Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Papalukas
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Papalukas » 24 avg 2014, 22:20

JOJ ovog BHT-a pa imajuli oni **** programsku šemu i drželi je se,prošli put kasnio bht sport,i opet sad nek crknu svi !
.
Pa jel moguce ovo,drzavna televizija a znaju se zaliti za pretplate,stvarno zalosno da ljudi nikad ne mogu ispostovati programsku semu,ajde da kasni par minuta ali da pise da pocinje u 22h a ono potpuno druga emisija,u najmanju ruku bezobrazno....

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 24 avg 2014, 22:20

Strumfovi su najaci. Do jucer yebali savez zbog Foce, neuslovnog terena, neuslovne tribine. Sad kad je Dino Selimovic iskazao na neugodnosti koje ce imati ostale ekipe koje dodju u Bijeljinu onda je to neka mitomanija kako oni kazu.

Dvostruki arsini, valjda ljubomora prema najboljem sportskom radniku u drzavi.
1946

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 24 avg 2014, 22:21

Head je napisao/la:Strumfovi su najaci. Do jucer yebali savez zbog Foce, neuslovnog terena, neuslovne tribine. Sad kad je Dino Selimovic iskazao na neugodnosti koje ce imati ostale ekipe koje dodju u Bijeljinu onda je to neka mitomanija kako oni kazu.

Dvostruki arsini, valjda ljubomora prema najboljem sportskom radniku u drzavi.
I najboljem pravnom timu :lol:
Grbavica naš je Hram!!!

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 24 avg 2014, 22:22

Pastrmka kralj :urnebes: :urnebes:
Zalba slijedi tek kad Medonja uleti :urnebes: :urnebes:
StarMo nije skutorija...

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 24 avg 2014, 22:22

BHT :thumbdown:
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

High

Post Postao/la High » 24 avg 2014, 22:22

rigotina je napisao/la:
High je napisao/la:Zaboraviše napisati da nije bilo uvjeta za penal u finišu utakmice, tj. da je Todorović simulirao ili sl.

Što se tiče ovih žalbi u vezi s uvjetima igranja - izgleda da će uvijek biti ovako; svako će individualno kritizirati teren, a ostali ga neće podržati jer će im biti nonsens uraditi isto sve dok se tu ne okliznu i sve tako ukrug, a poslije ćemo svi plakati za uvjetima na njemačkim terenima itd.
sigurno bi kritizirali da ste ga zabili iz onog penala u zadnjoj minuti? jeli tako? :plac:
Zašto? Ko to ne zna u kakvom je stanju taj teren? Ovaj teren treba spominjati i kad se pobjeđuje i kad se gubi, nebitno da li je riječ o gostovanju Sarajeva ili Veleža. Samo je, izgleda, bolje živjeti u konformizmu i komparirati tuđe uvjete s ovim našim - animalističkim.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Andrija
Kontakt:

Post Postao/la Andrija » 24 avg 2014, 22:23

Evo sad pise pocinje u 22:30

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 24 avg 2014, 22:24

BH Telad
StarMo nije skutorija...

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 24 avg 2014, 22:24

GradKamena je napisao/la:JOJ ovog BHT-a pa imajuli oni **** programsku šemu i drželi je se,prošli put kasnio bht sport,i opet sad nek crknu svi !
Neka bola premotavaju kasete sa izvjestajima :urnebes: :urnebes: :urnebes:
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 24 avg 2014, 22:31

TNT je napisao/la:
kksiroki je napisao/la:
TNT je napisao/la:Poslije utakmice Sarajevo-Borusija jucer sam gledao Zelju i Zrinjski.
Vidi se razlika u kvaliteti i to bas primjetna. Doduse jucer je i jaka kisa i sigurno dosta natopljen teren omeo neku tecniju igru i pasove ali prema trenutnoj kvaliteti vidi se razlika.
Uz to divovi imaju i jaku klupu i to je sto ce se tek primjetiti na proljece, i samo nekim cudom mogu da ostanu bez titule ove godine. Ja nevidi ekipu koja ih moze posteno dobiti ove sezone.
Znaci ide Sarajevo pa onda par praznih mijesta i onda dvije tri klase ispod dolazi Siroki i Velez.
Zbog trenutno dobrog stanja u ekipi i bez dugova ( ovo je mozda i najvaznije jer svi oni dugovi i price tek dolaze ).
Slijedi Zrinjski (jako poceo malo ce pasti ali dovoljno da bude u top 5) pa Zeljo ( bice to bolje al ne dovoljno za prva dva). Ostale necu da kometarisem jer je sve tu negdje svi u istim problemima, manjak kvaliteta, dugovi i ostalo.
Mozda se malo Olimpik uzdize ali uobicajeno sa dobrom ekipom i cudnim rezultatima ostaje uvijek ispod vrha.
Ne ide ovako , ide Sarajevo pa onda nema više nikoga u premier ligi a u 1.ligi ili ti ligi federacije su Široki ,Velež .....
kuknjava kuknjava kuknjava
Nisam iz Sarajeva vec samo iznosim neko realno svoje misljenje.
Ko je gledao ove sezone ekipe sto sam naveo zna o ceme pricam.
Iskreno Velez je izvukao sretno bod, a ostale cemo tek vidjeti. Gledao sam i Siroki u evropskim tekmama i protiv Zelje i nisam uopste vidio neku igru. Svi od navedeni imaju par ekstra igraca, ostalo prosjek lige.
Ovo je forum i svi imaju pravo da iznesu svoje misljenje o ligi i klubovima.
Sad podjite da dokazete i ubijedite ostale kako neznam sta pisem. I da nemojte zaboraviti spomenuti i sudije.
Kad vam nesviraju jedan,dva faula u gostima krene prica kako je neko ostecen, a kad kuci protivnicima nesvira sudija ' komsija' dva penala itd onda je sve ok.
Kako ste samo realni to je drama.
Nisam ni rekao a ni pomislio da si iz Sarajeva i kakve bi to imalo uopce veze s mojim odgovorom .
Nego ajde mi sad napravi tablicu nakon 4 kola , znaci
1.Sarajevo ( ili nije )
2.nitko
3.nitko
4.nitko
5.Zrinjski (ma nije oni su 1.ili nisu)
6.Siroki (ma oni su 2.ili nisu sav se pogubih od ove tablice )

Nego sine moj da bi bio prvak moraš osvojiti najviše bodova , da bi bio prvak ne vrijedi kao nama prošle godine skoro sve derbije pobijediti treba i Mladost iz V.O. dobiti i bez penala u 95,21 a igra se 95 minuta .
Sarajevu se događa prvi put da ima neku stabilnost i navijači i simpatizeri odmah u 1.kolu kažu da su prvaci i nema nitko 3 mjesta blizu . To je super mentalitet ali zaboravljate da mi vašu trenutnu stabilnost imamo desetljeće i zadovoljni smo (možda to nije ok ) europom svake godine jer za biti prvak se moraju poklopiti razne stvari tipa da Zrinje protiv nas okrenu tekmu u zadnjih 10 minuta i tako postanu prvaci . Samo ja imam osjećaj da većina navijača Sarajeva misli da će svi ostati 20 bodova za njima zaostati ali zaboravljaju da puno više boli ako si u nešto siguran i uvjeren a ono se ne dogodi .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 24 avg 2014, 22:31

Nestalo nam struje u studiju pa zbog toga kasni emisija

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 24 avg 2014, 22:34

Sheyi je napisao/la:Nestalo nam struje u studiju pa zbog toga kasni emisija
Da nije možda samo crkla sijalica :urnebes: :urnebes: :urnebes:
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

rigotina
Kontakt:

Post Postao/la rigotina » 24 avg 2014, 22:41

[youtube][/youtube]
zeljo ce dobit 2 razlike?
sarajevo ce razvaliti mladost?
ma evo jedna lijepa numera za sve nase prognozere iz sarajeva od prosloga tjedna :lol:
goveđigulašmajka

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 24 avg 2014, 22:51

RezervniGolman je napisao/la:
Sheyi je napisao/la:Nestalo nam struje u studiju pa zbog toga kasni emisija
Da nije možda samo crkla sijalica :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Da si nam to prije rekao krenula bi i emisija prije :urnebes: :lol:

Sta je ovo nikog iz Zvinjskog nema u studiju

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 24 avg 2014, 23:15

ZVIJEZDA-OLIMPIC 2:2

VARESANOVIC: Zasluzili smo tri boda sto posto da nije kisa pala mi bi ovo dobili sto posto, bolja smo ekipa bili, ali sta je tu je izvukli su se retno bog ih pogledo

TRENER ZVIJEZDE: Ma mi smo ovo morali dobit toliko smo bolji bili sudije su nas pokrale svi su protiv zvijedze mi cemo istupit iz lige ako se vako nastavi dominirali smo , al sudije nisu dale

Ko da su dvije utakmice gledali hahhahahaha
=\_1921_/=

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 24 avg 2014, 23:25

Neutral je napisao/la:Koji polovnjak je ovaj Bilbija, na stranu što ga je furao Jagodić u mladoj reprezentaciji, no šta taj momak sve promašuje graniči sa nemogućim. Zabio je dva gola Grcima i to je to, šta je to još uradio u karijeri osim što zabija većinu golova iz penala? Ništa!

Sarajevo ima jako kvalitetan tim, Bandović je solidan za naše lige, a napadač im je jako potreban.

Nemanja Bilbija, Vojvodina, 55 utakmica 3 gola, Sarajevo 15 utakmica 5 gola, Borac, 42 utakmice, 21 gol. 112 utakmica, 29 gola.

POLOVNJAK ;)
pa naš kapiten Dada Matijević koji je za Velež igrao od 1974-1987, je odigrao kao branić 273 utakmica i zabio 29 golova, što je pristojna brojka za odbrambenog igrača, a Bilbija je morao imati barem još 30-40% golova na svom kontu, jer bi neko pomislio da se uopšte ne radi o napadaču.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 avg 2014, 23:33

Uzmi u obzir da puca i penale, :)

Usporedio sam ga sa Jelićem koji je sada u Jelen ligi postigao pet gola za 56 ili 57 min za Rad :lol:

Stariji ljubitelji naše lige se sigurno sjećaju velikog kapitena koji je uz Stevu Nikolića vodio Modriču do titule prvaka u BiH (sezona za pamćenje).

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 24 avg 2014, 23:34

invincible1921 je napisao/la:ZVIJEZDA-OLIMPIC 2:2

VARESANOVIC: Zasluzili smo tri boda sto posto da nije kisa pala mi bi ovo dobili sto posto, bolja smo ekipa bili, ali sta je tu je izvukli su se retno bog ih pogledo

TRENER ZVIJEZDE: Ma mi smo ovo morali dobit toliko smo bolji bili sudije su nas pokrale svi su protiv zvijedze mi cemo istupit iz lige ako se vako nastavi dominirali smo , al sudije nisu dale

Olimpik je bio upisao pobjedu i prije same tekme.Uz pomoć sudija dobijao prilike za gol.Nazalost,greskom golmana rezultat se poravnava i nezasluzeno odnose bod.Adzem kaze,jedina ekipa bez poraza Slavija.Mi takođe nemamo poraza osim onog za zelenim stolom u prvom kolu.Obzirom kako Sarajevo slabo igra od očekivanog ko zna da li bi i nas dobili da smo igrali.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 24 avg 2014, 23:34

Neutral je napisao/la:Uzmi u obzir da puca i penale, :)

Usporedio sam ga sa Jelićem koji je sada u Jelen ligi postigao pet gola za 56 ili 57 min za Rad :lol:

Stariji ljubitelji naše lige se sigurno sjećaju velikog kapitena koji je uz Stevu Nikolića vodio Modriču do titule prvaka u BiH (sezona za pamćenje).
i uz pokojnog oca koji je bio na celu saveza :D
=\_1921_/=

Ljiljani87
Kontakt:

Post Postao/la Ljiljani87 » 24 avg 2014, 23:36

invincible1921 je napisao/la:ZVIJEZDA-OLIMPIC 2:2

:urnebes: :urnebes: :urnebes:
1921 !
05.06.1998

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.