Celikovac je napisao/la:Dajte mi rezultat molim vas i koliko je do kraja...na putu sam, hvala
+4 poluvrijeme.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Celikovac je napisao/la:Dajte mi rezultat molim vas i koliko je do kraja...na putu sam, hvala
kako da netyler durden je napisao/la:harry_90 je napisao/la:atmosfera ko racku,nigdje veze![]()
al hajd makar su kupili karte i napunili barem malo dvoranu,vidjeli od nas iz Tuzle,inace bi zjapila pred 500 ljudi..
Znaci ni blizu atmosferi u Tuzli..podijelite im po tespihe smorise se ljudi po dvorani,nek makar se zabave necim
Jel se sve mora svodit na **** prepucavanje? Ovim samo dokazujes da Tuzla ima kompleks od Sarajeva.
Nije ni vrijeme ni mjesto da ti poredis Mejdan i Skenderiju,ali nastavi slobodnoharry_90 je napisao/la: kako da ne![]()
Sta ima lose ako kazem da je atmosfera za razliku od one u Tuzli nikakva..
@High
Jao da ,pomoci ce,navikli po Sarajevu igrat u pozorisnoj atmosferi,ali culi smo price nakon meca i i zjave kosarkasa za atmosferu u Tuzli,jedno je kad ti 7000 ljudi skace i pjeva,a drugo je kad ti 5000 ljudi gricka kospe i baca nekad aplauz..![]()
A šamarčina Savezu (koji i bez toga bilježi teške dane i posuđuje pare od košarkaša da bi opstali i osigurali uvjete košarkašima) onom šetalicom? Razmišljaj racionalno.harry_90 je napisao/la:kako da netyler durden je napisao/la:harry_90 je napisao/la:atmosfera ko racku,nigdje veze![]()
al hajd makar su kupili karte i napunili barem malo dvoranu,vidjeli od nas iz Tuzle,inace bi zjapila pred 500 ljudi..
Znaci ni blizu atmosferi u Tuzli..podijelite im po tespihe smorise se ljudi po dvorani,nek makar se zabave necim
Jel se sve mora svodit na **** prepucavanje? Ovim samo dokazujes da Tuzla ima kompleks od Sarajeva.![]()
Sta ima lose ako kazem da je atmosfera za razliku od one u Tuzli nikakva..
@High
Jao da ,pomoci ce,navikli po Sarajevu igrat u pozorisnoj atmosferi,ali culi smo price nakon meca i i zjave kosarkasa za atmosferu u Tuzli,jedno je kad ti 7000 ljudi skace i pjeva,a drugo je kad ti 5000 ljudi gricka kospe i baca nekad aplauz..![]()
Aj ti glupog posta prika, ko dva rackua.harry_90 je napisao/la:atmosfera ko racku,nigdje veze![]()
setalicu su odradili momci iz BHL tako da bi bila podignuta a time i kazna placena gdje god da se igralo.High je napisao/la:
A šamarčina Savezu (koji i bez toga bilježi teške dane i posuđuje pare od košarkaša da bi opstali i osigurali uvjete košarkašima) onom šetalicom? Razmišljaj racionalno.
+1High je napisao/la:Čuj ''smarate''. Kako krademo Srbima ove lekseme, to je za ne povjerovati. Hahaha.
Trenutno korisnika/ca: galia95, Hrammm1921, Kaunas, UtdBiH21 i 25 gostiju.