Mi guzovace,vi naguzeni 2:1 aj zdrao dosadjuj na svojoj temi.Borčevac je napisao/la:2-0 bogami ali na guzovace
A ti nedo srce,okano o takvim rekordima bar vi strumfovi nam nemate sta reci
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Mi guzovace,vi naguzeni 2:1 aj zdrao dosadjuj na svojoj temi.Borčevac je napisao/la:2-0 bogami ali na guzovace
Jeli igrao gavarić za sloboduMaliMemo je napisao/la:Ha ha ha Sloboda gubi od zadnjeg kluba u ligi, ha ha ha neka ima.
Borčevac je napisao/la:2-0 bogami ali na guzovace
Pa sad, hoces da kazes da je isto primiti od beskitasa 5, i od zmaja od bosne 8 komada...sto volim tu vasu realnost...nego sretno sutra i da se vratite sa jednim bodom iz listiceWert je napisao/la: Kao i Bešiktaš kad je opalio reklamu za FUBU 05
Ne znam šta se javljaš, kad ste vi sa Laktašima jedva došli do pobjede (93. minut ako se nevaram). Jes da bi svak volio više, i da svak najavljuje prije meča da će dobiti 3 - 4- 5- 0 , al jbg... pamte se bodovi na kraju, zar ne ?Borčevac je napisao/la:pa đe je onih toliko najavljivanih 6-0 8-0 16-0 još ćete i izgubiti na kraju
na stadionu milja i po mozda sve ukupno...od tog sjever miljaThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:koliko vas je otprilike bilo veceras?
ok hvala punosarajlija89 je napisao/la:na stadionu milja i po mozda sve ukupno...od tog sjever miljaThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:koliko vas je otprilike bilo veceras?
sarajlija89 je napisao/la:na stadionu milja i po mozda sve ukupno...od tog sjever miljaThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:koliko vas je otprilike bilo veceras?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.