Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
meni i nije toliko iznenadjenje jer je next-gen 2k14 za PS4/XBOX One bio tezak isto oko 50 GB, 46 GB je ako se ne varam precizan brojviKK je napisao/la:opet mi je glupo 50GB HDD, napraviti toliki skok sa 2K14 koja je zauzimala nekih 10-15GB koliko se sjećamni ovaj nov COD advanced warfare neće zauzimati toliko
Moci ces igrat komotno,na nekim low-med detaljima,mada ti nebi skodilo jos barem 2gb ramaIlCapitano je napisao/la:Ja imam Intel Core2Duo E7400 @ 2.80 GHz i grafičku AMD Radeon HD 6600 1 gb i 2 gige rama.
Hoću li moći pokrenuti uopšte?
A ne tako davno si bio faca sa diskom od 40gbOtelo je napisao/la:Haj prvo skini igru od 50GB i onda je tek instaliraj da zauzme jos isto toliko
dok se ne prestanu proizvoditi naslovi sa current-gen grafikom I guessDonnie Darko je napisao/la:Do kad će se govoriti next-gen? Valjda je sad to current-gen
nije još ni izašla, tek će tamo u oktobru izaćiBihac96 je napisao/la:Neko link za download
Edit: Ako je 50 gb ne treba niko postavljat,hebo te igrica takva.Radje cu naci nesto manje,da brze skine
DurantLillard je napisao/la:ko je na coveru 2k15
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.