FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
hahaha i mene :sBabilon je napisao/la:Mamu im katalonsku ,oborise me na kladionici!
mamu im jadnu...da Bog da..jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj pado na kladionici majku ****

- Marseille84
- Kontakt:
huha je napisao/la:mamu im jadnu...da Bog da..jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj pado na kladionici majku ****![]()
![]()
Messi

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Zabi ga Messi opet...pa ovi se brani sa osmoricom igraca (dva reda sa po 4 igraca
) i kad imaju igraca više.
Treba izbaciti ovakve timove iz lige
i to još na svom terenu...fujjjj.

Treba izbaciti ovakve timove iz lige

Zadnja izmjena: drop, dana/u 06 mar 2010, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Stipe Messi 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
brate ajd ti meni reci hocel barsa dobit??drop je napisao/la:Zabi ga Messi opet...pa ovi se brani sa osmoricom igraca (dva reda sa po 4 igraca) i kad imaju igraca više.
Treba izbaciti ovakve timove iz lige![]()
![]()
![]()

tako vam je braco moja. evo i roma se protiv nas odlucila za defanzivnu igru. to najvise mrzim 

To su one ekipe sto parkiraju autobus pred gol!drop je napisao/la:Zabi ga Messi opet...pa ovi se brani sa osmoricom igraca (dva reda sa po 4 igraca) i kad imaju igraca više.
![]()
![]()

HSK Zrinjski Mostar
Ma jarane,napadaju citavu utakmicu...evo i kad imaju igraca manje (Zlatan iskljucen) ali kako probiti bunker od 8 igraca??huha je napisao/la:brate ajd ti meni reci hocel barsa dobit??drop je napisao/la:Zabi ga Messi opet...pa ovi se brani sa osmoricom igraca (dva reda sa po 4 igraca) i kad imaju igraca više.
![]()
![]()
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- nidjo_barca
- Kontakt:
Pa ovi se brane i sa igracem vise.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Yaya out - Busquets in...73 minuta u toku.
Ibra poserem ti se u Bosansku narav mora on nesta uradit,nebi me cudilo da dobije 2-3 tekme kazne,vazda je prgav bio isti Henry vazda nesta prigovaraju,kuhaju...stigoh na drugo poluvrijeme,sreca imamo Messija...sad se otvorila utakmica sve je moguce
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
miky da nisi isao u masinskumiky_hz je napisao/la:Ibra poserem ti se u Bosansku narav mora on nesta uradit,nebi me cudilo da dobije 2-3 tekme kazne,vazda je prgav bio isti Henry vazda nesta prigovaraju,kuhaju...stigoh na drugo poluvrijeme,sreca imamo Messija...sad se otvorila utakmica sve je moguce

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ovaj diego alves dobar golman pravo sad messi-ju odbrani jboga grob ludi
Za zivot cijeli!
Jooojjj odbrani levat Messiju

Ma jok,odakle ti to...huha je napisao/la:miky da nisi isao u masinskumiky_hz je napisao/la:Ibra poserem ti se u Bosansku narav mora on nesta uradit,nebi me cudilo da dobije 2-3 tekme kazne,vazda je prgav bio isti Henry vazda nesta prigovaraju,kuhaju...stigoh na drugo poluvrijeme,sreca imamo Messija...sad se otvorila utakmica sve je moguce
Ubise nas po desnoj strani,Alves ostane u napadu Puyol sam mora zatvarati tu stranu,a s obzirom da je veceras bas bas los onda oni uvijek prodju po toj desnoj strani,samo nam tako i prave prilike
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.