Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Lako je sad pricati i biti pametan.emir79 je napisao/la:Upravo o ovome sam htio i da pisem. Ne misli nikome lose, jer ce te kad tad stici kazna. Vjerovao ti u Boga ili ne, ali budi siguran da ce te stici. Ne mislim da je Sead nekome nesto lose mislio, ali mi smo ta stoka koja navlaci baksuzluk. Tako smo i Vedi, a tako i Balji kad je potpisao za Real. Odma pretjerivanje i pravili ih i od Boga vece.
I nema mi nista mrze kad se pocne ovdje zaprdjivati , te tenk, te rusilac, te masina, te ne znam sta vec. Umjesto da kad vidimo naseg igraca i njegov uspjeh, da kazemo da ga Allah/Bog sacuva povreda.
Jos jednom ko bude pisao ova sranja tipa rusilac ,masina o ostale p.icke materine, ima da otresa usima ovdje
Muka mi je koliko mi je zao momka.
Mogli smo reć koju za Balea i Hazarda pre mečeve sa Velsom/Belgijom?Donnie Darko je napisao/la:ne mogu da vjerujem da bukvalno ima ljudi koji misle da forumasi snose dio krivice, ili su cak u potpunosti krivi za ovu povredu. mislim koji ****mogli bi postat neka skupina superheroja ako vec imamo takvu moc iza tastature, ali budite oprezni, velika moc trazi veliku odgovornost, nek nam ovo bude lekcija.
seo cuvaj se. desi se svakome jbg. mnogi su se vracali poslije slicnih nesreca, ne sumnjam vala ni u tebe.
Glup si ko ku.racemir79 je napisao/la:Upravo o ovome sam htio i da pisem. Ne misli nikome lose, jer ce te kad tad stici kazna. Vjerovao ti u Boga ili ne, ali budi siguran da ce te stici. Ne mislim da je Sead nekome nesto lose mislio, ali mi smo ta stoka koja navlaci baksuzluk. Tako smo i Vedi, a tako i Balji kad je potpisao za Real. Odma pretjerivanje i pravili ih i od Boga vece.
I nema mi nista mrze kad se pocne ovdje zaprdjivati , te tenk, te rusilac, te masina, te ne znam sta vec. Umjesto da kad vidimo naseg igraca i njegov uspjeh, da kazemo da ga Allah/Bog sacuva povreda.
Jos jednom ko bude pisao ova sranja tipa rusilac ,masina o ostale p.icke materine, ima da otresa usima ovdje
Muka mi je koliko mi je zao momka.
Bravo, mislim da ne bi bilo lose probati Besica na beku. Moze cimirot igrati na njegovom mjestu u vezi. Momak je kvalitet.master1015 je napisao/la:Besic na lijevi bek
Cimirot u sredini
Bicakcic-Sunjic stoperski par
Besic je jedini koji moze donekle zaustavit balea trenutno,,momak je prije jednom igro na lijevi bek za bosnu i bio je fantastican
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, Google [Bot] i 54 gosta.