Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
nekima smeta sunkara, iako je oduvijek svoje zadatke odradio sasvim solidno. sta pljuvaci misle i nije toliko vazno, vazno je da je on zasluzio svoje mjesto u repki i tu ce ostati
. to je i safet vidio.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Nosao nas je, šefe. Bio je najbolji u odbrani tu utakmicu i nije imao greške. Al eto hajde, nek bude.AhmetNY je napisao/la:Mozambik je napisao/la:Eto su Sunjicevi nastupi su bili briljantni.
Utakmicu koju smo izgubili, i gdje je nas najbolji igrac bio golman koji nas je spasio potopa, proglasavati kao odlicnu za jednog stopera mogu samo Susicevi jurisnici.![]()
![]()
Upravo tako...kao da nas je Sunjic nosao nesto
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko
Gdje je on bio kod gola NigerijeGangstaX je napisao/la:Nosao nas je, šefe. Bio je najbolji u odbrani tu utakmicu i nije imao greške. Al eto hajde, nek bude.AhmetNY je napisao/la:Mozambik je napisao/la:Eto su Sunjicevi nastupi su bili briljantni.
Utakmicu koju smo izgubili, i gdje je nas najbolji igrac bio golman koji nas je spasio potopa, proglasavati kao odlicnu za jednog stopera mogu samo Susicevi jurisnici.![]()
![]()
Upravo tako...kao da nas je Sunjic nosao nesto
Bilo proslo, Spahic je sve kriv
Naravno, čovjek raste iz utakmice u utakmicu, bilo je problema u početku sad je ok. Ja bih samo volio da se izračuna prosjek golova koje smo primili sa Bičakčićem u odbrani i sa Šunjićem u odbrani. Sve utakmice, i prijateljske i službene.STEVIE je napisao/la:nekima smeta sunkara, iako je oduvijek svoje zadatke odradio sasvim solidno. sta pljuvaci misle i nije toliko vazno, vazno je da je on zasluzio svoje mjesto u repki i tu ce ostati![]()
. to je i safet vidio.
Ja sam bio jedan od rijetkih koji je govorio da Šunjić mora igrati protiv Nigerije, samo Kolašinac i Šunjić su mogli na snagu uzimat Nigerijce, Bičakčića i Vranješa tu ne bi nigdje bilo.
Za ovog lika iznad-kod gola Nigerije Misimović gubi loptu, Nigerijci napadaju, Lulića nema ni na mapi, Spahić izlazi i umjesto da izbije loptu on se hrve sa tri puta jačim čovjekom od sebe i naravno gubi (uz to ga je Emenike još potpeljao). ŠUNJIĆ ZA TO VRIJEME SE VRAĆA NA SVOJU POZICIJU I ČUVA PROSTOR TJ RUPU KOJU SU SPAHIĆ I LULIĆ NAPRAVILI I KOJU BEŠIĆ, KOJI JE SVE TO PROPRATIO ŠETKANJEM I POGLEDIMA, NIJE ZATVORIO TJ NIJE SE VRATIO U LINIJU SA ŠUNJIĆEM, NA SPAHIĆEVU POZICIJU, A MORAO JE TO URADITI!!! Da imalo znaš išta o fudbalu to bi skontao, to je abeceda.
Niko sretniji od mene da Bičakčić pokaže svoju reputaciju sad u ovim kvalifikacijama, ja mu to od srca želim, ali ponavljam do sada nismo vidjeli ništa od njega više u dresu reprezentacije od onoga što su pokazali Zukanović, Šunjić i Vranješ.
Zadnja izmjena: GangstaX, dana/u 24 avg 2014, 17:46, ukupno mijenjano 1 put.
Miske no. 1
Sunjic je odigrao solidne partije, znaci solidne ne odlicne.
U ovoj trenutno situaciji svakako je uz Bicakcica nas najbolji stoper i treba da igraju njih dvojica u tandemu. Dobro bi bilo da odigraju obje ove utakmice, koje ce vjerovatno biti lagane za odbranu, da se povezu.
U odbrani je najbitnije konekcija izmedju stopera. Dzaba ti ako imas Maldinija i Ferdinanda ako se oni ne razumiju. Zato je bitno da Bico i Sunjic odigraju citave ove dvije utakmice, da "legnu" jedan drugome.
Btw, sta je to pokazao Zukanovic do sada na stoperu u reprezentaciji?
Bicakcic je igrao sa Spahicem one cuvene utakmice bez zadnjeg veznog i desnog beka, kada su njih dvojica bili na streljani Slovackih kontri. Ne mozes porediti te utakmice i Argentinu sa utakmicama protiv Nigerije i sterilnog Irana.
U ovoj trenutno situaciji svakako je uz Bicakcica nas najbolji stoper i treba da igraju njih dvojica u tandemu. Dobro bi bilo da odigraju obje ove utakmice, koje ce vjerovatno biti lagane za odbranu, da se povezu.
U odbrani je najbitnije konekcija izmedju stopera. Dzaba ti ako imas Maldinija i Ferdinanda ako se oni ne razumiju. Zato je bitno da Bico i Sunjic odigraju citave ove dvije utakmice, da "legnu" jedan drugome.
Btw, sta je to pokazao Zukanovic do sada na stoperu u reprezentaciji?
Bicakcic je igrao sa Spahicem one cuvene utakmice bez zadnjeg veznog i desnog beka, kada su njih dvojica bili na streljani Slovackih kontri. Ne mozes porediti te utakmice i Argentinu sa utakmicama protiv Nigerije i sterilnog Irana.
Trebao je Pape pozvat Dinu Arslanagića umjesto Kolaša, jbg barem da upiše koju minutu da ga kaparišemo. Tako dobar i mlad defanzivac bi nam mogao biti glavni u budućnosti i šteta je da nam ga Belgija (ili neko iz regiona) ukrade.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
tu se slazemo. problem s nekim ljudima i njihovom dvolicnosti se vec moglo vidjeti prije i nakon meca s nigerijom. prije meca nema sta nisu pisali i psovali sunjicu ovdjeGangstaX je napisao/la:Naravno, čovjek raste iz utakmice u utakmicu, bilo je problema u početku sad je ok. Ja bih samo volio da se izračuna prosjek golova koje smo primili sa Bičakčićem u odbrani i sa Šunjićem u odbrani. Sve utakmice, i prijateljske i službene.STEVIE je napisao/la:nekima smeta sunkara, iako je oduvijek svoje zadatke odradio sasvim solidno. sta pljuvaci misle i nije toliko vazno, vazno je da je on zasluzio svoje mjesto u repki i tu ce ostati![]()
. to je i safet vidio.
Ja sam bio jedan od rijetkih koji je govorio da Šunjić mora igrati protiv Nigerije, samo Kolašinac i Šunjić su mogli na snagu uzimat Nigerijce, Bičakčića i Vranješa tu ne bi nigdje bilo.
Niko sretniji od mene da Bičakčić pokaže svoju reputaciju sad u ovim kvalifikacijama, ja mu to od srca želim, ali ponavljam do sada nismo vidjeli ništa od njega više u dresu reprezentacije od onoga što su pokazali Zukanović, Šunjić i Vranješ.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Safet Sušić - Pape
Da vidimo kako ce strucnjak skockati odbranu za naredne meceve.
Avdija - Bicakcic - Sunjic - Salihovic
Pape ne zasluzujemo te.
Pape ne zasluzujemo te.
Sodomizirat' će nas ljudi ako ovako budeGoalgetter je napisao/la:Da vidimo kako ce strucnjak skockati odbranu za naredne meceve.
Pape ne zasluzujemo te.
Počeo magarac da govori kako je on imao istu povredu kao Kolašinac 
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
I koliko ti je mjeseci trebalo da se oporavis?kokakolas je napisao/la:Počeo magarac da govori kako je on imao istu povredu kao Kolašinac
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Brzo se čovjek oporavi od fizičke povrede. Za razliku od ovaca, kojima odredjeni mentalni sklop zauvijek ostaje isti i koje beskompromisno podržavaju svog vodju - u dobru i u zlu. Nešto poput onih u Sjevernoj Koreji.harishp je napisao/la:I koliko ti je mjeseci trebalo da se oporavis?kokakolas je napisao/la:Počeo magarac da govori kako je on imao istu povredu kao Kolašinac
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Oh Sunge Drugi Kime,nismo te prepoznali.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Spahicu ne trebas nam, levat si zadnji. Kostao si nas jednog Eura, prolaska u knock out na SP, nemoj da nas kostas jos jendog Eura...
Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk
Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
Fantazija.Goalgetter je napisao/la:Da vidimo kako ce strucnjak skockati odbranu za naredne meceve.
Pape ne zasluzujemo te.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Kako bi vi postavili odbranu?voltron30 je napisao/la:Fantazija.Goalgetter je napisao/la:Da vidimo kako ce strucnjak skockati odbranu za naredne meceve.
Pape ne zasluzujemo te.Pape, ne zaslužujemo te.
Sa nepozivanjem novih igrača uprkos povredi Kolašinca? Nikako.calcio je napisao/la:Kako bi vi postavili odbranu?
Sto se tice lijevog beka, ja bih to rijesio tako sto bi Lulica stavio na beka, a Zakarica na krilo.
Medjutim, stoperska pozicija sa ovakvim spiskom je ogroman problem. Tandem Sunjic - Bicakcic nikako ne ulijeva povjerenje.
Kad tu dodas Avdiju, ovo je zalosno. Isto kao i pozivanje Vranjesa koji je bez kluba. Kada ce se taj covjek prestati sramotiti sa svojim objasnjenjima, ja se samo pitam...
Jos ako nam tss zaigra od prve minute, treba odmah na stadionu poceti skandirati oko ostavke.
Medjutim, stoperska pozicija sa ovakvim spiskom je ogroman problem. Tandem Sunjic - Bicakcic nikako ne ulijeva povjerenje.
Kad tu dodas Avdiju, ovo je zalosno. Isto kao i pozivanje Vranjesa koji je bez kluba. Kada ce se taj covjek prestati sramotiti sa svojim objasnjenjima, ja se samo pitam...
Jos ako nam tss zaigra od prve minute, treba odmah na stadionu poceti skandirati oko ostavke.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Koga bi pozvao i kako bi postavio odbranu?kokakolas je napisao/la:Sa nepozivanjem novih igrača uprkos povredi Kolašinca? Nikako.calcio je napisao/la:Kako bi vi postavili odbranu?
Ja bih stavio Hadžića umjesto Bičakčića, mali je polivalentan igrač i često zna odigrati i na poziciji stopera. Mislim da bi dobili na pokretljivosti i fleksibilnosti u zadnjoj liniji. Pape!calcio je napisao/la:Kako bi vi postavili odbranu?voltron30 je napisao/la:Fantazija.Goalgetter je napisao/la:Da vidimo kako ce strucnjak skockati odbranu za naredne meceve.
Pape ne zasluzujemo te.Pape, ne zaslužujemo te.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.