Ne biraju se načini da se Atletico oslabi, izgleda da su se previše približili nedodirljivom dvojcu.
Club Atletico de Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Club Atletico de Madrid
Drakonska kazna.
Ne biraju se načini da se Atletico oslabi, izgleda da su se previše približili nedodirljivom dvojcu.
Stani bolan kad ne znas o cemu pricas. Dobio je 4 utakmice za udaranje, 2 zbog iskljucenja, 1 zbog sjedenja iza klupe i jos jednu radi pljeskanja na odluke suca...
Ova zadnja mi je

Ova zadnja mi je
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Dvije utakmice zabrane je dobio zbog prekomjernog protesta na sudijsku odluku, četiri za udaranje sudije po glavi, a još dvije za sarkastično aplaudiranje sudiji.
wtf
dvije utakmice radi sarkasticnog aplaudiranja ???
dvije radi prekomjernog protesta

stvarno sramota nad sramotama ,pa koji q , sad mi kazna od 8 utakmica samo za udaranje sudije djeluje mooogo normanije posije ovog saznjanja i ovih kazni ,,hahhahh cuj radi prekomjernog protesta 2 utakmice ,radi aplaudiranja 2
mou covjeku prst u oko i dobio jednu utakmicu,a cholo dobija radi aplauza i protesta 4 utakmice
bravo savez
wtf
dvije utakmice radi sarkasticnog aplaudiranja ???
dvije radi prekomjernog protesta
stvarno sramota nad sramotama ,pa koji q , sad mi kazna od 8 utakmica samo za udaranje sudije djeluje mooogo normanije posije ovog saznjanja i ovih kazni ,,hahhahh cuj radi prekomjernog protesta 2 utakmice ,radi aplaudiranja 2
mou covjeku prst u oko i dobio jednu utakmicu,a cholo dobija radi aplauza i protesta 4 utakmice
Zadnja izmjena: barca_87, dana/u 25 avg 2014, 18:16, ukupno mijenjano 1 put.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Mislio sam da je dobio svih 6 zbog udaranja.
Čovjek nema ništa gospodsko u svom ponašanju u toku utakmica! Vazda neko trčanje prema sudcima,mahanje rukama na svaki sudijski zvižduk,rasprava i na očigledne dobre sudijske odluke etc etc!!!!
Opravdana kazna!!
Opravdana kazna!!
Zadnja izmjena: rambo16, dana/u 25 avg 2014, 18:21, ukupno mijenjano 1 put.
A.F.C. Bournemouth!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Trebao je dobiti još dvije zato što je zalizan previše.
- Unknown Genius
- Kontakt:
Onda i 70% igrača Reala i Barce treba na isti način kazniti. Ili je, pak, njihovo seljačko ponašanje dozvoljeno?!rambo16 je napisao/la:Čovjek nema ništa gospodsko u svom ponašanju u toku utakmica! Vazda neko trčanje prema sudcima,mahanje rukama na svaki sudijski zvižduk,rasrpava i na očigledne dobre sudijske odluke etc etc!!!!
Opravdana kazna!!
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Joj ovih... Da ne bi slucajno da samo Barca i Real to radeUnknown Genius je napisao/la:Onda i 70% igrača Reala i Barce treba na isti način kazniti. Ili je, pak, njihovo seljačko ponašanje dozvoljeno?!rambo16 je napisao/la:Čovjek nema ništa gospodsko u svom ponašanju u toku utakmica! Vazda neko trčanje prema sudcima,mahanje rukama na svaki sudijski zvižduk,rasrpava i na očigledne dobre sudijske odluke etc etc!!!!
Opravdana kazna!!
basDonnie Darko je napisao/la:Trebao je dobiti još dvije zato što je zalizan previše.
delegatu se ne svidja njegova frizura ,jos dvije utakmice kazne
kako je krenulo tako ce i biti ,ide mi na q ovaj savez,**** im i barca i real sve po spisku,navijam za barcu al ovo je smijesno kako se favorizuju ove ekipe a ko god da im se priblizi evo kako od saveza dobije samar
ocekujem ove sezone da ce atletico biti zakidan od strane sudija ,nece se dopustiti novo iznenadjenje
ja sam za ravnopravnu borbu vise timova za titulu a ne samo da barca i real vode glavnu rijec ,**** to ,sto jaca liga bolje za sve ,a ovaj savez je ko q ,to ne dopustaju
puu mafijo
Zadnja izmjena: barca_87, dana/u 25 avg 2014, 18:25, ukupno mijenjano 1 put.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
-
Vandelanoite
- Kontakt:
Kad je Simeone kažnjen treba i Ronaldo sa 10 utakmica, svi mogu da primjete da savez kroji titulu za Real kao prije par godina.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Općenito te utakmice Real-Barca,Real-Atleti mi se gade!! Imam osjećaj da pola tekme prođe u nekim raspravama,laktanjima,pljuvanjima (u Costin vakat).....
A.F.C. Bournemouth!
- Unknown Genius
- Kontakt:
Navijam za Barcu u Španiji, ali ipak kažem, ako je ova kazna opravdana iz razloga koji je naveo @rambo16, onda i igrače dva najveća tima treba iz istih razloga kazniti istom mjerom. Znamo da oni ipak prednjače u tome, gledamo svi utakmice i pratimo ciganska trčanja prema sudiji svakom prilikom.Lillard je napisao/la:Joj ovih... Da ne bi slucajno da samo Barca i Real to radeUnknown Genius je napisao/la:Onda i 70% igrača Reala i Barce treba na isti način kazniti. Ili je, pak, njihovo seljačko ponašanje dozvoljeno?!rambo16 je napisao/la:Čovjek nema ništa gospodsko u svom ponašanju u toku utakmica! Vazda neko trčanje prema sudcima,mahanje rukama na svaki sudijski zvižduk,rasrpava i na očigledne dobre sudijske odluke etc etc!!!!
Opravdana kazna!!
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
dobro je prošao sa samo 8 utakmica kazne - zbog onog milovanja sudije po glavirambo16 je napisao/la:Čovjek nema ništa gospodsko u svom ponašanju u toku utakmica! Vazda neko trčanje prema sudcima,mahanje rukama na svaki sudijski zvižduk,rasprava i na očigledne dobre sudijske odluke etc etc!!!!
Opravdana kazna!!
ovaj španski savez je vece dno nego naš savez
Zadnja izmjena: let3, dana/u 25 avg 2014, 18:30, ukupno mijenjano 1 put.
Re: Odg: Club Atletico de Madrid
@rambo
U tome i jest ljepota. Ja bas volim ciganluk i na terenu i na tribinama
..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
..
Re: Odg: Club Atletico de Madrid
Fali vam Gospode u ligi definitivno!! xdLillard je napisao/la:@rambo
..
A.F.C. Bournemouth!
Cigan je imao reakciju ko da je za real sviran penal i da su iskljucena 2 igraca atletica,a neka nidje veze situacija na terenu,ne sjecam se tacno ni sta je bilo,nesto glupo sigurno.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Prosle godine je Ronaldo dobio 2 utakmice suspenzije zato sto je delegat mislio da je ovaj aplaudirao cetvrtom sudiji.
Ocigledno se drze kriterija kada je aplaudiranje sudijama u pitanju.
Ocigledno se drze kriterija kada je aplaudiranje sudijama u pitanju.
Jest glupost. Kad je Juanfran bio van terena i trazi oda se vrati, sudac nije dopustao i onda je James imao mat sansu i mogao zabit gol jer su imali igraca vise na terenu...suhi je napisao/la:Cigan je imao reakciju ko da je za real sviran penal i da su iskljucena 2 igraca atletica,a neka nidje veze situacija na terenu,ne sjecam se tacno ni sta je bilo,nesto glupo sigurno.
- Consigliere
- Kontakt:
Ovo je kumulativna kazna. Dosta vise divljanja kraj aut-linije 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Pa i Ronaldo je prosle godine dobio mislim dvije utakmice zbog sarkasticnog aplaudiranja. Ne znam sto vas to toliko cudi u ovom slucaju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.