FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Omerbavarac » 24 avg 2014, 23:59

@coelho: ocigledno ne pratis toliko Bayern ako si misljenja da je Hojbjerg njihova zamjena. :mrgreen:
Da si rekao da je Danac zamjena za Schweinija to bi vec imalo smisla, ovako si dobrano fulao.
Mali je po vokaciji zadnji vezni a jos moze odigrati na bekovskoj poziciji.

Ako cemo traziti zamjenu za nasa krila onda to neka bude Reus. :D
No do toga istrpimo Shaqa pa da vidimo da li cemo od njegovog brasna moci napraviti pitu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 avg 2014, 00:11

Mundo Deportivo se opet igrao na osjetljivom podrucju i ovaj put su izbacili vijest da je Barca pokusala dovesti Reusa no ovaj je to odbio jer je dao saglasnost da 2015-e prelazi u Bayern. :opaopa:

Mozda ubodemo i treceg. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 avg 2014, 00:16

Dolazak Reus-a u Bayern bio bi konačni udarac BvB-u.

Nešto su smislu:
slika

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 25 avg 2014, 00:25

Jedva cekam kraj prelaznog roka i poserem novinare koji pomno prate transfere i bacaju bombe :kafa:

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 25 avg 2014, 00:33

autogol je napisao/la:Jedva cekam kraj prelaznog roka i poserem novinare koji pomno prate transfere i bacaju bombe :kafa:
Takodje. Svaku noc u isto vrijeme Bayern kupio Mehu ali uvijek za razlicitu cifru. Pa ko to sjedi i izmislja tako?

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 25 avg 2014, 00:37

According to Kicker Bayern Munich are not willing to spend € 30M on Benatia. Kicker presumes the win against Wolfsburg has taken away the urgency to act quickly, after Bayern's pre-season, which ended rather mediocre and troubled with injuries, indicated that additions to the team might be needed.
:facepalm:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 25 avg 2014, 00:41

Nerminovic je napisao/la:
According to Kicker Bayern Munich are not willing to spend € 30M on Benatia. Kicker presumes the win against Wolfsburg has taken away the urgency to act quickly, after Bayern's pre-season, which ended rather mediocre and troubled with injuries, indicated that additions to the team might be needed.
Sve je ovo u redu ali ako se neko jos od odbrane povrijedi onda smo u kanalu, uz to dolaze tekme LP i teska gostovanja. Valjda znaju sta rade. Ali ako misle da Bastruber moze iznijeti citavu polusezonu igrajuci skoro svaku tekmu onda stvarno precjenjuju i njegove mogucnosti i svoje rezonovanje.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 25 avg 2014, 00:56

muamerc je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:
Sve je ovo u redu ali ako se neko jos od odbrane povrijedi onda smo u kanalu, uz to dolaze tekme LP i teska gostovanja. Valjda znaju sta rade. Ali ako misle da Bastruber moze iznijeti citavu polusezonu igrajuci skoro svaku tekmu onda stvarno precjenjuju i njegove mogucnosti i svoje rezonovanje.
Benatia je must buy igrac. ;)
Nikad se ne zna sa Badstuberom. Martinez je van terena sest mjeseci - ostane nam jos Dante i Boateng. :damn:
Nije to solidno - samo nam jos fali da se Dante ili Boateng povrede... Kirchoff, vrati se... :lolno: :lol:

BackSpace United

berardi25
Kontakt:

Post Postao/la berardi25 » 25 avg 2014, 01:04

muamerc je napisao/la:Izgleda Juve poslao ponudu za posudbu Sacira od 2 mil. uz pravo otkupa od 16mil. Bajern trazi 23 mil.

Daj nadjite se na 20mil.
Posteno! :thumbup:
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 25 avg 2014, 01:04

Nije meni bitan Benatia koliko mi je bitno ako ga dovedemo da ce Javi da igra na svom mjestu. Jer za njega nece vise biti mjesta u odbrani. Tako bi jedinim potezom dobili dva igraca.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 avg 2014, 01:05

Kicker lupa gluposti, tokom dana ce Benatia postati nas igrac pa ce ovi brisati svoje nebuloze.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 25 avg 2014, 01:15

muamerc je napisao/la:Nije meni bitan Benatia koliko mi je bitno ako ga dovedemo da ce Javi da igra na svom mjestu. Jer za njega nece vise biti mjesta u odbrani. Tako bi jedinim potezom dobili dva igraca.
I ja bih najvise volio da igramo 4-2-3-1 ili 4-1-4-1...
Samo je Guardiola uvijek gledao Martineza kao stopera, sjecam se protiv Chelsija u Super Kup kad je Martinez usao sa klupe i bio jedan od najbolji - samo otkad je Guardiola dosao rijekto je Martinez igrao gdje zna najbolje. :cry:

BackSpace United

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 25 avg 2014, 05:36

Sto se tice Benatije tu sigurno ima neki problem, inace se njegiv potpis ne bi razvlacio sedam dana. Ne bi me iznenadio sad ni dovodjenje nekog c ili d rjesenja.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 avg 2014, 09:01

Slicno se situacija odvijala kod Boatenga, mozda cak i duze pa smo ga na kraju uspjeli dopeljati.

Ja tokom dana ocekujem veliki pomak oko transfera Benatie bilo to oko njegovog definivnog dolaska ili propadanja transfera.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 25 avg 2014, 10:04

Ima li više Mehe u Minhenu :?: Odulji se kao kod Javija prije dvije godine kad smo ipak na kraju odrješili kesu. Samo da ne završi ova sedmica bez pojačanja ili na nekom od polovnjaka.

Auf gehts Sammer & Kale Rummenigge

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 25 avg 2014, 10:12

Bayern@heart je napisao/la:Ima li više Mehe u Minhenu :?: Odulji se kao kod Javija prije dvije godine kad smo ipak na kraju odrješili kesu. Samo da ne završi ova sedmica bez pojačanja ili na nekom od polovnjaka.

Auf gehts Sammer & Kale Rummenigge
Nesta se ceka a neznam sta. Mozda Sabatini ceka kraj roka pa da izvuce max cifru ili uvlaci jos nekoga u transfer...

Kako god mi trebamo odluciti koliko novca cemo dati i do kojeg roka da se Roma odluci. Ovako ce nam proci rok.

Najveca je greska traziti igraca u zadnjoj sedmici, hajd mi smo na to silom prilika natjerani ali ostali klubovi koji to rade cine veliku gresku. Najbolje je rok odradio Jozo, kupio igrace u julu i sad lagano.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 25 avg 2014, 10:46

muamerc je napisao/la:Nije meni bitan Benatia koliko mi je bitno ako ga dovedemo da ce Javi da igra na svom mjestu. Jer za njega nece vise biti mjesta u odbrani. Tako bi jedinim potezom dobili dva igraca.
Objasnio čovjek. Zato ja nisam za dovođenje Kedire, jer bi se time halalili sa Martinezom na zadnjem veznom a grehota je da najbolji na svijetu na svojoj poziciji trpi negdje drugo.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 25 avg 2014, 14:04

Mislim da je meha nas to je haman gotova stvar, a ako je ovo istina za kosovara da ga juve trazi, treba ga zamotat u celofan, masnica na vrhu i pravac torino, posto zasto, on nije ni blizu kvaliteta koji je potreban u bayernu!

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 25 avg 2014, 15:13

Ima li više Mehe kod Miller-Wohlfahrt-a na pregledu :?: Odulji se ovo :yawn:

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 25 avg 2014, 15:17

Transfer Benatie je zapeo u slijepu ulicu, iz koje nema izlaza.
Nasi nece da plate 30-35 mil. Roma ne zeli da cuje za cifru koju nudi Bayern, tako da...
Kako vrijeme odmice, sve sam sigurniji da od ovoga nema nista.
Nadam se da ce presudit' velika zelja Benatie da dodje u Minhen,i da ce mu Roma izac' u susret.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.