In calculating the rating, we process the official protocol statistics of 23 national leagues and international tournaments. Games played in the past 18 months are taken into account. The rating allows to keep abreast of developments and trends in world football.
....ocjenjuju se igraci iz cijelog svijeta i veoma objektivan stranica...
nas Dijamant se trenutno nalazi na 2.Mjestu, odmah iza Rooneya a ispred Portugalskog zalizenka
Komentator na Premiere kaze da je Dzeko dosad dao 5 golova desnom nogom, 5 ljevom i 1 glavom u ligi (ovo je bilo prije penala). Tu jos treba dodat golove iz Lige Prvaka, gdje je dao 2 glavom Unitedu pored jednog Vidica i Ferdinanda. Znaci kompletan igrac. MAJSTOR!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-Barcelona- je napisao/la:kako to da je dzeko dao gol iz penala ,sjecam se kad mu je u jednoj utakmici igrac skinuo penal.........
Kakve to ima veze sa ovim golom iz penala.
Nema Grafonje,Misketa i stvar jasna.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-Barcelona- je napisao/la:kako to da je dzeko dao gol iz penala ,sjecam se kad mu je u jednoj utakmici igrac skinuo penal.........
cuj kakve veze ima,nisam ga nikad vidio da je dao gol iz penala zato kazem,znam samo da je sutao u toj utakmici kad mu je taj igrac skinuo i protiv armenije
cuj kakve veze ima,nisam ga nikad vidio da je dao gol iz penala zato kazem,znam samo da je sutao u toj utakmici kad mu je taj igrac skinuo i protiv armenije
Treca sreca
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Džeko je još jednom pokazao zašto se za njega otimaju velikani Evropskog nogometa. Ono što je danas pokazao je bilo za svaku pohvalu. Ako ovako nastavi bit će prvi strijelac Bundeske.
SJAJ, SJAJ BOSANSKI DIJAMANTU.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
BoSna_pLayA je napisao/la:Dzeko je u ovoj sezoni postigao 12 golova te 5 puta asistirao.
Sto me malo cudi 1 gol je postigao glavom, a 6 golova desnom, 5 golova lijevom nogom.
Od 96 suteva na gol 46 su isla pored gola.
Imao je dosad 1052 Kontakta sa loptom u 2191 odigranih minuta.
U zracnim duelima 70% duela dobiva za sebe.
Od 505 dodavanja 70% su uspjesna.
U sezoni je imao 4 zuta kartona.
Neutral je napisao/la:Ma kakav Kicker, Bundesliga je zvanično, a ti ostali što pišu su beskorisni.
Jest klinac.Tako je bundesliga de pisala i za Misimovica jednu vise asistenciju mu stavila.Dok se na kraju postovalo Kickerovo brojanje asistencija.I njihovo na kraju bilo amin.
Kicker kad kaze il je bilo ili ce biti.
Interesantno kako neki sami navlace da Dzeko ima manje score poena.
Jah nas vrli Bosanceros ,a priklati nekoga ako im ko dirne neke ''dvozume'' igrace.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Svaka cast Dzeki,on je ponos ove drzave! kad ode u neki jaci klub kao sto su npr Milan ili Arsenal,bice on jos bolji bar 30%!.. Danas je postigao dva fina gola,penal je malo remek djelo...