Jer mi se i mozeMancini je napisao/la:Ma evo slomih se radeći u Sparsu.Neka si se ti javio da staneš u odbranu ovog gore dotićnog.

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Jer mi se i mozeMancini je napisao/la:Ma evo slomih se radeći u Sparsu.Neka si se ti javio da staneš u odbranu ovog gore dotićnog.
Jeli tebe neko nešto pitao?JoseMourinho je napisao/la:Ovaj usere teme za timove koje navija i olimpica a evo sad i sparsa...
al i tamo i vamo ista prica, kmee nas niko nevoli, kmee vole vise druge (Bosna/Željo/Sarajevo), kmee vidjwt ćete vi nas, kmee svi su protiv nas, kmee sam protiv svih hahahaha
hahaha kmeeee kmeeeMancini je napisao/la:Jeli tebe neko nešto pitao?JoseMourinho je napisao/la:Ovaj usere teme za timove koje navija i olimpica a evo sad i sparsa...
al i tamo i vamo ista prica, kmee nas niko nevoli, kmee vole vise druge (Bosna/Željo/Sarajevo), kmee vidjwt ćete vi nas, kmee svi su protiv nas, kmee sam protiv svih hahahaha
Kevine, moram priznati da me je baš obradovao ovaj tvoj post. Bez obzira na naše nesuglasice, pokazao si da si iskreni sportski radnik i/ili navijač.Kevin je napisao/la:svaka čast za Vrabca
ovo je već pravi iskorak..
nesto je napisao/la:Kevine, moram priznati da me je baš obradovao ovaj tvoj post. Bez obzira na naše nesuglasice, pokazao si da si iskreni sportski radnik i/ili navijač.Kevin je napisao/la:svaka čast za Vrabca
ovo je već pravi iskorak..
P.S. Ništa zlonamjerno, al Vrabac danas 25pt protiv Hrvatske u U20.
Pozdrav
Znaci dobro sam naslutioneno#4 je napisao/la:Vraca se Djoko.
bilo bi extra da posude i musu i antunovica iz koša, pa da osvoje ELMElloo je napisao/la:Opet Euroliga za mlade, prilika da Atic zaludi cijelu Evropu
concombre je napisao/la:Jel se zna sta je na kraju bilo sa Djokom, jel on samo trenira sa Sparsima ili ce i ostati tu do kraja sezone?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.