Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
Jeste bili navalili na njega sa sudzukama medvjedima i ostalim.Eto stavite opet koji kolut sudzuke mozda mu pomogne.zajebancija u dure ali brate bili ste pretjerali.Nista mu se gore nije moglo desiti.
Budi jak, Seade.
Ljudi moji, šta je ovo, raspada nam se odbrana.
Ljudi moji, šta je ovo, raspada nam se odbrana.

- Nerminovic
- Kontakt:
najgori dan u mom zivotu ne mogu da vjerujem
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- povratakotpisanih
- Kontakt:
A jesmo baksuzi, bože dragi. Oba beka nam povrijeđena (Kolašinac i Mujdža), a Pape nije pozvao Zukanovića. Tako da će nam u ovim kvalama nosioci igre u odbrani biti Bičakčić i Šunjić, uglavnom biće veselo!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
E misa mu
Cini mi se da mi nijedna povreda teze nije pala. Ni ona kad se Vedo povrijedio.
Tacno mi je pozlilo.
Nema veze Seo ti ces se nama vratiti troduplo bolji ako dragi Bog da. Sto brzo se oporavi. A ovi sto spominju povredu Jessea, pa vi ljudi moji trunku mozga da imate nebi ga spominjali. Seo dok se ne vratis Besic ce porusiti sto se porusiti moze. Bez brige.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
ma sredit' će to Pape već nekako, pun je čovjek noviteta, samo čekaj da nas ponovo iznenadiClaus je napisao/la:Ljudi moji, šta je ovo, raspada nam se odbrana.

-
- Kontakt:
Ibisevic prosao istu operaciju. Kvesic takodje. Na Salihamidzicu se usavrsila procedura ove operacije. Dok je lijeka...
- Nerminovic
- Kontakt:
Ne' mogu da vjerujem. Idem u Vels i nece biti Sea'.
Odbrana nam je kao Kukuruzspor. Gotovo je, Lulic kao lazni bek....

Odbrana nam je kao Kukuruzspor. Gotovo je, Lulic kao lazni bek....

BackSpace United
BackSpace United
neka momčiluka malo odmori, zaslužio je!
Draxler na fb
Gute Besserung Sead Kolasinac .
Ich weiß du brauchst kein Mitleid . Du bist ein Kämpfer . Komm schnell auf die Beine !
All the best for you Sead Kolasinac.
You are a fighter , come back as soon as possible !
Gute Besserung Sead Kolasinac .
Ich weiß du brauchst kein Mitleid . Du bist ein Kämpfer . Komm schnell auf die Beine !
All the best for you Sead Kolasinac.
You are a fighter , come back as soon as possible !
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Ovo je najgore sto se moglo dogoditi , Seo vise nikad nece biti isti , mogao je biti najbolji u europi,
Ako Bog da valjda ce biti drugacije sa njim jer je mladji , ali ove povrede totalno zaje*'u karijeru , Baljić , Ibišević ,...

Ako Bog da valjda ce biti drugacije sa njim jer je mladji , ali ove povrede totalno zaje*'u karijeru , Baljić , Ibišević ,...

e kad mi ovako dan pocne 

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Vratit ce se SEO bolji i jaci. Sreca u nesreci je da su njemacki doktori najveci strucnjaci u svijetu za ovakve povrede.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Strašno mi je žao kao i svima nama, ali nemojte ovo gledati kroz prizmu reprezentacije jer , barem meni, nije žao nas i naše reprezentacije nego See, momka koji je jako mlad i koji će ovo morati prebroditi kako zna... Iskren da budem na mene su znale posljedice ostaviti i sitne povrede od nekoliko sedmica, iako sam igrao na niskom nivou. Sem toga, žao mi i pomisliti da smo ga i mi ,što bi ljudi rekli- urekli, našom pozitivnom zezancijom.
No šta je tu je, Seo je jak momak i vratiti će se on ako Bog da još jači i bolji, a mi smo tu da ga bodrimo svojom ljubavlju jer nam je zaista prirastao srcu.
Selam!
No šta je tu je, Seo je jak momak i vratiti će se on ako Bog da još jači i bolji, a mi smo tu da ga bodrimo svojom ljubavlju jer nam je zaista prirastao srcu.
Selam!
Pustio je dva mora da se dodiruju, između njih je pregrada i oni se ne miješaju –
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
Upravo tako, Bog sve vidi i šalje fakture. Plus se momak malo previše k***io. Al mlad je, i ja sam u njegovim godinama mislio da sam uhvatio Boga za muda, pa sam u nekim navratima spušten na zemljicu, i neka sam.anonymousHD je napisao/la:Kakva šteta.![]()
Sad se svi vratite malo unazad, pa skontajte šta ste pisali kada je Seo izbio Jesea i kada mu je sjebo ligamente. Bog vraća sve, pogotovo jer ste ga svi podržavali i govorili neka ga je slomio, bla bla bla...
Karma is a bitch.
Žao mi ga je, ali sam je sebi ovo napravio. Stara je istina da se fudbal , pa i odbrambeni fudbal, igra mozgom a ne snagom.
U svakom slučaju, želim mu da se što prije vrati na fudbalske terene, da mu ova povreda ne unazadi karijeru i neka nam je Bog na pomoći u 2014. godini. Ubjedljivo najbolji odbrambeni igrač nam se povrijedio, bojim se da ćemo imat strašnih problema.
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko
-
- Kontakt:
ogromna šteta 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- Nerminovic
- Kontakt:
Popularni Seo, obratio se navijačima naše reprezentacije, a saopštenje prenosimo u cjelosti.
“Dragi navijači,
kao što znate jučer sam zadobio tešku povredu zbog koje ću u utorak biti operisan u Augsburgu i zbog koje bih van terena mogao biti i pola godine.
Imam sreću da će moje koljeno operisati jedan od najboljih svjetskih hirurga za ovakvu vrstu povreda, ali i da ću tokom oporavka imati najbolju moguću njegu stručnih lica.
Iskreno se nadam kako ću se iz ovog, za mene uistinu teškog perioda, vratiti još jači, bolji i kvalitetniji.
Jako mi je žao što neću biti na raspolaganju Schalkeu u izuzetno važnim utakmicama u narednim mjesecima, a riječima ne mogu opisati koliku tugu za mene predstavlja to što neću biti na raspolaganju selektoru Sušiću, našoj reprezentaciji i svim mojim Bosancima i Hercegovcima u mečevima naše reprezentacije protiv Kipra, Velsa, Belgije i Izraela.
Ponavljam, iz ovog svega se želim vratiti još jači, bolji i kvalitetniji i radiću što više kako bih svaki dan van terena iskoristio za ispunjenje tog cilja!
Na kraju, ali meni najvažnije, želim da se zahvalim svim navijačima, prijateljima i kolegama koji su mi poslali poruke podrške koje mi puno znače i koje će mi značajno olakšati proces oporavka!
Hvala!
Vaš SEO!”

BackSpace United
BackSpace United
Upravo o ovome sam htio i da pisem. Ne misli nikome lose, jer ce te kad tad stici kazna. Vjerovao ti u Boga ili ne, ali budi siguran da ce te stici. Ne mislim da je Sead nekome nesto lose mislio, ali mi smo ta stoka koja navlaci baksuzluk. Tako smo i Vedi, a tako i Balji kad je potpisao za Real. Odma pretjerivanje i pravili ih i od Boga vece.
I nema mi nista mrze kad se pocne ovdje zaprdjivati , te tenk, te rusilac, te masina, te ne znam sta vec. Umjesto da kad vidimo naseg igraca i njegov uspjeh, da kazemo da ga Allah/Bog sacuva povreda.
Jos jednom ko bude pisao ova sranja tipa rusilac ,masina o ostale p.icke materine, ima da otresa usima ovdje
Muka mi je koliko mi je zao momka.
I nema mi nista mrze kad se pocne ovdje zaprdjivati , te tenk, te rusilac, te masina, te ne znam sta vec. Umjesto da kad vidimo naseg igraca i njegov uspjeh, da kazemo da ga Allah/Bog sacuva povreda.
Jos jednom ko bude pisao ova sranja tipa rusilac ,masina o ostale p.icke materine, ima da otresa usima ovdje
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Potpisujem.emir79 je napisao/la:Upravo o ovome sam htio i da pisem. Ne misli nikome lose, jer ce te kad tad stici kazna. Vjerovao ti u Boga ili ne, ali budi siguran da ce te stici. Ne mislim da je Sead nekome nesto lose mislio, ali mi smo ta stoka koja navlaci baksuzluk. Tako smo i Vedi, a tako i Balji kad je potpisao za Real. Odma pretjerivanje i pravili ih i od Boga vece.
Miske no. 1
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, denza, Goalgetter, Lavcina i 20 gostiju.