Sead Kolašinac

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Alipasino
Kontakt:

Re: Sead Kolašinac

Post Postao/la Alipasino » 24 avg 2014, 11:58

Jeste bili navalili na njega sa sudzukama medvjedima i ostalim.Eto stavite opet koji kolut sudzuke mozda mu pomogne.zajebancija u dure ali brate bili ste pretjerali.Nista mu se gore nije moglo desiti.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 24 avg 2014, 12:01

Budi jak, Seade.

Ljudi moji, šta je ovo, raspada nam se odbrana. :(

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 24 avg 2014, 12:03

najgori dan u mom zivotu ne mogu da vjerujem
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

povratakotpisanih
Kontakt:

Post Postao/la povratakotpisanih » 24 avg 2014, 12:05

A jesmo baksuzi, bože dragi. Oba beka nam povrijeđena (Kolašinac i Mujdža), a Pape nije pozvao Zukanovića. Tako da će nam u ovim kvalama nosioci igre u odbrani biti Bičakčić i Šunjić, uglavnom biće veselo!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 24 avg 2014, 12:05

E misa mu :evil: :evil: :evil: Cini mi se da mi nijedna povreda teze nije pala. Ni ona kad se Vedo povrijedio. :cry: :plac: :plac: Tacno mi je pozlilo. :plac: :plac: Nema veze Seo ti ces se nama vratiti troduplo bolji ako dragi Bog da. Sto brzo se oporavi. A ovi sto spominju povredu Jessea, pa vi ljudi moji trunku mozga da imate nebi ga spominjali. Seo dok se ne vratis Besic ce porusiti sto se porusiti moze. Bez brige. :salut: :salut: :salut:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 avg 2014, 12:11

Claus je napisao/la:Ljudi moji, šta je ovo, raspada nam se odbrana. :(
ma sredit' će to Pape već nekako, pun je čovjek noviteta, samo čekaj da nas ponovo iznenadi :cool:

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 24 avg 2014, 12:13

Ibisevic prosao istu operaciju. Kvesic takodje. Na Salihamidzicu se usavrsila procedura ove operacije. Dok je lijeka...

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 24 avg 2014, 12:15

Ne' mogu da vjerujem. Idem u Vels i nece biti Sea'.

:plac: :plac:

Odbrana nam je kao Kukuruzspor. Gotovo je, Lulic kao lazni bek.... :sick:

BackSpace United

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 avg 2014, 12:24

neka momčiluka malo odmori, zaslužio je!

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 24 avg 2014, 12:24

Draxler na fb

Gute Besserung Sead Kolasinac .
Ich weiß du brauchst kein Mitleid . Du bist ein Kämpfer . Komm schnell auf die Beine !
All the best for you Sead Kolasinac.
You are a fighter , come back as soon as possible !
#Bosnianbeast

#DLOading

#WeGoHard

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 24 avg 2014, 12:25

Ovo je najgore sto se moglo dogoditi , Seo vise nikad nece biti isti , mogao je biti najbolji u europi, :roll:

Ako Bog da valjda ce biti drugacije sa njim jer je mladji , ali ove povrede totalno zaje*'u karijeru , Baljić , Ibišević ,... :(

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 24 avg 2014, 12:26

e kad mi ovako dan pocne :(
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 24 avg 2014, 12:28

Vratit ce se SEO bolji i jaci. Sreca u nesreci je da su njemacki doktori najveci strucnjaci u svijetu za ovakve povrede.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 24 avg 2014, 12:28

:cry: :cry: :cry: :cry:
Nad tobom sunce najljepše sja

stolica
Kontakt:

Post Postao/la stolica » 24 avg 2014, 12:32

Strašno mi je žao kao i svima nama, ali nemojte ovo gledati kroz prizmu reprezentacije jer , barem meni, nije žao nas i naše reprezentacije nego See, momka koji je jako mlad i koji će ovo morati prebroditi kako zna... Iskren da budem na mene su znale posljedice ostaviti i sitne povrede od nekoliko sedmica, iako sam igrao na niskom nivou. Sem toga, žao mi i pomisliti da smo ga i mi ,što bi ljudi rekli- urekli, našom pozitivnom zezancijom.
No šta je tu je, Seo je jak momak i vratiti će se on ako Bog da još jači i bolji, a mi smo tu da ga bodrimo svojom ljubavlju jer nam je zaista prirastao srcu.

Selam!
Pustio je dva mora da se dodiruju, između njih je pregrada i oni se ne miješaju –
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!

Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti

GangstaX

Post Postao/la GangstaX » 24 avg 2014, 12:33

anonymousHD je napisao/la:Kakva šteta. :thumbdown:

Sad se svi vratite malo unazad, pa skontajte šta ste pisali kada je Seo izbio Jesea i kada mu je sjebo ligamente. Bog vraća sve, pogotovo jer ste ga svi podržavali i govorili neka ga je slomio, bla bla bla...

Karma is a bitch.
Upravo tako, Bog sve vidi i šalje fakture. Plus se momak malo previše k***io. Al mlad je, i ja sam u njegovim godinama mislio da sam uhvatio Boga za muda, pa sam u nekim navratima spušten na zemljicu, i neka sam.

Žao mi ga je, ali sam je sebi ovo napravio. Stara je istina da se fudbal , pa i odbrambeni fudbal, igra mozgom a ne snagom.

U svakom slučaju, želim mu da se što prije vrati na fudbalske terene, da mu ova povreda ne unazadi karijeru i neka nam je Bog na pomoći u 2014. godini. Ubjedljivo najbolji odbrambeni igrač nam se povrijedio, bojim se da ćemo imat strašnih problema.
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 24 avg 2014, 12:43

ogromna šteta :shock:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 24 avg 2014, 12:45

Popularni Seo, obratio se navijačima naše reprezentacije, a saopštenje prenosimo u cjelosti.

“Dragi navijači,

kao što znate jučer sam zadobio tešku povredu zbog koje ću u utorak biti operisan u Augsburgu i zbog koje bih van terena mogao biti i pola godine.

Imam sreću da će moje koljeno operisati jedan od najboljih svjetskih hirurga za ovakvu vrstu povreda, ali i da ću tokom oporavka imati najbolju moguću njegu stručnih lica.

Iskreno se nadam kako ću se iz ovog, za mene uistinu teškog perioda, vratiti još jači, bolji i kvalitetniji.

Jako mi je žao što neću biti na raspolaganju Schalkeu u izuzetno važnim utakmicama u narednim mjesecima, a riječima ne mogu opisati koliku tugu za mene predstavlja to što neću biti na raspolaganju selektoru Sušiću, našoj reprezentaciji i svim mojim Bosancima i Hercegovcima u mečevima naše reprezentacije protiv Kipra, Velsa, Belgije i Izraela.

Ponavljam, iz ovog svega se želim vratiti još jači, bolji i kvalitetniji i radiću što više kako bih svaki dan van terena iskoristio za ispunjenje tog cilja!

Na kraju, ali meni najvažnije, želim da se zahvalim svim navijačima, prijateljima i kolegama koji su mi poslali poruke podrške koje mi puno znače i koje će mi značajno olakšati proces oporavka!

Hvala!

Vaš SEO!”
:plac:

BackSpace United

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 24 avg 2014, 12:47

Upravo o ovome sam htio i da pisem. Ne misli nikome lose, jer ce te kad tad stici kazna. Vjerovao ti u Boga ili ne, ali budi siguran da ce te stici. Ne mislim da je Sead nekome nesto lose mislio, ali mi smo ta stoka koja navlaci baksuzluk. Tako smo i Vedi, a tako i Balji kad je potpisao za Real. Odma pretjerivanje i pravili ih i od Boga vece.

I nema mi nista mrze kad se pocne ovdje zaprdjivati , te tenk, te rusilac, te masina, te ne znam sta vec. Umjesto da kad vidimo naseg igraca i njegov uspjeh, da kazemo da ga Allah/Bog sacuva povreda.

Jos jednom ko bude pisao ova sranja tipa rusilac ,masina o ostale p.icke materine, ima da otresa usima ovdje

Muka mi je koliko mi je zao momka.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

GangstaX

Post Postao/la GangstaX » 24 avg 2014, 12:50

emir79 je napisao/la:Upravo o ovome sam htio i da pisem. Ne misli nikome lose, jer ce te kad tad stici kazna. Vjerovao ti u Boga ili ne, ali budi siguran da ce te stici. Ne mislim da je Sead nekome nesto lose mislio, ali mi smo ta stoka koja navlaci baksuzluk. Tako smo i Vedi, a tako i Balji kad je potpisao za Real. Odma pretjerivanje i pravili ih i od Boga vece.

I nema mi nista mrze kad se pocne ovdje zaprdjivati , te tenk, te rusilac, te masina, te ne znam sta vec. Umjesto da kad vidimo naseg igraca i njegov uspjeh, da kazemo da ga Allah/Bog sacuva povreda.

Jos jednom ko bude pisao ova sranja tipa rusilac ,masina o ostale p.icke materine, ima da otresa usima ovdje

Muka mi je koliko mi je zao momka.
Potpisujem.
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, denza, Goalgetter, Lavcina i 20 gostiju.