FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
To je to, samo da se suzdrzimo od ovakvih glupih izjava tipa: melunovic = Bilbija, Dzenan nije trener za FKS, itd.
Jeste, on je asistirao.
Jeste, on je asistirao.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Da.masteRofPoker je napisao/la:Onako neutralno, sa strane, mislim da je Bilbija odlican napadac ali kada igra u paru sa jos jednim napadacem. Ovako kao usamljeni centralni napadac, tesko sta moze.
Opet, svaki trener voli kada mu se napadac cesto nalazi u sansama, to znaci da se odlicno krece a golovi ce doci, za Bilbiju sam siguran da hoce, jer tek je pocetak prvenstva.
Je li ono danas on asistirao Stojcevu, nisam upratio?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I slazem se da je ubica u paru s jos jednim napadacem.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
A niko da spomene da smo danas bukvalno viktorije igrali u Obarskoj.
Realno je bilo 1-4 , mada i onaj penal je nigdje veze.
Ne sjecam se ijedne utakmice PLBiH da je jedna ekipa bila onoliko dominantna.
I jeboga teren i majka više kad pa pored Željeznici raste bolja podlogu za ovu igru, ne govorim simbolicki i sl. vec stvarno mislim da su pored Željeznice kod Ilidže bolji uslovi za igru
Realno je bilo 1-4 , mada i onaj penal je nigdje veze.
Ne sjecam se ijedne utakmice PLBiH da je jedna ekipa bila onoliko dominantna.
I jeboga teren i majka više kad pa pored Željeznici raste bolja podlogu za ovu igru, ne govorim simbolicki i sl. vec stvarno mislim da su pored Željeznice kod Ilidže bolji uslovi za igru

Ma trava pored Željeznice je odlična. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Bože zdravlje, ne može se Nemanji zamjeriti tek tako. Ipak, čovjek je zabio dva zlata vrijedna gola u Grčkoj. Desi se svakome da ima loš dan. Ja mislim da će Nemanja već u četvrtak ponovo proraditi 

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Melunović je u Sarajevo stigao na polusezoni, za 11 utakmica (tačnije 880 minuta) postigao 3 gola, dakle tu negdje sa ovim mrmotom.Sarajlijc@ je napisao/la:Jel to majke ti izjednacavas ovog bogalja sa Nemanjom? I kakve crne jedne greske jesi dobar ti u glavu? Frajer cijelu sezonu nije gola mogao da da, bio je krampa obicna.Steph je napisao/la:A Melunovića smo odmah tjerali radi jedne greške, ****.

U troduplo lošijoj ekipi.

Poenta je što Bilbija nema ponekad loš dan, nego ponekad ima dobar dan, a i to je rijetko.
p.s.
Mene zanima titula i samo titula.
Zadnja izmjena: Steph, dana/u 25 avg 2014, 01:10, ukupno mijenjano 1 put.
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Nemojte se vaditi na teren, po onakvom terenu stvorene su bar 3 šanse iz kojih se moralo zabiti!
Ja ne kažem da Dženo nije za FKS, ali brate moj igraš utakmicu četvrtak-nedjelja od kako je liga počela i ne možeš promjeniti neke igrače da se odmore a i neke koji ne zasluže da igraju, mislim da previše ide haverski sa ovima koji su tu duže i to mu zamjeram al' sad radi toga ga tjerati je van svake pameti.
A što se Bilbije tiče, malo na klupu, uvodit ga i bit će bolji.
Ja ne kažem da Dženo nije za FKS, ali brate moj igraš utakmicu četvrtak-nedjelja od kako je liga počela i ne možeš promjeniti neke igrače da se odmore a i neke koji ne zasluže da igraju, mislim da previše ide haverski sa ovima koji su tu duže i to mu zamjeram al' sad radi toga ga tjerati je van svake pameti.
A što se Bilbije tiče, malo na klupu, uvodit ga i bit će bolji.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Boldirano - u prenesenom značenju, ako se protivnik ne brani svim silama, sa deset igrača u kaznenom prostoru mi ćemo pobijediti. Činjenica, o tome svi govorimo. Ok je sve to i ja ne sumnjam da će ovakva igra uroditi plodom kod ekipa koje žele tri boda. Šta sa onima kojima je nula dosta?Suki46 je napisao/la:Mi kad zabijemo prvi gol mi to dobijamo . Danas se vidilo da nam je falilo svjezine u srednjem redu pogotovo od Radovca i Cimirota .Moramo mnogo vise sutirati , pogotovo na ovim oranicama gdje lopta odskoci 3-4 puta do gola .Tesko cemo se tu usetati i igrati pas igru. Bilbija , glavu gore momak moze se to svakom desiti , pa i svjetskim igracima . Ova reprezentativna pauza ce nam dobro doci , taman da nam se igraci budu 100 % odmorni i da se mozemo okrenuti samo nasoj ligi . Sljedece 2 Drina i Travnik kod kuce jednostavno moramo dobiti .
Tu Dženo mora imati plan B.On svaku utakmicu vrsi izmjene , ali nijedna promjena u formaciji nego samo promjena tipa Okic-Duljevic danas.Jedan visoki napadac bi trebala biti ta opcija B , ali mi nemamo takvu vrstu napadaca . Na zimu bih doveo 2 igraca :golmana i sidraša .Oerde je napisao/la:Boldirano - u prenesenom značenju, ako se protivnik ne brani svim silama, sa deset igrača u kaznenom prostoru mi ćemo pobijediti. Činjenica, o tome svi govorimo. Ok je sve to i ja ne sumnjam da će ovakva igra uroditi plodom kod ekipa koje žele tri boda. Šta sa onima kojima je nula dosta?Suki46 je napisao/la:Mi kad zabijemo prvi gol mi to dobijamo . Danas se vidilo da nam je falilo svjezine u srednjem redu pogotovo od Radovca i Cimirota .Moramo mnogo vise sutirati , pogotovo na ovim oranicama gdje lopta odskoci 3-4 puta do gola .Tesko cemo se tu usetati i igrati pas igru. Bilbija , glavu gore momak moze se to svakom desiti , pa i svjetskim igracima . Ova reprezentativna pauza ce nam dobro doci , taman da nam se igraci budu 100 % odmorni i da se mozemo okrenuti samo nasoj ligi . Sljedece 2 Drina i Travnik kod kuce jednostavno moramo dobiti .
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Titula se traži, titulu očekuju i navijači i uprava. Imamo dobru ekipu, dobro igramo ali me iznenadi kad raja priča da ćemo s lakoćom ostvariti taj cilj.
Samo naprijed Saraj'vo!
- Evolution87
- Kontakt:
Joj kad Nemanja dvicu Gladbahu uvali 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Evolution87 je napisao/la:Joj kad Nemanja dvicu Gladbahu uvali

edit: Nemanja jutros na stranici objavi 7k razloga za Hvala, a već sutra ujutro može reći već 8k.

Hoće li nam i koliko plaćati ovi malezijci za medijsko sponzorstvo? Ko je malo više upućen?
Da ovo nije taj sponzor što će biti reklama na dresu?
Da ovo nije taj sponzor što će biti reklama na dresu?
-
- Kontakt:
U Atini je pokazao da je bolji kad uđe sa klupe. U BL je bilo drugačije...igrao je od početka. Ali tamo je teren bio ko Camp Nou za ono selo juče. Znači, nema pravila, iako bih ga ja u Njemačkoj ostavio na klupi i po potrebi uveo ili ne. Taman, kad u nekoj 70 min padnemo sa snagom..može njega friškog uvesti. Naravno i Radovac tada ide ma klupu.
-
- Kontakt:
mene brine kao igramo dobro al i ne pobjedjujemo bas nesto ,sta ce biti kad odigramo loše
.al realno kad se sve sagleda mozemo biti zadovoljni dosad i igrama i rezultatima FKS .ono sto mi se nije svidjelo protiv borusije osjetilo se u pojedinim djelovima utakmice da oni preuzimaju igru a mi i dalje igramo kako igramo ,mislim da nekad treba i nabiti loptu u aut ili simulirati neku povredu da ekipa udahne zraka 2 minute ne kazem da treba da se to stalno radi al kad vidis da padas u igri moras nesto uciniti evo prije treceg gola borusije pa i drugog mi smo bili stali skroz neki 3-4 minute osjetilo se da cemo primiti gol .prije treceg gola puzigaca i radovac su bili ispuhali i kad smo primili gol onda su trazili izmjenu mislim da je to dzeno trebao uvidjeti i mjenjati ranije .nisu ovo kritike nikakve nego samo moje zapazanje .jel olako nekako primamo golove a sve igramo lijepo ,nekad treba odigrati i tvrdo pa pobjediti 1-0 al ocito to nije stil ove ekipe al morat ce na tome raditi jel nemoze se bas svaku tekmu davti 3 gola .

Ima i toga @brdobijeli, mi igramo isto (leprsavo) i kada gubimo i vodimo... Lijepo je gledati takvu igrau ali sta ako ta igra ne bude donosila rezultate, ja se nadam da hoce.
Borussia je preiskusna i veoma kvalitetna ekipa, a to smo vidjeli najbolje nakon naseg izjednacenja. U tim trenucima smo bili napravili odredjeni pritisak a oni, s obzirom da ovakvih utakmica imaju mnogo, lagano potiskaju nasu sredinu prema nazad da bi odmorili svoju odbranu, pa ako sta udje gore dobro je, i bi dobro.
Ovakve utakmice nam trebaju biti skola, i ova juce i protiv Svaba, kada vidis da ne ide kako si planirao, jednostavno mjenjaj, rotiraj...
Ja se nadam da ce ovo biti sve dobro.
Borussia je preiskusna i veoma kvalitetna ekipa, a to smo vidjeli najbolje nakon naseg izjednacenja. U tim trenucima smo bili napravili odredjeni pritisak a oni, s obzirom da ovakvih utakmica imaju mnogo, lagano potiskaju nasu sredinu prema nazad da bi odmorili svoju odbranu, pa ako sta udje gore dobro je, i bi dobro.

Ovakve utakmice nam trebaju biti skola, i ova juce i protiv Svaba, kada vidis da ne ide kako si planirao, jednostavno mjenjaj, rotiraj...
Ja se nadam da ce ovo biti sve dobro.
Susret Sarajevo-Drina igra se 24. septembra zbog učešća ekipe sa Koševa u play-offu Evropske lige.
Ti si opet šampion !
[ZVANIČNO] Samir Radovac i Haris Duljević dobili poziv selektora U-21 reprezentacije BiH za nadolazeće kvalifikacione utakmice protiv Austrije i Mađarske. Čestitke 

[youtube][/youtube]
Joj ovog lopova Pekića ccc. Gledaj ovih komentara od 12:00.
Joj ovog lopova Pekića ccc. Gledaj ovih komentara od 12:00.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Burberry46, mosarajvosa83 i 32 gosta.