Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
Zar je Dino Radoncic SG ? 

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Obzirom da smo izgubili od Latvije, stekao sam pravo da se oglasim ponovo.
Vrijeme je za malu analizu, ko je koliko pruzio, ko kako igra i ucinak Halimica.
Halimic, hrabar i bezobrazan, mozda mu se i posreci.
Musa, jedini pokazao zasto je u reprezentaciji, inteligentan i borben. Svaka cast dijete...
Sikiras, znamo svi da je povrijedjen, a da nije, cuda bi napravio. Ovako, neka mu je sa srecom.
Ostale ne bih izdvajao, ali bih napisao, odnosno prepisao od jednog forumasa, mi na ovom prvenstvu remetimo i krsimo sve kosarkaske zakone, a opet pobjedjujemo.
Ja ne razumijem kako uspjevamo da dobijemo utakmice, igramo sa 5 igraca (ajde neka bude sa 6), ocajno skacemo (narocito pod svojim kosem), ocajno sutamo trojke (ali zaista ocajno), slobodna bacanja, ocajan sut sa klupe i tako dalje i tako dalje.
Sutra sa Turcima ako samo Musa bude raspolozen za igru, bolje da i ne igramo.
Ne moze se dovijeka provlaciti i oslanjati na srecu.
Volio bih ja da mi razvalimo i Turke i Srbe, ali nesto se mora promijeniti u nasoj igri, ili cemo opet traziti utjehu u opstanku u A diviziji.
A steta bi bila...

Vrijeme je za malu analizu, ko je koliko pruzio, ko kako igra i ucinak Halimica.
Halimic, hrabar i bezobrazan, mozda mu se i posreci.
Musa, jedini pokazao zasto je u reprezentaciji, inteligentan i borben. Svaka cast dijete...
Sikiras, znamo svi da je povrijedjen, a da nije, cuda bi napravio. Ovako, neka mu je sa srecom.
Ostale ne bih izdvajao, ali bih napisao, odnosno prepisao od jednog forumasa, mi na ovom prvenstvu remetimo i krsimo sve kosarkaske zakone, a opet pobjedjujemo.
Ja ne razumijem kako uspjevamo da dobijemo utakmice, igramo sa 5 igraca (ajde neka bude sa 6), ocajno skacemo (narocito pod svojim kosem), ocajno sutamo trojke (ali zaista ocajno), slobodna bacanja, ocajan sut sa klupe i tako dalje i tako dalje.
Sutra sa Turcima ako samo Musa bude raspolozen za igru, bolje da i ne igramo.
Ne moze se dovijeka provlaciti i oslanjati na srecu.
Volio bih ja da mi razvalimo i Turke i Srbe, ali nesto se mora promijeniti u nasoj igri, ili cemo opet traziti utjehu u opstanku u A diviziji.
A steta bi bila...

Ja cu ti odgovoriti kako. Imamo cetvrtu najbolju odbranu na prvenstvu.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Znači ,opet su pojedinci preko box scora zaključili da pobjdujemo na srecu...Ehh Bosna moja sta mi da te nema. 

Ako Sikiras, Antunovic I Jahic odigraju dobru odbranu nad Yurtsevenom nasi ce pobijediti.. tj ne dopustiti mu ni poene ni skokove jer za ovaj uzrast konjina je sa svojom visinom dominantna... ostali manje vise nade polazu u sut.. igrali smo sa njima na onom turniru u Sakaryi I jedva su nas pobijedili a plus se njegos povrijedio na pocetku meca.. I od tada su momci napredovali mnogo mnogo... itekako mozemo uzeti turke pogotovo nakon dana odmora...
Ne svidja mi se sto drugu tekmu igramo sa Srbima... sl kao sa Latvijom izmorit ce se momci a vjerovatno izgubiti, volio bi sa Litvanijom dr da igramo jer sa pobjedom nad njima prolazimo u cetvrtfinale osim ako Hrvati ne polude pa sve pobjede al to nije realno jer ce ih vec danas Srbi ubiti... a realno Litvanci su bezveze samo Sedekerksis al je prica za sebe... najbolje 98. god u Evropi...
Ma ne treba se zamarati.. nek momci ostanu u A diviziji I puna saka brade... cetvrtfinale je premija a tamo bi imali itekako dobre izglede... s obzirom da nijedna tamo ekipa osim Italije I donekle onih atletskih zivotinja Francuza (cisto zbog predispozicija) nije bolja od nas...
I ono sto sam vidio u statistici... za 3 poena 5/37 najmanje na prvenstvu pravo me je zaprepastilo... to su vecinom gega I musa sutali... pa da su koristili ulaze gdje su jedni od najacih na prvenstvu barem pola bi bilo iskoristeno s obzirom da smo u vrhu po broju kreiranih ulaza I realizovanih...
Ima mnogo stat parametara gdje smo u vrhu.. npr poslije Srba najmanje dopustamo poena protivniku.. znaci jaka odbrana.. bez obzira sto nas svi nadskacu... e da to znamo kapitalizirati u fazi napada mogli bi se I medalji nadati, al nema veze opstanak je OK...
Ne svidja mi se sto drugu tekmu igramo sa Srbima... sl kao sa Latvijom izmorit ce se momci a vjerovatno izgubiti, volio bi sa Litvanijom dr da igramo jer sa pobjedom nad njima prolazimo u cetvrtfinale osim ako Hrvati ne polude pa sve pobjede al to nije realno jer ce ih vec danas Srbi ubiti... a realno Litvanci su bezveze samo Sedekerksis al je prica za sebe... najbolje 98. god u Evropi...
Ma ne treba se zamarati.. nek momci ostanu u A diviziji I puna saka brade... cetvrtfinale je premija a tamo bi imali itekako dobre izglede... s obzirom da nijedna tamo ekipa osim Italije I donekle onih atletskih zivotinja Francuza (cisto zbog predispozicija) nije bolja od nas...
I ono sto sam vidio u statistici... za 3 poena 5/37 najmanje na prvenstvu pravo me je zaprepastilo... to su vecinom gega I musa sutali... pa da su koristili ulaze gdje su jedni od najacih na prvenstvu barem pola bi bilo iskoristeno s obzirom da smo u vrhu po broju kreiranih ulaza I realizovanih...
Ima mnogo stat parametara gdje smo u vrhu.. npr poslije Srba najmanje dopustamo poena protivniku.. znaci jaka odbrana.. bez obzira sto nas svi nadskacu... e da to znamo kapitalizirati u fazi napada mogli bi se I medalji nadati, al nema veze opstanak je OK...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Turska je zamalo uzela Srbiju bas sa tim ofanzivnim skokovima..Volio bi da Halimic da priliku i Saniju bas zbog tih slabih procenata za tri ustvari i ne pucamo toliko za tri koliko druge ekipe uzimaju suteva.On kad bi dao 3-4 trojke to bi bilo super,a sigurno moze i pokazo je na turniru u Turskoj..
Imali stream za danas protiv Turaka?
lumani je napisao/la:Znači ,opet su pojedinci preko box scora zaključili da pobjdujemo na srecu...Ehh Bosna moja sta mi da te nema.
Opet jedan koji misli da je najpametniji, box score je naravno najbolji pokazatelj svega sto se tamo desava, a opet prozivam one koji znaju vise, nece nam skoditi da saznamo bar malo vise o evropskom prvenstvu za kadete.
Niko nista da napise sa prvenstva, niko ne prati uspjesne u Bosni, niko ne prepoznaje sansu da kosarka preuzme primat nad dosadnim i neuspjesnim nogometom. Sve su pare otisle u nogomet, a u kosarku niko ne ulaze godinama pa opet imamo djecu za sam vrh Evrope.
E zato mi ovdje moramo da se dovijamo kako znamo i umijemo da bi se cula bar po neka rijec i o ovoj nasoj djeci kosarkasima.
Hocu da pisem i budem pojedinac koji preko box scora zakljucuje kako igramo, a ako tamo pise da smo protiv Grka dali jednu trojku, a protiv Latvije niti jednu, onda ja imam pravo da napisem da se Halimic zaj.... sto nije poveo sutera na prvenstvo.
Nije moguce da ga nijemogao naci.
A o skokovima da i ne govorim, pa bolje nam skacu plejevi od centara???
Dosta od mene.
Srecno sa Turcima danas!
Mislim da je danas najvažnija tekma prvenstva!!! Četvrtfinale ili borba za opstanak!! Idemoo
edin74 je napisao/la:lumani je napisao/la:Znači ,opet su pojedinci preko box scora zaključili da pobjdujemo na srecu...Ehh Bosna moja sta mi da te nema.
Opet jedan koji misli da je najpametniji, box score je naravno najbolji pokazatelj svega sto se tamo desava, a opet prozivam one koji znaju vise, nece nam skoditi da saznamo bar malo vise o evropskom prvenstvu za kadete.
Niko nista da napise sa prvenstva, niko ne prati uspjesne u Bosni, niko ne prepoznaje sansu da kosarka preuzme primat nad dosadnim i neuspjesnim nogometom. Sve su pare otisle u nogomet, a u kosarku niko ne ulaze godinama pa opet imamo djecu za sam vrh Evrope.
E zato mi ovdje moramo da se dovijamo kako znamo i umijemo da bi se cula bar po neka rijec i o ovoj nasoj djeci kosarkasima.
Hocu da pisem i budem pojedinac koji preko box scora zakljucuje kako igramo, a ako tamo pise da smo protiv Grka dali jednu trojku, a protiv Latvije niti jednu, onda ja imam pravo da napisem da se Halimic zaj.... sto nije poveo sutera na prvenstvo.
Nije moguce da ga nijemogao naci.
A o skokovima da i ne govorim, pa bolje nam skacu plejevi od centara???
Dosta od mene.
Srecno sa Turcima danas!
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 24 avg 2014, 10:40, ukupno mijenjano 1 put.
Ako igramo lose a pobjedujemo,sta ce biti ako odigramo dobro
kakve ce reakcije biti,ako pogodimo 23 trice a izgubimo.

Opstanak je meni dovoljan za zadovoljstvo, sve preko roga je premija. Momci će odigrati 9 utakmica protiv najtalentovanijih vršnjaka u Evropi i to će mnogo značiti za njihov napredak u karijeri.
Ja imam informaciju od Radoncica da njemu Bosna uopste nije u opticaju, kategoricno je rekao da od toga nema nista. Isto tako, cuo sam da se Adijev menadzer kod Omeragica raspitivao za Musu, pa sad sta hoce ne znam. 

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Hrvatska porezena od Srbije, 61-68. Uskoro nasi momci na terenu!
SRETNO LJILJANI!

SRETNO LJILJANI!

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Odlična vijest je poraz Hrvatske. Neka i Latvija pobjedi Litvaniju i korak bliže smo četvrtfinalu.sajo10 je napisao/la:Hrvatska porezena od Srbije, 61-68. Uskoro nasi momci na terenu!

SRETNO LJILJANI!![]()
![]()
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- firefirefirely
- Kontakt:
Hoce li danas biti link za tekmu?? 

Samo hrabro pa šta bude. Sretno momci! 

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ako dobijemo Tursku, onda bi bolje bilo da Litvanija dobije i danas i Hrvatsku (protiv Hrvatske su poprilicni favoriti), te uz pobjedu Latvije nad Turskom, mi smo prakticno u ¼ finalu. A ako izgubimo od Turske, onda cemo svakako morati dobiti Litvance za prolaz dalje, te je totalno nebitno s kakvim omjerom ce Litvanci doci do nas.
Musa 8p

Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
Joj... haj sto nas nece sut. 5 slobodna promasena zaredom.. I dalje -3...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.