Club Atletico de Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Club Atletico de Madrid
Lik dođe na temu Atletica pričati ko je bolji Džeko ili Mandžukić 

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Cholo rutinski pokupio jos jedan trofej 

Ko pokupi ovaj trofej obicno ostaje bez onog vaznijeg u sezoni. 

Marksizam u skole!
Lige?Neka,zadovoljit ce se Cholo i ligom prvaka ove godine pa pravac Meazza da voljenom klubu poploci nove staze uspjeha.Od same pomisli na to vec nam trnci tijelom prolaze 

Cholo je vec u voljenom klubuSiamoNoi je napisao/la:Lige?Neka,zadovoljit ce se Cholo i ligom prvaka ove godine pa pravac Meazza da voljenom klubu poploci nove staze uspjeha.Od same pomisli na to vec nam trnci tijelom prolaze

- AlfredBorden
- Kontakt:
ma i njemu ce nekad bit san da vodi real madrid ko sto gledam 

Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Godinama i godinama se prica kako Atletico ima pogresnu taktiku protiv Reala i evo napokon dodje neko ko ima isto misljenje i bum saka laka trofej po trofej ccc zali Boze samo onolike godine bez nekih znacajnijih rezultata po meni najvise zahvaljujuci losem taktiziranju.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Vjerujem da si razočaran zbog poraza, ali znaš i sam da je da Real došao do decime više sretno nego spretno. Da nije bilo Ramosa, Simeone bi osvojio jedini trofej u evropskom fudbalu koji mu nedostaje. No dobro, to je završena priča, uvjeren sam da će Rojoblancosi imati novu priliku za historijski uspjeh.madridist je napisao/la:Koja glupa izjava,za što džaba novci,za osvojenu ligu prvaka i to gle čuda upravo protiv AtleticaClaus je napisao/la:Claus je napisao/la:Sreća za Atletico da je Garcija uspio pogoditi i tako omogućiti timu dobar rezultat pred revanš. Real je tradicionalno nezgodan protivnik Colchonerosima. Za njih je vrlo bitno što su postigli gol u gostima, jer će im to dopustiti da igraju svoju prepoznatljivu igru na Calderonu.
Da li će osvojiti trofej, zavisi svakako i od Reala, ali mislim da Cholo uzima Super Cup.![]()
Džaba vam novci, moji sinovci.![]()
čestitam navijačima medonja ako ih ima na zasluženom trofeju..
Međutim, sigurno da je i trofej Super Cupa solidna utjeha, a posebnu draž daje činjenica da je osvojen u dvomeču protiv najljućeg rivala i ujedno najskuplje ekipe na svijetu.
Istina,ali znamo da su tri takva i odavno izjavljuje da sva tri zeli voditi u svojoj karijerisoe je napisao/la:Cholo je vec u voljenom klubuSiamoNoi je napisao/la:Lige?Neka,zadovoljit ce se Cholo i ligom prvaka ove godine pa pravac Meazza da voljenom klubu poploci nove staze uspjeha.Od same pomisli na to vec nam trnci tijelom prolaze.

@Claus
Sta god te pali i cini sretnim .
Cijelo finale lp Madrid je bio bolja ekipa i zasluženo pobijedio.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
to niko ne spori, ali i argentina je bila bolja u finalu protiv njemačke pa corak..madridist je napisao/la:@Claus
tako da ramos nije pogodio na kraju ko bi te pitao ko je bio bolji. ja ove godine vidim strašan real koji će opet biti najmanje i finalu LS, i vjerovatno prvak Španije(Atletiko neće imati snage,a i LS će biti veća želja, a Barselona je dovela Suareza koji je obično kad ode iz kluba ovaj nešto osvoji)...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
[youtube][/youtube] 

I tako Mandžo utiša Peru i njegov napadački potencijal od 300 mil. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Čestitke Atleticu, posebno Mandži.
Sportski magazin
http://www.balkan-portal.com.hr/)
http://www.balkan-portal.com.hr/)
Cholu 8 utakmica kazne
.
Jbte i liga i savez ovakav.

Jbte i liga i savez ovakav.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Neka neka,pa nek lupa sudije 

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- Donnie Darko
- Kontakt:
Hoće on osvajat lige i kupove ispred bogova iz Madrida i Barcelone, eto mu sad na 

Cuj jbte liga, a covjek opalio cusku sudiji.
Pa to bi i u ovoj nasoj mocvari do lige bilo zestoko sankcionisano, a kamoli u Spaniji.

Pa to bi i u ovoj nasoj mocvari do lige bilo zestoko sankcionisano, a kamoli u Spaniji.
A sta kazes na Mourinhov prst u oko Vilanovi i sačekuše po parkinzima ?Mozambik je napisao/la:Cuj jbte liga, a covjek opalio cusku sudiji.![]()
- Donnie Darko
- Kontakt:
1 ili 2 utakmice su za ovo sasvim dovoljne, mislim koji ****. Čuj opalio ćušku sudiji.
Iako, kad čovjek razmisli. Da je kojim slučajem Simeonova ruka sjekira, a glava ovog suca breskva, moglo je biti fatalno. Kad se pogleda iz tog ugla, kazna je sasvim realna.
Iako, kad čovjek razmisli. Da je kojim slučajem Simeonova ruka sjekira, a glava ovog suca breskva, moglo je biti fatalno. Kad se pogleda iz tog ugla, kazna je sasvim realna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.