Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
Bas bi ti Spahic doprinjeo odbrani ..
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Jok, igrac Leverkusena nama ne treba. Hajde poklopi se.BadrHari je napisao/la:Bas bi ti Spahic doprinjeo odbrani ..
I ne zasluzujes taj avatar.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ma jok, Hadžić će namirit' odlazak kapitena, nećemo ni osjetit'.BadrHari je napisao/la:Bas bi ti Spahic doprinjeo odbrani ..
Sine tati se obracas!hodža je napisao/la:Glup si ko ku.racemir79 je napisao/la:Upravo o ovome sam htio i da pisem. Ne misli nikome lose, jer ce te kad tad stici kazna. Vjerovao ti u Boga ili ne, ali budi siguran da ce te stici. Ne mislim da je Sead nekome nesto lose mislio, ali mi smo ta stoka koja navlaci baksuzluk. Tako smo i Vedi, a tako i Balji kad je potpisao za Real. Odma pretjerivanje i pravili ih i od Boga vece.
I nema mi nista mrze kad se pocne ovdje zaprdjivati , te tenk, te rusilac, te masina, te ne znam sta vec. Umjesto da kad vidimo naseg igraca i njegov uspjeh, da kazemo da ga Allah/Bog sacuva povreda.
Jos jednom ko bude pisao ova sranja tipa rusilac ,masina o ostale p.icke materine, ima da otresa usima ovdje
Muka mi je koliko mi je zao momka.
Sead Rusilac Seo Kolasinac ce se vratiti jaci nego ikad.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Spahic je odigrao odlicno derbi Bayera i Borussie Dortmund svih 90 minuta i proglasen je za igraca utakmice. Isto tako Bayer je u gostima odigrao utakmicu bez primjenog gola kod Borussie Dortmund sto se jako jako rijetko desava cak kada i Bayern gostuje kod njih.BadrHari je napisao/la:Bas bi ti Spahic doprinjeo odbrani ..
jbm ti kralja i otadžbinu
što se baš Kolašincu moralo ovo desiti
ostadosmo bez najborbenijeg igraca selekcije i bez najboljeg beka 

Niti smo kad imali, niti cemo kad imati stopera kao Spahica. On je sa 34 godine bolji od svih nasih stopera koje trentnom imamo zajedno.
Kad je Safet govorio da u svlacionici reprezentacije nikad nije bilo problema, bosanske ovcice je Velid Spaho-cmar ubjedio u suprotno.
Eto momak se oprostio, sad cmizdrite, usput posaljite Velidu lijepu cestitku, omotanu crvenom cipkanom masnicom u vidu zahvalnice.
Kad je Safet govorio da u svlacionici reprezentacije nikad nije bilo problema, bosanske ovcice je Velid Spaho-cmar ubjedio u suprotno.
Eto momak se oprostio, sad cmizdrite, usput posaljite Velidu lijepu cestitku, omotanu crvenom cipkanom masnicom u vidu zahvalnice.
Bravo Emire.emir79 je napisao/la:Niti smo kad imali, niti cemo kad imati stopera kao Spahica. On je sa 34 godine bolji od svih nasih stopera koje trentnom imamo zajedno.

A sad se povrijedi i sead veoma bitan faktor u repki jos out pola godine 

04.10.2009 !!
istina,puno veci doprinos ce dati avdija i vranjes.BadrHari je napisao/la:Bas bi ti Spahic doprinjeo odbrani ..
Izađite na balkone, pojedite šampinjone.
Pape ga je već koristio tu... u Portugalu je ušao na beka. Će vidimo.Head je napisao/la:Bravo, mislim da ne bi bilo lose probati Besica na beku. Moze cimirot igrati na njegovom mjestu u vezi. Momak je kvalitet.master1015 je napisao/la:Besic na lijevi bek
Cimirot u sredini
Bicakcic-Sunjic stoperski par
Besic je jedini koji moze donekle zaustavit balea trenutno,,momak je prije jednom igro na lijevi bek za bosnu i bio je fantastican
Poselami nam Sea i reci da smo uz njega svi, na svakoj dzumi kad hodza silazi na mimbera ima da se molim da se sto prije oporavi.
Loša, baš loša vijest. I to križni, haman da nije moglo gore.

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Velika šteta. Sreća pa imamo Salihovića brzanera na beku, tako da se neće osjetiti mnogo u igri. 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
On i kad se vrati za 6mj trebat ce mu bar 2-3mj da uhvati neku formu tako da i u martu ne mozemo racunati na njega ima li neko spisak utakmica i raspored po datumima
Ma ja ba, kod mene bi Spaha igrao, sve dok moze hodati.Cartman je napisao/la:Bravo Emire.emir79 je napisao/la:Niti smo kad imali, niti cemo kad imati stopera kao Spahica. On je sa 34 godine bolji od svih nasih stopera koje trentnom imamo zajedno.
Eto momak se oprostio, sad cmizdrite, usput posaljite Velidu lijepu cestitku, omotanu crvenom cipkanom masnicom u vidu zahvalnice.Ljudi ne vjeruju Barbarezu, Kolasincu, Susicu, Ibisevicu, Dzeki, pa ni samom Spahicu, ali zato vjeruju nekim tamo novinarima Avaza, FTV-a, BHT-a i tako dalje, organizacije koje su dokazano amaterske, korumpirane i pune licnih interesa.
Te Spaha se pobio sa Ibisevicem, te Spaha se pobio sa Kolasincem, pa se i Bicakcic navalio na Spahica. Ma sta se sve nije pisalo.
Momku pukao film, eto vam Velid yebao vas on.
SPAHICU NISMO TE ZASLUZILI!!!!!!
-
- Kontakt:
Zao mi je Kolasinca
, ali nadam se da ce poslije ovoga naucit da neulazi bespotrebno ko sivonja u svaki duel....

- master1015
- Kontakt:
velid spaho je jedan veliki seljak,, simbol neprofesionalizma
Majstore, ako poznajes Sea, poselami ga od srca. I reci da smo uz njega.master1015 je napisao/la:velid spaho je jedan veliki seljak,, simbol neprofesionalizma

Šunjic je na Svjetskom pokazao kikseru kako se stoper igra.
Taj momak je sad stub odbrane odlaskom kabadahije

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- master1015
- Kontakt:
^^^uradit cu
Nema sanse. Sunjic bar trenutno ( a pitanje je ako ce ikada ) ni u snu nema kvalitet da igra za jedan Bayer u prvih 11 a tek da bi odigrao onakvu utakmicu kao Spaha juce bez greske. Komentari kao sto je ovaj su stvorili svu tu mrznju oko ex-kapitena i napravili su od njega levata i starca. Slavio se je onaj Pasuljodopulos iz Schalkea i njegove slike ljepile ovdje kao on ce izbaciti kabadahiju iz prvih 11 i sa sigurnoscu se je tvrdilo da je Spaha izgubio svoje mjesto. A Spaha igrac utakmice a Pasuljodopulos ulazi u 80 minuti. Sunjic nije a pitanje je dali ce ikada biti kvalitet jednog Spahica. A to ces vidjeti i sam u prvoj jacoj utakmici ( Belgija, Wales a mozda i prije ). Spahic ima sve elemente vrhunskog stopera ( brzina, pozicioniranje, igra glavom, tehnika, uklizavanja, smirenost, velika borbenost, liderstvo na terenu ) znaci sve. Mozda je zbog godina malo izgubio na brzini ( utakmica protiv Nigerije je izuzetak a morao je igrati i beka ). Isto tako Bicakcic je juce dokazao veliki kvalitet ali treba sacekati rijec je tek o jednoj utakmici. Ali mi trebamo cetvoricu super stopera a ne jedva dvojicu solidnih. Osim ako je jedini cilj da se kvalifikujemo onda je to druga stvar.BadrHari je napisao/la:Šunjic je na Svjetskom pokazao kikseru kako se stoper igra.