Dres reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

SemPer_fi
Kontakt:

Re:

Post Postao/la SemPer_fi » 06 mar 2010, 19:11

nut_shell je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Nemoj mi samo zutog na dresu. Nase prave boje su plava i bijela.
I stara zastava ima žute boje. Jesu bijela i plava glavne, i tako treba biti i na dresu. Ali ne smeta malo žute.
ono je zlatna boja ne obicna zuta ... :lol:
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

Cartman
Kontakt:

Re:

Post Postao/la Cartman » 06 mar 2010, 20:53

nut_shell je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Nemoj mi samo zutog na dresu. Nase prave boje su plava i bijela.
I stara zastava ima žute boje. Jesu bijela i plava glavne, i tako treba biti i na dresu. Ali ne smeta malo žute.
Pa ako ce bit zlatna na ljiljanima onda nema problema. Posto cisto sumnjam da ce bit ljiljani na dresu, ne treba nam ni zuta ni zlatna boja.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

bavarian_bk
Kontakt:

Re: Dres reprezentacije BiH

Post Postao/la bavarian_bk » 06 mar 2010, 21:03

Meni se ne svidja ovaj gore dres, nekako mi ..... sta ja znam , ove dvije linije mi kvare tu sliku ,mozda bez njih :?

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 06 mar 2010, 21:18

Glavni problem je sto smo mi vec neko izvjesno vrijeme odustali od neke do tada tradicionalne kombinacije-bijeli dres,plavi sorc i bijele stucne kao zastitni znak ove repke.
Ali mi naravno kao neozbiljna drzava u svemu,pa i ovome segmentu prezentovanja drzave u svijetu kombinujemo sa raznim bojama.
Svaka iole organizovana zemlja,ima svoj tradicionalni sklop boja.
To je nesto po cemu se zemlja identifikuje u svijetu fudbala,ta vizelna prezentacija,samo sto to glupi bosanaci i hercegovci ne vide,nego im je svejedno,u vecini slucajeva,cast izuzecima.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 07 mar 2010, 00:32

slika

i vi i dres evo da se niko ne ljuti ubio se za nas hahahah jesam jak :P
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 07 mar 2010, 00:40

Na ovoj temi, na ovih 27 stranica jos ni jedan ponudjeni dres nije bio ljepsi od trenutnih LEGEA-nih....
Zadnja izmjena: RiNo, dana/u 07 mar 2010, 01:57, ukupno mijenjano 1 put.
100% sportski i krajnje opušten potpis

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 07 mar 2010, 01:50

qrcu ne valjaju ovi dresovi, okanite se zute boje i ljljana iako je to nas zastitni znak

samo plava i bijela, i neka jednostavna kombinacija, onaj legein bijeli je fin dres
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk

Nasa najveca mana je sto smo muslimani!

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 07 mar 2010, 19:47

scorpion je napisao/la:Glavni problem je sto smo mi vec neko izvjesno vrijeme odustali od neke do tada tradicionalne kombinacije-bijeli dres,plavi sorc i bijele stucne kao zastitni znak ove repke.
Ali mi naravno kao neozbiljna drzava u svemu,pa i ovome segmentu prezentovanja drzave u svijetu kombinujemo sa raznim bojama.
To je nesto po cemu se zemlja identifikuje u svijetu fudbala,ta vizelna prezentacija,samo sto to glupi bosanaci i hercegovci ne vide,nego im je svejedno,u vecini slucajeva,cast izuzecima.
potpuno si upravu,, nemozemo se nikako indenfikovati,,, sta ste svi neki patrioti zapeli za ljiljane,, treba jednostavno da odlucimo koje boje su boje drzave i da to furamo,,, pogledajte slovence, srbe, hrvate, njemce svedane, austrijance,, svi pa skoro svi su povezani na neki nacin sa drzavnom zastavom ,, a kod nas totalno suprotno,,,, na stadionu sve drzavne zastave a igraci igraju u bijelim dresovima ( i ako nemam nista protiv dresa),, nema one povezanosti!!! ma koliko vam se ne svidala malo zute boje na dresovima ne bi bilo lose,, ta boja je dosta upadljiva i na stadionu je onda dosta bolja atmosfera!!! to je moje misljenje,, bez uvrede patrioti!!! :mrgreen: :mrgreen:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 07 mar 2010, 19:50

scorpion je napisao/la:Glavni problem je sto smo mi vec neko izvjesno vrijeme odustali od neke do tada tradicionalne kombinacije-bijeli dres,plavi sorc i bijele stucne kao zastitni znak ove repke.

mi volimo da budemo originalni :lol: :lol:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 07 mar 2010, 22:53

sta je to lose u zutoj boji, ako bude koja điđa miđa zute boje, koda je ukleta zuta boja. Onaj gore dres od umbra mi se svidja, samo bi taj znak ubro trebao biti bijele boje i borjevi malo ljepsi jer mi se ne svidja nekako

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 08 mar 2010, 14:41

Ma zna se odakle vjetrovi pušu što se tiče toga. Nekima smeta ta kombinacija jer podsjeća na staru zastavu Republike BiH, a pošto je sada dejtonska, ne žele više te boje. Mislim, to je javna tajna, ali gori su mi ovi naši mulci iz saveza koji sve ćutke odobravaju. Ovako više ni mi nemamo pojma koja nam je garnitura dresova domaća, a koja gostujuća. Ništa s ničim!!

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 09 mar 2010, 00:03

vrebac86 je napisao/la:
potpuno si upravu,, nemozemo se nikako indenfikovati,,, sta ste svi neki patrioti zapeli za ljiljane,, treba jednostavno da odlucimo koje boje su boje drzave i da to furamo,,, pogledajte slovence, srbe, hrvate, njemce svedane, austrijance,, svi pa skoro svi su povezani na neki nacin sa drzavnom zastavom ,, a kod nas totalno suprotno,,,, na stadionu sve drzavne zastave a igraci igraju u bijelim dresovima ( i ako nemam nista protiv dresa),, nema one povezanosti!!! ma koliko vam se ne svidala malo zute boje na dresovima ne bi bilo lose,, ta boja je dosta upadljiva i na stadionu je onda dosta bolja atmosfera!!! to je moje misljenje,, bez uvrede patrioti!!! :mrgreen: :mrgreen:
Ti nemas veze sa zivotom, slovenci /zeleni dres,gdje ima zelena na njihovoj zastavi ili si deltonista,Njemacka bijeli/gdje im je bijela na zastavi,Italija plavi /gdje im je plava na zastavi. Nema veze ni sa cim osim sa tradicijom,koju svi postuju osim nas samih jer mi tradicije nemamo-takvi smo ljudi.
I jos nesto za ove koji gotive legeu- daBogda vam ostala dozivotno-a tako ce i biti...
Ista stvar je i sa ljiljanima, nekada smo bili ljiljani,a sad smo zmajevi. A vidim da se i forumasi bune protiv ljiljana ,i to smatraju supljim patriotizmom...

mak_033
Kontakt:

Post Postao/la mak_033 » 09 mar 2010, 00:12

RiNo je napisao/la:Na ovoj temi, na ovih 27 stranica jos ni jedan ponudjeni dres nije bio ljepsi od trenutnih LEGEA-nih....
POTPIS
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 09 mar 2010, 10:36

mak_033 je napisao/la:
RiNo je napisao/la:Na ovoj temi, na ovih 27 stranica jos ni jedan ponudjeni dres nije bio ljepsi od trenutnih LEGEA-nih....
POTPIS

bas tako.. ovi graficari trebaju jos dosta prakse u adobe ps3 :-)
BLUE NATION.

Meshko91
Kontakt:

Post Postao/la Meshko91 » 09 mar 2010, 10:40

Denizmare je napisao/la:
vrebac86 je napisao/la:
Ti nemas veze sa zivotom, slovenci /zeleni dres,gdje ima zelena na njihovoj zastavi ili si deltonista,Njemacka bijeli/gdje im je bijela na zastavi,Italija plavi /gdje im je plava na zastavi. Nema veze ni sa cim osim sa tradicijom,koju svi postuju osim nas samih jer mi tradicije nemamo-takvi smo ljudi.
I jos nesto za ove koji gotive legeu- daBogda vam ostala dozivotno-a tako ce i biti...
Ista stvar je i sa ljiljanima, nekada smo bili ljiljani,a sad smo zmajevi. A vidim da se i forumasi bune protiv ljiljana ,i to smatraju supljim patriotizmom...
Denzimare Slovenci od 2012 mijenjaju boju dresa iz zelene u boje zastave, hrvati imajo svoje kocke, srbi imaju isto u bojama zastave, njemački drugi dres je crven sa crnim i žutim obrubama italijani nose talijanski grb na svom dresu... svi se ponose sa svojim nacionalnim obilježjem samo se mi bojimo i bježimo od naše zastave i državnih boja...

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 09 mar 2010, 12:15

slika

Ma ovi su solidni, samo malo sam se zasitio dizajna, mogli bi malo napraviti custom dizajn samo za nas

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 09 mar 2010, 12:25

LEGEA je najgori proizvođač sportske opreme, pogledajte koje reprezentacije imaju njihove dresove i sve će vam biti jasno. Porediti LEGEU i nike, adidas, umbro... SMIJEŠNO

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 09 mar 2010, 12:36

FCS je napisao/la:LEGEA je najgori proizvođač sportske opreme, pogledajte koje reprezentacije imaju njihove dresove i sve će vam biti jasno. Porediti LEGEU i nike, adidas, umbro... SMIJEŠNO
ne igra oprema, vec igraci.
Imali smo mi adidas nekad prije desetak godina, pa smo jedva bod izvukli sa farskim ostrvima u gostima.
ne bih se bunio da igramo i u bosnasport dresovima, samo da se plasiramo negdje.

Druga je stvar, sto je ovaj deal se legeom neki tal nasih postenjacina u savezu.

C.Ronaldo_9
Kontakt:

Post Postao/la C.Ronaldo_9 » 09 mar 2010, 12:59

FCS je napisao/la:LEGEA je najgori proizvođač sportske opreme, pogledajte koje reprezentacije imaju njihove dresove i sve će vam biti jasno. Porediti LEGEU i nike, adidas, umbro... SMIJEŠNO

Eh sa ovim se ne slazem nikako nisu u rangu nike,adidas,ali pogledaj koliko klubova u italiji nosi njihove dresove,skoro citava HNLnosi Legea dresove, nisu oni bas ni tolikolosi

a na kraju krajeva ne igra oprema nego igraci..................
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........

ANER KASAPOVIC 1979-2005

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 09 mar 2010, 17:00

meni bas odgovaraju dresovi LEGEU... nije neka marka, al kvalitet je super (imam ogrinal dres) :-)
BLUE NATION.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.