Ti si na lud
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Dobro ti ovo, samo kući dobili andoru
Ti si na lud
Ti si na lud
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Safet Sušić - Pape
Ovo postaje malo zabrinjavajuće!!! Seo i Mujdza povrijeđeni, Salihovic ne igra, Vrsnjes bez kluba i ne igra... Zukanovic nije pozvan... Dakle spali smo na svega dva odbrambena, Bicakcic i Sunjic!!! Noooot good!!!!
- sanlituncay
- Kontakt:
O čemu ti ??? Citiraj me kad se kvalifikacije zavrse,rekao samGunnerS je napisao/la:Dobro ti ovo, samo kući dobili andoru![]()
Ti si na lud
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
Zukanovic bi mogao igrati i ljevog beka umjesto Sea ako bas zagusti.Batko je napisao/la:Ovo postaje malo zabrinjavajuće!!! Seo i Mujdza povrijeđeni, Salihovic ne igra, Vrsnjes bez kluba i ne igra... Zukanovic nije pozvan... Dakle spali smo na svega dva odbrambena, Bicakcic i Sunjic!!! Noooot good!!!!
Pa to, Zuka je morao biti na spisku? Apsolutno nemamo alternative nikakve!!!Ajax je napisao/la:Zukanovic bi mogao igrati i ljevog beka umjesto Sea ako bas zagusti.Batko je napisao/la:Ovo postaje malo zabrinjavajuće!!! Seo i Mujdza povrijeđeni, Salihovic ne igra, Vrsnjes bez kluba i ne igra... Zukanovic nije pozvan... Dakle spali smo na svega dva odbrambena, Bicakcic i Sunjic!!! Noooot good!!!!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Batko je napisao/la:Ovo postaje malo zabrinjavajuće!!! Seo i Mujdza povrijeđeni, Salihovic ne igra, Vrsnjes bez kluba i ne igra... Zukanovic nije pozvan... Dakle spali smo na svega dva odbrambena, Bicakcic i Sunjic!!! Noooot good!!!!

"Ha cujte, neko ce reci da bi se ja trebao zabrinuti zbog svega toga, ali mi imamo Anela Hadzica koji je polivalentan igrac, i standardan u svom klubu, prema tome...."
"...bez brige"

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Dobro je pa se Vranjes ne moze tako lako ozlijediti, jak je momak, inace bi najebali 
Lulic,Salihovic..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Imamo Spahu koji je bio igrac utakmice Borussia Dortmund - Bayer. Ali on je bio proglasavan od mnogih ovdje kao visak i kao zesci kikser. Kao starac pred zavrsetkom karijere kojega ce izbaciti Pasuljodopolus iz Schalkea ( a on zaigra tek u 80 minuti derbija i to jos pored Spahe i jos dvojice stopera ). A niko nije pomislio da je utakmica protiv Nigerije mogla da bude los dan, nedovoljno sanirana povreda jer nije trenirao prije utakmice a i to da je morao da izlazi i na beka. Pa to sto smo zeljeli to smo sada i dobili. Sada moraju da odigraju odlicno ova dva stopera. Sto mislim da ipak nece biti tesko jer ce se Kipar ionako braniti preko 80% utakmice. Mada Zukanovic je stvarno trebao da dobije poziv po meni. Sada kada nema Spahe jos vise nego inace.Batko je napisao/la: Pa to, Zuka je morao biti na spisku? Apsolutno nemamo alternative nikakve!!!
- Consigliere
- Kontakt:
Nema se gdje povrijeditiSheyi je napisao/la:Dobro je pa se Vranjes ne moze tako lako ozlijediti, jak je momak, inace bi najebali
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
IronijaConsigliere je napisao/la:Nema se gdje povrijeditiSheyi je napisao/la:Dobro je pa se Vranjes ne moze tako lako ozlijediti, jak je momak, inace bi najebali
Pogledaj nam sad zadlje linije bez Sea, Sejo na tribinam, Mujdža na povrijeđen/klupa, Vranješ nema kluba.
Šta li će Pape smislit baš me zanima
BiH - Kipar 1:1sanlituncay je napisao/la:Molim da se ovo zapamti,pa me citirajte nekad tamo...[img]
BiH - Belgija 1:4
BiH - Izrael 1:2
BiH - Andora 1:0
BiH - Wales 2:2
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 24 avg 2014, 12:06, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Mora pozvati ZUKANOVICA, jednostavno MORA.
Moramo i nekog lijevog beka pozvati, pa nek je i slabijeg kvaliteta ali moram, ja ne vidim ko bi ti mogao biti
Puzigaca
Moramo i nekog lijevog beka pozvati, pa nek je i slabijeg kvaliteta ali moram, ja ne vidim ko bi ti mogao biti
Puzigaca
1946
Čim je ovaj magarac ponovo bio izabran za selektora sam rekao sam sebi da više neću gubiti živce oko njegovih retardiranih poteza i izjava. Ali džaba... repka mi je preča od svega, pa ja jadan ponovo moram slušati i gledati neshvaćenog genija na djelu 
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Najbolje da pozove sve igrace iz FK Sarajevo koji imaju bh pasos i papire pa da se igramo "Bayerna" tj, iz jednog tima 8 igraca za reprezentaciju.
Salu na stranu, mislim da ne moze upucivati naknadne pozive, steta zbog Kolasinca i ne pozivanja Stilica i Zukanovica. Jos je forma igraca koji su pozvani upitna, a nacekat cemo se na ove papirđije da odvagaju za koga ce igrati.
Salu na stranu, mislim da ne moze upucivati naknadne pozive, steta zbog Kolasinca i ne pozivanja Stilica i Zukanovica. Jos je forma igraca koji su pozvani upitna, a nacekat cemo se na ove papirđije da odvagaju za koga ce igrati.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Consigliere
- Kontakt:
Al, zato cetiri pobjede u gostimaElegant je napisao/la:BiH - Kipar 1:1sanlituncay je napisao/la:Molim da se ovo zapamti,pa me citirajte nekad tamo...[img]
BiH - Belgija 1:4
BiH - Izrael 1:2
BiH - Andora 1:0
BiH - Wales 2:2
E, da mi je sad vidit' Safeta i njegovu muku. Zukanovica mora zvat'
Ne može. Zukanović ispada iz svih kombinacija. Nije se ustalio u prvih 11 Chieva.Consigliere je napisao/la:E, da mi je sad vidit' Safeta i njegovu muku. Zukanovica mora zvat'![]()
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
kreten će radije preći u formaciju s tri pozadi, nego što će posrat' sam sebe i pozvat' Zukanovića 
- Consigliere
- Kontakt:
Al, da ga zovne, zamisli tog razgovora i neugodnosti.... Safet bi ga zovnuo, i onda spustio slusalicu u po' razgovoraClutch je napisao/la:Ne može. Zukanović ispada iz svih kombinacija. Nije se ustalio u prvih 11 Chieva.Consigliere je napisao/la:E, da mi je sad vidit' Safeta i njegovu muku. Zukanovica mora zvat'![]()
Sto bi zvao Zukanovica kad je on specijalizirao taktiku bez ljevog beka ...Consigliere je napisao/la:Al, da ga zovne, zamisli tog razgovora i neugodnosti.... Safet bi ga zovnuo, i onda spustio slusalicu u po' razgovoraClutch je napisao/la:Ne može. Zukanović ispada iz svih kombinacija. Nije se ustalio u prvih 11 Chieva.Consigliere je napisao/la:E, da mi je sad vidit' Safeta i njegovu muku. Zukanovica mora zvat'![]()
Reci ce strunjak koga nema bez njega se moze, jedino mi zao momka na startu karijere kad mu je sljedio najveci uspon zadesi ga gadna povreda
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.