Da, Široki je drugi svijet za većinu klubova ove lige pa tako i Slobodu. Da trener ima malo veća muda, vjerojatno bi u ovom trenutku bili branitelji naslova.terabajt je napisao/la:Po meni ocekivan rezultat iz tuzle cak sta vise ocekivao sam i ubjedljiviju pobjedu.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- badblueboylivno
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Hayley <3
Jedan zanimljiv podatak o Premijer ligi:
Tri bivsa prvaka zemlje igraju u nizim rangovima takmicenja. Leotar igra 1. ligu manjeg entiteta, a Modrica i Brotnjo 2. entitetsku ligu.
Tri bivsa prvaka zemlje igraju u nizim rangovima takmicenja. Leotar igra 1. ligu manjeg entiteta, a Modrica i Brotnjo 2. entitetsku ligu.
Nakon 4 kola da malo podvucemo crtu.
Za prvaka ce se boriti Sarajevo, Zrinjski i Široki Brijeg to je definitvno.
Za europu Zeljeznicar , Velez , Borac, Olimpic (iz prikrajka)
Opstanak: Zvijezda, Čelik , Travnik , Drina + jos dvije ekipe sigurno ce biti u tom drustvu.
Pozitivno iznenadjenje sezone: Velez i Slavija
Negativno: Čelik
Za prvaka ce se boriti Sarajevo, Zrinjski i Široki Brijeg to je definitvno.
Za europu Zeljeznicar , Velez , Borac, Olimpic (iz prikrajka)
Opstanak: Zvijezda, Čelik , Travnik , Drina + jos dvije ekipe sigurno ce biti u tom drustvu.
Pozitivno iznenadjenje sezone: Velez i Slavija
Negativno: Čelik
Znaš kako Miroslav Ilić voli reći: "Tek smo počeli"!
Još će se mnoge stvari iskristalisati, rano je za prognoze.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Još će se mnoge stvari iskristalisati, rano je za prognoze.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nakon četiri kola zna čovjek definitivno ko će se za šta boriti.Ljudi postali i vidoviti.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Je li me ovo oci varaju ili je vise Ultrasa bilo nego 'domacina' ? Jos se kao podsmijavaju Slobodi i hrane istruli ego 

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Više od pola Juga je prešlo na Sjever kada su rekli da se može ući sa kartom za Jug na tu tribinu zbog jake kiše...Otalo 100tinjak momaka, dok je na sjeveru bilo oko 2-3 hiljade
Ja te volim, volim Željo..
-
- Kontakt:
zna se zasto manijaci ne idu na jug niti ce ici... ne pametujte..
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
na jugu prava spica
sad je benjo a bio tica
smijali se nasoj muci
sad ste pravi ...
eto to vam je to...
koji je ovo bojkot manijaka po redu
sad je benjo a bio tica
smijali se nasoj muci
sad ste pravi ...
eto to vam je to...
koji je ovo bojkot manijaka po redu

Stipu ih ba. I mi smo prolazili kroz ista sranja, shvatam ih skroz.
Oni par puta krenuli u ovako nesto, neku ko borbu, pa odustajali i vracali se podvijenog repa.
A ja sada iskreno nadam se da ce se izboriti, i da pravi ljudi preuzmu jug. Ne sto ih volim, nego jer zdrava prica na jugu, i pravi ljudi tamo, samo mogu unaprijediti nase rivalstvo i ultras pricu ovoga grada.
Sretno pravoj ekipi sa juga, i ne odustajte do cilja.
Oni par puta krenuli u ovako nesto, neku ko borbu, pa odustajali i vracali se podvijenog repa.
A ja sada iskreno nadam se da ce se izboriti, i da pravi ljudi preuzmu jug. Ne sto ih volim, nego jer zdrava prica na jugu, i pravi ljudi tamo, samo mogu unaprijediti nase rivalstvo i ultras pricu ovoga grada.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
-
- Kontakt:
+1 isto krenuo napisati, a pošto znamo prvi mi kako je prolaziti kroz sve to, naravno da ide podrška, komšijska!AdiFKS je napisao/la:Stipu ih ba. I mi smo prolazili kroz ista sranja, shvatam ih skroz.

Ništa neobično, u Engleskoj imaš Blackburn, Leeds, Nottinham F., Wolverhampton, SWFC itd itdFKSLOBODA je napisao/la:Jedan zanimljiv podatak o Premijer ligi:

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- tuzlak1987
- Kontakt:
Najjaca stvar dolaze Manijaci na temu Slobode pricaju o porazu protiv Sirokog, a oni trebali od iste ekipe izgubiti ali su im sudije naravno pomogle, danas izgube od Zrinjskog.
Pricaju o tome kako se Fukare kriju od kise, a kod njih citava tribina predje
Ko o cemu sto bi se reklo
Pricaju o tome kako se Fukare kriju od kise, a kod njih citava tribina predje

Ko o cemu sto bi se reklo
Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito
Jadan ne bio, koje tri hiljade?gio10 je napisao/la:Više od pola Juga je prešlo na Sjever kada su rekli da se može ući sa kartom za Jug na tu tribinu zbog jake kiše...Otalo 100tinjak momaka, dok je na sjeveru bilo oko 2-3 hiljade

"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
http://sportsport.ba/bh_fudbal/vrhunski ... ist/138696" onclick="window.open(this.href);return false;
Dok covjek prica Adzem sjedi ko da je na vikendici izvalio se, neke shatro zamisljene face slaze. Onda uze onu Janu pa je nako kafanski nageo jos ono mucka u ustima.
Kakvu ste vi ublehu za trenera dobili... ni znanja a ni opste kulture ocigledno.
Dok covjek prica Adzem sjedi ko da je na vikendici izvalio se, neke shatro zamisljene face slaze. Onda uze onu Janu pa je nako kafanski nageo jos ono mucka u ustima.
Kakvu ste vi ublehu za trenera dobili... ni znanja a ni opste kulture ocigledno.
Mogla bi ovo biti slicna sezona onoj prosloj. Zrinjski i Siroki su jucer odlicno prosli na jako teskim gostovanjima i mogli bi biti ozbiljni konkurenti Sarajevu u borbi za titulu. Tek na proljece bi se moglo prelomiti ako netko ostane bez snage, sje*u ga ozljede, slaba sirina klupe i slicno.
Vidim da kazu kako je Velez pozitivno iznenadjenje. Za mene uopce nisu iznenadjenje, jer sam ocekivao dobre igre od njih. Slavija i dalje neporazena, a mnogi su joj presudili jos prije mjesec dana. Nece se dat oni, opstat ce sigurno. Pogotovo pored ovakvog Viteza i Travnika. Radnik takodjer ima samo jedan bod, ali ih nebi svrstao u drustvo ova dva tima, jer je Radnik isao u goste Zrinjskom i Sirokom, tu je logicno da ce izgubiti. Uzeli su bod kod kuce Slaviji. Celik bi vrlo lako mogao patit na dnu sa Travnikom i Vitezom.
Sloboda ocekivano. Prva dva kola protiv timova koji ce se borit za opstanak uzmu sest bodova i onda odu ozbiljnijem Olimpicu i izgube. Opet im dodje jos ozbiljniji Siroki i opet izgube. Sredina tablice je njihova. Kroz par sezona nadam se da ce se borit za Europu. Drugi novajlija, Drina bi mogla isto do sredine tablice. Porazeni su u Mostaru od odlicnog Veleza, a onda i kod kuce od prvaka Zrinjskog. Dobili Mladost u Bijeljini, a vjerujem i da ce danas Radnika na svom terenu.
Vidim da kazu kako je Velez pozitivno iznenadjenje. Za mene uopce nisu iznenadjenje, jer sam ocekivao dobre igre od njih. Slavija i dalje neporazena, a mnogi su joj presudili jos prije mjesec dana. Nece se dat oni, opstat ce sigurno. Pogotovo pored ovakvog Viteza i Travnika. Radnik takodjer ima samo jedan bod, ali ih nebi svrstao u drustvo ova dva tima, jer je Radnik isao u goste Zrinjskom i Sirokom, tu je logicno da ce izgubiti. Uzeli su bod kod kuce Slaviji. Celik bi vrlo lako mogao patit na dnu sa Travnikom i Vitezom.
Sloboda ocekivano. Prva dva kola protiv timova koji ce se borit za opstanak uzmu sest bodova i onda odu ozbiljnijem Olimpicu i izgube. Opet im dodje jos ozbiljniji Siroki i opet izgube. Sredina tablice je njihova. Kroz par sezona nadam se da ce se borit za Europu. Drugi novajlija, Drina bi mogla isto do sredine tablice. Porazeni su u Mostaru od odlicnog Veleza, a onda i kod kuce od prvaka Zrinjskog. Dobili Mladost u Bijeljini, a vjerujem i da ce danas Radnika na svom terenu.
Naravno da ide podrska zdravom jezgru pa koja god to grupa bila cak i onoj 'najmrzoj'
izgurajte do kraja a misevi klonite se prica o Tuzli i Slobodi imate vi svojih problema.. najsmjesnije bi bilo da se sas zaredaju otkazi i ostavke a ko sto slutim bice Sadikovic,Adzem,Hukic pa ko prije od njih

It was turned around so that right looked wrong
Pa zar nakon one igre protiv Borusije komsija neko dodaje jos Sirokog i Zrinjskog.Moze jer ce Sloboda zapet iz petnih zila da slomi igrace Sarajva.Savjet Uscuplicu izvedi drugi satav u Tuzli jer inace rizikujes povrede igraca.
- storm_raider
- Kontakt:
Miran! Uz nogu!Dzanelemi je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/vrhunski ... ist/138696
Sport je lijek za tijelo i duh.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.