FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tuzlak1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 avg 2014, 01:46

De ba ljudi ne znam sta vam je, nije problem u Sadikovicu. Problem je u igracima, nisu toliko kvalitetni da igraju protiv jacih ekipa..

Sta bi pricali da nam je trener kao kod Celika ili Travnika, pa ona dva ne mogu 3 rijeci sastaviti. Kao da su ih sa neke njive pokupili.. :crazy:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 avg 2014, 02:00

de ljudi spustite malo loptu na zemlju...igracki,trenerski i po platama listicani su za nas druga dimenzija...ja licno nisam vjerovao u 3 boda al sam mislio da do bobe mozemo...nisam razocaran porazom jer smo igrali onoliko koliko nam je protivnik dopustio...ljudi su dar mar pravili...ko god je na Tusnju i prati Slobodu zna da ova ekipa nije za vrhunske domete...denis mi je samo kriv jer ekipa nije fizicki dobro pripremljena a imao je MAKAR za to vrhunske uslove plus ovo neko njegovo izbacivanje emocija tipa moj grad,moj klub..to mi p.r.e.s.e.r.a.v.a.n.j.e. tesko pogotovo od njega..i ponovo smo se vratili igri izbij,nabij....treba nam strpljenja a njega nema jer 20 godina se mi nesto saburimo i cekamo bolje dane...sad kad imamo pravog covjeka na pravom mjestu mi smo kao nesto nestrpljivi i trazimo vise...za one koji neznaju idemo ponovo...sezona 14-15
1.SANACIJA DUGOVA....MILIONSKIH
2.UREDZIVANJE I SMINKANJE STADIONA
3.EVROPSKE AMBICIJE....vratiti se na 1 i 2
zato de malo realnosti ....ovu sezonu je bitno izgurat u nekoj zlatnoj sredini a nase je da klub pomognemo finansijski...NAROCITO SAD KAD ZNAMO KAKO SE TRANSPARENTNO RADI...zato vas jos jednom molim da realno sagledamo situaciju i ne odustajemo jer ovo je borba koja ce jos trajati....oni koji su mislili da cemo razbit sirokog,zrinjskog i pitare pa zbog toga nece sad dolazit nek ne dolaze....i danas je bilo sigurno 3000 ljudi i opet slusam negativce kako je to malo....mislim,STA NEKI HOCE :wtf: :wtf: ....a ti sto najvise pljuju nisu naravno marke dali za klub a sve im nesto lafo smeta
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 24 avg 2014, 02:01

Prije svega pozdrav svima.

Tek sad stigoh da napisem svoje utiske s utakmice, a prethodno i da procitam postove koje ste pisali. Ima par realnih komentara, a Boga mi ima vise onih "veze s vezom". Ne volim da ulazim u diskusije s forumasima nije mi to u cilju i da se raspravljam, ali moram reci ovo:

@Benjo uzmi Dzafica i povedi kuci kad ti je dobar... ko god ti on bio ili ne slobodno ga za ruku i kuci neka ga zalaze se momak cccc...

Izvorni krivac za danasnji poraz i (ne)zalaganje na terenu je sljam od covjeka Denis Sadikovic! Losa priprema utakmice, igraci sumnjivog kvaliteta u pocetnoj postavi, zatim ne rezonske izmjene na poluvremenu... Od prvog zvizduka sudije se znalo da idemo na bod, pa nasi napadaci ne smiju da predju centra i napadnu sirokobrijezane, a kamo li sta drugo. Uz kakvu takvu igru imamo 0:0 na poluvremenu zahvaljujuci Secerevicu koji je kakav takav prekidao akcije i dijelio lopte prvom do sebe, nista specijalno ali nam protivnici nisu stvorili sanse u prvom poluvremenu. Eh dolazi drugo poluvrijeme i onda "Murinjo" uvodi Halila kao skotnu kuju koja se vuca po terenu i Mujica koji je trebao igrat od pocetka, na terenu ostavlja brojeve 14, 15, 16, 19, (ne zelim ih imenovati, zeludac mi se okrene kad im cujem prezimena) svi skupa nisu jedan igrac na terenu i na kraju kad mu preostaje jos jedna izmjena i svi ocekujemo da konacno izvede jednog od ovih telaca s terena i ubaci Mujku i krene na sve ili nista s tri napadaca on izvodi Radovanovica. Svi koji su sjedili na tribinama sa mnom su se slozili u vezi s ovim, pa me sad zanima jel moguce da to sljam i dno dna od covjeka ne vidi ove stvari ili su u pitanju neke druge stvari!?

Moje misljenje dok se nerijesimo ovih trubadura (14,15,16,19) i naravno "posebnog" i protiv Velike Obarske su nam sanse svedene na minimum, jer ovo nije bio samo problem danas, vec i protiv Celika ako ne i gore ali smo se svi kolektivno zadovoljili sa 3 boda i nije nam se dalo komentarisat.

Nemojte mi pisat o stabilizaciji i otplati dugova zivi bili, nisam glup, niko ne trazi da budemo prvaci drzave, ali pristup tekmama, a pogotovo ovim poslednjim domacim je jedno veliko nista!

Pozdrav za sve realne i normalne forumase!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 24 avg 2014, 02:34

samozeljo1987 je napisao/la:Druga liga druga liga smijat će vam se svi
Niste svijesni niste svijesni da ćete opet ispasti
A kada opet ,a kada opet ispadnete
Više nikad više nikad se ne vraćate .

:lol:
Ako se budemo ispadali,sudeći po tabeli,idete i vi zajedno sa nama :D

Igrači su loše izgledali danas,nit se branili,nit napadali ko što neko reče,više smo trčali kad smo po 2-3 gola razlike vodili u 90oj min prošle sezone nego danas.Il je do želje,zalaganja,pripreme utakmice,taktike,kondicije al nešto nije valjalo.Široki je sila i ne treba tako psovat sve redom što od Širokog izgubimo,al treba bit nanerviran što igrači ne trče.Nije ni Sadiković toliki odron od trenera,nema ni on ekipu da sve redom guzi,al eto on nema puno kredita,tj. nema ga uopšte,zbog nekih drugih razloga.Danas je imo lošu postavku i izmjene,al može se i to jednom desit.Vidit ćemo za ubuduće :D

Samo da Azmir ne odustane od nas :pray: . I ako neko dobije bilo kakvu informaciju o vraćanju nekih dugova,i kako stoje stvari sa tim,nek postavi,hvala :D
Nad tobom sunce najljepše sja

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 24 avg 2014, 02:55

Pusite qrac vi sto serete za baklje, kad je Neven u pitanju nema pravila ;)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 avg 2014, 03:26

pinoglavi je napisao/la:
samozeljo1987 je napisao/la:Druga liga druga liga smijat će vam se svi
Niste svijesni niste svijesni da ćete opet ispasti
A kada opet ,a kada opet ispadnete
Više nikad više nikad se ne vraćate .

:lol:
Ako se budemo ispadali,sudeći po tabeli,idete i vi zajedno sa nama :D

Igrači su loše izgledali danas,nit se branili,nit napadali ko što neko reče,više smo trčali kad smo po 2-3 gola razlike vodili u 90oj min prošle sezone nego danas.Il je do želje,zalaganja,pripreme utakmice,taktike,kondicije al nešto nije valjalo.Široki je sila i ne treba tako psovat sve redom što od Širokog izgubimo,al treba bit nanerviran što igrači ne trče.Nije ni Sadiković toliki odron od trenera,nema ni on ekipu da sve redom guzi,al eto on nema puno kredita,tj. nema ga uopšte,zbog nekih drugih razloga.Danas je imo lošu postavku i izmjene,al može se i to jednom desit.Vidit ćemo za ubuduće :D

Samo da Azmir ne odustane od nas :pray: . I ako neko dobije bilo kakvu informaciju o vraćanju nekih dugova,i kako stoje stvari sa tim,nek postavi,hvala :D
Pusti brate idiota ko ga ebe brate ja ga ni procito nisam do sad haahhaha..vidis da boluje lik pusti ga smjesna su ta djeca tipa njega koji dolaze na tudje teme daju neke komentare tipa ovog ..umjesto da se bori za svoju ekipu ali et
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 24 avg 2014, 08:27

Ponovo se javljaju "instant" navijaci.
I juce na utakmici, to jedva docekalo da ono nekom psuje mater, smeta im sto se navijanje cijelu utakmicu posvetilo momku, momku koji je obiso sve stadione u BiH i svoje pare davo za putovanja, zbog ljubavi prema Slobodi, a govore to oni isti koji nisu nigdje bili, koji da nije Cire bilo nebi pogledali pola utakmice u drugoj ligi.

Onaj juce lomi stolice na sjeveru, i pokusava on vodit navijanje "Denise napolje", to nam treba konacno smo docekali tribini i mi cemo je izgleda i razjebat, najbolje bi bilo onaj istok samo ogradit i ko u tor neke pustat, i nisu za boljeg.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

samke12345
Kontakt:

Post Postao/la samke12345 » 24 avg 2014, 09:13

derbi začelja Sloboda-Zeljeznicar :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 24 avg 2014, 09:14

Sad kritikujete i Jankovica sto njega ubaci, a Salihovica (opet vas ljubimac) ostavi na klupi. Haha, pa kako znate vi kakav je Jankovic ako ga niste gledali nikad. A gdje je Sale igrao tokom karijere? Vjerovatno ljudi u strucnom stabu znaju kakav je Jankovic i sto je igrao u prvoj :D

Sve trener do trenera. Posle tekme sa Simin Hanom ste pricali jednu pricu, pa posle dva kola drugu pricu, pa sad opet. A sjetite se sta je bilo prije par mjeseci il dvije godine. Niko da ugodi izgleda :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

klma
Kontakt:

Post Postao/la klma » 24 avg 2014, 09:28

Ne mogu da vjerujem koliko je bilo likova na zapadu koji nisu prestajali da psuju, onaj srednji dio.Mala plata nema posla, sta li vec...Mislio sam da ce ekipa sa stolnjakom rakijom i mezetom posati malo normalnija kad ostari ali dzaba neke mozes samo motokom utuc.
Nije ni pocela utakmica a vec su mati otac familja itd pobrojani...Mislim kome nije do toga bujrum u pozoriste ali brate samo prica navijaci ovo ono a ne prestaju.

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 24 avg 2014, 09:36

- Realnost prije pocetka sezone je bila pozicija broj 10, sve bolje od toga je da se udarimo nogom u guzicu. Široki se jucer pitao, igrao koliko je htio i sa 0:1 trebamo biti presretni jer ljudi su na svakoj poziciji duplo bolji od nas. Svoju sansu trebamo traziti protiv ekipa slicnih sebi i to je to. Kazete igraci su se trebali truditi, zajebi trud kada tu nema kvaliteta. 2 igraca Sirokog na malom prostoru vozaju nasa 4 igraca. Slomise se, a plavi ih vozaju ko na ringispilu. Desno krilo Širokog je silovao nasu lijevu stranu cijelo drugo poluvrijeme. Decko se trudio, ali dzaba kada ne zna. Lik s loptom mic po mic ulazi gotovo do golmana a ovaj nas lesy se uvlaci u svoj gol. To nije zato sto nije spreman, vec jednostavno ne zna.

- Ovo za Sadika sto baljezgate. Pa nije on Bio Z.Zidane pa da njegova iduca 4 koljena mogu zivjeti od njegove zarade posle zavrsetka karijere. Lik je otisao iz kluba jer jednostavno nije bilo PLATA. Covjek je otisao trbuhom za kruhom da prehrani svoju porodicu. Znamo svi kakva je bila tada situacija u klubu. Vi biste radili dzabalame a 5 mjeseci marke dobili niste?? To sto je on ogranicen strateg, sto ima pic... postavku igre i sto ima brat bratu poluprofesionalnu ekipu tu mu se isto ne moze nista prigovoriti. Zna se ko ga je i zasto ga je doveo. Ako hoces Karačića, isprsi se sa 15-20 milja mjesecno i potrosi pola miliona za rooster i svi cemo biti zadovoljni i sretni. Vrlo dobro se zna da to nismo sada u stanju uraditi i napraviti. Ako bude pozicija broj 10 do kraja sezone ja zadovoljan.

- I ovi navijaci sto posle par kola vise nece dolaziti na Tusanj i ne moraju. Ja sam uvijek davao peticu i davacu jer znam gdje novci idu za razliku od proslih vremena. Jucer gledam, opet bakljada i opet petica iz dzepa. Bravo babuni!!! OK, odali ste pocast kolegi, lijep trans. Ajde pjevajte za njega ali bez baklji. Pa u Holandskoj trecoj ligi toga vise nema. Radije sjedite i smislite koju novu pjesmu o Slobodi nego sto jeb.... Zelju i Sarajevo. To pjevajte kada dodju 2 doticna kluba a do tada prosirite repertoar na vise od 3 isfucane pjesme.

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 24 avg 2014, 09:37

klma je napisao/la:Ne mogu da vjerujem koliko je bilo likova na zapadu koji nisu prestajali da psuju, onaj srednji dio.Mala plata nema posla, sta li vec...Mislio sam da ce ekipa sa stolnjakom rakijom i mezetom posati malo normalnija kad ostari ali dzaba neke mozes samo motokom utuc.
Nije ni pocela utakmica a vec su mati otac familja itd pobrojani...Mislim kome nije do toga bujrum u pozoriste ali brate samo prica navijaci ovo ono a ne prestaju.
Znam buraz vjeruj na drugom poluvremenu sam bio kraj lika koji se nije gasio bukvalno samo psuje svima redom... iskreno da nije stariji covjek i da nemam postovanja prema njima bio bi iznabijan zbog tog jednostavno jer je bio cisti seljak...

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 24 avg 2014, 09:38

Vjerovatno i nece ostati trener Sadikovic ako tako prica, tesko je raditi posao dobro ako ti je krivo i nesta ti ne stima. Sada je dosta kriticna faza da uzmete 3 boda Slaviji i do tada jednostavno nema hajra od unutarnje svadje nego valja trpiti slozno par dana da se zavrsi ta utakmica, a odmah poslije toga treba poceti reforma jer ce biti pauza jedno 13 dana + 28 aug, 29 aug, 30 aug ako se daje fokus novom treneru, taj novi trener sto prije da dodje i da moze procijeniti ekipu i kakvi igraci ce mu faliti, i pola mjeseca mora da je dovoljno njemu da se makar upozna ekipom i da odradi dosta treninga. Jer Zrinjski je toliko jak trenutno da je tu suvisno pokusavati nesta vece ostvariti u trenutnom stanju, jer su oni favoriti i trud treba uloziti u slabijim ekipama, a ove jace ekipe zaobici dok je ovakvo stanje. Bod bi vam bio dobar protiv njih, gubitak bi bio ocekivan.

Imate strasno dobre juniore, mozete sigurno 2-3 povuci odatle da se lagano navikavaju na seniorski tempo.

Ovo je sve naravno samo moje misljenje, ali iskreno mislim da je ovo sta treba da se desi da bi Sloboda napredovala i izvukla se dok nije jos prosla ova kraca pauza. To je odlicna sansa za popravak. A sto se tice utakmice protiv Sirokog; to je Siroki, tezak protivnik, glavu gore, ima jos 25+ kola da se igra. ;)
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 avg 2014, 09:44

Pa nas cilj je svakako bio opstanak u ligi i pokusaj saniranja dugova a ne borba za sami vrh.

Ne znam sto se vecina upalila kao kutnjak zbog ovog poraza jer nas isto nece baciti na dno a i svakako ima nekoliko losijih ekipa od nas koje su glavni favoriti za ispadanje.

Samo Sloboda!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

betting1902
Kontakt:

Post Postao/la betting1902 » 24 avg 2014, 09:51

Jesmo losi navijaci,jedan poraz na gostovanju,jedan poraz od jedne od najbolje ekipe u ligi (sa,siroki) i odma po treneru po svima,opstanak,nedo bog jos jedan poraz,biti ce uprava napolje,**** takvu ljubav,sto se mene tice nek ova 7 pozicija i ostane, samo da se rijesmo dugova i da igracki kadar bude uigran makar 10% kao siroki, kontinuitet trenera i igraca na duge staze,svi bi odma zeljeli u playoff lige prvaka,ni realu nije islo sa zvjezdama dok se nisu uigrali :) poz..

mukesh80
Kontakt:

Post Postao/la mukesh80 » 24 avg 2014, 09:54

Prešao na poluvremenu na sever sa zapada zbog kiše i stvarno razočaran fukarama i navijanjem, primitivno seljačko navijanje pretežno pijanih momaka

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 24 avg 2014, 09:55

betting1902 je napisao/la:Jesmo losi navijaci,jedan poraz na gostovanju,jedan poraz od jedne od najbolje ekipe u ligi (sa,siroki) i odma po treneru po svima,opstanak,nedo bog jos jedan poraz,biti ce uprava napolje,**** takvu ljubav,sto se mene tice nek ova 7 pozicija i ostane, samo da se rijesmo dugova i da igracki kadar bude uigran makar 10% kao siroki, kontinuitet trenera i igraca na duge staze,svi bi odma zeljeli u playoff lige prvaka,ni realu nije islo sa zvjezdama dok se nisu uigrali :) poz..
Ma nije poraz toliko zabolio koliko je nezalaganje... igraci su bukvalno hodali po terenu, a u drugom poluvremenu su se izgubili totalno bilo je samo izbijaj u zito da ne bi primili jos jedan.. nezz tacno koji je igrac sirokog dobio aplauz nakon onog pokusaja voleom pri kraju utakmice.. za ono mu svaka cast ... ljudi su se igrali s namaa

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 24 avg 2014, 10:02

mukesh80 je napisao/la:Prešao na poluvremenu na sever sa zapada zbog kiše i stvarno razočaran fukarama i navijanjem, primitivno seljačko navijanje pretežno pijanih momaka
Zasto? Cijelo vrijeme se pjevala samo pjesma za Nevena.. :?

mukesh80
Kontakt:

Post Postao/la mukesh80 » 24 avg 2014, 10:32

Pjesma za Nevena u redu, ali ostalo navijanje (mi smo fukare iz grada soli **** nas boli.... fukara voli picke da bije itd), pa jarane kad dodjes sa detetom na utakmicu pa čuješ takvo navijanje, zatim podrška ekipi i Denise ( Denis napolje i igrajte picke skandiranje), razlika u kvalitetu slobode i širokog je ogromna i ko god se bavio fudbalom zna da tu ništa ne pomaže ni davanje 300% mogućnosti tako da igrači i Deis nisu takvo nešto zasluzili jer sva krivica je što su igrali protiv 6 puta kvalitetnijeg protivnika

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 24 avg 2014, 10:38

mukesh80 je napisao/la:Pjesma za Nevena u redu, ali ostalo navijanje (mi smo fukare iz grada soli **** nas boli.... fukara voli picke da bije itd), pa jarane kad dodjes sa detetom na utakmicu pa čuješ takvo navijanje, zatim podrška ekipi i Denise ( Denis napolje i igrajte picke skandiranje), razlika u kvalitetu slobode i širokog je ogromna i ko god se bavio fudbalom zna da tu ništa ne pomaže ni davanje 300% mogućnosti tako da igrači i Deis nisu takvo nešto zasluzili jer sva krivica je što su igrali protiv 6 puta kvalitetnijeg protivnika
Druzee jesi se ti jucer doselio? Ta pjesma o kojoj pricas je kao zastitni znak otkad znam za tribinuu ... ustvari kakvo vi imate pravo pricat za fukare nesto kad je sve sto radite bogaranje na zapadu ? I necu se slozit s tim sto si rekao ispade kad god dodje neki jaci protivnik trebamo predat utakmicu odmah u startu...

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.