Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Nema se tu šta reći, mali će biti zmaj veliki.
(postim, ali eto vam kafa)

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- samo_lijevo
- Kontakt:
ocekivanj su da bude nosilac u reprezentaciji
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
jbt ovo je fakat tuzno, doslo je do toga da avdija ima gotovo pa zacimentirano mjesto u prvih 11

Izađite na balkone, pojedite šampinjone.
-
- Kontakt:
a mozeli mi neko reci zasto besic ne igra u evertonu 

Martinez kaze da nije fizicki dovoljno spreman. Da , i da ce ga polako uvoditi u prvu ekipu.bordobijeli je napisao/la:a mozeli mi neko reci zasto besic ne igra u evertonu
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
-
- Kontakt:
pa da to je sasvim normalno ,jedino mi odma besica ,kolasinca ,prcića itd odma vidimo kao zvjezde i najbolje igrace reprezentacije a pljujemo dzeku ,spahica ,lulica .i kad safet ostavi kolasinca na klupi i kaze da je mlad i da je tek poceo da igra onda je on totalni debil .ackeey je napisao/la:Martinez kaze da nije fizicki dovoljno spreman. Da , i da ce ga polako uvoditi u prvu ekipu.bordobijeli je napisao/la:a mozeli mi neko reci zasto besic ne igra u evertonu
Normalno da je totalni debil kad nema boljeg igrača na toj poziciji, i normalno da je totalni debil kad u najvažnijoj utakmici u historiji fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine postavi formaciju do sada ne viđenu 3-6-1, bez lijevog beka, a taj lijevi bek je spreman, kvalitetan, ali je na klupi. Šta je nego totalni debil.
Martinez ima kvalitetnije ili igrače sličnog kvaliteta kao Bešić pa može sebi dozvoliti da ga drži na klupi a da rezultat ne ispašta. Naš totalni debil to ne može i desilo se to što se desilo.
Martinez ima kvalitetnije ili igrače sličnog kvaliteta kao Bešić pa može sebi dozvoliti da ga drži na klupi a da rezultat ne ispašta. Naš totalni debil to ne može i desilo se to što se desilo.
DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:
da smo mi osvojili SP ovdje bi opet pisali da je debilbagrcavi je napisao/la:Normalno da je totalni debil kad nema boljeg igrača na toj poziciji, i normalno da je totalni debil kad u najvažnijoj utakmici u historiji fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine postavi formaciju do sada ne viđenu 3-6-1, bez lijevog beka, a taj lijevi bek je spreman, kvalitetan, ali je na klupi. Šta je nego totalni debil.
Ali ga nismo osvojili, jer nismo prošli prelaganu grupu zbog njegovih "taktičkih" egzibicija.
DRUG NEBI TI PUNCA
- Donnie Darko
- Kontakt:
genijalan argument.bordobijeli je napisao/la:da smo mi osvojili SP ovdje bi opet pisali da je debilbagrcavi je napisao/la:Normalno da je totalni debil kad nema boljeg igrača na toj poziciji, i normalno da je totalni debil kad u najvažnijoj utakmici u historiji fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine postavi formaciju do sada ne viđenu 3-6-1, bez lijevog beka, a taj lijevi bek je spreman, kvalitetan, ali je na klupi. Šta je nego totalni debil.
"da anel hadzic sutra predje u real i osvoji zlatnu loptu vi bi i dalje pisali da je kloc".
-
- Kontakt:
ma nama je sve prelagano ,kad prodjemo grupu i odemo na sp onda je to lagano i nesto sto bi svako uradio a kad izgubimo onda je to selektor kriv . mi moramo shvatiti da smo dobra reprezentacija al ako nismo jedinstveni i nema prave podrske onda ne mozemo nikog dobiti .toliko je negativna atmosfera stvorena pred SP ja i sad nevjerujem umjesto da uzivamo i navijamo svim srcem mi tu potezemo neka pitanja sto ovo a sto nije ono .ja opet kazem veliki veliki uspjeh bi bio kad bi se plasirali na EP a tamo sta bude a znam da neki misle da mozda trebamo osvojiti ep i da je to tek pravi uspjeh .bagrcavi je napisao/la:Ali ga nismo osvojili, jer nismo prošli prelaganu grupu zbog njegovih "taktičkih" egzibicija.
- Principatus
- Kontakt:
Donnie Darko je napisao/la: "da anel hadzic sutra predje u real i osvoji zlatnu loptu vi bi i dalje pisali da je kloc".

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- sanlituncay
- Kontakt:
Daj ba niđe vezePrincipatus je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la: "da anel hadzic sutra predje u real i osvoji zlatnu loptu vi bi i dalje pisali da je kloc".

U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
-
- Kontakt:
tog Hadzica dok nije dobio poziv ovdje na forumu svi prozivali sto ga safet ne proba standardan u austriskoj ligi ,dobar igrac ,daje golove trci ,to su sve komentari bili za Hadzica dok nije pozvan pa poslije pljuj po njemu .isto sto vecina sad proziva arslanagica ,tankovica i druge a vjerujem da nikad u zivotu nisu ni gledali ljude al kod nas je bitno pametovati i pljuvati a nije bitno da li znas uopšte ista o toj stvari .kao sto gledam hadjahafizbegovic i glumac i politicar i na kraju mislim da bi trebao biti selektor ,covjek zna vise od papeta o fudbalu .Donnie Darko je napisao/la:genijalan argument.bordobijeli je napisao/la:da smo mi osvojili SP ovdje bi opet pisali da je debilbagrcavi je napisao/la:Normalno da je totalni debil kad nema boljeg igrača na toj poziciji, i normalno da je totalni debil kad u najvažnijoj utakmici u historiji fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine postavi formaciju do sada ne viđenu 3-6-1, bez lijevog beka, a taj lijevi bek je spreman, kvalitetan, ali je na klupi. Šta je nego totalni debil.
"da anel hadzic sutra predje u real i osvoji zlatnu loptu vi bi i dalje pisali da je kloc".
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Objasniobordobijeli je napisao/la: tog Hadzica dok nije dobio poziv ovdje na forumu svi prozivali sto ga safet ne proba standardan u austriskoj ligi ,dobar igrac ,daje golove trci ,to su sve komentari bili za Hadzica dok nije pozvan pa poslije pljuj po njemu .isto sto vecina sad proziva arslanagica ,tankovica i druge a vjerujem da nikad u zivotu nisu ni gledali ljude al kod nas je bitno pametovati i pljuvati a nije bitno da li znas uopšte ista o toj stvari .kao sto gledam hadjahafizbegovic i glumac i politicar i na kraju mislim da bi trebao biti selektor ,covjek zna vise od papeta o fudbalu.

"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
plavalokomotiva je napisao/la:Objasniobordobijeli je napisao/la: tog Hadzica dok nije dobio poziv ovdje na forumu svi prozivali sto ga safet ne proba standardan u austriskoj ligi ,dobar igrac ,daje golove trci ,to su sve komentari bili za Hadzica dok nije pozvan pa poslije pljuj po njemu .isto sto vecina sad proziva arslanagica ,tankovica i druge a vjerujem da nikad u zivotu nisu ni gledali ljude al kod nas je bitno pametovati i pljuvati a nije bitno da li znas uopšte ista o toj stvari .kao sto gledam hadjahafizbegovic i glumac i politicar i na kraju mislim da bi trebao biti selektor ,covjek zna vise od papeta o fudbalu.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Sto je glavno hadzic je ISTI i sad i prije kad je klub u pitanju tako da nije nista losiji. Al hajd ne zamjerim ja nikome sto du ga prizivali. POSTENO je isprobati igraca i covjek je isproban i kad se vidjelo da nije kvalitet za repke trebalo je biti hvala cao
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- sanlituncay
- Kontakt:
Sve je počelo naopako kako smo Ilidžu otpisali,Spaha se oprostio,Miske se oprostio,Kolašinac se povredio... Zukanović isp'o iz prvih 11 Chieva,Safet ga ne moze pozvat!
Hej Ilidžo, hej Alejo
sve je za nas izgubljeno
ja nastavljam sam za tugom
jer ona je žena drugom
Na Ilidži o aleji
vidim srećna lica druga
samo jedan čovjek sam je
u duši mu gorka tuga
[youtube][/youtube]
Hej Ilidžo, hej Alejo
sve je za nas izgubljeno
ja nastavljam sam za tugom
jer ona je žena drugom
Na Ilidži o aleji
vidim srećna lica druga
samo jedan čovjek sam je
u duši mu gorka tuga
[youtube][/youtube]
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
- Consigliere
- Kontakt:
Naravno da smo ga prizivali, kao i svakog igraca koji moze igrati za nas a da nam moze pomoci, ALI sa jednom velikom razlikom: da Hadzicev debi bude sad u Tuzli i u narednih nekoliko utakmica kvalifikacija... Medjutim desilo se da je covjek sa odigranim poluvremenom u prijateljskoj utakmici ni kriv, ni duzan zavrsio na SP-u i upisao solidnu minutazu. 70% minuta u dresu reprezentacije odradio na SP-u, dok su neki zasluznici kao sto je Rahimic ili Zahirovic popusili foru...bordobijeli je napisao/la: tog Hadzica dok nije dobio poziv ovdje na forumu svi prozivali sto ga safet ne proba standardan u austriskoj ligi ,dobar igrac ,daje golove trci ,to su sve komentari bili za Hadzica dok nije pozvan pa poslije pljuj po njemu .isto sto vecina sad proziva arslanagica ,tankovica i druge a vjerujem da nikad u zivotu nisu ni gledali ljude al kod nas je bitno pametovati i pljuvati a nije bitno da li znas uopšte ista o toj stvari .kao sto gledam hadjahafizbegovic i glumac i politicar i na kraju mislim da bi trebao biti selektor ,covjek zna vise od papeta o fudbalu .

I ajde, da je barem iskoristio priliku i pokazao nesto, vec je bio najnezapazeniji na terenu i naravno da je nagradjen jos jednim pozivom i sansom- Papetova logika.

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
-
- Kontakt:
ma ja sam tog Hadzica samo uzeo za primjer ,sto se mene tice nije trebao dobit poziv nikako .hocu da kazem da se svi nesto mjesaju u posao selektora i prave se pametni .papae je selektor i ima moju podrsku i ima sasvim dobre rezultate ,ako se plasira na EP nema se njemu sta prigovoriti ,do tadConsigliere je napisao/la:Naravno da smo ga prizivali, kao i svakog igraca koji moze igrati za nas a da nam moze pomoci, ALI sa jednom velikom razlikom: da Hadzicev debi bude sad u Tuzli i u narednih nekoliko utakmica kvalifikacija... Medjutim desilo se da je covjek sa odigranim poluvremenom u prijateljskoj utakmici ni kriv, ni duzan zavrsio na SP-u i upisao solidnu minutazu. 70% minuta u dresu reprezentacije odradio na SP-u, dok su neki zasluznici kao sto je Rahimic ili Zahirovic popusili foru...bordobijeli je napisao/la: tog Hadzica dok nije dobio poziv ovdje na forumu svi prozivali sto ga safet ne proba standardan u austriskoj ligi ,dobar igrac ,daje golove trci ,to su sve komentari bili za Hadzica dok nije pozvan pa poslije pljuj po njemu .isto sto vecina sad proziva arslanagica ,tankovica i druge a vjerujem da nikad u zivotu nisu ni gledali ljude al kod nas je bitno pametovati i pljuvati a nije bitno da li znas uopšte ista o toj stvari .kao sto gledam hadjahafizbegovic i glumac i politicar i na kraju mislim da bi trebao biti selektor ,covjek zna vise od papeta o fudbalu .![]()
I ajde, da je barem iskoristio priliku i pokazao nesto, vec je bio najnezapazeniji na terenu i naravno da je nagradjen jos jednim pozivom i sansom- Papetova logika.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.