Hodza_manLju je napisao/la:Ne kontam kako utakmica sa Islandom nema nikakkvog znacaja;)
Mislio sam da se gleda medjusobni skor itd. Moze neko obiasnjenje;)
Unaprijed hvala
Dovoljno nam je drugo mjesto.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Hodza_manLju je napisao/la:Ne kontam kako utakmica sa Islandom nema nikakkvog znacaja;)
Mislio sam da se gleda medjusobni skor itd. Moze neko obiasnjenje;)
Unaprijed hvala
invincible1921 je napisao/la:ne nego ljudi imaju jos opcija u napadu osim opaliti 30 trojki pa sta bog da....govorim za srbiju,spaniju itd. Island je ozbiljan u kosraci ko i lihtenstajn u fudbalulumani je napisao/la:Ulazu ljudi u sport....vidio si kako nas Finci prebisekod nas se vuce godinama jedan problem,kada vodimo preko 10,15 razlike krene neka zajebancija i ljudi nas stignu...takve stvari se ne desavaju spaniji,srbiji,grcima itd,itd oni tek tada krenu da melju.
pa kako da igras drugacije kad nikad nismo imali centra kako treba o ni cetvorku koja igra ledjima ,mislim da ce se to promjeniti kad juka bude igrao .invincible1921 je napisao/la:@lumani nas ako ne ide trica mi bi imali problema sa basket ekipom sto igra iza zgrade
A baš smo na poziciji centra bili najbolje pokriveni.bordobijeli je napisao/la:pa kako da igras drugacije kad nikad nismo imali centra kako treba o ni cetvorku koja igra ledjima ,mislim da ce se to promjeniti kad juka bude igrao .invincible1921 je napisao/la:@lumani nas ako ne ide trica mi bi imali problema sa basket ekipom sto igra iza zgrade
a koji od njih izvrsno igra ledzimakobe24 je napisao/la:A baš smo na poziciji centra bili najbolje pokriveni.bordobijeli je napisao/la:pa kako da igras drugacije kad nikad nismo imali centra kako treba o ni cetvorku koja igra ledjima ,mislim da ce se to promjeniti kad juka bude igrao .invincible1921 je napisao/la:@lumani nas ako ne ide trica mi bi imali problema sa basket ekipom sto igra iza zgrade
mah nasa poslazaboljisportuBiH je napisao/la:S obzirom da ovdje neki ismijavaju Island i V.Britaniju i ovaj plasman na EP minimiziraju samo da im kažem da je najbolji klub u kojem igra neko od naših reprezentativaca koji su sad igrali, mimo MIrze, Cedevita. Sa druge sstrane Islandjana koliko ja znam ima i u Španiji, a isto tako i Britanaca po finim klubovima. Spustite se malo i ne mislite da su ovo bezveze repke. Rusi i Crnogorci se još bore za EP i da dalje ne nabrajam.
a sta je sa nurkićem kapitenu"Najbitnije od svega jeste da smo se ponovo kvalifikovali na Euro. Ova ekipa ima potencijala za velike stvari, a povratkom Nihada Đedovića i dovođenjem još jednog kvalitetnog igrača, možemo mnogo toga napraviti na Euru. Što se tiče Islanda, žao mi je što ću propustiti ovaj meč, ali zbog privatnih obaveza i problema, dobio sam dopuštenje od selektora i Košarkaškog saveza BiH da ne putujem na posljednji meč", rekao je Teletovi
a sada čemo vidjeti na islandu šta može ova ekipa bez mirzeZajedno sa još nekim igračima koji su kvalitetni, u ovoj reprezentaciji za ove kvalifikacije, mislim da može da se može napraviti reprezentacija koja ako bude imala timski može imati aspiracije da pobijedi svakog", rekao je Ivanović na kraju.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Matterhorn22, MElloo, TripleThreat i 25 gostiju.