Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
- Kontakt:
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Je li bolja kad Milan igra?Hattrick123 je napisao/la:atmosfera ko **** :S
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
http://live.bh-info.com/live2.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo vam izvanredan link!
Evo vam izvanredan link!

-
- Kontakt:
svaka cast
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Svaka ti dala Mo
RED BULL daje ti krila - RAKIJA pogon na sve 4
-
- Kontakt:
glupo ti pitanjeHigh je napisao/la:Je li bolja kad Milan igra?Hattrick123 je napisao/la:atmosfera ko **** :S

FORZA MILAN
Idemo na Eurobasket. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
kako Mitrović pokazuje tri prsta
što volim kad njega krene šut 

atmosfera ko racku,nigdje veze
al hajd makar su kupili karte i napunili barem malo dvoranu,vidjeli od nas iz Tuzle,inace bi zjapila pred 500 ljudi..
Znaci ni blizu atmosferi u Tuzli..podijelite im po tespihe smorise se ljudi po dvorani,nek makar se zabave necim

al hajd makar su kupili karte i napunili barem malo dvoranu,vidjeli od nas iz Tuzle,inace bi zjapila pred 500 ljudi..
Znaci ni blizu atmosferi u Tuzli..podijelite im po tespihe smorise se ljudi po dvorani,nek makar se zabave necim

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
baš sam se pito hoće ovo neko primijetitChinaglia je napisao/la:kako Mitrović pokazuje tri prstašto volim kad njega krene šut

majku mu, žilavi ovi britanci....taman se odlijepimo na 10-tak razlike , onda oni zabiju dvije trice i vrate se u igru
valjda ce u drugom pol. krenuti Mirzino ludilo
valjda ce u drugom pol. krenuti Mirzino ludilo
Zadnja izmjena: let3, dana/u 24 avg 2014, 20:45, ukupno mijenjano 1 put.
- Consigliere
- Kontakt:
I ja sam primjetioteferič je napisao/la:baš sam se pito hoće ovo neko primijetitChinaglia je napisao/la:kako Mitrović pokazuje tri prstašto volim kad njega krene šut

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ne daj bože da imitiraju tuzlansku publiku. Kitili bi se pokušajem podrške Palestini i sl. Ti si, izgleda, baš opsjednut tom polarizacijom tuzlanske i sarajevske publike. Kakva god da je, ova večerašnja posjeta više će koristiti nego odmoći košarkašima, ali i samom Savezu.harry_90 je napisao/la:atmosfera ko racku,nigdje veze![]()
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Opet sve nesto tesko bez Mirze na terenu...Andrija jeste borac,ali je usro hrpu napada zadnje 2 utakmice...Nadajmo se boljem izdanju u drugom pol.
Ova mi utakmica nikako nije zanimljiva, inace ove kvale. Kad hocemo mozemo se odlijepit na 10+ razlike.
Off: kad sam vidio Skenderiju i kosarku sjetio sam se jednog lika. Gdje se sad nalazi Memsur "Treca cetvrtina" Bajramovic?
Off: kad sam vidio Skenderiju i kosarku sjetio sam se jednog lika. Gdje se sad nalazi Memsur "Treca cetvrtina" Bajramovic?
Markovic i Aco na tribinama

Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://secrelocal.com
Dajte mi rezultat molim vas i koliko je do kraja...na putu sam, hvala
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
- tyler durden
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:atmosfera ko racku,nigdje veze![]()
Jel se sve mora svodit na **** prepucavanje? Ovim samo dokazujes da Tuzla ima kompleks od Sarajeva.
41-37 kraj prvog poluvremenaCelikovac je napisao/la:Dajte mi rezultat molim vas i koliko je do kraja...na putu sam, hvala
http://live.fibaeurope.com/www/Game.asp ... 364&lng=en" onclick="window.open(this.href);return false;
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://secrelocal.com
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, DjaniTarik, EnesSS, MElloo, UtdBiH21 i 35 gostiju.