FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

MrRiccoli
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MrRiccoli » 24 avg 2014, 15:43

mma_hz je napisao/la:
Minjore je napisao/la:jamak je zadovoljio u Poljskoj,al cifra nije zadovoljila AO ;)
Jamak nije zadovolji u Poljskoj kako se ocekivalo..dog je bio da se isplate duplo vece pare,al nakon sto je on odigrao poluvrijeme za Poljake oni su skresali tu cifru i naravno Amar nije bio zadovoljan i vratio ga je..
Jamak je zadovoljio i to je 100%, a što nije otišao to neću izmisljati jer ne znam

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 24 avg 2014, 15:44

mma_hz je napisao/la:
MrRiccoli je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Ako mi neko normalno moze odg kojim vi to parama trenutno vracate toliki dug ili dugove..
Kako sami kazete nekog bitnog sponzora nemate,od igraca ste prodali Zolu i Svraku nezz za kolike pare al sigurno ne neke velike,od Evrope jos niste dobili pare ,a od karata nemate nikakvih skoro prihoda tj od navijaca nikakve koristi kako kaze Amar Osim...sad ulozili ste da taj teren dovedete pomocni u red i jos valja davati plate igracima i tekuce racune..i onda na kraju jos vracate taj veliki novac...cime ,kako :?: :?: i imal iko podatke koliko se vratilo ili kako se vraca (jel mjesecno odredjeni iznosi ili)..osim naravno price rekla,kazala..reko Ajfel ili AO ili siljak..
Dusebriznice, plate igračima na mjesečnom nivou ukupno su dosta manje nego je bilo dosad i stanarine i sve živo. Dugovi se vraćaju kroz fakturisanje obaveza i uz to da se mjesečno još nešto da od starog duga i to sa firmama sa kojim i dalje poslujes, to sto vraćamo dugove ne znači da svaki mjesec dajemo 100.000 za to ima načina more samo ne treba biti ograničen nego treba razmisliti od svih mogućnosti eto i pare od evrope posude se pare od nekog pa mu se vrati kad dodju pare od evrope (ovo bubam) al ima mogućnosti

Znaci veze nemas--sve to si nabrojao je rekla kazala,ne bubaj vise zivotati..cuj dusebriznik ako nesto pitas.. :roll:
Ja ne znam kako ti se da raspravljati, pusti njih imamo precih poslova (Borussija, Mladost ...)
1946

1452
Kontakt:

Post Postao/la 1452 » 24 avg 2014, 15:46

plavapruga je napisao/la:Dusa me boli,vjestacki klubovi nose bodove iz doline,necu izdvajat nikog od igraca,pametova.,realno adzem je zrtva nerada uprave,dino je popusio foru.Amar ko p**** se povuko,nista neradi, postavlja neke standarde oko sponzora.Ovo je polovna ekipa, svi su tu kad ima para,mogo je i dino harat ligom sa onim timom
Vjestački klub :) ha ha ha

Umjesto da se pohvalis da ste izgubili od sampiona i jednog od najstarijih klubova po osnutku (od tvog kluba 16 god stariji) ti jos vise spustas sramotu po svom klubu. Ccc

No dobro pustimo sad to znam boli i gotovo.

Nego cim se onaj amar udalji od kluba znaci da je slaba situacija. I onda ce opet za koju godinu kad legne lova pojavit se kao strucnjak i spasitelj klub. Fuj takve ljude mrzim iz dna duse. Koje je to djubre a i vidi mu se na faci da je proljev

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 24 avg 2014, 15:51

1452 je napisao/la:
plavapruga je napisao/la:Dusa me boli,vjestacki klubovi nose bodove iz doline,necu izdvajat nikog od igraca,pametova.,realno adzem je zrtva nerada uprave,dino je popusio foru.Amar ko p**** se povuko,nista neradi, postavlja neke standarde oko sponzora.Ovo je polovna ekipa, svi su tu kad ima para,mogo je i dino harat ligom sa onim timom

Umjesto da se pohvalis da ste izgubili od sampiona i jednog od najstarijih klubova po osnutku (od tvog kluba 16 god stariji) ti jos vise spustas sramotu po svom klubu. Ccc

Nego cim se onaj amar udalji od kluba znaci da je slaba situacija. I onda ce opet za koju godinu kad legne lova pojavit se kao strucnjak i spasitelj klub. Fuj takve ljude mrzim iz dna duse. Koje je to djubre a i vidi mu se na faci da je proljev
Ja mrzim ljude koji pricaju o necemu a pojma nemaju.Amar je svoje pare uvaljivo u klub nije dosao u Zelju a da je Zeljo imao na racunu 2 miliona.Uostalom pare od Dzeke su Vas godisnji budzet sa tim se parama ne moze biti sampion godinama zaredom moze jednu sezonu.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 24 avg 2014, 15:52

Evo da i ja kažem svoje mišljenje u vezi cluba i u oko njega!

Ovo je neshvatljivo da nismo u mogućnosti ništa uraditi ovi sada je plod ne rada proteklih godina!!!
Adzem ne može preko noći sve to popraviti i ja sam za da ostane na klupi ili Amar da se vrati treća solucija ne postoji! Ali zašto se forsira Benjamin Čolić?
Pa dobro Adzem je trener i on odlučuje! Ali ovo mora biti bolje pod hitno. Nismo mi slavija sloboda itd da ovo sebi dozvolimo! Ovo je svetinja, svetinja u rasulu počevši od rezultata pa do navijača! Sinoć sramota, kuku meni jest me stid bilo!
Umjesto da se sad u nama navijačima probudi Inat zbog loših rezultata zbog provociranja od komšija i ostali navijača da sad pokažemo onaj Sarajevski Mangupluk, Silan Inat Bosanski, ne boj se grade mladosti mi moje na braniku tvome Manijaci stoje pa da nas dođe sto vise pa makar "sikire s neba padale" da pokažemo evo nas tu smo svi zajedno pa di kraja i glavom kroz zid kako se to prije i radilo nas nigdje nema ni na mapi! Mene je stid sinoć bilo!

Nervira me i to da jedan mali klinjo dođe na utakmicu i skida vođu navijača i svi šute! Pa gdje je joint Union, fedelttaf., Mangupi sa Dobrinje??? Nikoga nema! Sjećam se još prije 2-3 sezone dok su oni sa Dobrinje vodili navijanje pa koji je to Mangupluk bio i autoritet a sada ništa još nam se pitari smiju sad. Srce mi se slama.

Izgleda da bi najbolje bilo otići na trening i očitati svima bukvici ne jednom dvojici petorici nego svima počevši od kondicionog trenera pa do igrača! Ovo vodi ničemu i strah me da ne zaglibimo još više! Nešto mora pod hitno da se radi!!!

Bespotrebne komentara me molim vas poštedi te!

UVIJEK UZ TEBE I TI TO DOBRO ZNAŠ!
Ma vi stvarno niste normalni !!!

plavapruga
Kontakt:

Post Postao/la plavapruga » 24 avg 2014, 15:56

1452 je napisao/la:

Sta ste nego vjestacki,svi ste za velez navijali,gdje uzeli ste ljudima stadion ,jaki ste kad je izborna godina jbo vam covic mame i cijeli hdz

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 24 avg 2014, 15:59

1452 je napisao/la:

A bilo je para na bacanje kad se vratio????? Dosao covjek napravio rezultat privukao raju otisao u evropu drugim rijecima zaradio je te pare sto je potrosio hajde postedi nas molim te soje price. P.S jeste li poceli razmisljat sta cete kada ostanete bez Bijelog Brijega??
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Rizzla
Kontakt:

Post Postao/la Rizzla » 24 avg 2014, 16:04

Jesul grmili placenici na jugu :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno:

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 24 avg 2014, 16:07

mma_hz je napisao/la:
MrRiccoli je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Ako mi neko normalno moze odg kojim vi to parama trenutno vracate toliki dug ili dugove..
Kako sami kazete nekog bitnog sponzora nemate,od igraca ste prodali Zolu i Svraku nezz za kolike pare al sigurno ne neke velike,od Evrope jos niste dobili pare ,a od karata nemate nikakvih skoro prihoda tj od navijaca nikakve koristi kako kaze Amar Osim...sad ulozili ste da taj teren dovedete pomocni u red i jos valja davati plate igracima i tekuce racune..i onda na kraju jos vracate taj veliki novac...cime ,kako :?: :?: i imal iko podatke koliko se vratilo ili kako se vraca (jel mjesecno odredjeni iznosi ili)..osim naravno price rekla,kazala..reko Ajfel ili AO ili siljak..
Dusebriznice, plate igračima na mjesečnom nivou ukupno su dosta manje nego je bilo dosad i stanarine i sve živo. Dugovi se vraćaju kroz fakturisanje obaveza i uz to da se mjesečno još nešto da od starog duga i to sa firmama sa kojim i dalje poslujes, to sto vraćamo dugove ne znači da svaki mjesec dajemo 100.000 za to ima načina more samo ne treba biti ograničen nego treba razmisliti od svih mogućnosti eto i pare od evrope posude se pare od nekog pa mu se vrati kad dodju pare od evrope (ovo bubam) al ima mogućnosti

Znaci veze nemas--sve to si nabrojao je rekla kazala,ne bubaj vise zivotati..cuj dusebriznik ako nesto pitas.. :roll:
Pa dobro doduše inače je poznato da vi mnogo više znate o našoj situaciji nego mi tako da izvini što ja pisem gluposti

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

1452
Kontakt:

Post Postao/la 1452 » 24 avg 2014, 16:08

plavapruga je napisao/la:
1452 je napisao/la:

Hahahaha cao političar nisam te prepozno al sam te skonto kad sam vidio da ti izmetbegovic viri iz šupčica. Pa sta ima u turskoj moj erdogane. Vidim ti navijas za želju,pobjedio si na izborima a zeljo ti gubi.
Pozdravi mi puno amara i reci mu da od NK zeljeznicara prestane pravit vjestački FK zeljeznicar
Hahahahahaha

Ispricavam se normalnoj raji al ja na uvrede odgovaram uvredama a ovaj papak je svakako to zasluzio.
P.s nadam se da cete se izvuci iz ove mini krize...pozz

Sta ste nego vjestacki,svi ste za velez navijali,gdje uzeli ste ljudima stadion ,jaki ste kad je izborna godina jbo vam covic mame i cijeli hdz

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 24 avg 2014, 16:10

plavapruga je napisao/la:
1452 je napisao/la:

Kakav Velež nisu Mostara očima vidjeli prije svega što se desilo da ne počinjemo tu temu

1452
Kontakt:

Post Postao/la 1452 » 24 avg 2014, 16:22

Nego cim se onaj amar udalji od kluba znaci da je slaba situacija. I onda ce opet za koju godinu kad legne lova pojavit se kao strucnjak i spasitelj klub. Fuj takve ljude mrzim iz dna duse. Koje je to djubre a i vidi mu se na faci da je proljev[/quote]

A bilo je para na bacanje kad se vratio????? Dosao covjek napravio rezultat privukao raju otisao u evropu drugim rijecima zaradio je te pare sto je potrosio hajde postedi nas molim te soje price. P.S jeste li poceli razmisljat sta cete kada ostanete bez Bijelog Brijega??[/quote]

Od kada to? ?????? Nisam znao da se BB rusi??

P.s ne nego mi nije jasno da čoek svako malo ode pa se vraca. I u zadnjih par godina osvojili ste nekoliko trofeja i bilo je divno i krasno,a sad je ovo sve odjednom plod lose politike kluba zadnjih godina. Bar tako vecina raje pise ovdje

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 24 avg 2014, 16:25

1452 je napisao/la:No dobro pustimo sad to znam boli i gotovo.

A bilo je para na bacanje kad se vratio????? Dosao covjek napravio rezultat privukao raju otisao u evropu drugim rijecima zaradio je te pare sto je potrosio hajde postedi nas molim te soje price. P.S jeste li poceli razmisljat sta cete kada ostanete bez Bijelog Brijega??[/quote]

P.s ne nego mi nije jasno da čoek svako malo ode pa se vraca. I u zadnjih par godina osvojili ste nekoliko trofeja i bilo je divno i krasno,a sad je ovo sve odjednom plod lose politike kluba zadnjih godina. Bar tako vecina raje pise ovdje[/quote]

Ako udaljiti se od kluba znači biti svaki dan u klubu i na svakom treningu i baviti se svim i svacim i svemu onda aferim Amar se udaljio od kluba.

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 24 avg 2014, 16:26

Na pocetku su iz vase uprave rekli da je cilj stabilizacija, afirmacija mladih igrača, a da se izbori evropa. Svi su to kao podrzali a nakon prvog poraza bi mjenajli sve i svasta. Ista stvar je i sa sarajevom bila, malo je falilo da se bordo prijatelji povale sa pricom da je to ubleha, tako je i kod vas.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 24 avg 2014, 16:28

1452 je napisao/la:No dobro pustimo sad to znam boli i gotovo.

P.s ne nego mi nije jasno da čoek svako malo ode pa se vraca. I u zadnjih par godina osvojili ste nekoliko trofeja i bilo je divno i krasno,a sad je ovo sve odjednom plod lose politike kluba zadnjih godina. Bar tako vecina raje pise ovdje[/quote]

Opet ne znas o cemu pises vracamo dugove koji su nastali od kraja rata pa na ovamo ima tu dugova i iz Amarovog perioda ali recimo uposlenicima se godinama ne placa nista ljudi ne mogu u penziju a trebali su otici jos prije par godina.
I nije da nema para totalno samo u ovom trenutku ima precih stvari po klub od ulaganja u igrace.Recimo 11 000 KM mjesecno poreznoj jer se nije placalo godinama, zatim radnicima ili igracima pa firmama placa im se u ratama neki otisuju kamate samo da im se vrati glavnica.
Veliki dio duga tacnije pola smo vratili ostaje jos taj dio za dio koji placamo pjesecno moglo se dovesti jos 5 dobrih igraca ali imamo sudske presude od kojih ne mozes pobjeci to su slucajevi koji su predati na sud prije 5-6 godina neki cak jos stariji.I to je stvar koja se mora ispostovati.
Iza nas ne stoji ni stranka ni grad da bi nam napravili bilo kakvu uslugu.
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 24 avg 2014, 16:29, ukupno mijenjano 1 put.

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 24 avg 2014, 16:29

[quote="ChWilla"][quote="Head"]Nemojte dozvoliti da otjerate Osima, Gredica, Siljka.... Mislim da su oni pravi ljudi za Zeljeznicar. Jest da je tesko al uskoro ce pare od Sehica, imaju ova djeca, vjerovatno ce se neko prodati i eto love. Znaci samo strpljenje i podrska Gredicu i ostalim.

slicnog sam misljenja, das nebudem jedini objektivni pitar

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 24 avg 2014, 16:31

Juniori rutinski u Mostaru, kadeti na krilima Žerića potopili Zrinjski

http://fkzeljeznicar.ba/juniori-rutinsk ... ski/11250/" onclick="window.open(this.href);return false;

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 24 avg 2014, 16:33

FCS je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:
Head je napisao/la:Nemojte dozvoliti da otjerate Osima, Gredica, Siljka.... Mislim da su oni pravi ljudi za Zeljeznicar. Jest da je tesko al uskoro ce pare od Sehica, imaju ova djeca, vjerovatno ce se neko prodati i eto love. Znaci samo strpljenje i podrska Gredicu i ostalim.

slicnog sam misljenja, das nebudem jedini objektivni pitar
Niko nece otjerati nikoga jer nema niko snage za to.Usamljeni su oni koji misle tako, po 10 put mi imamo sudske presude koje treba platiti od toga se ne moze pobjeci.Konkretno firma u koja radi sa mojom firmom ima slicnu situaciju sa sarajevom, ljudi ih nazvali imamo dug prema vama halalite kamatu mi vracamo u ratama tako i rade.
Samo sto sarajevo ima komociju da investira u kadar dok vraca dugove mi nemamo.
Mi imamo opciju da guramo djecu prodamo nekog igraca koji ispadne da valja i ubrzamo put ili da nam uleti neki investitor sto opet nije nemoguce.
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 24 avg 2014, 16:34, ukupno mijenjano 1 put.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 24 avg 2014, 16:34

fkzeljeznicarba je napisao/la:Juniori rutinski u Mostaru, kadeti na krilima Žerića potopili Zrinjski

http://fkzeljeznicar.ba/juniori-rutinsk ... ski/11250/" onclick="window.open(this.href);return false;
:clap: :clap: :clap:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

RobertoBaggio
Kontakt:

Post Postao/la RobertoBaggio » 24 avg 2014, 16:35

Oni koji ovo što nam se trenutno dešava porede sa onim godinama prije Amarovog povratka, ili su dovoljno mladi pa ne pamte te godine sramote, gdje je bukvalno, kao što je bila jedna parola iz tog doba, od Želje ostalo samo ime, ili su razmaženi u ovih 5 godina zaboravili koliko nisko se može pasti. Ove prve donekle mogu i da razumijem. Ono je ipak bilo poniženje koje se moralo preživjeti, a oni tu nesreću nisu morali trpiti. Neko se ovdje nedavno od naših bezveze izofira, pa reče da bi ta ekipa se borila za titulu sad, takva nekakva glupost, pa ga jedan pitar podsjeti snimkom sa YouTubea kako smo osigurali opstanak u predzadnjem kolu. Neko priča da je bilo lijepo i lepršavo na Grbavici tad. Ljudi, mi smo bili ekipa a la Travnik, neko ko može svakoga dobiti kod kuće, a na strani nikoga, kanta za nabijanje, sramota. Pa se priča kao igrali Štilić, Cocalić, Dialiba. Jesu, ali kakvih levata je tad prošlo kroz Želju, za koje je i potpuno indisponirani Sejo Bučan sad Mesi.

Amar je izvukao klub iz septičke jame, u koju smo tonuli bez ikakve perspektive. Sad vam ne valja? Dolazili bi na trening da nekom prijetite? Predlažem radije da nađete neku dobru kafanu, odate se malo alkoholu. Pogotovo ovim nervoznim srednjoškolcima. Srednja škola je najljepše vrijeme za lokanje. Naletite u Dolinu ponekad na derbi.
FK Željezničar 1921

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, antibot, Google Adsense [Bot], Lynx, Paromlinac, riki46 i 47 gostiju.