog Zovke brat igro za repku Hrvatske,al ovaj nije klasa za reprezentacije nikako.
Ovo oko kadetske reprezentacije postaje smijesno, sprdnja.
KS BiH je pisao o pobjedama kadeta na Evropskom prvenstvu, a sad kad ih mlate po 40 razlike, ni rijeci?
Sad smo dosli u situaciju da smo na zadnjem mjestu u grupi, sta sad?
Pobjedicemo sutra i otici u cetvrtfinale, ma hajde, samo nas cekaju da vide tamo.
Niko da napise ni rijeci gdje su nam djeca, jesu li povrijedjeni, gdje su nestali sa rostera?
Ako su krili spiskove iz KS BiH prije prvenstva, zasto opet kriju gdje su Sani i Njegos. Zasto Musa igra non-stop, pa zaboga treba mu da bude prvi strijelac Evropskog, samo on igra, poznato je da je najsebicniji igrac reprezentacije. Zasto Halimic to dopusti?
Zasto dopusti da Gegic trosi lopte pokusavajuci da pogodi makar obruc, pogledaj mu statistike matere ti...
Kazu da Sani jedini moze da popravi sut za tri poena, pa dobro gdje je sad on?
Pogledaj centara nasih, Sandro je pod obrucima skakao skoro 30 minuta, a uhvatio, sramote me da napisem sta je uhvatio...
I tako dalje i tako dalje...
I sta cemo sad kad ostanemo zadnji u grupi.
Hajd dobro je, ostacemo u A diviziji.
Hocemo, hocemo...
I zao mi je sto opet niko nije dao tricu.
Pardon, ima jedna...

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 25 avg 2014, 20:19

Bit ce interesantno vidjeti kako ce se sutra drzati :roll:

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 25 avg 2014, 20:22

Edine ili kako vec...
Postavio si puno pitanja (na krivom mjestu dakako) a odgovora je malo, a malo je I vremena za te odgovore, a vrijeme je novac, a novac je svega pokretac, npr promjena, promjene izuskuju probleme, a problemi traze rjesenja, da bi dobio rijesenje moras pronaci izvor problem tj kvar, a on trazi popravku, popravka mora biti temeljita I sistemska jer onda nece dati zeljeni rezultat, a on je pobjeda, da bi pobjedio moras biti bolji (ili eventualno sretniji), bolji biti mora biti svakom cilj, a on nije kraj, kraj je kad zavrsis, a kad zavrsis znaci da nema vise...

Jesu li nasi zavrsili ili imaju jos jednu utakmicu (zapravo min 2 tekme a max 4)...i pritom lijepu sansu da prodju jer osim Muse niko bitan nije puno ni igrao (donekle Sandro)... laprdaj kad se zavrsi I ako nasi ispadnu, a dotad kuknjavu sa strane... cilj je opstanak u ovoj situaciji...

E ovakvim hajmo reci retardiranim nizom se moze odgovoriti na tvoj post "edine 74" a prosli nalog ti je bio sa nekim srp imenom ne mogu se sjetiti....koji sad je netalentovani klinac iz RS a izvisio nakon kosarkaske analfabete Luke Jovanovica kojeg umalo ne ubacise u repku (juniorsku)... sva sreca pa su treninzi I utakm (pripremne) bile otvorenog tipa... pa ovi sto se iole razumiju u kosarku su se podsmijavali Luki na "umijecu" I zbog tog ga Baja nije smio ni voditi a Iimao je u planu, da nije sad to zbog Zaklana tvoja negativnost ili neko dr je u pitanju...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Ziggs

Post Postao/la Ziggs » 25 avg 2014, 20:42

Sikiraš povrijedio rame.

edin74
Kontakt:

Post Postao/la edin74 » 25 avg 2014, 21:04

MrMuscle je napisao/la:Edine ili kako vec...
Postavio si puno pitanja (na krivom mjestu dakako) a odgovora je malo, a malo je I vremena za te odgovore, a vrijeme je novac, a novac je svega pokretac, npr promjena, promjene izuskuju probleme, a problemi traze rjesenja, da bi dobio rijesenje moras pronaci izvor problem tj kvar, a on trazi popravku, popravka mora biti temeljita I sistemska jer onda nece dati zeljeni rezultat, a on je pobjeda, da bi pobjedio moras biti bolji (ili eventualno sretniji), bolji biti mora biti svakom cilj, a on nije kraj, kraj je kad zavrsis, a kad zavrsis znaci da nema vise...

Jesu li nasi zavrsili ili imaju jos jednu utakmicu (zapravo min 2 tekme a max 4)...i pritom lijepu sansu da prodju jer osim Muse niko bitan nije puno ni igrao (donekle Sandro)... laprdaj kad se zavrsi I ako nasi ispadnu, a dotad kuknjavu sa strane... cilj je opstanak u ovoj situaciji...

E ovakvim hajmo reci retardiranim nizom se moze odgovoriti na tvoj post "edine 74" a prosli nalog ti je bio sa nekim srp imenom ne mogu se sjetiti....koji sad je netalentovani klinac iz RS a izvisio nakon kosarkaske analfabete Luke Jovanovica kojeg umalo ne ubacise u repku (juniorsku)... sva sreca pa su treninzi I utakm (pripremne) bile otvorenog tipa... pa ovi sto se iole razumiju u kosarku su se podsmijavali Luki na "umijecu" I zbog tog ga Baja nije smio ni voditi a Iimao je u planu, da nije sad to zbog Zaklana tvoja negativnost ili neko dr je u pitanju...
Znaci sad kad si me razotkrio da sam Srbin, ne smijem pisati protiv Halimica na ovom forumu.
Sad moja rijec vrijedi manje od tvoje. Jadno, jadno moram priznati.
Ali ako je to sve sto imas protiv mene, dobro je.
Kopaj dalje po mojim postovima, mozda uspijes otkriti moj identitet.
Bolje objasni ljudima zasto uvijek isti ljudi idu niz dlaku Harunu i Emiru. Uvijek isti ljudi glume dezurne policajce na forumu.
Sto sam ja poseban da mi kopas po postovima.
Sramoti se.

Kuko
Kontakt:

Post Postao/la Kuko » 25 avg 2014, 22:02

Dakle, nasa pobjeda sutra i ¼ finale je sigurno. Ne vidim razlog zasto se danas forsiralo glavne igrace, nasi bi mogli ostati bez snage, sto se vjerovatno vec i desava, rijetko glup potez Halimica i ekipe. Iskreno nisam optimista u vezi sutrasnjeg meca, a nije nemoguce i da u slucaju ubjedljivog poraza idemo na Grcku u borbi za opstanak (ako se dobro sjecam ovdje se ne bi gledao medjusobni s Hrvatskom, vec ukupna kos razlika).

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 25 avg 2014, 22:21

Kuko je napisao/la:Dakle, nasa pobjeda sutra i ¼ finale je sigurno. Ne vidim razlog zasto se danas forsiralo glavne igrace, nasi bi mogli ostati bez snage, sto se vjerovatno vec i desava, rijetko glup potez Halimica i ekipe. Iskreno nisam optimista u vezi sutrasnjeg meca, a nije nemoguce i da u slucaju ubjedljivog poraza idemo na Grcku u borbi za opstanak (ako se dobro sjecam ovdje se ne bi gledao medjusobni s Hrvatskom, vec ukupna kos razlika).
Slažem se, vidjelo se od početka da nemamo šanse, a i Sikiraša nije bilo u sastavu, a i s njim bi izgubili.

I ja mislim da sutra teško možemo doći do pobjede, ali eto nada umire posljednja. :bih:

I na facebook stranici KSBIH ništa se ne piše kad se gubi, treba biti velik i u porazu pa nešto napisati, a ne samo se hvaliti nakon pobjeda. :kafa:

Kuko
Kontakt:

Post Postao/la Kuko » 25 avg 2014, 22:33

armin je napisao/la: Slažem se, vidjelo se od početka da nemamo šanse, a i Sikiraša nije bilo u sastavu, a i s njim bi izgubili.
Da li se zna sta je sa Sikirasem, jel spreman sutra?
armin je napisao/la: I na facebook stranici KSBIH ništa se ne piše kad se gubi, treba biti velik i u porazu pa nešto napisati, a ne samo se hvaliti nakon pobjeda. :kafa:
Apsolutno se slazem. Podrzavam rad KSBiH i Haruna, ali se po ovom pitanju trebaju ugledati na Srbiju i Crnu Goru koji imaju izvjestaj svake utakmice, a tu i strucne izjave trenera. Kod nas se pocelo s izjavama, ali se ubace bukvalno s vremena na vrijeme.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 25 avg 2014, 23:07

Može neko pojasnit jel nam bitna sutra utakmica Hrvatske i Turske ? I da pojasni moguće situacije ako jest bitna.
Slažem se da se trebaju postavljat i porazi,ako i inforamcije zašto danas u rosteru nije bilo pojedinih,kako stvari stoje sa povredama i sl.EP je A divizije,nije amaterizam neki.

Kuko
Kontakt:

Post Postao/la Kuko » 25 avg 2014, 23:13

Nije bitna. Evo ti moguce kombinacije ako mi sutra dobijemo:
U slucaju da Hrvatska izgubi svoj mec onda oni i Litvanija svakako ostaju na 1-4 omjeru. U slucaju da Hrvatska dobije svoj mec, a Latvija svoj izgubi stvara se krug 3 reprezentacije sa omjerom 2-3 (BiH, Hrvatska i Latvija), a tu je Latvija najbolja, a mi drugi, dakle opet idemo dalje (Hr i Litva ispadaju). I posljednja kombinacija Hrvatska dobije svoj mec, i Latvija svoj, gleda se medjusobni izmedju nas i Hrvatske (Latvija u ovom slucaju ide na 3-2 omjer), tu smo takodjer u prednosti.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 25 avg 2014, 23:16

Kuko je napisao/la:Nije bitna. Evo ti moguce kombinacije ako mi sutra dobijemo:
U slucaju da Hrvatska izgubi svoj mec onda oni i Litvanija svakako ostaju na 1-4 omjeru. U slucaju da Hrvatska dobije svoj mec, a Latvija svoj izgubi stvara se krug 3 reprezentacije sa omjerom 2-3 (BiH, Hrvatska i Latvija), a tu je Latvija najbolja, a mi drugi, dakle opet idemo dalje (Hr i Litva ispadaju). I posljednja kombinacija Hrvatska dobije svoj mec, i Latvija svoj, gleda se medjusobni izmedju nas i Hrvatske (Latvija u ovom slucaju ide na 3-2 omjer), tu smo takodjer u prednosti.
:thumbup: Još samo da dobijemo :D

Da pohvalim,fb stranica KSBiH prije par min
Kadetska reprezentacija naše države je poražena od Srbije rezultatom 89:52! Bio je to težak poraz naše reprezentacije, a sutra protiv Litvanije je ključna utakmica!!
Potrebna je pobjeda kako bi napravili najveći uspjeh naše košarke!! IDEMO MOMCI, MOŽETE VI TO!! SRETNO ZMAJEVI

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 25 avg 2014, 23:27

Edine nit sam ti kopao po postovima nit sta drugo... jednostavno samo malo mucnuo mozgom I vratio film unazad I sjetio se kako si bezrezervno branio onog panja Jovanovica... sad ne smijes javno braniti Zaklana ili sta...ili nekog dr
Nego vidim pljujes po Musi, momku koji nas sam vodi na ovom EP... pa potom ne zasluzujes da ti se odgovori a ne sta dr... jedini igra... zaklan bi mogao bolje...
I da Harun je nenadjebiv (kad njega spominjes), da nije njega ne bi sad igrali uopste na EP...Sikiras bi bio u dresu Orlova, antunovic u kockicama, musa bi se zvao ersan ugyenstan (lupio Ime al je do haruna koliko i do bukve sto musa nije otisao u fener vec ce najvjerovatnije u italiju i samim time bi igrao za turke) gega za njemce itd...ostali gladili mud.a na moru itd... to je samo kod kadeta... za prvi tim mirza bi "imao" ozljedu, vodio bi nas Sabe aka pic.ka materina ili menso sirijac, gl uzdanice bi bili bavke I keno bajramovic, c tim velike britanije bi nas sutao itd...o juniora I u20 selekciji ne trebam ni pricati sta je uradio... I onda neko to krene pljuvati I omalozavati...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.