FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sarajlijc@
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sarajlijc@ » 25 avg 2014, 00:43

To je to, samo da se suzdrzimo od ovakvih glupih izjava tipa: melunovic = Bilbija, Dzenan nije trener za FKS, itd.

Jeste, on je asistirao.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

nuerta
Kontakt:

Post Postao/la nuerta » 25 avg 2014, 00:44

masteRofPoker je napisao/la:Onako neutralno, sa strane, mislim da je Bilbija odlican napadac ali kada igra u paru sa jos jednim napadacem. Ovako kao usamljeni centralni napadac, tesko sta moze.
Opet, svaki trener voli kada mu se napadac cesto nalazi u sansama, to znaci da se odlicno krece a golovi ce doci, za Bilbiju sam siguran da hoce, jer tek je pocetak prvenstva.
Je li ono danas on asistirao Stojcevu, nisam upratio?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Da.
I slazem se da je ubica u paru s jos jednim napadacem.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 25 avg 2014, 00:57

A niko da spomene da smo danas bukvalno viktorije igrali u Obarskoj.
Realno je bilo 1-4 , mada i onaj penal je nigdje veze.
Ne sjecam se ijedne utakmice PLBiH da je jedna ekipa bila onoliko dominantna.

I jeboga teren i majka više kad pa pored Željeznici raste bolja podlogu za ovu igru, ne govorim simbolicki i sl. vec stvarno mislim da su pored Željeznice kod Ilidže bolji uslovi za igru :crazy:

High

Post Postao/la High » 25 avg 2014, 01:00

Ma trava pored Željeznice je odlična. :D
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 25 avg 2014, 01:01

Bože zdravlje, ne može se Nemanji zamjeriti tek tako. Ipak, čovjek je zabio dva zlata vrijedna gola u Grčkoj. Desi se svakome da ima loš dan. Ja mislim da će Nemanja već u četvrtak ponovo proraditi :)
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 25 avg 2014, 01:07

Sarajlijc@ je napisao/la:
Steph je napisao/la:A Melunovića smo odmah tjerali radi jedne greške, ****. :kafa:
Jel to majke ti izjednacavas ovog bogalja sa Nemanjom? I kakve crne jedne greske jesi dobar ti u glavu? Frajer cijelu sezonu nije gola mogao da da, bio je krampa obicna.
Melunović je u Sarajevo stigao na polusezoni, za 11 utakmica (tačnije 880 minuta) postigao 3 gola, dakle tu negdje sa ovim mrmotom. :cool: :mrgreen:

U troduplo lošijoj ekipi. :kafa:

Poenta je što Bilbija nema ponekad loš dan, nego ponekad ima dobar dan, a i to je rijetko.

p.s.

Mene zanima titula i samo titula.
Zadnja izmjena: Steph, dana/u 25 avg 2014, 01:10, ukupno mijenjano 1 put.

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 25 avg 2014, 01:10

Nemojte se vaditi na teren, po onakvom terenu stvorene su bar 3 šanse iz kojih se moralo zabiti!

Ja ne kažem da Dženo nije za FKS, ali brate moj igraš utakmicu četvrtak-nedjelja od kako je liga počela i ne možeš promjeniti neke igrače da se odmore a i neke koji ne zasluže da igraju, mislim da previše ide haverski sa ovima koji su tu duže i to mu zamjeram al' sad radi toga ga tjerati je van svake pameti.

A što se Bilbije tiče, malo na klupu, uvodit ga i bit će bolji.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 25 avg 2014, 01:12

Suki46 je napisao/la:Mi kad zabijemo prvi gol mi to dobijamo . Danas se vidilo da nam je falilo svjezine u srednjem redu pogotovo od Radovca i Cimirota .Moramo mnogo vise sutirati , pogotovo na ovim oranicama gdje lopta odskoci 3-4 puta do gola .Tesko cemo se tu usetati i igrati pas igru. Bilbija , glavu gore momak moze se to svakom desiti , pa i svjetskim igracima . Ova reprezentativna pauza ce nam dobro doci , taman da nam se igraci budu 100 % odmorni i da se mozemo okrenuti samo nasoj ligi . Sljedece 2 Drina i Travnik kod kuce jednostavno moramo dobiti .
Boldirano - u prenesenom značenju, ako se protivnik ne brani svim silama, sa deset igrača u kaznenom prostoru mi ćemo pobijediti. Činjenica, o tome svi govorimo. Ok je sve to i ja ne sumnjam da će ovakva igra uroditi plodom kod ekipa koje žele tri boda. Šta sa onima kojima je nula dosta?

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 25 avg 2014, 01:21

Oerde je napisao/la:
Suki46 je napisao/la:Mi kad zabijemo prvi gol mi to dobijamo . Danas se vidilo da nam je falilo svjezine u srednjem redu pogotovo od Radovca i Cimirota .Moramo mnogo vise sutirati , pogotovo na ovim oranicama gdje lopta odskoci 3-4 puta do gola .Tesko cemo se tu usetati i igrati pas igru. Bilbija , glavu gore momak moze se to svakom desiti , pa i svjetskim igracima . Ova reprezentativna pauza ce nam dobro doci , taman da nam se igraci budu 100 % odmorni i da se mozemo okrenuti samo nasoj ligi . Sljedece 2 Drina i Travnik kod kuce jednostavno moramo dobiti .
Boldirano - u prenesenom značenju, ako se protivnik ne brani svim silama, sa deset igrača u kaznenom prostoru mi ćemo pobijediti. Činjenica, o tome svi govorimo. Ok je sve to i ja ne sumnjam da će ovakva igra uroditi plodom kod ekipa koje žele tri boda. Šta sa onima kojima je nula dosta?
Tu Dženo mora imati plan B.On svaku utakmicu vrsi izmjene , ali nijedna promjena u formaciji nego samo promjena tipa Okic-Duljevic danas.Jedan visoki napadac bi trebala biti ta opcija B , ali mi nemamo takvu vrstu napadaca . Na zimu bih doveo 2 igraca :golmana i sidraša .
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 25 avg 2014, 01:46

Titula se traži, titulu očekuju i navijači i uprava. Imamo dobru ekipu, dobro igramo ali me iznenadi kad raja priča da ćemo s lakoćom ostvariti taj cilj.
Samo naprijed Saraj'vo!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 25 avg 2014, 01:46

Joj kad Nemanja dvicu Gladbahu uvali :beba:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 25 avg 2014, 01:56

Evolution87 je napisao/la:Joj kad Nemanja dvicu Gladbahu uvali :beba:

:tokralju:

edit: Nemanja jutros na stranici objavi 7k razloga za Hvala, a već sutra ujutro može reći već 8k. :P

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 25 avg 2014, 09:44

Hoće li nam i koliko plaćati ovi malezijci za medijsko sponzorstvo? Ko je malo više upućen?
Da ovo nije taj sponzor što će biti reklama na dresu?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 25 avg 2014, 09:48

U Atini je pokazao da je bolji kad uđe sa klupe. U BL je bilo drugačije...igrao je od početka. Ali tamo je teren bio ko Camp Nou za ono selo juče. Znači, nema pravila, iako bih ga ja u Njemačkoj ostavio na klupi i po potrebi uveo ili ne. Taman, kad u nekoj 70 min padnemo sa snagom..može njega friškog uvesti. Naravno i Radovac tada ide ma klupu.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 avg 2014, 10:12

mene brine kao igramo dobro al i ne pobjedjujemo bas nesto ,sta ce biti kad odigramo loše :roll: .al realno kad se sve sagleda mozemo biti zadovoljni dosad i igrama i rezultatima FKS .ono sto mi se nije svidjelo protiv borusije osjetilo se u pojedinim djelovima utakmice da oni preuzimaju igru a mi i dalje igramo kako igramo ,mislim da nekad treba i nabiti loptu u aut ili simulirati neku povredu da ekipa udahne zraka 2 minute ne kazem da treba da se to stalno radi al kad vidis da padas u igri moras nesto uciniti evo prije treceg gola borusije pa i drugog mi smo bili stali skroz neki 3-4 minute osjetilo se da cemo primiti gol .prije treceg gola puzigaca i radovac su bili ispuhali i kad smo primili gol onda su trazili izmjenu mislim da je to dzeno trebao uvidjeti i mjenjati ranije .nisu ovo kritike nikakve nego samo moje zapazanje .jel olako nekako primamo golove a sve igramo lijepo ,nekad treba odigrati i tvrdo pa pobjediti 1-0 al ocito to nije stil ove ekipe al morat ce na tome raditi jel nemoze se bas svaku tekmu davti 3 gola .

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 25 avg 2014, 10:36

Ima i toga @brdobijeli, mi igramo isto (leprsavo) i kada gubimo i vodimo... Lijepo je gledati takvu igrau ali sta ako ta igra ne bude donosila rezultate, ja se nadam da hoce.

Borussia je preiskusna i veoma kvalitetna ekipa, a to smo vidjeli najbolje nakon naseg izjednacenja. U tim trenucima smo bili napravili odredjeni pritisak a oni, s obzirom da ovakvih utakmica imaju mnogo, lagano potiskaju nasu sredinu prema nazad da bi odmorili svoju odbranu, pa ako sta udje gore dobro je, i bi dobro. :?

Ovakve utakmice nam trebaju biti skola, i ova juce i protiv Svaba, kada vidis da ne ide kako si planirao, jednostavno mjenjaj, rotiraj...

Ja se nadam da ce ovo biti sve dobro.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 25 avg 2014, 10:42

Dzeno ne budi tvrdoglav. :pray:
1946

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 25 avg 2014, 13:27

Susret Sarajevo-Drina igra se 24. septembra zbog učešća ekipe sa Koševa u play-offu Evropske lige.
Ti si opet šampion !

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 25 avg 2014, 13:50

[ZVANIČNO] Samir Radovac i Haris Duljević dobili poziv selektora U-21 reprezentacije BiH za nadolazeće kvalifikacione utakmice protiv Austrije i Mađarske. Čestitke :thumbup:

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 25 avg 2014, 14:02

[youtube][/youtube]

Joj ovog lopova Pekića ccc. Gledaj ovih komentara od 12:00.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bosnas_, Google Adsense [Bot], Hajdeee i 26 gostiju.