anel81m je napisao/la:Nije samo to u pitanju.Ovo je bila jedna od najjačih generacija RA od osnivanja.Sad nešto očito ne štima.Jeli onaj bojkot ili je nešto treće to stvarno niko nezna.Crveni_1922 je napisao/la:VigorMostarac je napisao/la:GDJE SU SADA SVI ....GDJE SU LJUDI TI.
USTANITE ĐAVOLI.....

Izgleda cekaju derbi...
Ta nisu svi pomrli?? Nije to brate nego kad dodje Travnik i slicne ekipe.....ma ko ce to prtit....a kad dodje hebeni svinjski odjednom stadion nije daleko....normala babe eto nas ...gdje ces bola derbi propustit?? Sramotan je broj iza gola....i to sve djeca!! Koliki je broj Velezovih navijaca pa 1000 do 2000 bi minimalno trebalo iza gola da bude svaku hebenu tekmu!!

samo da nebi branio protiv Želje. Mamaru mu lopovsku
 samo da nebi branio protiv Želje. Mamaru mu lopovsku

Ljudi su u zescim problemima,niko im od navijaca ne spominje tekmu,imaju odron u rukovodjenju klubom i samo ih revolucija interesuje.Mi ako imamo ambicije ostati u vrhu ,a imamo onda moramo dobit utakmicu gore.Valjda nemoramo ponavljati da smo trenutno puno bolji i kvalitetniji.Opusteno Rodjeni moji,stavimo se svi u sluzbu marketinga naseg Veleza i na najbolji nacin promovirajmo brend koji imamo,te pozovimo ljude na stadion.Znamo da imamo kapacitet da puno bolje propratimo ovaj fenomenalni rad svih ljudi oko Veleza.Ljudi bola BETON smo,igramo za BH uvjete odlicno imamo sjajan niz,imamo roster siri nego ikad,imamo trenera Murinja za ostale,imamo sve
  Ljudi su u zescim problemima,niko im od navijaca ne spominje tekmu,imaju odron u rukovodjenju klubom i samo ih revolucija interesuje.Mi ako imamo ambicije ostati u vrhu ,a imamo onda moramo dobit utakmicu gore.Valjda nemoramo ponavljati da smo trenutno puno bolji i kvalitetniji.Opusteno Rodjeni moji,stavimo se svi u sluzbu marketinga naseg Veleza i na najbolji nacin promovirajmo brend koji imamo,te pozovimo ljude na stadion.Znamo da imamo kapacitet da puno bolje propratimo ovaj fenomenalni rad svih ljudi oko Veleza.Ljudi bola BETON smo,igramo za BH uvjete odlicno imamo sjajan niz,imamo roster siri nego ikad,imamo trenera Murinja za ostale,imamo sve