Sead Kolašinac

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

autogol
Kontakt:

Re: Sead Kolašinac

Post Postao/la autogol » 24 avg 2014, 12:50

Kakva steta,zelim mu brzi oporavak od planiranog :pray: Na Sea mislim,naravno :thumbup:

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 24 avg 2014, 12:51

Maksuz sam odma otvorio laptop da vidim sta se desilo i nazalost najgore..Start je bio bezazlen on je naletio na igraca uopste ga nije pokosio kao da je u doskoku sj.ebao nogu..Veliki udarac i za nasu odbranu jer je bio jak stabilan ovako Salihovic ne igra Lulic nije za beka jedino Zukanovic da brani tu poziciju u narednim mecevima Vels Belgija

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 24 avg 2014, 12:52

Vratit će se Seo još jači nego prije, dobro zapamtite. On je veliki fighter i neće se tako lako predati. Mlad je, ima ogroman potencijal i vjerujem da će u pauzi razmisliti o nekim stvarima i da neće više ići "glavom kroz zid" u nekim situacijama, jer mu to može uništiti karijeru.

I da, stvarno je vrijeme da se prekine s djetinjarijama na temi.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 24 avg 2014, 12:52

Koje palamuđenje, 'ebem ti sujevjeran narod. Seo, legendo, vrati nam se još bolji!!!

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 24 avg 2014, 12:53

emir79 je napisao/la:Upravo o ovome sam htio i da pisem. Ne misli nikome lose, jer ce te kad tad stici kazna. Vjerovao ti u Boga ili ne, ali budi siguran da ce te stici. Ne mislim da je Sead nekome nesto lose mislio, ali mi smo ta stoka koja navlaci baksuzluk. Tako smo i Vedi, a tako i Balji kad je potpisao za Real. Odma pretjerivanje i pravili ih i od Boga vece.

I nema mi nista mrze kad se pocne ovdje zaprdjivati , te tenk, te rusilac, te masina, te ne znam sta vec. Umjesto da kad vidimo naseg igraca i njegov uspjeh, da kazemo da ga Allah/Bog sacuva povreda.

Jos jednom ko bude pisao ova sranja tipa rusilac ,masina o ostale p.icke materine, ima da otresa usima ovdje

Muka mi je koliko mi je zao momka.
Lako je sad pricati i biti pametan. :kafa:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 24 avg 2014, 13:02

Nije ni problem što ga neće bit 4 meča reprezentacije,samo ako bude onaj stari kad se vrati i uigra,plasirat ćemo se mi na EP nekako i bez njega.
Nad tobom sunce najljepše sja

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 24 avg 2014, 13:04

Ovaj debilizam sa rusiocem, tenkom, sudzukama i ostalim glupostima je jednom morao doci na naplatu. Zelim mu sto brzi oporavak.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 24 avg 2014, 13:06

ne mogu da vjerujem da bukvalno ima ljudi koji misle da forumasi snose dio krivice, ili su cak u potpunosti krivi za ovu povredu. mislim koji **** :lol: mogli bi postat neka skupina superheroja ako vec imamo takvu moc iza tastature, ali budite oprezni, velika moc trazi veliku odgovornost, nek nam ovo bude lekcija.

seo cuvaj se. desi se svakome jbg. mnogi su se vracali poslije slicnih nesreca, ne sumnjam vala ni u tebe.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 24 avg 2014, 13:11

Donnie Darko je napisao/la:ne mogu da vjerujem da bukvalno ima ljudi koji misle da forumasi snose dio krivice, ili su cak u potpunosti krivi za ovu povredu. mislim koji **** :lol: mogli bi postat neka skupina superheroja ako vec imamo takvu moc iza tastature, ali budite oprezni, velika moc trazi veliku odgovornost, nek nam ovo bude lekcija.

seo cuvaj se. desi se svakome jbg. mnogi su se vracali poslije slicnih nesreca, ne sumnjam vala ni u tebe.
Mogli smo reć koju za Balea i Hazarda pre mečeve sa Velsom/Belgijom? :D
Nad tobom sunce najljepše sja

master1015
Kontakt:

Post Postao/la master1015 » 24 avg 2014, 13:16

znaci krivi smo mi sto ga zovemo rusilac i bik iako se momak ponosi sa tim koliko vam je IQ ako stvarno vjerujete da se zbog toga momak povrijedio vi koji vjerujete u takvu magiju da bog kaznjava momka zbog tudje komentare stvarno neznate sta pricate sto se tice momka sea kolasinca slusajte me dobro i nemojte pretjerat ovo je momku dodatna motivacija da bude jos bolji kad se vrati momak nece bit isti onaj kolasinac nakon povrede nego ce bit bolji jer znam kako momak reaguje na ovakve stvari momak ima inat sto nema niko on ce uzvratit ovoj povredi troduplo sto se tice stil igre nece je promijenit jer sta pravi momka "KOLASINAC" je to sto je vrlo grub igrac momak ce bit jos vise nasilan ali ce ovaj put da se bolje pazi jer prije bi samo uletio sad ce bolje analizirat kad i kako uletat ali njegovo uletanje nece se promijenit on ce dalje to radit jedino me strahuje njegova tezina jer kad goj momak ne igra on nabije kila jer mnogo jede ali sam siguran u njega i u schalke da se to nece dozvolit inace zelim ti momcino srece u zdravlje i da se vratis duplo bolji i jaci ti si legenda sto se ne ponavlja

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 24 avg 2014, 13:27

Nadam se da će se brzo oporaviti. Vjerujem da se ovo na njega neće negativno odraziti, naprotiv. :pray:
Vrijeme je njegov prijatelj. :)
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 24 avg 2014, 13:31

Uh kako mi ova vijest sjeba dan. :damn: Takve stvari se desavaju u fudbalu i ove povrede su sve cesce.

Seo zelim ti sto brzi oporavak i da nam se vratis bar 3 puta jaci.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 24 avg 2014, 13:35

Fujjjj... :evil: :evil: :evil: :evil:

Jbote dan i nesreća. :thumbdown:

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 24 avg 2014, 13:46

ljudi dragi, nemojte brinuti za povratak našeg sea, pa LJUDI DRAGI, bez zajebancije, on sebi ne može dozvoliti da bude loš, znači on će danonoćno raditi ako treba da se vrati maximalno! bez brige, bit će i bolji!

bez obzira što ću sada čitati razne komentare, lakše bi mi palo da su javili da je Džeko završio karijeru i otvorio model agenciju..

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 24 avg 2014, 13:53

tuga golema

znači i protiv Velsa bez Sea, eto Bejlu slobodne desne strane....
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

master1015
Kontakt:

Post Postao/la master1015 » 24 avg 2014, 14:02

Besic na lijevi bek
Cimirot u sredini
Bicakcic-Sunjic stoperski par

Besic je jedini koji moze donekle zaustavit balea trenutno,,momak je prije jednom igro na lijevi bek za bosnu i bio je fantastican

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 24 avg 2014, 14:06

emir79 je napisao/la:Upravo o ovome sam htio i da pisem. Ne misli nikome lose, jer ce te kad tad stici kazna. Vjerovao ti u Boga ili ne, ali budi siguran da ce te stici. Ne mislim da je Sead nekome nesto lose mislio, ali mi smo ta stoka koja navlaci baksuzluk. Tako smo i Vedi, a tako i Balji kad je potpisao za Real. Odma pretjerivanje i pravili ih i od Boga vece.

I nema mi nista mrze kad se pocne ovdje zaprdjivati , te tenk, te rusilac, te masina, te ne znam sta vec. Umjesto da kad vidimo naseg igraca i njegov uspjeh, da kazemo da ga Allah/Bog sacuva povreda.

Jos jednom ko bude pisao ova sranja tipa rusilac ,masina o ostale p.icke materine, ima da otresa usima ovdje

Muka mi je koliko mi je zao momka.
Glup si ko ku.rac

Sead Rusilac Seo Kolasinac ce se vratiti jaci nego ikad. 8-)
Zadnja izmjena: hodža, dana/u 24 avg 2014, 14:07, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA MARŠAL !!!

Ledesma10
Kontakt:

Post Postao/la Ledesma10 » 24 avg 2014, 14:07

Mnogo mi je žao, al brate dragi ide ko strvina u svaki duel, i onaj nepotreban gdje mozgom može uzeti loptu..veliki hendikep za nas

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 24 avg 2014, 14:09

master1015 je napisao/la:Besic na lijevi bek
Cimirot u sredini
Bicakcic-Sunjic stoperski par

Besic je jedini koji moze donekle zaustavit balea trenutno,,momak je prije jednom igro na lijevi bek za bosnu i bio je fantastican
Bravo, mislim da ne bi bilo lose probati Besica na beku. Moze cimirot igrati na njegovom mjestu u vezi. Momak je kvalitet.

Poselami nam Sea i reci da smo uz njega svi, na svakoj dzumi kad hodza silazi na mimbera ima da se molim da se sto prije oporavi.
1946

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 avg 2014, 14:12

Apsolutna katastrofa. Ovo nam je sada odbrana, u ovom trenutku:

Avdija - Bicakcic - Sunjic - Salihovic (koji ne igra za Hoffenheim)

Znaci KATASTROFA. Za ovu povredu se ne moze nista, ali smo zbog Safeta i neznalica u medijima i publici izgubili Spahica i Zukanovica. Ova povreda dovodi plasman na EP u pitanje, toliko je vazna.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, Goalgetter, Google Adsense [Bot], Lavcina, Zglavkar i 32 gosta.