Hajduk Split
Re: Hajduk Split
Napokon Mertojak osovjio Torcida kup
!!!KEEP CALM AND LOVE TOTENHAM!!!
!!!Yids Army!!!
!!!Yids Army!!!
- sanlituncay
- Kontakt:
Pa nije to kišom došlo!MikiHJ je napisao/la:Napokon Mertojak osovjio Torcida kup
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
Treca sreca sto bi se rekloMikiHJ je napisao/la:Napokon Mertojak osovjio Torcida kup

Nakon sjevera,nestalo ulaznica za istok,u prodaji jos zapad

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
LOL ja ne vjerujemsanlituncay je napisao/la:Pa nije to kišom došlo!MikiHJ je napisao/la:Napokon Mertojak osovjio Torcida kup
!!!KEEP CALM AND LOVE TOTENHAM!!!
!!!Yids Army!!!
!!!Yids Army!!!
koliko je ovo tacno da znam zbog kladionice ?NemaStrancaDoBosanca je napisao/la:Do 21h prodano 17 127 ulaznica.
U Osijek nece putovati nijedan igrac iz pocetne postave. Sve se baca na Dnjipro.
Vrlo vjerojatno. Kalinić na golu i možda još dva tri igrača koja su igrala protiv Dnjepra. A možda i Dante bude na golu.
Igrat će Vlašić, Nižić, Jozinović, Mikanović, Maloku, Bencun.....igrači sa klupe i igrači koji su priključeni iz Hajduka B koji igra u trećoj ligi. Onda i onaj novi Mezga bi trebao igrati. Jedno 15 minuta će dobiti i Milevski iako se i u utakmici protiv Dnjepra vidjelo da teško dolazi do daha.
Ovo je prvi put u 20 godina koliko pratim Hajduka da se prednost daje jednoj europskoj utakmici na uštrb domaće lige. Prvi put!! 20 godina im treba da dođe iz guzice u glavu.
Inače, tog prokletog Osijeka nismo pobijedili u gradskom vrtu 6 godina, pa vrijeme je već. Vjerujem da će biti tekma sa dosta golova, i ovi pričuvni igrači se žele dokazati, kao i oni mlađi. A i oni igrači koji su igrali nekad u prvoj pa ispali (Jozinović, Bencun)
1:3 je sasvim dosta i u redu
Igrat će Vlašić, Nižić, Jozinović, Mikanović, Maloku, Bencun.....igrači sa klupe i igrači koji su priključeni iz Hajduka B koji igra u trećoj ligi. Onda i onaj novi Mezga bi trebao igrati. Jedno 15 minuta će dobiti i Milevski iako se i u utakmici protiv Dnjepra vidjelo da teško dolazi do daha.
Ovo je prvi put u 20 godina koliko pratim Hajduka da se prednost daje jednoj europskoj utakmici na uštrb domaće lige. Prvi put!! 20 godina im treba da dođe iz guzice u glavu.
Inače, tog prokletog Osijeka nismo pobijedili u gradskom vrtu 6 godina, pa vrijeme je već. Vjerujem da će biti tekma sa dosta golova, i ovi pričuvni igrači se žele dokazati, kao i oni mlađi. A i oni igrači koji su igrali nekad u prvoj pa ispali (Jozinović, Bencun)

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
onda probati oba daju ili 3+ iako sam prije ovog tvog posta mislio odigrati 1xdubrava je napisao/la:Vrlo vjerojatno. Kalinić na golu i možda još dva tri igrača koja su igrala protiv Dnjepra. A možda i Dante bude na golu.

Prije igraj oba daju gol nego 3+. Znam se ja kadkad i za.hebat...
Iako vjerujem da će biti golova i da će se igrati otvoreno i sa jedne i sa druge strane..

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
-
- Kontakt:
U danasnjim Sportskim novostima i Slobodnoj Dalmaciji je najavljen iduci sastav:
Kalinic - Mikanovic, Z. Milic, Nizic, Jozinovic - Vlasic, Vukovic, Mezga - Maloku, Milevski, Bencun.
Dakle u odnosu na prvu utakmicu protiv Dnjipra u pocetnoj postavi bi trebao biti isti samo golman. Dosta njih nije ni otputovalo u Osijek. Poput Maloce, Milovica, Caktasa, Maglice...
Za ovu utakmicu je u kadar prve momcadi prikljucen i juniorski reprezentativac BiH Ismar Hairlahovic, tako da je moguce da bude na klupi.
Sto igrati ne znam, ali takve su trenutne informacije.
Kalinic - Mikanovic, Z. Milic, Nizic, Jozinovic - Vlasic, Vukovic, Mezga - Maloku, Milevski, Bencun.
Dakle u odnosu na prvu utakmicu protiv Dnjipra u pocetnoj postavi bi trebao biti isti samo golman. Dosta njih nije ni otputovalo u Osijek. Poput Maloce, Milovica, Caktasa, Maglice...
Za ovu utakmicu je u kadar prve momcadi prikljucen i juniorski reprezentativac BiH Ismar Hairlahovic, tako da je moguce da bude na klupi.
Sto igrati ne znam, ali takve su trenutne informacije.
Iz ljubavi, iz dišpeta. Član Hajduka. http://hajduk.hr/klub/clanstvo
Hajduk nije slavio u Osijeku 6 godina i da slavi danas s B timom..ne vjerujem..
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Zasto? Pa vaznija ima je moguca pobjeda tj. prolazak u skupine EL nego HNL gdje svakako ne mogu bit prvaci, al' u Europu ce lagano. Ako uspiju odmorit igrace i proci u grupnu fazu dobivaju vise para i tako to ide.Clutch je napisao/la:Hajduk nije slavio u Osijeku 6 godina i da slavi danas s B timom..ne vjerujem..
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Očigledno nisi shvatio moj post.Lillard je napisao/la:Zasto? Pa vaznija ima je moguca pobjeda tj. prolazak u skupine EL nego HNL gdje svakako ne mogu bit prvaci, al' u Europu ce lagano. Ako uspiju odmorit igrace i proci u grupnu fazu dobivaju vise para i tako to ide.Clutch je napisao/la:Hajduk nije slavio u Osijeku 6 godina i da slavi danas s B timom..ne vjerujem..
@dubrava je napisao da će Hajduk danas uzeti u Osijeku, što je po meni malo vjerovatno, zbog tih stvari što sam naveo.
A što se tiče toga da su izabrali Evropu ispred HNL-a, pa to je logičan i pametan izbor i nisam uopšte kritikovao tu odluku.. Šta li si ti pročitao da mi je znati

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Evo tek sad vidim
.
Mislio sam da si napisao da 6 godine nisu tamo pobijedili i sad idu s B sastavom... Al' dobro, bit ce gusto, nije Osijek nista psoebno, racunam na X.

Mislio sam da si napisao da 6 godine nisu tamo pobijedili i sad idu s B sastavom... Al' dobro, bit ce gusto, nije Osijek nista psoebno, racunam na X.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Vukovic je trenutno najbolji igrac B momcadi i zasluzuje priliku od prve minute,eh sad sto se tice Milevskog,ako bude igrao od prve minute vjerovatno ce biti zamjenjen na poluvremenu jer sumnjam da ima snage za vise
HRHB
HRHB
-
- Kontakt:
U odnosu na najave imamo samo jednu promjenu u početnom sastavu. Umjesto Malokua tu je Gotal.
[SLUŽBENO] HNK Hajduk Split u Gradskom vrtu nastupa u sljedećoj početnoj postavi: Kalinić - Mikanović, Z. Milić, Nižić, Jozinović (c) - Vlašić, Vuković, Mezga - Bencun, Milevski, Gotal.
Na klupi su: Stipica, Bosančić, Vasilj, Tima, Bašić, Maloku, Hairlahović.
[SLUŽBENO] HNK Hajduk Split u Gradskom vrtu nastupa u sljedećoj početnoj postavi: Kalinić - Mikanović, Z. Milić, Nižić, Jozinović (c) - Vlašić, Vuković, Mezga - Bencun, Milevski, Gotal.
Na klupi su: Stipica, Bosančić, Vasilj, Tima, Bašić, Maloku, Hairlahović.
Iz ljubavi, iz dišpeta. Član Hajduka. http://hajduk.hr/klub/clanstvo
Pa i nije baš nešto šaroliko koliko sam mislio. Mikanović je prošle godine u par utakmica (tijekom ljeta) bio u prvoj postavi. Isto kao i Mujan, ako ga se sjećate. Obojica, po meni odlični mladi igrači. Osim toga reprezentativci u U-21 i U-19.
Mezga će vrlo brzo zaigrati u prvoj. Jozinović, iako katastrofalan lijevi bek, do jučer bio među prvih 11. Gotal se tu već ustalio otkako je došao.
Nižić, Vlašić su već igrali (ulazili) ove sezone. Bencun također. Z. Milić i Vuković su ti novi.. Milevskom ne bi dao više od pola sata, jednostavno nema snage da trči, nije još u natjecateljskoj formi.
Nadam se da će mali Hairlahović zaigrati..
Ništa neobično jedino što nisu još dosad igrali skupa
Pa ja tek sad vidim da je tekma već uveliko počela, bemti samog sebe

Mezga će vrlo brzo zaigrati u prvoj. Jozinović, iako katastrofalan lijevi bek, do jučer bio među prvih 11. Gotal se tu već ustalio otkako je došao.
Nižić, Vlašić su već igrali (ulazili) ove sezone. Bencun također. Z. Milić i Vuković su ti novi.. Milevskom ne bi dao više od pola sata, jednostavno nema snage da trči, nije još u natjecateljskoj formi.
Nadam se da će mali Hairlahović zaigrati..
Ništa neobično jedino što nisu još dosad igrali skupa

Pa ja tek sad vidim da je tekma već uveliko počela, bemti samog sebe

1-0 za Osijek na poluvremenu,ocekivano,tesko se nesto moze uciniti sa ovom postavom
HRHB
HRHB
2:0 za Osijek.
Gledao 10 minuta prvog poluvremena i 10 drugog i ugasio stream. Nisam imao živaca više gledati. Očekivao sam više od momaka koji su igrali...
Sva sreća pa je i Rijeka izgubila..
Gledao 10 minuta prvog poluvremena i 10 drugog i ugasio stream. Nisam imao živaca više gledati. Očekivao sam više od momaka koji su igrali...
Sva sreća pa je i Rijeka izgubila..
Zasluzena pobjeda Osijeka,Nizicu je ovo plafon karijere,Bencun najbolji danas,mali Milic solidan,ovo ostalo li-la
HRHB
HRHB
Kako je Iso odigrao tih petnaestak minuta?
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.