nema potrebe da se smeće vraća u reprezentaciju.Cartman je napisao/la:Drugo i najvaznije, idi u Njemacku i moli Spahica na koljenima da se vrati. Ovu odbranu ceka debakl protiv prve ozbiljne reprezentacije bez Spahe. VRATI SE KAPITENU, SPASI NAS JOS JEDNOM.
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
- velez_mostar
- Kontakt:
Ima li neko nesto dobro napisati o Susicu, osim standardnih "odveo nas je na SP" floskula!?
Vidim nema one dvojice-trojice bezveznjakovica koji masturbiraju na spomen zavidovickog praznoglavca.
Btw, Susic Tino, i Vrsajevic Avdija su tu..lako ce Suško prezalit Kolasinca, nije ga svakako koristio u najbitnijoj utakmici na SP zasto bi sad?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Vidim nema one dvojice-trojice bezveznjakovica koji masturbiraju na spomen zavidovickog praznoglavca.
Btw, Susic Tino, i Vrsajevic Avdija su tu..lako ce Suško prezalit Kolasinca, nije ga svakako koristio u najbitnijoj utakmici na SP zasto bi sad?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
a protiv Nigerije nije bio hendikep, čim si ga na klupi ostavio?! DEBILČINO !!!!!!!!!!!!!!!Sušić: Povreda Kolašinca veliki hendikep za reprezentaciju
Kako ovo tele fura neki svoj seljacki inat, to je prosto nemoguce.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
pa i ne treba kada imamo vranjesa, a i mali susic moze odigrati beka bez problema.Consigliere je napisao/la:Kaze Susic da nece biti dodatnih poziva za ove dvije utakmice
Izađite na balkone, pojedite šampinjone.
Zbogom pameti, ima li jos likova koji brane Tupka. Ostavio repku na 2 srednja branica i 2 napadaca. Neki govore da je odlicno podmladio repku i napisu imena 8 igraca sredine terena. Je li i napad podmladio? Super bi nam sad dosli Bunoza i Zukanovic ali Tupku ne trebaju. Napisao sam prije 15 dana da ce ovaj amater staviti Besica u zadnji red i to ce se na kraju i desiti. Najvece zlo koje se desilo BIH repki opet jase. To je pravi jahac apokalipse a i navijaci Sarajeva su nadam se vidjeli uz pomoc trenera niihovog kluba da godine i nisu toliko bitne kad se o treneru govori. Kod sadasnjeg selektora jedino je bezobrazluk i glupost vjecna konstanta. Spahicu svaka cast neka sada Tupko selektira zadnji red a njegovi fanovi neka se ponose sa tim. Spaha zasigurno vise nece kiksavati ali Avdija i ini Susicevi izumi....Valjat ce ziviti s njima.
BUnoza bez kluba vec 3mj
ZUkanovic mogao bi pokriti LB sobzirom da Salihovic ne igra u Hofenhajmu ali i Zuka je spor za beka jednostavno nemamo alternative za neke pozicije poput RB cim Mujdze nema odma škripi..
Situacija je nenormalno komplikovana sa nesretnom povredom Kolasinca ne igranjem Spahica i Zukanovica. Salihovic ne igra za svoj klub. Sada treba nesto iskemijati kao ona Cirina postava protiv Belgije cini mi se bez puno glavnih igraca kada smo ih razvalili 2:4. Tu se vidi sada kvalitet trenera. Nadam se da ce Pape uspjeti nesto da iskemija. Velika sreca u nesreci je da se ipak igra protiv jednog Kipra i to kod kuce koji nece moci da zasutavi Dzeko i Pjanica i cak ako primimo nekakav gol zabit cemo im duplo vise. A protiv Lichtensteina bi svakako trebala odigrati kombinovana ekipa.
@zgembo89
Da je Ogi igrao malo vise na SP beka vjerovatno bi se sada vec prodao i imali bi alternativu za Mujdzu za kojega smo znali da je jako sklon povredama i prije SP. Nego igra li sta Dilaver jer vidim da pratis ove pojedine igrace i vise nego ja ??
@zgembo89
Da je Ogi igrao malo vise na SP beka vjerovatno bi se sada vec prodao i imali bi alternativu za Mujdzu za kojega smo znali da je jako sklon povredama i prije SP. Nego igra li sta Dilaver jer vidim da pratis ove pojedine igrace i vise nego ja ??
Manite se gluposti. Otkad je ovaj mamlaz sjeo na klupu mi dobivamo utakmice zahvaljujuci kvalitetama pojedinih igraca. Ko da sastavi prvih 11? Pap(k)e? Aha, how yes no. Isto ko protiv Nigerije.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Vjerujte mi sto se tice Vranjesa kad ga je onako Samaras mlatio ja mislim da je sve jasno..Pa kad smo igrali sa onim Santosom on se jedva othrva od one djecice jedino sto mu je dobro sto uleti klizeci i pozrtvovan je..Prcic predje iz Sochauxa u Ren bez obzira sto nije bio na SP ,a sad Vranjes is'o i igro je i opet nista...
Dilaver je u Ferencu Madjarska je to
Dilaver je u Ferencu Madjarska je to
Bunoza ce naci klub u to sam uvjeren i to ne bilo kakav vec ozbiljan tim. Zivi bili pa vidjeli. On ne pristaje kao neki Susicevi izumi da igra za 20000 kuna u Hajduku. Samo budimo strpljivi sve ce na kraju vrijeme pokazati.Slicne polemike su se ne tako davno o Prcicu vodile. U repku su nam dovedeni igraci koji ni uz pomoc SP i nevjerovatne zelje Hajduka ne mogu biti prodani. Usput jedan takav ima 29 godina. Susicu niko ne treba a mi koliko smo glupi optuzujemo druge da nam kradu igrace. Jednostavnije je tako ali niko se niti ne sijeca kojem je to igracu Susic uopce prisao i doveo ga u repku a da mu nije sa bratom povezan.
Ogi je po meni bolji bek nego stoper. Sto se tice Samarasa ima i ovoga ( kako se iznudi zuti karton ). Ali sta je to. To ionako svako zna. Samo neka nema vise kabadahije yessszgembo89 je napisao/la:Vjerujte mi sto se tice Vranjesa kad ga je onako Samaras mlatio ja mislim da je sve jasno..Pa kad smo igrali sa onim Santosom on se jedva othrva od one djecice jedino sto mu je dobro sto uleti klizeci i pozrtvovan je.
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 24 avg 2014, 15:42, ukupno mijenjano 1 put.
Halo tele jedno pravac Verona molit Zukanovica da igra, molit.
Ne prizivajte kabadahionija po cijenu da nam Mravac mora igrat
Ne prizivajte kabadahionija po cijenu da nam Mravac mora igrat
Zaista pomalo je neozbiljno Sunjica proglasavati nekakvim bedemom nase odbrane..Ako se vec treba trasiti neki temelj nakon odlaska Spahe to bi valjda trebao biti Bicakcic..Sunjic je odigrao dobro 2 utakmice na SP,mozda cak i ne toliko dobro koliko smo mi ocekivali da ce biti los..Treba sacekati naredne utakmice i vidjeti jel ono bila prolazna dobra forma ili je to ipak u pitanju klasa koja ce trajati..
Zukanovic je bio i prije povrede Sea imperativ,sad pogotovo..Sto zbog stopera sto zbog lijevog beka..Nema tu pametovanja Safete,Zuka mora biti pozvan nakon Kipra i tacka..
Zukanovic je bio i prije povrede Sea imperativ,sad pogotovo..Sto zbog stopera sto zbog lijevog beka..Nema tu pametovanja Safete,Zuka mora biti pozvan nakon Kipra i tacka..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Očekujem da klokan liže pakšu Zuki sada, ali Zuka povratak u ekipu mora uvjetovati odlaskom njegovim!
Nemoj molim te, Bičakčić igra u Bundesligi i bio je dobar u jednoj bundesligaškoj utakmici u novom timu, do sad, kako ne shvataš da te činjenice brišu sve njegove prosječne nastupe u reprezentaciji?Rios je napisao/la:Zaista pomalo je neozbiljno Sunjica proglasavati nekakvim bedemom nase odbrane..Ako se vec treba trasiti neki temelj nakon odlaska Spahe to bi valjda trebao biti Bicakcic..Sunjic je odigrao dobro 2 utakmice na SP,mozda cak i ne toliko dobro koliko smo mi ocekivali da ce biti los..Treba sacekati naredne utakmice i vidjeti jel ono bila prolazna dobra forma ili je to ipak u pitanju klasa koja ce trajati..
Očekuj sad slične argumente u koriste teze "Šunjić krampa Bičakčić Nesta".
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko
Eto su Sunjicevi nastupi su bili briljantni.
Utakmicu koju smo izgubili, i gdje je nas najbolji igrac bio golman koji nas je spasio potopa, proglasavati kao odlicnu za jednog stopera mogu samo Susicevi jurisnici.
Utakmicu koju smo izgubili, i gdje je nas najbolji igrac bio golman koji nas je spasio potopa, proglasavati kao odlicnu za jednog stopera mogu samo Susicevi jurisnici.
Niko nije rekao da je Šunjić Stam, ali je bolje igrao od Bičakčića do sada u reprezentaciji. Na žalost, brojni vide samo ono što žele da vide.Mozambik je napisao/la:Eto su Sunjicevi nastupi su bili briljantni.
U utakmici protiv Nigerije su nas potopa spasavali Begović i Šunjić, mislim da si malo pojednostavio.
Partije dosadašnje u klubovima u kojima su igrali/u kojima igraju Bičakčić i Šunjić su jednako dobre.
Miske no. 1
Mozambik je napisao/la:Eto su Sunjicevi nastupi su bili briljantni.
Upravo tako...kao da nas je Sunjic nosao nesto
Šunjić je OK štoper. Mislim da smo svi očekivali da će toliko zakazati pa da nas je sve prijatno iznenadio svojom finim partijama, bez nekih velikih greški.
Zaslužuje da ga Pape zove, ali po meni je Bičo ipak bolji
Zaslužuje da ga Pape zove, ali po meni je Bičo ipak bolji
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.